ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΣΥΡΙΖαίος σκότωσε ταξιτζή!

Share it:
Του Γιώργου Καρακίτσου (geo.kara@hotmail.com)

Σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Ξέρω ότι σε πολλούς δεν θα αρέσει η σκέψη μου, για αυτό σας προειδοποιώ από τώρα. Φυσικά, ίσως να κάνω λάθος και η σκέψη μου να
είναι και αυτή λάθος. Αλλά όλοι δικαιούμαστε να κάνουμε λάθη!

Ξεκινάμε λοιπόν... Πέρυσι στην Πάρο έγινε ένα φρικτό έγκλημα, προηγήθηκε μια ληστεία σε τράπεζα και όπως οι ληστές έβγαιναν από αυτή συνάντησαν έναν ταξιτζή τον οποίο και σκότωσαν. Ο ληστής - δολοφόνος λίγες μέρες πριν είχε δηλώσει σε πασίγνωστο αριστερό site και είχε ευχηθεί να γίνει κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.

Με λίγα λόγια; Είχε παραδεχτεί τις πολιτικές του απόψεις. Δεν τον κατηγορώ για αυτό. Είναι δικαίωμα του καθενός να ψηφίζει και να πιστεύει ότι θέλει. Αλλά όπως καταλαβαίνουμε όλοι από αυτά του τα λόγια ήταν ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από λίγες μέρες ΚΑΙ κάνει μια ληστεία αλλά ΚΑΙ δολοφονεί έναν αθώο άνθρωπο -που ήμαστε 100% σίγουροι ότι δεν είχε προκαλέσει με τις πολιτικές του πεποιθήσεις- αλλά τότε όλοι μίλησαν για έναν ληστή, για έναν δολοφόνο. Κανένας όμως δεν αναφέρθηκε και πουθενά δεν έγινε τόσος μεγάλος "ντόρος" για τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Πότε δεν είπαν "ΣΥΡΙΖαίος σκότωσε ταξιτζή" ή "Συμμορία ΣΥΡΙΖαίων ενεπλάκει σε δολοφονία".

Δεν θα πω αν έκαναν καλά ή όχι που δεν είπαν τίποτα, αλλά θα πω πως τα ΜΜΕ ότι δεν τους αρέσει ή ότι δεν τους συμφέρει ξέρουν να το βγάζουν από τη "μέση" πολύ καλά. Επίσης, όλοι θυμόμαστε τον Κορκονέα. Πόσοι από εσάς θυμούνται ότι ήταν μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.;

Δεν θα μπω στην διαδικασία να συγκρίνω τα μέλη του κάθε κόμματος. Ούτε είμαι εγώ που θα δικάσω και θα πω αν τα μέλη της ΧΑ είναι περισσότερο εγκληματίες από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα είναι πως κάθε δολοφόνος έχει μια κομματική ταυτότητα. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι τα μέλη της ΧΑ ίσως να είναι πιο επιρρεπή σε αυτά τα θέματα. Όμως πολλές φορές βλέπουμε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν 10 φορές χειρότερα εγκλήματα και τότε κανείς δεν αναφέρεται στην κομματική ταυτότητα του δράστη. Θα σας θυμίσω το αίσχος της Marfin με 3 θύματα και 1 έγκυο γυναίκα. Επίσης θα σας θυμίσω την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη.

Πήρα το ρίσκο και έγραψα την γνώμη μου και ελπίζω να καταλάβετε τον συλλογισμό μου και να μην νομίζετε ότι πήρα το μέρος της ΧΑ, απλά βλέπω τα πράγματα σφαιρικά.
Share it:

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

KARA’S-SPEAKING

Post A Comment:

106 comments:

  1. Αντε ρε πικραμένε χρυσαυγιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11:38: Πριν γράψεις κάτι 1ον. Διάβαζε ολόκληρο το κείμενο και 2ον. Διάβαζε τα προηγούμενα άρθρα του συντάκτη για να δεις αν αυτά που λες ισχύουν ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συγκεκριμένος δολοφόνος, έλαβε τηλεφώνημα και κατευθύνθηκε από κάποιους. Ο δολοφόνος-ληστής της Πάρου έδρασε αυτοβούλως. Την καταλαβαίνεται την διαφορά;;

    Όσο για τα σχόλια των υπολοίπων υπόλοιπων, θα τα διάβαζα αν είχαν το θάρρος του ονόματός τους, οταν βρίζουν κάποιον που καταθέτει την γνώμη του (σωστή ή λάθος), επώνυμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλαβε τηλέφωνο από κάποιον...έλεος πηγαίνει και 6 φορές στην τ.ο. της Χ.Α. ..έλεος και ο εργοδότης του είπε ότι τον ήξερε για αριστερό...έλεος...Και ο στεφανακος βάσιλειος .Από Χαϊδάρι μέγας καταζητούμενος και φύγας και ανταποκριτής ήταν οικογενειακώς ΚΚΕ....ΈΛΕΟΣ αν κάποιος είναι φονιάς δεν κοιτάμε που γεννήθηκε για να βγάλουμε γονιδιακό συμπέρασμα.εντωμεταξύ αν δούμε την φυλακή και αρχίσουμε να ρωτάμε θα βγει πολυκοματικη ....Άντε μες την μαλάκια του μυαλου ψάχνετε άλλοθι. Αλλά και ο Ρωμανός με τα καλαμπόκια γιοκ γονιδιακά αριστερός και επίσης γονιδιακά φονιάς από τον παππού του και μάνα για τον βούρτσισμα ....τι να λέμε τώρα με καλαμπόκια λήστεψαν και σκοτωναν

      Διαγραφή
    2. 'ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ,ΕΙΧΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙς ΜΟΛΟΤΩΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

      Διαγραφή
  4. μαρια κινηρη οι φονοι στην κυπρο αν θυμασε απο συριζαιο δεν εγιναν;;; η το ξεχασες;;; απο πληρωμενο δολοφονο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε, δεν ξεχνώ. Σε αυτή την ανάρτηση τέθηκε το θέμα δύο συγκεκριμένων δολοφονιών : Κερατσινίου, Πάρου. Αν σε βολεύει να πούμε και για την Κύπρο, εν τάξει. Αλλά, κάνε σωστή ανάρτηση, φυσικά με ονοματεπώνυμο...

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ? ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαλακιες γράφεις μεγάλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εν μερη εχει δικιο ο συντακτης του αρθρου,ουτε εγω θα παρω το μερος της χρυσης αυγης-συριζα κτλπ,απλα σκεφτειτε κατι,οσο πιο πολλα τετοια επεισοδια γινονται,τοσο πιο πολυ φαγωνομαστε μεταξυ μας,και περνανε καποια πραγματα στο ντουκου..Λεω εγω τωρα,μηπως ολα αυτα ειναι προσχεδιασμενα για καποιο εμφυλιο? γιατι αν συνεχιστει αυτο ειναι αναποφευκτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πετρος Παπαδοπουλος20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:52 μ.μ.

      Συμφωνώ μαζι σου Γιώργο. Πρέπει πλεον να κοιτάμε και λιγο παρασκηνιακά τα πράγματα γιατι ειναι φως φαναρι οτι ολα ειναι "ελεγχομενα" και να κυριαρχεί το διαιρεε και βασίλευε.
      Και όπως βλέπω απο τα σχόλια δεν τον γλυτωνουμε τον εμφύλιο ..... κριμα... η ιστορία επαναλαμβανεται για αλλη μια φορα ....

      Διαγραφή
  8. εσεις οι "προοδευτικοι" ξεχνατε ευκολα!!!!

    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=465111

    για ποια ανομοια μιλας ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σταύρο όλοι αυτοί που είπα είναι δολοφόνοι. Εγώ δεν εξετάζω αν ήταν προσχεδιασμένο ή όχι. Γιατί όποιος είναι ικανός να δολοφονήσει σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα του. Επίσης πιστεύω πως δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η κομματική ταυτότητα του κάθε δολοφόνου (αλλιώς γιατί σε κάθε δολοφονία δεν λένε και την κομματική ταυτότητα του δράστη;). Και τα ΜΜΕ έχουν δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην κομματική ταυτότητα παρά σε μια ανθρώπινη ψυχή! Με λίγα λόγια αν αυτός δεν ήταν μέλος της ΧΑ τότε απλά θα έπαιζε ως μια απλή είδηση στο τελευταίο μέρος του Δελτίου Ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παρακαλουνται οι αναρχοαπλυτοι αριστεροι να μαθουν αλγεβρα...εκει θα βρουν τον σημψηφισμο....και τι σημαινει./..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Πήγα στην Κύπρο, μαζί με τον 29χρονο συνεργό μου, με την εντύπωση ότι θα φροντίζαμε για την μεταφορά κοκαΐνης. Είμασταν φίλοι δέκα χρόνια από τον αντιεξουσιαστικό χώρο κι εγώ στην Κύπρο είχα αναλάβει τον ρόλο του οδηγού. Εκείνο το βραδυ που έγινε η δολοφονία των πέντε ατόμων στην Αγία Νάπα, ο 29χρονος που είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, με είχε αφήσει στο αυτοκίνητο, προκειμένου -όπως μου είπε- να συναντήσει κάποιον που θα συμμετείχε στην παράδοση της κοκαΐνης. Δεν άκουσα πυροβολισμούς. Ομως τον είδα λίγη ώρα μετά να γυρνάει τρέχοντας, αναστατωμένος. Μου μίλησε για μεγάλο λάθος που έγινε. Την επόμενη ημέρα είδα στις εφημερίδες και στην τηλεόραση για την δολοφονία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mpορεί κύριε καρακίτσο χρυσαυγήτης να μην είσαι, εισαί ακροδεξιός νεοδημοκάτης και περνάς ύπουλη προπαγάνδα.Αν λέω αν, με βάση τη σφαιρική σας άποψη όπως λέτε κάθε εγκληματίας που ψηφίζει ένα κόμμα το κόμμα φέρει την ευθύνη και ο Πάσαρης μπορεί να ήταν ΝΔ, φταίει η ΝΔ όχι βεβαια.Εδώ έχουμε άλλο πράμα ο εν λόγο πίρε εντολή καθώς φαίνεται για να σκοτόσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μου αρεσει η ανωνυμια μου

    δεν ειναι το τι με βολευει και τι δεν με βολευει αλλα η αληθεια ειναι οτι και οι αριστεροι δεν ειναι αγγελουδια! ουτε το πασοκ η νδ και καναλια εγιναν ξαφνικα δημοκρατικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουν αγγελούδια, ούτε στην πολιτική σκηνή, ούτε στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης. Όσο για την ανωνυμία σου, το ξέρω πως είναι βολική και φυσικά σου αρέσει. Αλλά, δεν θα συνεχίσω να ασχολούμαι με κάποιον ανώνυμο. Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος 12:55: Καταρχάς το τι ψηφίζει ο καθένας είναι δικαίωμα του καθενός. Πάμε παρακάτω... πήρε εντολή (αν πήρε) από άλλους ψηφοφόρους της ΧΑ. Όχι από στελέχη της. Και μπορώ να στο δικαιολογήσω πολύ απλά, π.χ.: πιστεύεις ότι πήρε εντολή από στέλεχος της ΧΑ; Πιστεύεις πως εντολή της ΧΑ τον συνέφερε να γίνει αυτό που έγινε;

    Άρα πήρε εντολή (αν πήρε) από ψηφοφόρους. Έχουν μεγάλη διαφορά αυτά τα δυο. Και για την ύπουλη προπαγάνδα... αυτά δεν περνάνε σε μένα... αυτά αλλού να τα πεις, στα παπαγαλάκια, όχι σε μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μου αρέσει που όλοι μιλάτε για δημοκρατία αλλα ποτε όμως κανένας δεν την υπερασπιστηκε.
    Ο Σύριζα δεν είναι δημοκρατικός διότι δεν λαμβάνει υπόψιν το 80% των Ελλήνων που δεν θέλουν πολυπολιτισμικότητα και ανοιχτά σύνορα.
    Η Χρυσή Αυγή αν της δίναμε την δύναμη θα την εξαφάνηζε.
    Όλο το πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί η δημοκρατία και οι αγωνιστές-μαχητές της ελευθερίας πανε στο ενα άκρο και οι πατριώτες στο άλλο.
    Ο πραγματικός υπαίτιος είναι στην μέση και κάνει παιχνίδι.

    Όπου βλέπετε κινήματα άμεσης δημοκρατιας να τα στηρίζεται, εγώ αυτό κάνω και το μόνο που βλέπω είναι απογοήτευση. Κανείς δεν θέλει δημοκρατία.

    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από που πήρες τα στοιχεία ότι το ποσοστό είναι 80%; Αλλά και πάλι ο ΣΎΡΙΖΑ δεν μιλάει μόνο για την πολυπολιτισμικοτητα. Και μην ξεχνάς ότι είμαστε στην ΕΕ η οποία από μόνη της είναι είναι ένα είδος πολυπολιτισμικοτητας και ανοιχτών συνόρων. Και αυτό το αποφάσισαν τα κόμματα που ψηφιζες και εσυ (νδ/πασοκ) πριν γίνεις ψηφοφόρος των ναζί.

      Δημήτρης Σαράφης

      Διαγραφή
  16. Το θέμα είναι όμως πως πήρε εντολή μα δολοφονήσει.Αυτό το νόημα έχει το φόνος εκ προμελέτης και το, ηθικός αυτουργός, και όλα τα λοιπά "ψιλά" γράμματα του νόμου, κύριε Καρακιτσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΑ ΤΟΥΣ… ** ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ..!!**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. το μονο σιγουρο ειναι οτι οι νουδουλοπασοκοι κανουν παρτυ και εμεις πεταμε χαρταετο!!!!

    ελληνα ξυπνα ολοι μαζι ανεξαρτητου χρωματος ενωμενοιθα τους νικησουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εμένα μ'αρέσουν όλες αυτές οι αποδείξεις ότι ο Χρυσαυγήτης πήρε εντολές, πραγματικά έχω εκτυφλωθεί. Επίσης το ότι ήταν αριστερός πιο πριν προσπερνιέται. Το ότι έγινε το παραπάνω περιστατικό είναι βλακεία λένε κάποιοι, η ζωή όμως χάθηκε!

    Ρε δε γαμιέστε λέω εγώ, που θα πείτε ότι οι ψυχοπαθείς έχουν πολιτική ταυτότητα, κομματόσκυλα του κερατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επειδή απ' ότι φαίνεται δεν είναι αρκετά προφανείς οι διαφορές , ας τις επισημάνω... Εξισώνεις έναν δολοφόνο που ψηφίζει το Α ή το Β κόμμα , με κάποιον που δολοφόνησε ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΨΗΦΊΖΕΙ , ενδεχομένως και μετά από κάλεσμα του παραπάνω "κόμματος"-συμμορίας . Ο δολοφόνος στην εν λόγω περίπτωση δεν "έτυχε" να συναντήσει το θύμα, ήταν εκεί σαν μέλος μιας "κινητοποίησης" (και εδώ πραγματικά υπερβαίνω τον εαυτό μου για να μείνω κόσμιος ) της ΧΑ , καθιστώντας την πράξη του ΠΟΛΙΤΙΚΉ δολοφονία.
    ΔΕΝ ήταν αυτοάμυνα
    ΔΕΝ ήταν εν βρασμώ ψυχής
    Ήταν προμελετημένος και 100% πολιτικοποιημένος φόνος.
    Οπότε ας σταματήσουμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, και ας αντιληφθούμε τι γίνετε, γιατί το πρόβλημα είναι ακριβώς εκεί :
    Άνθρωποι χάνονται κάθε μέρα, όμως το συγκεκριμένο περιστατικό είναι δεν είναι σαν τα άλλα... έχει προφανείς πολιτικές προεκτάσεις, κάτι που θα ήταν μάλλον πιο ουσιώδες να συζητάμε αυτη τη στιγμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε ξυπνατε επιτελους...σας το ελεγε ο σφακιανακης με το τραγουδι του αλλα τον γραφατε κανονικα..σας εχουν διαιραισοι και σας καβαλουν .αλου "φανατικοι" ολυμπιακοι,παναθηναικοι,πασοκτζιδες,κκεδες,συριζαιοι...ρε σεις ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ??? με το ζωρι σας βγαλανε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ απτο σχολειο(επι τριτση) καταργουν τα θρησκευτικα,τις σημαιες,γιατι αραγε?? Σας φερνουν απο απεναντη με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ μουσουλμανους,που αυριο θα σας κανουν ΣΥΡΙΑ.με την βοηθεια των τουρκων και την ΛΥΣΣΑΛΑΙΑ ΥΠΟΣΤΙΡΗΞΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΗΚΩΝ,μια ξεκολιαρα βολευτινα των 1600 ψηφων η Ρε-PUSSY αμφισβητει καθε ενοια ιστοριας,γλωσας,και θρησκεις.(πιανου πρακτορας ειναι αραγε???? Ειναι κροιμα να βλεπω την ξευτηλα τις ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ απο την αλλη ακρη του ατλαντικου,και μπορω να πω την γνωμη μου οτι ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ,Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Η Χ.Α......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς τον ανώνυμο που έγραψε αμέσως μετά απ το τελευταίο μου post :
    Ιστορικά , θρησκείες και κράτη έφεραν περισσότερο διχασμό και πολέμους, ψάξε το και θα καταλάβεις... οπότε ναι, να ενωθούμε, συμφωνώ απόλυτα, αλλά όχι μόνο οι Έλληνες δεξιοί χριστιανοί , αλλά .... ΟΛΟΙ
    Άσε τα εθνικιστικά (σημαίες, θρησκείες, συνωμοσιολογίες για αριστερούς και Τούρκους) και τα ψευτό-ενωτικά ,και διάλεξε.
    Ή δεξιός ,εθνικιστής, ανώτερος, χριστιανός με ιστορία, γλώσσα και σημαία ,η διεθνιστής, ΑΝΘΡΩΠΟΣ , και ίσος.
    Περί Σφακιανάκη , δεν θα μπω καν στον κόπο να αναλύσω τη μεγάλη και σοβαρή προσωπικότητα είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. έτσι ρε παιδιά, να κάνουμε μια αντιπαράθεση μεταξύ δολοφόνων για να δούμε ποιά παράταξη έχει τους περισσότερους και ποιά τους λιγότερους, έτσι για να ξέρει ο καθένας μας που ανήκει, στους πολύ ή στους λιγότερο φονιάδες, έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα όσα γράφονται και από την στιγμή που άρχισα να παρακολουθώ την πολιτική είδα
    Έναν Ανδρέα Παπανδρέου να μοιράζει χρήμα, έναν Τσοβόλα δώστα όλα, τις τράπεζες να σου χαρίζουν πιστωτικές, να ανοίγουν τα σύνορα και να περάνε χιλιάδες αλβανοί πακιστανοί κτλ και απ την άλλη τον έλληνα σε μια καφετέρια με την φραπεδια να αρνείται να σκάψει κήπο… ασπρίσει σπίτι η κάνει αγκαρίες για 5.000 δρχ ( τώρα θυμηθήκαμε ότι μας πήραν τις δουλειές ) το κκε υποστηρικτή του λαού του δικαίου κτλ κτλ να απολύει χιλιάδες κόσμο έτσι απλά, τον Σημίτη να ευχαριστεί τους αμερικανούς, τον Γιωργάκη ( ξέρετε αυτόν που τα αποτελείωσε όλα και κατάφερε να τον λέμε εμείς ‘’Γιωργάκη’’ και καλά χαζούλης μωρέ δεν ήξερε…. ΓΑΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ), άκουσα ότι τα φάγαμε μαζί, ότι λευτά υπάρχουν, τον σύριζα να λέει ότι θα δώσει προνόμια επιδόματα και ένα κάρο χρήματα από την στιγμή που μου κάνανε τον μισθό 500 γιατί δεν έχουμε χρήματα , είδα τον φασισμό στην βουλή, την απαράδεκτη δράση τους και την απερίγραπτη προκλητικότητα τους ( δεν μιλάω για τα συσσίτια καλά κάνουν και τα δίνουν όπου θέλουν), είδα τον Άδωνη υπουργό υγείας στην Ν.Δ, είδα πολλές μεταγραφές, είδα να δημιουργούν μια κυβέρνηση που δεν ψήφησε κανείς, εμάς τους ίδιους να κλέβουμε φπα , θέσεις στο δημόσιο με πλαστά χαρτιά , πλαστά χαρτιά για επιδόματα και συντάξεις, ταξιτζήδες τυφλούς κτλ κτλ, υπουργούς να κλέβουν εκατομμύρια ευρώ, είδα να κάνει απεργία ο αγρότης να βρίζει ο οδηγός ταξί, να κάνει απεργία ο συνταξιούχος να βρίζει ο διπλανός του, να κάνουν απεργία οι καθηγητές να βρίζουν οι γονείς….. τους αναρχικούς αντί να κτυπάνε το σύστημα να σπάνε το μαγαζί τον 40 τετραγωνικών και να μου βάζουν φωτιά στο αμάξι μου ( ευτυχώς είχα πάρει άλλα 3 )

    Μην σας κουράσω άλλο ας μου πει κάποιος με επιχειρήματα εγώ τι να ψηφήσω ;
    Τα λεφτά ποιος μου τα έφαγε;
    Οι αλλοδαποί που μου πήραν την δουλειά και βγάζουν το χρήμα έξω ?
    Ο πατέρας μου που ήταν βολεμένος με την πλαστή σύνταξη και τα χίλια επιδόματα ?
    Η μάνα μου που κόβει μια απόδειξη την ημέρα ?
    Εγώ ο ίδιος που για να πάρω τσίχλες έβγαλα πιστωτική ?
    Οι πολιτικοί που ψήφισε ο πατέρας μου ο βολεμένος ?
    Η εκκλησία ? μην ξεχνάμε το βατοπέδι
    Ελλάδα είναι φώς, αγάπη, ιστορία, αλληλεγγύη, πολιτισμός, σοφία, χριστιανισμός, χώμα…
    τι απέμεινε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο σκεφτικο του συγγραφεα !

    μονον ετσι με αφοβες αναρτησεις σκεψεων θα μπορεσουμε να ξεσκεπασουμε
    ολους αυτους που πανε να μας εμπαιξουν παλι
    εννοω τον Αλεξη τον Δουρο και το κομμα του Νεοπασωχ

    Αλλα ας μην ξεχναμε και οτι η Αντωνης+Βαγγελης Α.Ε.
    συνεχιζουν να μενουν στην εξουσια και
    να καταστρεφουν τις ζωες μας..

    Το εχω γραψει σε πολλα σχολια μου επανερχομαι ξανα

    φασΙΣΜΟΣ και στανιλΙΣΜΟΣ ουνα φατσα ουνα ρατσα

    (και γιαυτο συμφωνω και με τον αφοβο και καθαρο
    συγγραφεα και με τους σχολιαστες που τον υπερασπιζονται)


    για να μην μιλησουμε και για συγγενικα προσωπατα
    που ελαβαν μερος σε ληστειες στο κεντρο της Αθηνας...

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ (τωρα που ...παμε για την εξουσια)
    ((παμε=πανε))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κύριε Καρακίτσο, θα συμφωνούσα μαζί σας αν επρόκειτο για έναν φόνο εν βρασμώ ψυχής ή από αμέλεια κ.α.
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, οι μαρτυρίες και η προανάκριση δείχνουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για δολοφονία που διενεργήθηκε κατόπιν εντολής.
    Αν μάλιστα επαληθευτεί και μια είδηση που κυκλοφόρησε χθες βράδυ, ότι την εντολή έδωσε πολιτικό πρόσωπο προβλέπεται σεισμός στον πολιτικό κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγνώμη αλλά ρε παιδιά ξεχνάτε κάτι πολύ βασικό τον θάνατο 3 ανθρώπων με τον χειρότερο τρόπο στην ΜΑΡΦΙΝ, αλλά ξέχασα αυτοί δεν ήταν "πολιτική δολοφονία",δεν ήταν "αθώοι" υπηρετούσαν το κεφάλαιο, δεν είχαν τον δικαίωμα να μην απεργήσουν, υπάρχει το δικαίωμα στην απεργία αλλά όχι το δικαίωμα της μη απεργίας, έπρεπε να πεθάνου, οι ένοχοι δεν βρέθηκαν ποτέ ή δεν θέλησαν να βρεθούν ποτε, είχαν ή δεν είχαν πολιτική κάλυψη, μη καταδίκη από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Εγινε της κακομοίρας για τον ξυλοδαρμό των μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα, αλλά εδώ στο διαδίκτυο και όχι στις ειδήσεις στην τηλεόραση, αναρτήθηκαν φωτογραφίες των "δαρμένων" που έδερναν προγενεστερα σε διαδηλώσεις αλλους, Δυστυχώς πρέπει να ήμαστε πολλοί αφελείς για να συμπεριφερόμαστε και να σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο, ΤΟ ΜΟΝΟ που κάνουν όλα άυτά είναι να πάνε την ΧΑ στο 20%, τα έλεγα και πρίν τις 2ες εκλογές τότε που λέγανε όλοι ότι η ΧΑ θα ΄γυρίσει στο 2%, Δεν βλέπετε την πραγματικότητα, εθελοτυφλεί το "συστημα" όπως κοίταζε αλλού η πολιτική η δικαιοσύνη κλπ δεκαετίες για τις ενέργειες αναρχικών ακροαριστερών κλπ. Ζεστεναν το αυγό του φιδιού. Ας ξυπνησουμε πριν είναι πολύ πολύ αργά εαν δεν είναι ήδη, Η Νεολαία πια δεν τροφοδοτεί μόνο τις αριστερές οργανωσεις, τροφοδοτεί και την ΧΑ, το μοντελό του αριστερού -σοφιστικε- αναρχοκάτι (μέχρι να ενταχθεί και αυτός στο σύστημα) κάτι λίγο από "μαυρό" κάτι λίγο κάποιες "γκομενες" που είχε να αντιμετωπίσει τους "λελεδες" τους κουραμπιέδες, που τροφοδοτιόταν από την νεανική ορμή και την θέληση για το διαφορετικό, εχει απέναντι του το μοντελο του "γυμνασμένου του τσαμπουκα του Ελληναρα, του ποιο "υγιεινου" τις γυμνασμένες γκόμενες κλπ" και έχει να αντιμετωπίσει και την φθορά των στελεχών του που μεγάλωσαν που κυβερνούν εδώ και δεκαετίες την Ελλάδα σε όλους τους τομείς, και την έφεραν εδώ που την εφεραν, για να μην ξεχνιόμαστε η "γενια του Πολυτεχνείου" είναι υπέυθυνη για την κατάντια μας αυτοί κυβέρνησαν και κυβερνούν ακόμα. Ας αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και ας βρούμε λύση σε μια κοινωνία δικαίου, μια κοινωνία που εφαρμόζονται οι Νόμοι,πρός όλους ανεξαρτήτου ιδεολογίας και καταγωγής, που ο απλός Ελληνας πολίτης (οχι κατα ανάγκη Ελληνας και στην καταγωγή) θα βρίσκει το δίκιο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γεια στο στόμα σου αγόρι μου...
    Ότι συζηταγα πριν λίγο στην παρέα...το έγραψες στο νετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Επειδή απ' ότι φαίνεται δεν είναι αρκετά προφανείς οι διαφορές , ας τις επισημάνω... Εξισώνεις έναν δολοφόνο που ψηφίζει το Α ή το Β κόμμα , με κάποιον που δολοφόνησε ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΨΗΦΊΖΕΙ , ενδεχομένως και μετά από κάλεσμα του παραπάνω "κόμματος"-συμμορίας . Ο δολοφόνος στην εν λόγω περίπτωση δεν "έτυχε" να συναντήσει το θύμα, ήταν εκεί σαν μέλος μιας "κινητοποίησης" (και εδώ πραγματικά υπερβαίνω τον εαυτό μου για να μείνω κόσμιος ) της ΧΑ , καθιστώντας την πράξη του ΠΟΛΙΤΙΚΉ δολοφονία.
    ΔΕΝ ήταν αυτοάμυνα
    ΔΕΝ ήταν εν βρασμώ ψυχής
    Ήταν προμελετημένος και 100% πολιτικοποιημένος φόνος.
    Οπότε ας σταματήσουμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, και ας αντιληφθούμε τι γίνετε, γιατί το πρόβλημα είναι ακριβώς εκεί :
    Άνθρωποι χάνονται κάθε μέρα, όμως το συγκεκριμένο περιστατικό είναι δεν είναι σαν τα άλλα... έχει προφανείς πολιτικές προεκτάσεις, κάτι που θα ήταν μάλλον πιο ουσιώδες να συζητάμε αυτη τη στιγμη. Copy apo alex γιατί είμαι άρρωστη και δεν έχω κουράγιο να απαντήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. http://www.eglimatikotita.gr/2013/09/blog-post_6281.html


    Αυτά έλεγε ο Killah P: "...Σήκωσε την αντένα γαμώ τον φασισμό σου πουτάνας γέννα
    ναι καλά κατάλαβες αυτό εδώ είναι για σένα
    Διάλεξε θέλεις κρεμάλα ή τρεχάλα
    γαμιέται κάθε είδους φασίστας μαλάκα και πάμε γι' άλλα
    Γάμα τους, πάτα τους, γάμα τους, κατούρα τους τα μούτρα και γάμα τους τη φάρα τους..."

    Άκρως φιλειρηνικός και δημοκράτης ο μακαρίτης, το βλέπουμε και από το άκρως φιλειρηνικό ψευδώνυμό του....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Όπως ακριβώς τα λέει ο από πάνω, και φαίνεται ότι μερικοί δεν θέλουν να το καταλάβουν.Φόνοι, όπου τελικά αποδείχθηκε ότι ο δράστης ήταν της ΧΑ, έχουν γίνει πολλοί.Στο τελευταίο περιστατικό, όμως, δέν ήταν ότι ο δράστης ψήφιζε ΧΑ.Ήταν ότι ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ (ποιος ξέρει τι θα είχαν πάθει και οι υπόλοιποι, αν δεν είχαν προλάβει να τρέξουν).Θα ήταν πολύ περισσότερο βολικό για τη ΧΑ,αν αυτό είχε γίνει ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ,από μια συμμορία απο αλήτες, που μας δήλωναν ότι υποστηρίζουν ΧΑ.Όπως περίπου τέτοια είναι η περίπτωση του άρθρου,όπου ο δράστης υποστήριζε ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το θέμα είναι ότι την οργάνωση που το έκανε αυτό, την δημιούργησαν αυτός και οι φίλοι του.Αλλά όχι.Ήταν όλοι ΜΕΛΗ της ΧΑ,και χρησιμοποίησαν όχι την οργάνωση μιας οποιασδήποτε άλλης συμμορίας,αλλά αυτή του κόμματος της ΧΑ,για να πραγματοποιήσουν τη δολοφονία.Τελεία.Όσο και να προσπαθείτε,ΔΕΝ μπορείτε να έχετε τα μούτρα να ψάχνετε βρείτε δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. την ειπες τη μαλακια σου.., τι μπαζα στελεχωνουν τη Χ.Α αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κε καρακίτσο. Μας έχουνε μάθει από παιδιά να κρεμάμε ταμπέλες σε οποιονδήποτε. Α αυτός είπε έτσι είναι αριστερός Α αυτός είπε αλλιώς είναι φασίστας.Κατευθείαν κρίνουμε και πιστεύουμε ότι αυτός φοράει ένα χρωματιστό μανδύα και κουβαλάει νερό στο μύλο του κάθε κόμματος. Μας έχουν στενέψει πολύ το επιτρεπτό περιθώριο σκέψης μέσα από τα ΜΜΕ που συνειδητά αλλά κυρίως υποσυνείδητα μας καθοδηγούν. Οποιοσδήποτε ξεφεύγει και δεν ενημερώνετε από τα δελτία ειδήσεων τις γνωστές τηλεδίκες και χωρίς να έχω καμία πρόθεση να μειώσω ή να αμαυρώσω το όνομα κανενός νεκρού μπορεί έστω και λίγο να καταλάβει ότι σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα οι κατηγορούμενοι κατά τεκμήριο είναι αθώοι έστω και αν κάποιος έχει διαβάσει όλη τη δικογραφία. Κανένας μη φοβηθεί η δικαιοσύνη και η δημοκρατία θα βρει το δρόμο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ σχετικά με αυτή την δολοφονία. Κατ αρχήν αυτός που την διέταξε ήταν τόσο μ@λ@κ@ς ωστε να χρησιμοποιήσει το προσωπικό του τηλέφωνο? Αν ήταν προσχεδιασμένη δεν θα υπήρχε καλύτερη οργάνωση? Μετά, αυτός ο Ρουπακιάς πήγε μπροστά στους αστυνομικούς και έκανε προμελετημένο φόνο....τι είδους καμικάζι της ΧΑ είναι πάλι αυτός . Νομίζω οτι αυτά θα τα δούμε με τον καιρό. Οσο για την Χρυσή αυγή ...τώρα που το τέρας γιγαντώθηκε είναι δύσκολο να αφανιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αγαπητε φιλε 619 ποσο δικιο εχεις με καλυψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πολλούς σας τσούζει η αλήθεια και δεν θέλετε,σε καμία περίπτωση,να ακούτε και την άλλη άποψη.Βολεμένοι στις μικροπολιτικές σας πεποιηθήσεις καλλιεργείτε μίσος,αγιοποιείτε και δαιμονοποιείτε κατά το δοκούν.Αν απομονώσετε το κομματικό δηλητήριο που έχει ποτίσει το αίμα σας θα δείτε,ενδεχομένως,την πραγματική ουσία των πραγμάτων.Απευθύνομαι και στα 2 άκρα,για να το ξεκαθαρίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Με αυτά που λέει το άρθρο αυτο όπως και οι δηλώσεις των Λαζαριδη, Γεωργιάδη βενιζέλος παγκαλος ενισχύουν την υπαρξη της χ.α. των φασιστων νεοναζιστών. Δηλαδή εκτός από ανιστόρητα είναι και φιλοφασίζων Με έτοιες δηλώσεις και άρθρα έχουν μπει στο φασιστικό τοξο. Η θεωρία για τα 2 άκρα και με την κυβερνητική πολιτική του ρατσισμού και φτωχοποίησης του λαού όπλισαν το χέρι του φασιστα ναζιστη της χ.α. Το ανιστόρητο θεωρητικό κατασκεύασμα ''των 2 άκρων'' καταγγέλλεται και από την καραμανλική δεξιά . Δεν είναι τυχαία η δήλωση του Αντώναρου που διαφοροποιείται από τον Λαζαριδη της ακροδεξιάς σαμαρικής δεξιάς. Βούρκος σκέτος που οπλιζει φασίστες Η καραμανλική και η φιλελευθερη δεξιά αντεπιτίθενται στην ακροδεξιά του Σαμαρα και τους παγκαλοβενιζελικούς του πασοκ. Και καλά κάνουν. Ο συριζα είναι κόμμα που χαράζει πολιτική με γνώμονα και πυρήνα την διεύρυνση της δημοκρατίας. Κάθε συσχετισμός με την θεωρία των 2 άκρων είναι βουτιά στον φασισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πιο ηλίθιος (και κρυφοφασίστας) πεθαίνεις....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τον φάκελο για τα εγκλήματα των αριστερών της 17Ν, των πυρήνων, των διαδηλωτών στη μαρφίν, και των αλλοδαπών με την σφαγή Καντάρη, τις χιλιάδες δολοφονίες ελλήνων, ... αυτό τον φάκελο πότε θα τον δούμε? Μάλλον μόνο με κυβέρνηση ΧΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. den borw allh hli8iothta sunexomenh kanenas aristeros den ekane fono sto onoma tou kommatos pou ypostirizei.. oloi oi aristeroi den einai syriza... nai den ypostirizeis thn XA mas to'pes 10 fores mexri na to pistepseis kai den prokete na sas pei kanenas XAugites.. dustixos sthn ellada h istoria epanalamvanete kai ginonte ta idia la8oi (dekemvriana 1944) kai o logos einai oti san neolea eimaste teleios anistoritoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δε σχολιάζουμε άτομα με αρρωστημένα μυαλά και σκέψη που δεν μπορούμε καν να συλλάβουμε. Σχολιάζουμε κόμματα και πολιτικές συμπεριφορές. Ο λόγος που δεν αναφέρεται το αν ένας ληστής που σκοτώνει έναν ταξιτζή είναι Συριζαίος, γίνεται γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΘΗΚΕ από το κόμμα αυτό για να το κάνει.Πόσο πιο απλό από αυτό? Και αφήστε τις ψευτοαμφιβολίες "μπορεί να κάνω και λάθος". Φυσικά και κάνετε και το ξέρετε, και ο οποιοσδήποτε το ξέρει, απλά επιλέγετε να γράψετε κάτι εκτός συλλογισμού και συσχετισμού. Και οι κακές "επιλογές" είναι που καταδικάζουμε αυτές τις μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αγαπητε ηλιθιε σφαιρικε αρθρογραφε ,το να υπαρχει σε μια ομαδα αθρωπων καποιος παραφρων η καποιος εγκληματιας ειναι αναποφευκτο, αλλα το να ειναι η αρχες αυτης της ομαδας η βια και η παραφροσυνη στο μεγαλειο της, ποσο μαλλον οταν προκειται για κομμα ειναι καταδικαστεο,και επειδη οταν θα τουμπεκιαστουν ολοι οι δηλωμενοι αριστεροι θα ρθει και η ωρα αυτων που λενε τις ιδιες μπουρδες οπως εσυ ,του τυπου οχι δεν ειμαι σε καμια περιπτωση χρυση αυγη,,και απλα η θα σε αγκασου ν δηλωνεις χρυσαυγιτης δλδ πουτανας γιος, η θα σε μαχαιρωσουν,γι αυτο κοψτε τα πουστριλικια περι ειρηης κ μαλακιες ,θελουν αιμα δωστε τους αιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πριν μερικά χρόνια αναρωτήθηκες, πώς γίνεται ένας έμπειρος αστυνομικός, με δοκιμασμένη την υπομονή του σε πολύ δυσκολότερες καταστάσεις, να χάνει ξαφνικά την ψυχραιμία του, μπροστά σ' ένα ανήλικο 15χρονο παιδί, αν και πατέρας ο ίδιος, να ρίχνει στο ψαχνό κι' ακολούθως να παραδίδεται στην πλησιέστερη διμοιρία των ΜΑΤ ; Θυμάσαι πως εκτός από τον "αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη", υπήρχε και μια δημοσκοπική άνοδος στο 17 % του ΣΥΡΙΖΑ τότε, λίγο πριν το συμβάν ; Κι' ακολούθησαν τα γνωστά γεγονότα και η γνωστή από τηλοψίας προπαγάνδα για τον ΣΥΡΙΖΑ που ...υποθάλπει τους τρομοκράτες κι' ακολούθησε η πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και η πανηγυρική ενθρόνισις του ΓΑΠ... Αναρωτήθηκες και τώρα πώς γίνεται ένας κατά κάποιους επαγγελματίας μαχαιροβγάλτης (μέχρι χθες οικογενειάρχης), να παραδίδεται μετά το μαχαίρωμα άπραγος σε μια γυναίκα αστυνομικό, αμέσως μετά το μαχαίρωμα ; Και, "ω τι σύμπτωσις", τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να ξεπερνούν το 20%...ποιον έβλαψε και ποιον ωφέλησε αυτή η δολοφονία τελικά. Σκέψου μας κοροιδευουν όλους κανονικά και εμείς αντι να βλέπουμε τα χάλια στην υγεία στην παιδεία και το ξεπούλημα της χώρας τους κανουμε τη χάρη και φαγωνόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. να αποφανθει η δικαιοσυνη για το εγκλημα,κατι δεν μου αρεσει σε ολα αυτα...ειναι δυνατον ενα κομα σαν την ΧΑ να προβει σε τετοια λαθος κινηση οταν ολα της πανε τοσο "δεξια"?????????απο αποψη δημοτικοτητας εννοω...ο φονος ενος νεου ανθρωπου δεν θα μεινει ατιμωρητος φυσικα(το ελπιζω σαν μανα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. πραγματικα ολοι εσεις που διαβασατε.....καταλαβατε κατι απο οσα λεει; επειδη αν κρινω απο τα σχολια σας (οσων λοιδορουν και βρηζουν) μαλλον εχετε σκατα σφυνωμενα σε αυτο που λετε εγκαιφαλο. ποσο καημενοι υπανθρωποισκοι ειστε ρε γαμωτο; ποσο ζωα εχετε γινει οχι μονο στον χαρακτηρα αλλα στο πνευμα σας. εχετε καταντησει χειροτεριο απο τον τουρκο που μεμφεστε. και παλι αναφερομαι στο πνευμα σας, το οποτο καθοδηγει το σωμα σας. δεν ειστε καν σε θεση να δειτε μια πραγματικοτητα. γιατι η δικη σας ειναι βασισμενη σε ταπελακια και χρωματακια. μαλακες ειστε λοιπον. ουτε καν ελληνες δεν ειστε. απλα ετυχε να γενηθητε ε

    φιλιππος ειναι το ονομα μου, ετσι επειδη αδερφη δεν ειμαι να σχολιζω ανωνημα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. φιλιππε μερικοι που σχολιαζουν ανωνυμα ειναι δικαιωμα τους το αν εισαι η δεν εισαι αδελφη και αφτο ειναι δικαιωμα σου


    δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. hlithie tipe otan o listis exei oplo kai gia na min ton piasoun fevgei trexontas den ton stamatas gia na to pai3eis hroas o ta3itzis ekane malakia kai kata th gnomh m ta hthele o kolos tou gia na to pai3ei hroas pige n stamatisei enan aplo listi p listepse afto p mas listevei olous kai nomima gia afto ante gamisou malaka blogatzi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ρε 20-9-13 3.02
    για αυτο τι λες;;;

    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=465111

    Πήγα στην Κύπρο, μαζί με τον 29χρονο συνεργό μου, με την εντύπωση ότι θα φροντίζαμε για την μεταφορά κοκαΐνης. Είμασταν φίλοι δέκα χρόνια από τον αντιεξουσιαστικό χώρο κι εγώ στην Κύπρο είχα αναλάβει τον ρόλο του οδηγού. Εκείνο το βραδυ που έγινε η δολοφονία των πέντε ατόμων στην Αγία Νάπα, ο 29χρονος που είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, με είχε αφήσει στο αυτοκίνητο, προκειμένου -όπως μου είπε- να συναντήσει κάποιον που θα συμμετείχε στην παράδοση της κοκαΐνης. Δεν άκουσα πυροβολισμούς. Ομως τον είδα λίγη ώρα μετά να γυρνάει τρέχοντας, αναστατωμένος. Μου μίλησε για μεγάλο λάθος που έγινε. Την επόμενη ημέρα είδα στις εφημερίδες και στην τηλεόραση για την δολοφονία».

    Σε αυτή την αναφορά προχωρά ο 41χρονος Ελληνας αντιεξουσιαστής που έχει συλληφθεί - το πρωί του Σαββάτου στην οδό Κρήνης στη Ν. Ιωνία - με τον 29χρονο συγκατηγορούμενό του για το μυστηριώδες πενταπλό φονικό της Κύπρου με θύματα τους φρουρούς ενός Κύπριου επιχειρηματία που σχετιζόταν με ηλεκτρονικό τζόγο.

    Ερευνούν διασύνδεση με τη «Σέχτα Επαναστατών»
    Οι ισχυρισμοί αυτοί του 41χρονου φωτίζουν ένα «τμήμα» της εν ψυχρώ δολοφονίας των τριών κυπριών και δύο Ρουμάνων σωματοφυλάκων, τα ξημερώματα του Σαββάτου 23 Ιουνίου, στο κέντρο της Αγίας Νάπα στην Κύπρο.

    Την ίδια ώρα οι διωκτικές αρχές φαίνεται να έχουν εντοπίσει κύπριο επιχειρηματία από την Αμμόχωστο, που θεωρείται πιθανόν να ήταν ο «εντολέας» για την εν ψυχρώ δολοφονία, ενώ αναζητούν τα χρήματα ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ που φέρεται να δόθηκαν στους πληρωμένους δολοφόνους για να διεκπεραιώσουν το «συμβόλαιο θανάτου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Το ίδιο είναι ένας κ το ίδιο μια ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. τα θυματα στη μαρφιν και ο μανωλης κανταρης τη σχεση εχουν με τον συριζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. φιλε μου ανωνυμε 4.33 γιατι δεν ρωτας τον πετρο κωνσταντινου για το αν εχει σχεση η μαρφιν και ο μανωλης κανταρης με τον συριζα;;;;; αυτος ξερει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Η διαφορά είναι απλή: Ο ταξιτζής δεν στοχοποιήθηκε για πολιτικούς ή φυλετικούς λόγους. Επίσης ο συριζαίος δεν πήρε εντολή απο κάποιον να τον καθαρίσει.

    Εγώ μπορεί να είμαι μέλος της ΔΑΠ, εαν αποφασίσω να ληστέψω τράπεζα αύριο και να σκοτώσω και κανα δυο αστυνομικούς που με καταδιώκουν, αυτό είναι καθαρά ατομικό έγκλημα τι σχέση μπορεί να έχει η ΝΔ με αυτό;

    Η ΧΑ δρα ως συμμορία (μέλη και βουλευτές) ενώ είναι μέσα στην βουλή. Επίσης τους κάνουν πλάτες και αστυνομικοί. Είναι πολύ σοβαρότερο το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. θα συμφωνουσα με αυτη την αποψη, οι αφορμες ομως που εχουν δωσει οι της ΧΑ νομιζω δεν συγκρινονται με τους υπολοιπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. στην αγια ναπα στην κυπρο καποιος τους πληρωσε τους δυο συριζαιους για να σκοτωσουν τα 5 ατομα φιλε 4.44

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αγόρι μου είσαι κατευθείαν για ΕΣΗΕΑ...
    Δεν πιστεύω όταν σε ρωτούν "τι δουλειά κάνεις;", ν' απαντάς δημοσιογράφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. re seis autoi pou dimiourgisan ton nazismo dimiourgisan kai to kommunismo kai to fasismo einai ergo ton idion dieftharmenon anegkefalon upoxthonion mualon enotheite kai stamatiste na stigmatizeste me tampelakia provata vgite mia fora exso apo to mantri mpas kai sosete ta livadia sas pou sas ta trone 5 xontres agelades kai eseis mesa sto mantri xorismenoi me to fovo tou likou na trogeste metaxsu sas kai na trote xsira trofi xsipnate kai enotheite an eiste ellines kai oxi neoellinika morfomata diaforetika eisaste axsioi tis moiras sas oi arxaioi imon progonoi anakalupsan tin dimokratia kai eseis skotoneste metaxsu sas gia ton nazismo kai ton kommunismo pou einai gennima varvaron mualon apo tis uporatses...ntropi sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ρε αυτο ηταν οργανωμενο εγλημα,τι πραγμα συγκρινεις κολοκυθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. κορόιδα κάθε κλικ που κάνετε στο blog, αυτοί που το έχουν βγάζουν φράγκα. τι νομίζετε πως κάνουν αγώνα για την πατρίδα ή θέλουν να ενημερώσουν με τα παιδαριώδη άρθρα τους χωρίς ουσία;....την τσέπη τους γεμίζουν, απο την αφέλεια σας.....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΟΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 7.28 διαβασε καλα και μετα μιλα

    Από την άλλη πλευρά ο 29χρονος είχε ενεργή δραστηριότητα στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Μάλιστα σε ηλεκτρονική του ανάρτηση, τον Μάιο του 2010, κατήγγειλε ότι «αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιτέθηκαν και τον έριξαν από τη μηχανή του». Ο ίδιος, στην ανάρτηση εξηγούσε την επίθεση εναντίον του: «επειδή ανήκω στον αναρχικό χώρο και συμμετέχω σε όλες τις κινητοποιήσεις και τους αγώνες».


    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=465111

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Εσύ ρε 7:33 που είσαι τόσο έξυπνος γιατί έκανες "κλικ", το παιδί λέει την γνώμη του, επαναστάτη του καναπέ! ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ηθελε να μας ξυπνησει 7.48
    Εχουμε διαιρεθει πλεον, αλλα οταν θα παμε στις καλπες θα ενωθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τελικά τα κατάφεραν. Καλοί μου φίλοι κατάφεραν να μας διχάσουν και να μας βάλουν να τσακωνόμαστε οι νεκροθάφτες της πατρίδας μας. ποιό είναι το όφελος γι αυτούς ? Αυτό θα το δείτε μαζί με τα νέα μέτρα που δεν θα αργήσουν . Επιτέλους ξυπνήστε και φύγετε απ την παγίδα τους . Αυτοί για ένα μήνα θα μας απασχολούν αναμασώντας στα ΜΜΕ "την είδηση" , ενω ταυτόχρονα θα μας έχουν χρεώσει με νέους φόρους και δεν θα έχουμε πάρει χαμπάρι. Τα κατάφεραν ακόμα μια φορά να μας διχάσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. πολύ σωστα τεο 9:00 και ανωνυμος 2:35 ειμαστε όλοι μεσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται προς ένα τσιμεντενιο τοιχο και εμεις τσακωνόμαστε για το που θα καθίσουμε ( από κάπου το είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Κανείς δεν θα γράψει εδώ ότι η ένοπλη ληστεία στην Πάρο, που είχε ως αποτέλεσμα και τον φόνο, έγινε για τη στήριξη του "επαναστατικού" αγώνα εξωκοινοβουλευτικών αριστερών ομάδων;; Η Χ.Α. είναι φυσικά τρισχειρότερη, καθώς επιτίθεται με ωμότητα σε κάθε ευκαιρία. Όμως και το άλλο άκρο βιαιοπραγεί ή κι εγκληματεί στο όνομα της επανάστασης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες... Τη δράση λοιπόν της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ο συριζα δεν την καταδικάζει ποτέ κι έχει καταφανώς σχέσεις μαζί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2013/09/14_19.html


    ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;;;

    19 Σεπτεμβρίου 1994 - Η τρομοκρατική οργάνωση ΕΛΑ ανατινάζει με τηλεχειριζόμενη βόμβα υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛΑΣ στον Περισσό, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 42χρονος αξιωματικός Απόστολος Βέλιος και να τραυματιστούν άλλα δεκατέσσερα άτομα, 12 αστυνομικοί και 2 πολίτες.

    Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Απόστολος Βέλλιος γεννήθηκε το 1954 στον Διπλάτανο Τριχωνίδας και το 1994 υπηρετούσε ως Αστυνομικός Υποδιευθυντής στην Ελληνική Αστυνομία. Στις 19 Σεπτεμβρίου 1994 τραυματίστηκε θανάσιμα,στον Περισσό Αττικής στον οδικό κόμβο Αβέρωφ-Ηρακλείου-Αγ. Αναστασίας- Βύζ. Αυτοκρατόρων, από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, που ήταν τοποθετημένος στο πεζοδρόμιο, και εξερράγη την στιγμή που υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού στάθμευε στον Περισσό για να παραλάβει επιβάτες. Από το δολοφονικό χτύπημα τραυματίστηκαν επίσης σοβαρά δύο αστυνομικοί, ελαφρά άλλοι δέκα αστυνομικοί και δύο πολίτες. Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε με προκήρυξη η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας». Το 1994 ήταν 40 ετών.
    πηγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Κύριε Καρακίτσο...με το συμπάθειο δηλαδή.... αυτό το mini δικαστήριο που στήσατε και με τον τόσο "ωραίο" τίτλο... τι σκοπό έχει?? Να μας πει ποιος είναι καλύτερο ή χειρότερος δολοφόνος??? Όποιος αφαιρεί ζωή και για οποιοδήποτε λόγο ..είναι δολοφόνος!!Προσωπικά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα της ανάρτησης!! Εννοείται ότι μια δολοφονία είναι καταδικαστέα όπως και να΄χει!! Τη μορφή τη δίνει ό λόγος για τον οποίο έγεινε, ο τρόπος και οι συνθήκες. Εσείς τι ακριβώς προσπαθείτε να κάνετε?? Να ρίξετε λάδι σε μια φωτιά που λέγεται ΕΜΦΥΛΙΟΣ κι έχει γεμίσει η Ιστορία της Ελλάδας με αίμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΕΡΙ??? Τα συγχαρητήρια μου!!!!! Δυστυχώς όμως κ. Καρακίτσο ο συγχωρεμένος Δημήτρης Μίχας (που δεν μπήκατε καν στον κόπο να τον γράψετε με τ΄όνομα του όπως αξίζει σ΄έναν άνθρωπο και δη νεκρό, αλλά τον αναφέρατε ως....."ταξιτζή" ,καθώς κι ο Παύλος πριν 2 μέρες είναι ΝΕΚΡΟΙ και σεις προσπαθώντας να διχάσετε εντέχνως τον κόσμο ασχολείστε με τα ΖΩΑ που έκοψαν το νημα της ζωής δυο ανθρώπων επειδή τις είδαν ΜΑΓΚΕΣ με ΠΛΑΤΕΣ !!! Εξω απ΄τη χώρα της δημοκρατίας τα μιάσματα... οι δολοφόνοι ...οι ρουφιάνοι...και οι δειλοί!!!!!ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!...κι όπως έλεγε κι ο συγχωρεμένος νεαρός Παυλος......τα ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΕΧΟΥΝ logo ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!Το Διαίρει και Βασίλευε!!! Ντροπή για έναν Ελληνα να κάνει το τσιράκι του συστήματος!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!! Ελενη Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. κυρια ελενη δες αυτο και μετα τα λεμε!!!!


    http://math-telos-agras.pblogs.gr/2009/06/sto-indymedia-brizoyn-toys-nekroys-twn-imiwn-kai-alloys.html

    αυτο ο συριζα το καταδικασε ποτε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Καλέ μου, το είδα και πολύ λυπάμαι..γιατί και κείνα τα παιδιά...θύματα του ίδιου συστήματος ήταν. Ο Πάγκαλος συγκεκριμένα από τότε...έχει πάρει 60 κιλά λίπος. Το παράπονο μου ξέρεις ποιο είναι?? Γιατί να τα βάζουμε ο ένας με τον άλλο και δε τα βαζουμε όοοολοι μαζί ..μ΄αυτούς!! Επαναλαμβάνω.... τη δουλεια τους κάνουν!! Εμείς να δολοφονούμαστε μεταξύ μας (που στην τελική δεν έχουμε να μοιράσουμε και τίποτε) κι αυτοί να πλουτίζουν και τα δικά τους παιδιά να καλοπερνάνε στα καλύτερα σχολεία, ενώ τα δικά μας πρέπει να χαροπαλεύουν.... Ελένη Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. κυρια ελενη κανεις ενα λαθος αυτα τα παιδια δεν ειναι θυματα του συστηματος αλλα ειναι μεσα στο συστημα και κανουν αυτα που κανουν ουτε εμενα μου αρεσει η βια αλλα αλλα αυτα τα παιδια προστατευονται απο το συστημα της κυβερνησης των ευαγγελατων των τσαπανιδεων του μεγα μου και του αντε1 μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αλήθεια, ρε συ, από τι ακριβώς πάσχεις;
    (https://twitter.com/chrisfas61)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Δε μίλησα για τους "συγγραφείς" του Ιντιμίντια. Για τα θύματα των Ιμίων μίλησα. Τα κομματόσκυλα οποιασδήποτε πολιτικής ομάδας δε θα τα έλεγα ποτέ θύματα. ΚΑΝΕΝΑΝ. Αλήτες ναι!! Απλά...δε μπαίν στο τρυπάκι του να σκεφτομαι αυτά που ντε και καλά θέλουν να μου "τοποθετήσουν" στο μυαλό. Πες ότι είσαι δεξιός και γω αριστερή. Εσύ υποστηρίζεις αυτό που σε έπεισαν, το ίδιο και γω απ΄την πλευρά μου. Εσύ (δε ξέρω και το όνομα σου) και γω...μπλεχτήκαμε πουθενα στην υπόθεση των Ιμίων?? Δώσαμε καμιά εντολή??? Σκοτώσαμε κανέναν??? ΟΧΙ !!! Αυτοί το έκαναν, αλλά εμάς βάζουν να μαλώνουμε ΓΙ ΑΥΤΟ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ..και πες μου τώρα. Εχω κανένα λόγο προσωπικό,εγώ να σηκώσω χέρι πάνω σου?? ΟΧΙ !!! ..και γιατί να σηκώσω ??? Για τα παιχνίδια εξουσίας τα δικά τους??? Κι ο Σαμαράς με το παρεάκι, κι ο Τσίπρας με τους Συριζαίους του κι ο Μιχαλολιάκος με τους Χρυσαυγίτες του...για μένα είναι τα ίδια σκατά!!! Ο καθένας ξεχωριστά μας θέλει πιόνια!! Ενώ εγώ και συ...ΔΕΣ....μια χαρά μιλάμε...!!!! Απ΄το πηγάδι με τα σκατα που δεν έχει πάτο, βάζω και τους υπολοίπους του κοινοβουλίου, γιατί ξέρω απ΄έξω το Σύνταγμα της Ελλάδας και μια χαρά μπορούσαν να βγάλουν τη χώρα και κατ΄επέκταση τους Ελληνες απ΄το βούρκο που χωνονται σιγα-σιγα!! Που μας χώνουν ανώνυμε φίλε μου!!! Ελένη Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ελένη, αυτό ακριβώς σου λέει ο συντάκτης, και εξηγεί πως όλοι αυτοί είναι δολοφόνοι, απλά αυτή τη φορά έδωσαν σημασία στην κομματική ταυτότητα και όχι στο θύμα (πράμα που δεν είναι σωστό). Αυτό θέλει να πει. Και όσο για τον ταξιτζή, πιστεύω ότι δεν το λέει υποτιμητικά απλά ίσως να μην θυμόταν το όνομά του (μην τα παρεξηγούμε όλα). Εγώ πάντως συμφωνώ 100% με τον συντάκτη και πιστεύω πως ίσως να είναι από τα λίγο σωστά άρθρα των ημερών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Όλοι ξέρουν τα πάντα.....
    (Κύριε συντακτη δεν αναφέρομαι σε σένα και όσους γραφούν, το λέω γενικά για όλους και πάντου.Πάντα εμείς οι Έλληνες ξέρουμε τα παντα. Το μυαλό μας και μία λύρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. τΟ ΘΈΜΑ ΕΊΝΑΙ ΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ ΦΊΛΕ...ΑΠΌ ΛΌΓΙΑ ΧΟΡΤΆΣΑΜΕ.Αν δε βγάλουμε τις παρωπίδες,να δουμε ότι όλοι ,και οι 300,ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ είναι στο κόλπο και όλοι μαζί με τις πολιτικές της υποτέλειας,της ηττοπάθειας του μιθριδατισμού,μας οδηγούν στη διάλυση ΄στην εξαθλίωση και το ξεπούλημα,τελειώσαμε...Εμείς πρέπει να σώσουμε εμάς...Ψάξτε για το μόνο ενωτικο μέτωπο της ελπίδας που δημιουργηθηκε μόνο με ένα σκοπό,την απελευέρωση και τη δημοκρατία του λαού...ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ(Ε.ΠΑ.Μ)ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ,μόνο που απαιτεί τη στράτευση όλων μας στον κοινό στόχο.Εμείς θα σώσουμε εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. απο οτι καταλαβαινω σε μερικους απο εσας σας πονανε οι αληθειες αλλα τι να κανουμε τα γραπτα μενουν, το indymedia ειχε γραψει και για τον δημητρη μιχα!!!

    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1417865






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ειναι λάθος ο συσχετισμός σου, γιατί η ΧΑ κατηγορείται για εγκλήματα που έχει διαπράξει οργανωμένα σαν ΧΑ και όχι μεμονωμένα. Κάθε εγκληματίας έχει μια πολιτική θέση και ταυτότητα, δε μπορείς όμως να κατηγορήσεις το σύνολο για το εγκλημα του ενός. Στην περίπτωση ΧΑ όμως, δε την κατηγόρησε κανείς επειδή κάποιος που τυχαινει να είναι ΧΑ σκοτωσε καποιον που είναι αριστερος, αλλα κατηγορείται επειδή και στη δολοφονία αλλά και στα υπόλοιπα εγκληματα για τα οποία κατηγορείται , έδρασε οργανωμένα σαν όμαδα... ελπίζω να έγινα κατανοητός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Όλοι οι δολοφόνοι κάτι έχουν ψηφίσει, ή εν πάσει περιπτώσει σχεδόν όλοι. Εκτός κι αν έχεις δει συριζαίους ντυμένους ομοιόμορφα στα κόκκινα/κίτρινα/πράσινα και το αστεράκι στην πλάτη να αμολάνε τάγματα εφόδου και να σκοτώνουν κόσμο εν ονόματι κάποιας συριζαίκης "ιδέας" (αν βρουν ποτέ ιδέα σε αυτό το κόμμα), το IQ σου φτάνει στο επίπεδο του μέσου Χρυσαυγίτη. Σεβαστή η γνώμη σου, σεβαστή και η δική μου... Εξάλλου πήρες το ρίσκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. http://www.youtube.com/watch?v=GQXOOeOQuQM

    http://www.youtube.com/watch?v=9pxIxvtdTxg

    http://www.youtube.com/watch?v=o077DmJPHHg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Δυστυχώς ...αυτός ο κόσμος δε θ΄αλλάξει ποτέ αγαπητέ (3:14). Διαβάζω και καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά τι γράφει ο κ. Καρακίτσος.Αυτό που ήθελε να..."περάσει"..το πέρασε και φαίνεται στο 95% των ερωτοαπαντήσεων, ως συνέχεια της ανάρτησης του!! ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ λοιπόν : Πολιτικές κόντρες,μίσος,απέχθεια, ειρωνίες, "ιστορικά στοιχεία" του Ιντερνετ, κακία, ψευτοεξυπνάδες και καυγάδες!!! Ααα και μηδέν συνεννόηση, δυστυχώς όχι λόγω προσωπικών ή σοβαρών πολιτικών λόγων, αλλά προς εξυπηρέτηση -στη συγκεκριμένη ανάρτηση- των πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων (με ό,τι συνεπάγεται αυτό) του Τσίπρα και του Μιχαλολιάκου!!! Διαχωρισμός Ελλήνων ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ, αλλά για λογαριασμό του κάθε επαρμένου πολιτικού!! Δεν εξαιρώ κανένων απ΄τους 300!!Οι οποίοι (για να κάνουμε και λίγο χιούμορ) καλό είναι να γίνουν 301 ή 299 , γιατί ο συνειρμός του καθενός είναι "Οι 300 του Λεωνίδα" κι είναι ντροπή ακόμη και ως σκέψη η βλασφημία στο πρόσωπο του Μεγάλου Ελληνα!! Ελένη Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. @santiago, κιαν δεν το ψηφησε συνηγορησε. οποτε ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ελα να ευθυμησουμε λιγο!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=dNnL-WgGuRw

    http://www.youtube.com/watch?v=T_G_TdOkirA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. εγω στον αντιεξουσιαστικο χώρο δεν ανοικω...αλλα επειδη παιζει πολυ η καραμελα με τους κουκουλοφορους οτι δεν ειναι παρανομοι να θυμίσω πως οι κουκουλοφοροι ειναι παρανομοι εδω και πολυ καιρο με τους γνωστους κουκουλονομους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. καλα ρε λαμογιο....τι ειναι αυτα!!!!!!! σε λιγο θα περιγραψεις και αγωνες εμφυλιας συρραξης και θα εχεις ακομη αυτο το γλοιωδες δεξιο και απαισιο υφακι στη γραφη σου.... Α ναι!!! που ειμαστε στο 1-1 ή στο 2-1?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ο ρουφιανος του μαξιμου22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:10 μ.μ.

    ΑΠΟΡΙΑ.....

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

    ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ ναι 'η οχι ΥΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΥΣ

    ΤΟΥ "ΣΦΥΡΙΖΑ/ΝΕΟΠΑΣΩΧ" ναι 'η οχι ;

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ( και διοτι κανεις μα κανεις δεν το αναφερει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. γιατι δεν λες και το ονομα φιλε μου 5.10 φοβασαι μην κανεις διαφημιση; πες ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗΣ πολυ καλο παιδι και με ανωτερες σπουδες στα οπλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Οι δολοφονίες αλλοδαπών τους προηγούμενους μήνες δεν σας πείραξαν αγαπητέ κύριε Καρακίτσο; Γιατί ξαφνικά "ξυπνήσατε" όλοι τώρα; Πόσοι αλλοδαποί έχουν δολοφονηθεί τον τελευταίο καιρό υπό "αδιευκρίνιστες" συνθήκες; Μεθαύριο στη θέση του άτυχου παιδιού θα είναι ένας από μας. Ξυπνάτε. Δ.Αλεξόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. φιλε 9.04 απο τα αρχαια χρονια οι ελληνες ημασταν χρυσαυγιτες δες εδω τι κανανε στους κακομοιρους τους περσες αλλα κανενας δεν λεει τιποτα τοσα χρονια!!!

    http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2013/09/22-480.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. δεν εχει σημασια οτι ηταν συριζαιος... δεν τον σκοτωσε γιατι ειχε αλλα πολιτικα πιστευω οστε να το πουν.. εισαι αυτο που λενε και τα παιδια πιο κατω απο μενα ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ γιαυτο ξυπνα, αλλαξε πιστευω και προσεχαι αμα θες να συνεχισεις ετσι
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Γιατί ρε παιδιά δε βλέπετε ότι μόνο ενωμένοι θα νικήσουμε...Χρόνια μας πουλούσαν παραμύθι...Πόσο δύσκολο είναι να ελέγξουν οι επικυρίαρχοι 5-6 αρχηγούς ή και 300 βουλευτές;Τους έμπλεξαν στα σκάνδαλα και τώρα τους εκβιάζουν.Είναι ελεγχόμενο το θεατράκι και οι κόντρες στημένες...Όσο πιο μεγάλες κόντρες βλεπεις τόσο το κλίμα πολώνει καιτο πάνε σε εκλογές-άλλη στημένη φιέστα.Μόνο με ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ...ψΆΞΤΕ ΤΙς ΘΈΣΕΙς ΤΟΥ ΕΝΙΑΊΟΥ ΠΑΛΛΑΙΚΟΎ ΜΕΤΩΠΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ψοφατε για ξεκατινιασμα σε βαθμο που να θετετε ελαφρυντικα σε δολοφονους οποιας παραταξης και αν ανηκουν....τι ειπα?????ΠΑΡΑΤΑΞΗ?εδω φτασαμε να πολεμαμε ο ενας τον αλλο!ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ ΤΟΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ απο το ΒΙΓΚ ΜΠΡΑΔΕΡ!!! και τα αλλα!!!!αρε τι κανει το μυαλο...ποσο χαρουμενος ειμαι που ειμαι ελευθερος ιδεολογικα και δεν ανηκω πουθενα αλλα ειστε αθωοι ολοι ...ξερετε λογω βλακειας το γνωστο !!!περαστικα δεν υπαρχει λογος να στεναχωριεται κανεις για εσας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. στην εγκληματολογια αν δεν κανω λαθος διδασκουν τους φοιτητες οτι στην διαπραξι ενος εγκληματος το πρωτο ερωτημα που τιθεται ειναι "ποιος οφελειται"....κατα τα αλλα βλεπω μετα λυπης μου οτι ο ελληνικος λαος και περισσοτερο η νεολαια οδηγειται εντεχνα σε "εμφυλιο". πονηρες εποχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. κυριε 25/09/13 1.53 αν προσεξες καλα τα σχολια κανενας αλλο δεν μιλαει για κρεμαλες εκτος απο τους αριστερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. δεν ξερω αν τ εχετε καταλαβει...αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα.............................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Καλησπέρα,
    Συμφωνώ απόλυτα με τον αρθογράφο, όλοι όσοι εμπλέκονται με την πολιτική είναι΄σάπιοι, σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν. Εχουν κάνει απίστευτα εγκλήματα και έχουν πατήσει επί πτωμάτων προκειμένου να δούν τα πορτοφόλια τους να γεμίζουν και να ανέβουν στην εξουσία. Το θέμα είναι ότι έχουν καταλάβει τον τρόπο για να δημιουργούν στρατόπεδα μεταξύ του λαού και το εκμεταλεύονται, γι'αυτό και δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι. Μας πλασάρουν αυτά που θέλουν και μας κρύβουν αυτά που δεν τους συμφέρει να μάθουμε. Παίζονται πολύ άσχημα παιχνίδια πίσω από τη πλάτη του λαού, μας δίνουν τροφή για να ασχολούμαστε και να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για να μας επιβάλουν κι άλλους φόρους, για να υπογράφουν νομοσχέδια και μνημόνια που βουλιάζουν τη χώρα μας ακόμα παρακάτω. Δεν καταλαβαίνετε ότι θέλουν να μας εξοντώσουν; να μας αφανίσουν; Γιατί να μην είμαστε ενωμένοι εναντίον τους; Γιατί εχθές στο συλλαλητήριο έπρεπε για ακόμα μια φορά να κατακάψουν τα πάντα; Η βία δεν αντιμετωπίζεται με βία, αν θέλουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Με το να κάψω και να σπάσω την περιουσία του συνανθρώπου μου δείχνω ότι είμαι εναντίον του φασισμού; Πρέπει να ξυπνήσουμε, πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε το δέντρο και να δούμε πίσω από αυτό, το δάσος που υπάρχει. Δεν πρέπει να κρίνουμε τον άλλο από το κόμμα που ψηφίζει αλλά από το τι προσφέρει στη κοινωνία σαν άνθρωπος, να τον αγκαλιάζουμε και να βαδίζουμε μαζί εναντίον όλων αυτων που μας έφτασαν σήμερα εδώ. Όλοι αυτοί οι προδότες πέρασαν αυτά τα μέτρα και κατακρεούργησαν τους μισθούς μας και τις συντάξεις μας, μας πήραν τα σπίτια μας και τις περιουσίες μας χωρίς να κάνουν εξαιρέσεις ανάλογα με το ποιό κόμμα ψηφίζουμε, γιατί και εμείς δεν τους καταδικάζουμε για όσα μας έχουν κάνει, όλοι μαζί ενωμένοι; Έχουν ξεσκεπαστεί τόσα σκάνδαλα και τόσες παρανομίες και για τους μεν και για τους δεν, γιατί άλλα τα βλέπουμε και μας εξοργίζουν και άλλα όχι; Αλήθεια υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν ότι υπάρχει έστω και ένας από όλους αυτούς που νοιάζεται για το λαό και θα μας βοηθήσει; Είναι πολλές οι σκέψεις και τα ερωτήματα που με βασανίζουν και θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω για ώρες αλλά ήδη σας κούρασα αρκετά. Σας παρακαλώ όλους, ξυπνήστε πρίν είναι πολύ αργά, βοηθήστε όπως μπορείτε τους ανθρώπους δίπλα σας, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, μήν πιστεύετε όσα σας λένε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. http://www.youtube.com/watch?v=TdRZ9IPhkC4

    σκαπανεας ατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Πολύ σωστά τα λες αδερφέ.Όλοι ,μαζί κι όχι με τη β'ια...με πολιτισμό,δημοκρατία κι ανθρωπιά θα νικήσουμε.Φτάνει η ανάθεση.Πάμε όλοι σε γενική πολιτική απεργία μέχρι την ανατροπή τους.Μη χάνουμε το στόχο...όποιος είναι κόντρα στο φασισμό παλε'ύει για ενότητα του λαού και για δημοκρατία..Οι άλλοι παίζουν τα παιχνίδια των δυναστών ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Όλα καλλα αδελφια αλλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να κανουμε την υπερβαση ο καθενας μας στον εαυτο μας, να ξεριζωσουμε απο μεσα μας οποια κακια υπαρχει για το συνανθρωπο μας οποις και αν ειναι αυτος οπου και αν ανηκει αυτο που αποσιαζει απο την ζωη μας ειναι αυτη καθεαυτη η ΑΓΑΠΗ εχουμε καταντηση ενας λαος αναπηρος να αγαπησει απορια ολων οσων υποθικαν μεσα απο τα σχολια, εμενα προσωπικα μου ειναι δυσκολο να αγαπησω καποιον ανθρωπο οταν γνωριζω οτι σε αυτον τον κοσμο δεν ηρθα παρα μονο για να αγαπω ακομα και του εχθρους μου,οσοι αγαπουν ζουν οπως ειπαι και ο Αυγουστινος λατινος φιλοσοφος αγαπα και κανε οτι θες,ενω ο Ντοστογιεφσκη ειπαι χωρις ΘΕΟ ολα επιτρεπονται.Ζητώ συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη ΑΓΑΠΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή