ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Ήταν μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ 6-8% και η χρυσή αυγή σε συνεχή άνοδο ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑ ; ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

Share it:
Εμβρόντητους άφησε σήμερα το πρωϊ τους ακροατές του realfm ο δημοσιογράφος Γ. Τράγκας.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως, πριν τα γεγονότα με τη ΧΑ, σύμφωνα με κρυφές δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ...

ήταν μπροστά από τη ΝΔ 6-8%. Επίσης σημαντική άνοδο παρουσίαζε και η ΧΑ. Ειδικότερα είπε κατά λέξη:

«Τα κόμματα καταργούνται στις κάλπες. Αυτό βέβαια που έγινε εδώ συμβαίνει όταν οι κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η μνημονιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να πάει σε εκλογές γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά 6 – 8 μονάδες. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και η ΧΑ ανεβαίνει συνεχώς…».

Ακούστε το ηχητικό (εδώ) και ειδικότερα από το 13 λεπτό και μετά.

Αν αυτό πράγματι ισχύει, δηλαδή αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη τόσο πολύ μπροστά, όπως και αν η ΧΑ ήταν σε συνεχή άνοδο, τότε γεννώνται εκρηκτικά ερωτηματικά για όλα αυτά τα πρωτόγνωρα που βλέπουμε να συμβαίνουν.

Φυσικά, μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί τόσο η ξαφνική επικίνδυνη θεωρία του «μνημονιακού τόξου» περί των δύο άκρων (ουσιαστικά ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ), όσο και η ανησυχία Σαμαρά και Βενιζέλου στο ενδεχόμενο ακόμα και τοπικών βουλευτικών εκλογών, όπως επιβάλει ρητά το Σύνταγμα, σε περίπτωση παραίτησης βουλευτή. Η ανησυχία αυτή είναι προφανής, γιατί σε περίπτωση αποτύπωσης της λαϊκής βούλησης, θα φανεί στην πραγματικότητα η λαϊκή γύμνια των υποστηρικτών του μνημονίου.

Ποιος όμως επιτέλους κυβερνά αυτόν τον τόπο; ο λαός ή το μνημόνιο;
Share it:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment:

11 comments:

  1. Τι έχει όμως να βγάλει ο Οκτώβριος;

    Καταρχήν η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 11η μοίρα του Ζυγού εντός του 4ου οίκου του ωροσκοπίου της Ελλάδος (24/7/1974) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο, Ερμή και Ωροσκόπο της. Λόγω του ότι συμβαίνει σε Ουράνια μοίρα, είναι πιθανές ρήξεις, ανατροπές και συγκρούσεις. Στις 19/10 πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στην 25η μοίρα του Κριού με νέους τριγμούς στην συνοχή της κυβέρνησης και την ενδεχόμενη προσφυγή σε εκλογές να φαντάζει ένα πολύ πιθανό σενάριο. Όπως έχουμε ξαναγράψει από 10/10 αρχίζουν τα πολύ – πολύ δύσκολα.

    Αυτόν το μήνα προοδευμένος Άδης μιλά για προβλήματα όσον αφορά στην παροχή υπηρεσιών του κράτους προς τους πολίτες. Επίσης, υποδεικνύει ιστορική αμφισβήτηση ή αντιρρήσεις τρίτων στα κεκτημένα δικαιώματα του λαού και όχι μόνο. Επίσης, δείχνει επιβεβλημένο κλείσιμο εταιρείας του δημοσίου ή φυγή εταιρείας στο εξωτερικό. Πολύ πιθανόν είναι να υπάρχουν προβλήματα και με χώρους αποβλήτων.

    Ο Άρης βγάζει βία, κακοποίηση και εξαναγκασμό την ώρα που ο κόσμος που θα ψάχνει ελπίδα και κάποιον που θα τηρήσει τις υποσχέσεις που δίνει. Αυτό που με τρομάζει είναι ότι Υποθετικός Κρόνος υποδεικνύει πολεμικές αγριότητες και βεντέτες. Λέτε να έχουμε επίθεση σε πολιτικό πρόσωπο; Παράλληλα, το προοδευμένο Μεσουράνημα μιλά για βία που φέρνει βία και την τοποθέτηση κάποιου σε δημόσια θέση. Ο προοδευμένος Κρόνος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου διότι εμπόδια από τρίτους και αρνήσεις θα δυσχεράνουν την κατάσταση. Προβλήματα από την επιδείνωση της φτώχιας ενώ είναι πιθανόν διαμαρτυρίες να μετατραπούν σε κηδείες, πόνο και οδύνη.

    Σε κοινωνικό επίπεδο, θα είναι έντονη η αίσθηση της απελπισίας. Οι προοδευμένοι Πλούτωνας και Σελήνη υποδεικνύουν εντολές ατόμων που έχουν εξουσία και ζητούν ο λαός να είναι πειθήνιος. Ο Βουλκάνους μιλά για κτήρια που θα είναι πάλι υπό φρούρηση (θυμάστε τι έγινε με τα κτήρια της Χρυσής Αυγής) και για επιτυχία διωκτικών αρχών σε θέματα γιαφκών και τρομοκρατίας. Θα έχουμε όμως και επιβολή αποφάσεων και περιπτώσεις που ο λόγος θα περνά μέσα από τη μυϊκή δύναμη. Επιπλέον, ο προοδευμένος Ωροσκόπος προεικονίζει γεγονότα εκτεταμένα αλλά και αρμονική συνεργασία των αρχών. Σύμφωνα με το προοδευμένο σημείο της Μηδενικής Κριού γυναίκες με εξουσία έρχονται να επιβάλλουν τα θέλω τους. Προβλήματα με χώρους πόνου ή περιορισμού (πχ νοσοκομεία, άσυλα, φυλακές) και πρόσωπα που είναι υπό περιορισμό ή οποιαδήποτε τύπου στέρηση. Ειδήσεις για μισθούς και συντάξεις και αύξηση φορολογίας

    Σε πολιτικό επίπεδο, τα πράγματα δεν ολισθαίνουν απλά, αλλά ξεφεύγουν τελείως. Η Χρυσή Αυγή νομίζω πως θα βγει πιο ενισχυμένη αφού από 10/10 είναι πολύ πιθανόν να αλλάξουν τα πράγματα εις βάρος της κυβέρνησης. Καθότι όπως λέει και ο λαός το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η δράση της θα συνεχίσει να υπάρχει και να λειτουργεί ως στρατιωτική μηχανή. Η Ν.Δ θα αρχίσει να αποκτά επικοινωνιακό πρόβλημα και από ό, τι φαίνεται θα βρεθεί αντιμέτωπη με δημοσκοπικές αρρυθμίες. Το ΠΑΣΟΚ πάει για δημοσκοπικό Βατερλό ενώ η ΔΗΜΑΡ θα προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω της τη ρετσινιά από τη συμμετοχή στην τρικομματική κυβέρνηση. Παρ' όλα αυτά κάποια στελέχη της θα αρχίζουν να φλερτάρουν με το ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ ίσως κερδίσει παροδικά ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ και στους Ανεξάρτητοι Έλληνες το ανέβασμα των ντεσιμπέλ θα φέρει και τα ανάλογα ποσοστά. Τέλος, ο Υποθετικός Κρόνος μιλά για αλλαγή πολιτικού σκηνικού ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως από 4/10 για τη Ν.Δ ξεκινά μια νέα ηλιακή χρονιά με καταστροφικές εξελίξεις. Κλείνοντας, τον Οκτώβριο, θα διαπιστώσουμε πλήρη κατάλυση ελευθεριών και κοινοβουλίου σε μια χωρά που θα υποφέρει και η αντίσταση θα είναι η μόνη απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2013/09/blog-post_8177.html


    www.wiwo.de

    "Το γερμανικό περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...

    Για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο το γερμανικό οικονομικό περιοδικό Wirtschafts woche, σε ένα αφιέρωμα που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας και αναπαρήγαγαν ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

    Συγκεκριμένα, το γερμανικό περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνεται λόγος για χρηματοδότηση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο μάτι της Γερμανίας.

    «Ένας άλλος θεωρητικός του ΙΝΕΤ (σ.σ. think tank του Σόρος), ο Τόμας Φέργκιουσον από το πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, συμμετείχε σε πάνελ στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους του ελληνικού αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είχε προσκληθεί σε συζήτηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

    Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ανέπτυξε εκεί, σε μία κατάμεστη αίθουσα, την άποψή του για τους τσιγκούνηδες Γερμανούς, ξόρκισε το φόβο για έναν νέο Αδόλφο Χίτλερ και το νέο φασισμό στην Ευρώπη. Μαζί του είχε τους οικονομικούς του συμβούλους Γιάννη Μηλιό και Ρένα Δούρου, βουλευτή του αριστερού κόμματος στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

    Την εμφάνισή τους συγχρηματοδότησε το think tank του Σόρος, το ΙΝΕΤ. Γιατί άραγε ο Σόρος γίνεται σπόνσορας ενός αντικαπιταλιστή δημαγωγού όπως ο Τσίπρας που επιτίθεται στη Γερμανία; Μήπως συμμερίζεται τις θέσεις του; Συνάδελφοί του από τη Wall Street μιλούν γι' αυτό μόνο συγκαλυμμένα. Φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλος ο φόβος για την επιρροή του Σόρος. Ωστόσο σε συνομιλία με κάποιον μάνατζερ συχνά ακούγεται η φράση «ο Σόρος θέλει να εκδικηθεί τη Γερμανία».

    πηγή...

    Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσίπρας χρηματοδοτείται από την Γιάννα Αγγελοπούλου σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία" (σχετικό άρθρο ΕΔΩ) όπως επίσης ότι πήρε και την "άδεια" από τον ΣΕΒ δηλαδή από τους Βιομηχάνους (σχετικό άρθρο ΕΔΩ).

    Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο κομμουνιστής Τσίπρας είναι γόνος μιας πάρα πολύ πλούσιας οικογένειας η οποία είχε τεράστια κατασκευαστική εταιρεία την δεκαετία 60 και 70 λαμβάνοντας τεράστια έργα!!!

    Έτσι λοιπόν εξηγείται το να γράψουν οι Jew York Times ότι μόνο το ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μας σώσει, έτσι εξηγείται και ο ρόλος του Βαρουφάκη που ξαφνικά πήγε στις ΗΠΑ (σχετικό άρθρο ΕΔΩ)

    ιδού και η τεχνικές με τις οποίες δρουν (κάντε κλικ ΕΔΩ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΖΟΥΔΙΑ...ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΕΠΑΜ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά είναι για αφελείς...Ίσα -ίσα ενισχύουν το ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του και ανεβάζουν πιο πολύ τις κορώνες γι αυτό.Ο κ.Τράγκας κάνει τη γνωστή δουλειά της επίσημης προπαγάνδας με το προφίλ του δήθεν αγανακτισμένου,και καμμία εμπιστοσύνη δεν του έχω,ούτε και στις δημοσκοπήσεις τους.Αυτοί είναι όλοι στο κόλπο.Εμάς κοροιδεύοθν και μάλιστα με τα λεφτά μας...Τώρα είναι σε πανικό,γιατί η κοινωνία βράζει.και έχουν να περάσουν 5 δις μέτρα...Θα κάνουν και θα πουν τα μύρια όσα-ψέματα κι απάτες-για να γλιτώσουν,αλλά δε θα τους βγει,γιατί όλο και πιο πολλοί ξυπνάνε και παλεύουν για την ανατροπή τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tασιόπουλος Παναγιώτης30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:55 μ.μ.

    Βρίζεις, εκτονώνεσαι και δεν αλλάζει τίποτα για τα επόμενα 100 χρόνια.
    Eπιτέλους δημιουργήθηκε το νέο κόμμα: Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος. Διαβάστε, ακούστε συνέντευξη και ιδρυτική διακύρηξη στην ιστοσελίδα μας. Ενταχθείτε εδώ ή ιδρύστε το δικό σας κόμμα για να φτάσουμε στη Βουλή το συντομότερο. Ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα.
    500.000 επιχειρηματίες αδυνατούν να πληρώσουν ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ. Από 3 ψήφους ο καθένας είναι 1.500.000 ψήφοι. Αποφασίζουμε τώρα και θα βρεθούμε σύντομα στη Βουλή.
    Mας αγνοούν σαν να μην υπάρχουμε, αλλά μας φορολογούν σαν υψηλόμισθους. Ως εδώ. Διαδώστε το, σας ευχαριστώ και πάντα σε επικοινωνία. Kάνετε αίτημα φιλίας στο F. B.
    Κανένας πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να έχει οικονομολογική συνείδηση. Όλη η ευθύνη είναι της εξουσίας. Κυβερνήτες χωρίς όραμα και πρόγραμμα, ανύπαρκτοι κυβερνήτες.

    ΚΑΘΕ ΩΡΑ 100 ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΤΑ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ. ΟΧΙ 450 € ΤΕΒΕ. 100 € δόση το μήνα στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ.
    ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ. Σταματάμε τα λουκέτα πριν την εξαφάνισή μας. ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ στην ιστοσελίδα του νέου κόμματος. 105% αύξηση των δημοσίων δαπανών είχαμε το 2011. Στις εκλογές ψηφίζουμε και αλλάζουμε. 25 χρόνια φτώχειας ακόμη, λόγω αλόγιστων δημοσίων δαπανών και λόγω αντιαναπτυξιακών πολιτικών.
    Σας καλωσορίζω στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. Το νέο κόμμα όλων των Ελλήνων. Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Αγρότες, Επισκευαστές, Εργαζόμενοι. Χωρίς τον ιδιωτικό τομέα, ούτε ένας μισθωτός, ούτε ένας συνταξιούχος θα υπήρχε πάνω στη γη.
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ http://www.tasiopoulospanagiotis.gr ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος πιστεύει στις εκλογές και ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει την αέναη πληρωμή ενός παράνομου και τοκογλυφικού χρέους...ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ 'προσφορες'ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ.Πόσο αφελείς πρέπει να είμαστε ώστε να πιστεύουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑθα λειτουργήσει φιλολαικά σε μια δουλοπαροικία χρέους με τους μαφιόζους ευρωκράτες επικυρίαρχους;ΜΟΝΟ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.με τον ενωμένο λαό κανείς δε μπορεί να τα βάλει.Πόσο μάλλον τώρα που βρίσκονται σε πανικό και καταρρέουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Τράγκας πιστεύει ότι είναι μάγκας,αλλά μόνο διαπιστώσεις και υψηλές κραυγές κάνει.Από προτάσεις και λύσεις τίποτα.Του δώσανε αυτό το προφίλ για να εκτονώνει τα πλήθη.Τις λύσεις τις ξέρει,αλλά έχει παλιούς λογαριασμούς με το σύστημα και εκτελεί εντολές.Τώρα ανεβάζει κορώνες για το ΣΥΡΙΖΑ,που είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να σώσει και την τελευταία παρτίδα της απάτης-παγίδας ,και να σώσει και τους νυν κυβερνώντες από τη φυλακή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://www.youtube.com/watch?v=ba1Ec6ot3SU

    ο κολλατος τα λεει ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ.ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ...Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ,Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΤΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή