ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Φωτογραφία από τις Σκουριές που πρέπει να κάνει το γύρο του κόσμου. Τρίψτε την "ανάπτυξη" στα μούτρα τους.

Share it:

ΣΚΟΥΡΙΕΣ: Ξεκίνησε η ανάπτυξη κύριε Σαμαρά;;;;;;
Οι οικολογικές οργανώσεις που είναι;

Για το κράτος γνωρίζουμε.... Σε καταστολή....

Διαδώστε όπου μπορείτε αυτό το αίσχος.
katagelia

Δείτε οπωσδήποτε !

Η λάσπη της παραλίας του Στρατωνίου και η ... λάσπη στη Τρικλοποδιά

Στρατώνι: γαλάζια σημαία, κίτρινη θάλασσα - Ας δούμε τώρα ποιός προσπαθεί ελεεινά να παραπληροφορήσει !
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

50 comments:

  1. ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ( ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ) ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ. ΑΝΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά;... Από πού παίρνεις μισθό;... Για διάβασε, να δω λίγο κάτι...
      http://antigoldgreece.wordpress.com/2012/07/30/blueflagstratoni/

      Διαγραφή
  2. αληθεια τωρα, ας μου πει καποιος ποτε πηρε το ονομα σκουριες εκεινος ο τοπος και γιατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περάστε απο τον γράφειο μετά να πληρωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 16 Απριλίου 2013 - 10:56 π.μ. η απάντηση μου ήταν για τους ραγιάδες που απάντησαν πριν απο εμένα κι όχι για το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ στον 8:44 απευθύνομαι, αλλά δημοσιεύτηκε η απάντηση στην σειρά και όχι στο σχόλιό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν άργησες να πεσεις στην παγίδα και να φανεί ότι οι ίδιοι που αναρτητουν στο blog, δίνουν και τις απαντησεις.
    Καιρό βρωμάει το πράγμα για την θέση του blog. Συνεχιστε όπως ξερετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:35 για ενημέρωσέ μας για τη θέση του blog . Να μας πεις τι βρωμάει ... Όταν απαντά η τρικλοποδια απαντά με το όνομά της αντίθετα με σένα !
    Δες τώρα κι αυτό για να καταλάβεις από που σου έρχεται η μπόχα !
    http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_1640.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aπαντας για άλλη μία φορά και εκτός θέματος. Που αποδεικνύει για δεύτερη φορά ότι είσαι το ίδιο άτομο και σε διακρίνει η ασάφεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οσο αναφορά το όνομα, δεν μπορείς να αποδείξεις ότι το όνομα triklopodia δηλώνει ποιοι πραγματικά είστε. Δεν το γνωρίζεις (εσεις για τα λεφτά τα κάνετε όλα) αλλά αποτελείται άλλο ένα καλολαδωμένο εξάρτημα της μηχανής που ΝΤΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσπαθείς να μπερδέψεις πράγματα που είναι ξεκάθαρα είσαι άλλος ένας βαλτός του σάπιου συστήματος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το συγκεκριμένο θέμα έχεις να πείς κάτι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χωρίς να γνωρίζω ακριβώς την κατάσταση της περιοχής, να πω μόνο πως το χρώμα ενός ποταμού και τα υλικά που μεταφέρει στο δέλτα του δεν υποδηλώνουν τίποτα για την καθαρότητα των νερών του.

    Παράδειγμα αεροφωτογραφιών που τραβήχτηκαν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
    https://twitter.com/Cmdr_Hadfield/status/323501104669278208/
    https://twitter.com/Cmdr_Hadfield/status/317323653610098691/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμοςείπε...

    Aπαντας για άλλη μία φορά και εκτός θέματος. Που αποδεικνύει για τριτη φορά ότι είσαι το ίδιο άτομο και σε διακρίνει η ασάφεια.
    16 Απριλίου 2013 - 1:28 μ.μ.
    Ανώνυμοςείπε...

    Οσο αναφορά το όνομα, δεν μπορείς να αποδείξεις ότι το όνομα triklopodia δηλώνει ποιοι πραγματικά είστε. Δεν το γνωρίζεις (εσεις για τα λεφτά τα κάνετε όλα) αλλά αποτελείται άλλο ένα καλολαδωμένο εξάρτημα της μηχανής που ΝΤΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ 20 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΟΖΙΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @6:01 - Ο Κόζιακας είναι στα Τρίκαλα φίλε...

    @Τρικλοποδιά - Το Στρατώνι δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τις Σκουριές, μία απλή ματιά σε έναν οποιοδήποτε χάρτη αρκεί. Επίσης, ΔΕΝ υπάρχει χωριό με το όνομα Σκουριές. Είναι απλώς ένα τοπωνύμιο. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τις πλημμύρες στο Στρατώνι του Φεβρουαρίου του 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δημοσιεύουμε μια ασχετη φωτογραφια χωρις να την τσεκαρουμε και θελουμε να κανει και το γυρο του κοσμου. Γιατι? Να ειναι διεθνης η "ρομπα" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η εικονα ειναι απο το χωριο στρατωνι στο οποιο εδραζονται παλια μεταλεια που ακομη ειναι σε λειτουργια. το ''καφε'' της θαλασσας ειναι οντως απο θεομηνια και δειχνει τις φερτες υλες( χωμα, πετρες κ.α.) Οι σκουριες ειναι τοποθεσια που απεχει τουλαχιστον περι τα 20 χιλιομετρα απο κει και βρισκεται πανω απο το χωριο Μ. παναγια.
    Αρα , το σχολιο της φωτογραφιας ειναι ανακριβες. Αρα , θα πρεπει να κατεβει, γιατι προσβαλει τον ιδιο που το αναρτησε και παραπλανει τους αναγνωστες. ΥΓ: κατοικος περιοχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. το καφε της θαλασσας ειναι απο θεομηνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 7:49 κάνε τον κόπο και διάβασε αυτή την ανάρτηση - http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_1640.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το πόρισμα του ΤΕΕ για τις πλημμύρες του 2010 στο Στρατώνι: http://portal.tee.gr/portal/page/portal/teetkm/DRASTHRIOTHTES/OMADESERGASIAS/oe_stratoni.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ουστ παλιοξεφτιλες!!! τερμα οι δημοσιοι υπαλληλοι, τερμα οι ξιστες...οτι φαγατε φαγατε!! επιτελους ξυπνησαμε και ειμαστε περισσοτεροι απο εσας...αφηστε την χωρα να αναπτυχθει ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΥΜΥΡΕΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010
    ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. παιδες χανουμε την ουσια..το θεμα μας δεν ειναι αν θα γινει η εξορυξη στις σκουριες η καπου αλλου..αλλα αν πρεπει να γινει.ας βγει καποια στιγμη ενας επιστημονας και να πει στον κοσμο να ξερει.ναι πρεπει να γινει η οχι.καθομαστε και τσακωνομαστε και ακρη δεν βγαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατί δεν δημοσιεύετε καμιά βαρυσήμαντη ανάλυση του Δημοσθένη Λιακόπουλου γύρω από το ζήτημα, σίγουρα θα είναι πολύ διαφωτιστική...LOL.

    Τελικά ο τίτλος του blog σημαίνει ότι βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. είμαι κάτοικος της περιοχής, διάβασα με προσοχή την ανάρτησή σας και έχω κάποιες απορίες: αφού η φωτογραφία είναι από μια τυχαία μέρα (20η Ιουλίου), γιατί δεν αναρτήσατε ακόμη μία φωτο από μια άλλη τυχαία μέρα (π.χ. 25 Ιουλίου) όταν η θάλασσα ήταν καταγάλανη; επίσης, αφού λέτε ότι γνωρίζετε την περιοχή δεν ξέρετε ότι τις περισσότερες φορές που έχει τρικυμία στο Στρατώνι, στην Ιερισσό επικρατεί νηνεμία; τέλος, ακόμη και αν αληθεύουν όλα όσα γράφετε, ποιος ο λόγος του τόσο μεγάλου μένους απέναντι στους κατοίκους του Στρατωνίου και στο χωριό γενικότερα; ακόμη κι αν έχουμε καταλάβει λάθος, με το μίσος σας θα μας αλλάξετε γνώμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητέ κύριε 9:52 που είδατε το μένος και το μίσος για τους κατοίκους του Στρατωνίου ? όμως απ ότι έχω καταλάβει δεν έχετε κανένα πρόβλημα αν αυτή τη στιγμή συντελείται καταστροφή στο περιβάλλον του τόπου σας ... και αναφέρομαι σε όλα τα σχόλια στην ανάρτηση οπότε αν για σας είναι όλα καλά εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο .
    Αν δεν βαριέστε δείτε μια ανάλυση δείγματος νερού από τα"Καλύβια Βαρβάρας" περίπου 2-3 χλμ μακριά απ τον τόπο σας .
    Δείτε το εδώ http://www.triklopodia.gr/2013/04/2-3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ? http://www.youtube.com/watch?v=qw9NhRPrPIg ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩς ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΘΩς Η ΠΛΗΜΗΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2010 ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ..... ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ.. ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ... ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ.... ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕς ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ουσία είναι μια. Για να συλλεχθεί ο χρυσός είναι απαραίτητη η χρήση κυανίου και υδραργύρου. Εάν κάποιος πιστεύει ότι οι ουσίες αυτές είναι αβλαβείς, τότε να τις δώσει στα παιδιά του για πρωινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε φίλε, ποιος σου είπε ότι τα στοιχεία αυτά (κυάνιο και υδράργυρος) θα πέφτουν ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ στη φύση χωρίς επεξεργασία ??? Είδες τί κάνει η προπαγάνδα ??? Σου έχει αποκρύψει ότι θα γίνεται ΑΠΟΚΥΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ των λυμάτων σε επίπεδα χαμηλότερα από τα επιτρεπόμενα !!!! Αυτό επιβάλει ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ, τον οποίο πρέπει να τηρούν όσες επιχειρήσεις θέλουν να δραστηριοποιούνται στην Ε.Ε. Αυτά τα δεδομένα σου τα κρύβουν φίλε, οι επικριτές της επένδυσης.

    ΠΡΟΣΕΞΕ: δεν αρνούνται ότι είναι υποχρεωτική η αποκυάνωση, αλλά επικαλούνται την δυσπιστία τους ότι θα το εφαρμόσει η επιχείρηση. Δηλαδή, δεν τίθεται θέμα ότι η επεξεργασία του χρυσού μπορεί να είναι ασφαλής, αλλά ότι δεν θα κάνει ασφαλή εξόρυξη η ELDORADO. Καταλαβαίνεις το άδικο της προπαγάνδας τους ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ Κ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΓΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΥΜΥΡΕΣ ΤΟΥ 2010. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΑ ΠΟΥ ΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρόμπα!!!!Ρόμπαααααα blog!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σας διαβασα ολους Γεμανοτσολιαδες μου, Το οτι το ξεπουλημα μπιρ-παρα της ελληνικης γης, ολοι σας το ξαχασατε !!! Και οχι μονο, μαζι πουλησαν και τον κοσμο της, για ενα ψευτομεροκαματο !!! Ρτσι δεν ειναι??? η κανω λαθος ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανάξιο σχολιασμού το γεγονός ότι η φωτο είναι μετά από έντονη βροχόπτωση πριν 3 χρόνια. Να σας χαίρονται όσοι ψεκασμένοι σας διαβάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είστε απατεώνες διάδώστετο και στα αφεντικά σας.
    Ανάπτυξη τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.terata&id=23766

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ......γελάει ο κόσμος με τα παραμύθια σας......τη δουλειά σας όμως τη κάνατε....τα πάντα για την επισκεψιμότητα.....ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρε φίλε, ποιος σου είπε ότι τα στοιχεία αυτά (κυάνιο και υδράργυρος) θα πέφτουν ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ στη φύση χωρίς επεξεργασία ??? Είδες τί κάνει η προπαγάνδα ??? Σου έχει αποκρύψει ότι θα γίνεται ΑΠΟΚΥΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ των λυμάτων σε επίπεδα χαμηλότερα από τα επιτρεπόμενα !!!! Αυτό επιβάλει ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ, τον οποίο πρέπει να τηρούν όσες επιχειρήσεις θέλουν να δραστηριοποιούνται στην Ε.Ε. Αυτά τα δεδομένα σου τα κρύβουν φίλε, οι επικριτές της επένδυσης.
    ΑΚΟΥ ΕΔΩ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ! ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΣ ΜΕ ΤΠΤ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ! ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ 1000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 1000 ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΜΕ? ΑΚΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ!ΕΔΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΥΔΡΟΚΥΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΑΡΑΚΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΙΛΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ...ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

      Διαγραφή
  38. 3:37 ΠΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ!!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Φίλε μου (17 Απριλίου 2013 - 12:28 π.μ) η αποκυάνωση αλλά και ο περιορισμός των εξατμίσεων υδραργύρου αυξάνουν δραματικά το κόστος εξόρυξης. Εγώ προσωπικά δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη, εάν εσύ τους έχεις πάρε τα παιδάκια σου και πηγαίνετε να κολυμπήσετε σ' αυτά τα νερά. Θα το ρισκάρεις άραγε??? Δεν το νομίζω!! Μάλλον θα προτιμούσες μια παραλία που δεν έχει ίχνος από αυτά τα στοιχεία, πόσο μάλλον αυτά τα επιτρεπτά όρια. Αλλά για να μην σε κουράζω κάνε τον κόπο και παρακολούθησε το ακόλουθο ρεπορτάζ του Αυγερόπουλου, σχετικά με την δράση Καναδικών εταιριών εξόρυξης χρυσού στην Κολομβία και κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις...
    http://www.youtube.com/watch?v=YfXV6HhdEdk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γαμο το σοητους τους αλιτες εσχος καθαρματα της καταστροφης καταστρεφαιτε εναν παραδησο ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. kseftiles eiste re 3upniste sas parami8iazoun edw pera kai eseis akoma ton upno sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. fake βρε ασχετοι απο τις πλυμμηρες του 2010.καντε μια στοιχειωδη αναζητηση πρωτα αστειοι ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 3:37 - υπάρχουν πολλοί νοήμων άνθρωποι συμφωνούν μαζί σου απλά απαξιούν να απαντήσουν σε όλους τους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τελικα το ζορι σας ποιο ειναι, το αν βλαψει το περιβαλλον η το οτι το δημοσιο δεν θα εχει τα εσοδα που θα επρεπε απο την εκματαλευση?
    Το να δουλευετε τον κοσμο με τη φωτογραφια αυτη που ειναι ασχετη με τα ορυχεια δειχνει ποσο ασχετοι εισαστε με το θεμα. ακομα και βλαβη να προκαλειται, εσεις ασχετοι παραμενετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πριν αφήσετε κι άλλο υποτιμητικό σχόλιο για τη Τρικλοποδιά εσείς υποστηρικτές της "ανάπτυξης" των μεταλλείων κάντε τον κόπο να διαβάσετε αυτό http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_4982.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΚΑΦΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΚΥΠΡΟ, ΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΤΟΥ 4% ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ Δ.Υ.ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ.ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_6369.html
    αφιερωμένη στους τελευταίους εναπομείναντες φαύλους φαήλους κι ανόητους σαχλαμαράδες!
    Κι επειδή δε θα ρθω σε αντιπαράθεση μαζί σας, γουρούνια, να στείλετε τα παιδιά σας να κάνουν μπάνιο στο Στρατώνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή