ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Βίντεο: "Θέλουν την Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες"

Share it:
Ο Νίκος Αργυρόπουλος καλεσμένος του Ανδρέα Μπλάνου στην εκπομπή της τηλεόρασης του Αχελώου "Λόγος Ρωμαϊκος".

εκπληκτικός Δείτε το..


Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

7 comments:

  1. Tασιόπουλος Παναγιώτης30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:56 μ.μ.

    Βρίζεις, εκτονώνεσαι και δεν αλλάζει τίποτα για τα επόμενα 100 χρόνια.
    Eπιτέλους δημιουργήθηκε το νέο κόμμα: Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος. Διαβάστε, ακούστε συνέντευξη και ιδρυτική διακύρηξη στην ιστοσελίδα μας. Ενταχθείτε εδώ ή ιδρύστε το δικό σας κόμμα για να φτάσουμε στη Βουλή το συντομότερο. Ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα.
    500.000 επιχειρηματίες αδυνατούν να πληρώσουν ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ. Από 3 ψήφους ο καθένας είναι 1.500.000 ψήφοι. Αποφασίζουμε τώρα και θα βρεθούμε σύντομα στη Βουλή.
    Mας αγνοούν σαν να μην υπάρχουμε, αλλά μας φορολογούν σαν υψηλόμισθους. Ως εδώ. Διαδώστε το, σας ευχαριστώ και πάντα σε επικοινωνία. Kάνετε αίτημα φιλίας στο F. B.
    Κανένας πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να έχει οικονομολογική συνείδηση. Όλη η ευθύνη είναι της εξουσίας. Κυβερνήτες χωρίς όραμα και πρόγραμμα, ανύπαρκτοι κυβερνήτες.

    ΚΑΘΕ ΩΡΑ 100 ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΤΑ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ. ΟΧΙ 450 € ΤΕΒΕ. 100 € δόση το μήνα στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ.
    ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ. Σταματάμε τα λουκέτα πριν την εξαφάνισή μας. ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ στην ιστοσελίδα του νέου κόμματος. 105% αύξηση των δημοσίων δαπανών είχαμε το 2011. Στις εκλογές ψηφίζουμε και αλλάζουμε. 25 χρόνια φτώχειας ακόμη, λόγω αλόγιστων δημοσίων δαπανών και λόγω αντιαναπτυξιακών πολιτικών.
    Σας καλωσορίζω στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. Το νέο κόμμα όλων των Ελλήνων. Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Αγρότες, Επισκευαστές, Εργαζόμενοι. Χωρίς τον ιδιωτικό τομέα, ούτε ένας μισθωτός, ούτε ένας συνταξιούχος θα υπήρχε πάνω στη γη.
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ http://www.tasiopoulospanagiotis.gr ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μωρη τσατσοπουλιναδεν μας μαμιεσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Μιχαλολιακος ηταν λεει υπαρχηγος του Μειμαρακη στους "ρειντζερς" της ΝΔ το '81; http://www.youtube.com/watch?v=pY7np945Cqk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω θα αναφερω τα εξησ....αγγλωσαξωνεσ----εβραιοι--παγκοσμοιοποιηση----νεα ταξη πραγματων---κατεδάφιση θρησκεια παιδεια ελευθερια---προδοσια----τιμωρια ----η μονη σωτηρια??? κυριε ιησου χριστε ελεησον με την αμαρτωλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω θα αναφερω τα εξησ....αγγλωσαξωνεσ----εβραιοι--παγκοσμοιοποιηση----νεα ταξη πραγματων---κατεδάφιση θρησκεια παιδεια ελευθερια---προδοσια----τιμωρια ----η μονη σωτηρια??? κυριε ιησου χριστε ελεησον με την αμαρτωλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ παράνομοι , χωρίς χαρτιά , στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία μας , χωρίς να έχουν πληρώσει φόρους , γεννούν και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μας . Παίρνουν επιδόματα , δάνεια και ότι μπορείτε να φανταστείτε ενώ εμείς δεν βρίσκουμε εργασία πληρώνουμε ΧΑΡΑΤΣΙΑ και φοβόμαστε από την εγκληματικότητα που έχει πάει στα ύψη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά τα κάνουν για να μας σπάσουν το ηθικό,να νιώθουμε ξένοι στον τόπο μας.Πώς αλλιώς θα πάρουν το πιο πλούσιο "οικόπεδο"της περιοχής,αν δεν αφανίσουν τους ιθαγενείς;Ο ΕΧΘΡΌς ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΌ -ΣΆΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΎ,ΠΟΥ ΜΌΝΟ Ο ΛΑΌς ΕΝΩΜΈΝΟς ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΝΑΤΡΈΨΕΙ.ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή