ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Η γενοκτονία συνεχίζεται ... Κρεμάστηκε στη βεράντα του σπιτιού του

Share it:
Τέλος στη ζωή του με τον πιο μακάβριο τρόπο επέλεξε να βάλει ένας άνδρας στην Καβαλά, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στη βεράντα του σπιτιού του.
Πρόκειται για ακόμη μια αυτοκτονία που έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των
αυτοκτονιών στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τους τελευταίους μήνες.
Ο συγκεκριμένος βρέθηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της Κυριακής στη βεράντα του σπιτιού του στη Νέα Πέραμο, με την Αστυνομία να αποκλείει αμέσως το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Τα αίτια που οδήγησαν τον αυτόχειρα στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά και το πτώμα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Πηγή: thrakitoday.com
http://arouraios.gr/
Share it:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment:

2 comments:

  1. Ρε παιδιά κάνετε κουράγιο, λίγο ακόμη και μην αυτοκτονείτε, θα χάσετε το σούπερ θέαμα που ετοιμάζεται; Ο Θεός είναι ΜΕΓΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συν Αθηνά και χείρα κίνει,φίλε.Φτάσαμε στην έσχατη ευτέλεια...Τώρα που όλοι καταλαβαίνουμε ότι όλοι ήσαν στο κόλπο,καιρός να οργανωθούμε σε παλλαικό μέτωπο.Δοκιμάστηκαν όλοι...όλοι μας πρόδωσαν.Καιρός να γίνουμε ένα μέτωπο και να τους τελειώσουμε πριν μας τελειώσουν όλους.Το Ε.ΠΑ.Μ ΣΥΣΤΆΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΏΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΟΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ,ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ...ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή