ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Τελεσίγραφο Αρβανιτόπουλου σε πρυτάνεις για διαθεσιμότητα

Share it:
Ζητά να παραδοθεί στο ΑΣΕΠ η λίστα των διοικητικών υπαλλήλων διαφορετικά θα ληφθεί ως παράβαση καθήκοντος

Επιστολή προς τους πρυτάνεις να αποστείλουν τα ονόματα των διοικητικών υπαλλήλων που τίθενται
σε διαθεσιμότητα έστειλε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Ο υπουργός λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του προεδρείου της Συνόδου των πρυτάνεων που κάνουν λόγο για ανάκληση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για τη διαθεσιμότητα, στέλνει τη σχετική επιστολή, που στην ουσία αναφέρεται σε παράβαση καθήκοντος αν πράξουν διαφορετικά.

Παρόμοια επιστολή έχουν στα χέρια τους και οι διευθυντές των αρμοδίων διευθύνσεων που πρέπει να κοινοποιήσουν στο ΑΣΕΠ τα ονόματα αλλιώς και αυτοί θα κάνουν παραβίαση των καθηκόντων τους.

Πηγές του υπουργείου Παιδείας έκαναν λόγο ότι το αίτημα της ανάκλησης της ΚΥΑ ισοδυναμεί με ανάκληση της εθνικής πολιτικής και ανάκληση της εθνικής προσπάθειας.
http://www.parapolitika.gr/
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

3 comments:

  1. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, σε ένα από τα μεγάλα ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα, έχουν κλειδώσει τα κτίρια παρεμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο να προσέλθουν στα γραφεία τους, όποιοι δεν συμφωνούν με τις μεθόδους τους. Τούτο το πράττουν μετά την εξαγγελία ότι το ΑΕΙ μπαίνει στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας υπαλλήλων.
    Στο συγκεκριμένο ΑΕΙ τα τελευταία 15ετία, μέχρι και σήμερα, έχει γίνει πληθώρα παράνομων προσλήψεων (από το παράθυρο), με πλαστές προϋπηρεσίες κ.λπ., διαφόρων ημετέρων, συγγενών καθηγητών και υπαλλήλων.
    Κλείδωσαν τα κτίρια, απειλώντας την Κυβέρνηση και τον Ελληνικό Λαό, ώστε να μην εφαρμοσθεί το πρόγραμμα διαθεσιμότητας ή να το αναβάλλουν. Εκβιάζουν, ώστε να δοθεί 3μηνη αναβολή, ούτως ώστε οι παράνομοι και οι επίορκοι που τους προσέλαβαν να παραμείνουν στην θέση τους και να διασώσουν και τα «δικά τους παιδιά»!
    Θα πρέπει άμεσα να ανοίξουν τα κτίρια του ΑΕΙ.
    Το ΑΕΙ δεν είναι αμπελοχώραφό τους να το κλειδώνουν και να εκβιάζουν με αυτόν τον τρόπο.
    Τα ΑΕΙ ανήκουν στον Ελληνικό Λαό.
    ΜΙΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνετε ό,τι μπορείτε για να προχωρήσετε σε λειτουργική κατάληψη...ΌΛΑ τα δημόσια κτίρια πρέπει να τα καταλάβουμε,γιατί είναι περιουσία του λαού.Οι καταλήψεις θα γενικευτούν και οι επιτροπές αγώνα θα συντονίσουν τις δράσεις τους...όλα αυτά στα πλαίσια μιας γενικης πολιτικής απεργίας συνθέτουν τον ξεσηκωμό ενός ολόκληρου λαού...Κάνουμε νομίζω από τώρα τα πρώτα βήματα...Η ανατροπή θα έρθει από τα κάτω.Η χώρα ανήκει σε εμάς και θα γίνει πάλι δική μας με τον αγώνα όλων μας...καλή μας δύναμη και με τη νίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΜΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΑΕΙ! Σε κάποιο από τα μεγάλα ΑΕΙ που βρίσκεται στην Αθήνα, έχει γίνει πληθώρα παράνομων προσλήψεων υπαλλήλων αορίστου χρόνου, με πλαστές προϋπηρεσίες κ.λπ., που είναι συγγενείς καθηγητών, υπαλλήλων κ.λπ. ημετέρων. Η οικογενειοκρατία ελέγχει τα πάντα. Αποτελούν κλίκες, ομάδες κρούσης, διαπλοκής, διαφθοράς, απάτης, εκλέγουν διοικήσεις, υπηρεσιακά συμβούλια, συνδικαλιστές κ.λπ. Χρόνια απολαμβάνουν περίεργη ατιμωρησία, κάλυψη, δρουν ανεξέλεγκτοι, με ενέργειες κατά του δημοσίου συμφέροντος. Έχουν κλειδώσει τα κτίρια (και με αλυσίδες!!!), παρεμποδίζοντας τους εκτός ομάδων κρούσης να εισέλθουν στο γραφεία τους. Δεν στέλνουν τα προσόντα υπαλλήλων στο Υπουργείο «με το έτσι θέλω». Δεν επιτρέπουν εγγραφές πρωτοετών. Αποτελούν, χρόνια τώρα, δομημένες ομάδες οικογενειοκρατίας, με διαρκή δράση, που αποσκοπεί στην διάπραξη άνομων πράξεων. Συνθλίβουν τους εκτός οικογενειοκρατίας-ομάδων, αν τους θεωρήσουν εχθρούς για τις πράξεις τους.
    Έκκληση στην Κυβέρνηση άμεσα να επεκτείνει την εξάρθρωση οργανωμένων ομάδων που διαπράττουν επαναλαμβανόμενα εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος σε όλο το Δημόσιο.
    ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή