ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΞΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ;;

Share it:
TO BINTEO ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ... ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ... ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΟ 0:51 ΛΕΠΤΟ... ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΝΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ "LET'S GO"!!!! ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ... ΛΕΝΕ "LET'S GO" ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΩΓΕΣ;;;; ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ;;; ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ... ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!



http://indobserver.blogspot.gr/
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

5 comments:

  1. AYTO TO LET:S GO; ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΙ ΠΡΟΦΩΡΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ...ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΒΑΖΕΤΕ.ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά δεν πάτε καλά ότι να ναι βάζετε ίσα ίσα για να γράφετε και να γεμίζετε με βλακείες το site σας... Και επειδή δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είστε έξυπνοι για να καταλάβετε ότι δεν προέρχεται καν από τους αστυνομικούς, πόσο μάλλον ότι είναι χωριατοαγγλικα απο Ελληνική προφορά, σας θεωρώ το λιγότερο ΜΠΟΥΜΠΗΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά τα λες αλλά δεν μας είπες από που και ως που πιστεύεις ότι όποιος λέει lets go σε μια Ελληνική ομάδα πρέπει να έχει και μητρική γλώσσα τα Αγγλικά. Μόνο οι Έλληνες μιλάνε βλαχοαγγλικά δηλαδή; Όλοι οι άλλοι μιλάνε Αγγλικά με προφορά Οξφόρδης; Ιταλοί, Σουηδοί, Ολλανδοί, Γερμανοί, Ρώσοι, Τούρκοι, Ισραηλινοί, Ινδοί και Πακιστανοί τάχουν σαν μητρική γλώσσα δηλαδή; Έχεις πάει Αγγλία να δεις πως μιλάνε οι Άγγλοι στην καθομιλουμένη τους; Τύφλα ναχει ο Μπέκας δηλαδή. Όταν θέλεις να καταρρίψεις ένα επιχείρημα να το καταρρίπτεις, αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να καταρριφθεί το επιχείρημα σου και να μείνει η αρχική εικόνα αναλλοίωτη και ακόμη δυνατότερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΙ ΦΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή