ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΩΣ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!

Share it:
Απολαύστε τον μέγα ηγέτη Σαμαρά! Πώς γελάει μετά την σύλληψη Μιχαλολιάκου και της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής! Τώρα, οι ψηφοφόροι της Χ.Α. μπορούν να γυρίσουν στο..μαντρί της ΝΔ διότι εάν ξαναψηφίσουν Χ.Α. , σύμφωνα με τον Πρετεντέρη, δεν θα έχουν καμία δικαιολογία και θα
ανήκουν στον υπόκοσμο! Θέλετε λοιπόν να ανήκετε στον υπόκοσμο; Ελάτε στην...αγκαλιά του θείου Σαμαρά! Του μεγάλου Πρωθυπουργού και Δημοκράτη. Του ανθρώπου που μπορεί να κάθεται στα τέσσερα μπροστά στην Μέρκελ, τον Σόϊπμπλε και τα παιδιά της τρόικας αλλά που στην Ελλάδα κάνει έναν λαό να ...χορεύει Καλαματιανό στο ταψί και άμα λάχει φυλακίζει όλους τους βουλευτές της Χ.Α.
Είναι ή δεν είναι ηγέτης και δημοκράτης; Απολύει κατά χιλιάδες τους εργαζόμενους (βλέπε καθηγητές, εργαζόμενους στην ΕΡΤ, δημοτική αστυνομία, αμυντική βιομηχανία και τώρα να δείτε τι περιμένει υγειονομικούς κ.α.), όποιοι τολμήσουν να κάνουν απεργίες τους επιστρατεύει και άμα γουστάρει μιλάει για ...ανάπτυξη που έρχεται και για πρωτογενές πλεόνασμα! Τώρα, εάν έρχονται νέες σφαγές σε μισθούς και συντάξεις, ε, αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι ο λαός υπακούει σαν το σκυλάκι και ανακηρύσσει τον Σαμαρά ως καταλληλότερο Πρωθυπουργό! Κατά το "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω"! Τώρα δε με το ξεδόντιασμα της Χ.Α. να δείτε πού θα ανέβουν τα ποσοστά του Μεσσήνιου. Στο 30% και βάλε θα πάνε. Ο Σαμαράς αγκαλλιάζει όλους τους ψηφοφόρους της Χ.Α.
Ελάτε όλοι στον θείο Σαμαρά. Για να αποδείξετε για μια ακόμη φορά πόσο ...ευφυής λαός είναι ο Έλληνας!
(φωτό: newpost)
http://indobserver.blogspot.gr/
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

4 comments:

  1. ΠΡΑΒΩ ΣΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!"
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!"
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή