ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Κατάλαβες τώρα γιατί όλη μέρα τα κανάλια παιζουν χρυσή αυγή ; Βόμβα τρόικας: "Ανοίξτε ασφαλιστικό και μειώστε συντάξεις, εφάπαξ και επιδόματα"

Share it:
Θέμα ασφαλιστικού «ανοίγει» η τρόικα και στρώνει το χαλί για να ζητήσει νέα μέτρα δις ευρώ για την περίοδο 2015-2016 που ανακύπτει χρηματοδοτικό κενό. Η απαίτηση-βόμβα των δανειστών διατυπώνεται εν μέσω μίας επικοινωνιακής καταιγίδας σε βάρος της Χρυσής Αυγής
και του «πραξικοπήματος» που θα έκαναν οι Έφεδροι Καταδρομείς.

Τα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων και η προπαγάνδα που γίνεται για να αναδειχθούν τα κακώς κείμενα και να πληγεί ο Λαικός Σύνδεσμος εν’ όψει και των δημοτικών εκλογών αποτελούν ένα προπέτασμα καπνού για να καλυφθούν οι νέες αξιώσεις της τρόικας και να «θαφτεί» η τεράστια κοινωνική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση του μνημονίου.

Στα ψιλά πέρασε το ότι η τρόικα ανέτρεψε τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για την ύφεση και την πήγε από το 3,8% που ήθελε το οικονομικό επιτελείο στο 4% για το 2013, όπως και το περίφημο πρωτογενές πλεόνασμα. Η κυβέρνηση έλεγε πώς θα φτάσει στα τέλη του έτους στα 2-2,5 δις ευρώ, αλλά οι εκπρόσωποι των δανειστών έχουν εντελώς άλλη άποψη.

Το πολύ να φτάσει το πρωτογενές πλεόνασμα στο 0,3%, που ισούται με 300-500 εκατ. ευρώ.

Η μη αποδοχή των θέσεων της κυβέρνησης για το πρωτογενές πλεόνασμα, το οποίο συνιστά αποτέλεσμα «μαγειρέματος» στοιχείων αφού έβγαλαν έξω τη χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων και των ΟΤΑ, είναι αυτό που οδηγεί σε «άνοιγμα» του ασφαλιστικού και νέα μέτρα από την τρόικα. Αυτό πρακτικά σημαίνει νέες μειώσεις σε συντάξεις -επικουρικές και κύριες-, εφάπαξ και κοινωνικές παροχές.

Οι δανειστές ζητούν μετ’ επιτάσεως να υπάρξουν πρόσθετα μέτρα για τη διετία 2015-2016 βάζοντας στην ατζέντα τη «μαύρη τρύπα» 1 δις ευρώ που υπάρχει στα ασφαλιστικά ταμεία. «Φέρτε μας λίστα με τα μέτρα που θα πρέπει να πάρετε», λένε.

Η αξίωση των δανειστών προκάλεσε πανικό στην κυβέρνηση, η οποία συγκάλεσε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου και επι τέσσερις ώρες Σαμαράς, Στουρνάρας και Βρούτσης επιχειρούσαν να χαράξουν «γραμμή άμυνας», εν’ όψει της συνάντησης αύριο του πρωθυπουργού με την τρόικα.

Κυβερνητικές πηγές πάντως λένε ότι η τρόικα κάνει ότι μπορεί για να «δεσμεύει» την κυβέρνηση στη λήψη νέων μέτρων και δεν χαμπαριάζει από κοινωνικές αναταραχές ως αποτέλεσμα της φτώχιας και της ανεργίας.

Η σημερινή συνάντηση που είχε προγραμματισθεί με τον υπουργό Εργασίας και στόχευε σε αυτή ο κ. Βρούτσης να τους αναπτύξει τα επιχειρήματα του για την αύξηση των εσόδων των ασφαλιστικών ταμείων από το «σαφάρι» της αδήλωτης εργασίας, ακυρώθηκε με πρωτοβουλία της ομάδας του κ. Τόμσεν.

Προφανώς δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα και δίνουν περιθώριο δύο εβδομάδων στην κυβέρνηση. Όταν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, στα μέσα Οκτωβρίου, θα πρέπει να δούν τη λίστα με τα νέα μέτρα, αλλιώς η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δει τη δόση του 1 δις ευρώ του Οκτωβρίου.

Η δόση αυτή έχει και άλλα προαπαιτούμενα. Όπως, το λουκέτο των αμυντικών βιομηχανιών στο οποίο επιμένουν οι δανειστές.

Η αλλαγή της ατζέντας στην επικαιρότητα με τη μονοπώληση του θέματος της Χρυσής Αυγής και των «παρανομιών» που έχει διαπράξει είναι οφθαλμοφανές πώς αποτελεί ένα πρώτης τάξεως προκάλυμμα για να περάσει η κυβέρνηση τα νέα μέτρα.
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Post A Comment:

40 comments:

  1. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=hHj8JEqQN6w
    Εκπομπή Α.Ε. #122, 26 Σεπτεμβρίου 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://elas-lyste.blogspot.gr/2013/09/blog-post_3435.html

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος μετά την απολογία του στον εφέτη Θεόδωρο Κανελλόπουλο για "ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες" του έτους 2010 (χρήση 2009).


    Παράλληλα, διατάχθηκε η δέσμευση του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο φέρεται πως δεν είχε δηλώσει, όπως προέκυψε μετά τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε και την άρση του τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου, από την επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών της Βουλής.

    Μετά την απολογία του, ο κ. Τσοχατζόπουλος υποχρεώθηκε να καταβάλλει εγγυοδοσία 150.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα. Το επίμαχο πόθεν έσχες κρίθηκε ως ανειλικρινές μετά το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, σύμφωνα με το οποίο, ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει συνολικό εισόδημα 250.955,87 ευρώ, εκ των οποίων τα 150.000 ευρώ δικαιολογεί ως λήψη δύο δανείων.

    Δεν έχει δηλώσει, όμως, το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ενώ παλιότερα περιουσιακά του στοιχεία δεν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το σπίτι δηλώθηκε στο πόθεν έσχες του 2011 καθώς αποκτήθηκε το 2010 και ότι έστειλε πολλές φορές συμπληρωματικά στοιχεία στην επιτροπή της Βουλής που, κατά την άποψή του, δικαιολογούν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να γιατι στησανε το σκηνικο με την χ.α.Με ενα σμπαρο .....Αφενος κτυπανε την χ.α.,αφετερου στρεφουν την προσοχη του κοσμου αλλου.Ψεμματα ελεγε ο Προδοτης στην εκθεση για πλεονασμα 3 δις.Που σημαινει αλλα μετρα.Δυσκολο χειμωνα θα περασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως δεν υποτιμουν την νοημοσυνη μας αδικα,αν ειχαμε λιγο λογικη δεν θα γινομασταν υποκινουμενα οντα των Μ.Μ.Ε. Λυπαμαι που το λεω αλλα αν η τουρκια μας ειχε σκλαβωμενους 400 χρονια,η Γερμανια θα μας εχει αιωνια με τους προδοτες που επιλεγουμε να μας κυβερναν.Ολοι μαζι να βγουμε στους δρομους και οχι να ζητησουμε,αλλα να διεκδικησουμε την εθνικη μας κυριαρχια μα και τον αυτοσεβασμο μας σαν ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, όλοι συνωμοτούν εναντίον της ναζιστικής συμμορίας.
    Απλά το σύστημα εξέθρεψε αυτό το αναλώσιμο τέρας το οποίο έκανε τη δουλειά του και τώρα θανατώνεται από τους δημιουργούς του.
    Όσο για τα προβατάκια που έφυγαν από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και το ακολούθησαν, ας μην στενοχωριούνται. Σύντομα το σύστημα θα τους στείλει άλλον τσοπάνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχος μαθαμε οτι καλο μας τυχαινει να το ισοπεδωνουμε, αυτο πιστευω ειναι και η τιμωρια μας.Μαθαμε να λειτουργουμαι με βαση το συμφερον μας,και οχι ενδιαφεροντας για τις οποιες ανισοτητες υπαρχουν στη χωρα μας.Αυτο θα γινει και η τιμωρια μας,στην ουσια μας χρειαζοταν ταπεινωση.Ετσι το θελει ο θεος και ετσι πρεπει να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΕΛΕΥΘΈΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΆΛΛΆ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. .Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΆΛΛΆ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.. . ΆΛΛΆ ΜΆΛΛΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΦΟΎ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΙ 3 Ο Ο.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Exoume kapoia leftakia akomiii...proxorate ki emeis mazi sas na sas ta dosoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε βλακα αρθρογραφε η τροικα ηρθε τοσες φορες στην ελλαδα... ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ? τι θα μπορουσες να κανεις και αυτην την φορα? Μα καλα ειναι δυνατον να αφηνουν να γραφει αρθρα το καθε ηλιθιο? Γιατι ασχολουμαστε με την χρυση αυγη??? ΓΙΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟ ΖΩΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ... και εσυ θες να βγαλεις ηρωες τους ΝΑΖΙΣΤΕΣ??? Μα δεν ντρεπεστε λιγο? Το παιδι που ειναι κατω στο χωμα και που ακομα δεν εχουν γινει τα 9μερα ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΕΣΤΕ??? ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΜΥΑΛΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΗΛΙΘΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ Ε?? ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ'' Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Η ΤΡΟΙΚΑ΄΄ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποιος είναι ηλίθιος κ ποιος όχι ακόμα αγνοείται. Κανείς δεν είπε πως τι γεγονός ότι σκοτώθηκε ένας άνθρωπος περνάει απαρατήρητο. Αφού τον σκότωσε να πάει φυλακή! Αλλά κουλαρε λίγο, τα τελευταία 2 χρόνια έχουν σημειωθεί χιλιάδες δολοφονίες, αυτοκτονίες κ μεταναστεύσεις για οικονομικούς λόγους. Με αυτά δεν ασχολήθηκε κανείς! Δεν σας ένοιαζαν αυτά ε; Επειδή έπρεπε να κατηγορησετε την τρόικα τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ κ τους υπόλοιπους πουλημένους! Οπότε δεν σας συμφέρει κ δεν μιλάει κανείς! Τώρα βρήκατε πάτημα σε ένα ακόμα άσχημο κ λυπηρό γεγονός, σας βόλεψε κιόλας που τα δικά σας κοπρόσκυλα δεν φαίνονται μπλεγμένα κ μου θυμηθήκατε τι σημαίνει φασισμός! 2 χρονια που οι άλλοι σας ξεσκιζανε Δημοκρατία το αποκαλουσατε! Αξιολύπητα σκυλάκια!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Τοσες ψυχες εχουν χαθει μονο για μια σηκωθηκες απο τον καναπε
      Βολεμένος μαλλων εισαι και εσυ

      Διαγραφή
  11. κυριε ανωνυμε 4.,13 γιατι δεν γραφεις και εσυ ενα αρθρο για το ποσο καλος ειναι ο σαμαρας και ο βενιζελος και ποσο πολυ εχουν βοηθησει την ελλαδα με την πολητικη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΩΝΥΜΕ 4:13, ΒΡΕ ΤΑΓΑΡΙ ΑΠΛΥΤΟ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ, Η ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ? ΤΡΑΒΑ ΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΦΡΑΠΕ Η ΠΗΔΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΑΠΕΔΩΘΗΣΑΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΡΕ ΖΩΟ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ, ΑΠΕΔΩΘΗΣΑΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΡΕ ΝΤΟΥΒΑΡΙ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ 40 ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΔΩΘΗΣΑΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΡΕ ΦΡΟΚΑΛΟ?Η ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ? ΑΝ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΟΠΑΛΟ ΚΑΙ ΒΓΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΠΑΩ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΧΙ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΟΡΕΣΩ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΒΓΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΘΑ ΜΕ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΧΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σωστός 11:58, έτσι είναι, τους αδειάζουν άσχημα τώρα που έκαναν τη δουλειά τους. Όταν τους ξαναχρειαστούν θα τους ξαναχρησιμοποιήσουν. Αυτοί οι ταγματασφαλίτες, οι συνεργάτες των γερμανών έζησαν και βασίλεψαν και στήριξαν την Ελλάδα μετά τον πόλεμο, βοθρίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εδω 4,13 απαντηση στον 4,56 ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΣΟ ΜΙΑ ΚΟΤΑ,,, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΤΥΧΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.. ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ... ΑΝ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΔΕΙΛΙΑ ΜΟΥ Η Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ>??? Ο ΚΑΘΕ ΔΕΙΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ... ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΦΙΝ... ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ? ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ? Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΗΤΑΝ,,, ΒΓΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ... ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ... ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΗΛΙΘΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ,.,,, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΑΣ... ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ... ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.....

    ΥΓ. ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΤΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοπελια τραβα παρε τα ζανεξ σου τελειωμενο παρασιτο εισαι ετσι κι αλλιως

      Διαγραφή
    2. Για μια καμερα οπου αφαίρεσαν μια ζωη ηταν αποφαση του
      Για το απανθρακωθηκαν στην Marfin
      Ηταν αποφαση τους
      Να μην σου πω και για αλλες αποφάσεις
      Ντρέπομαι που ακομα ουτε πλευρο δεν αλαξατε ορισμένοι

      Διαγραφή
  15. ΕΠΙΣΗΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ... ΑΙΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΑΝ ΒΛΗΜΑΤΑΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ,,,, ΠΩΩΩΩΩ ΡΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!...ΛΙΓΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ,,, ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πραγματικα εισαι λιγο στην κοσμαρα σου!!! Εως πολυ!!! Δεν θελω να σε προσβαλλω αλλα που ζεις κοπελα μου?? Εισαι στο εξωτερικο κ σε πληροφορουν λαθος?? Η μηπως πιστευεις ακομα πως θα σε σωσει η ΝΔ κ το ΠΑΣΟΚ?? Δεν το χωραει ο νους μου πως υπαρχουν ακομα ανθρωποι που τους πιστευουν.. Οι χεστες που αποκαλεις εσυ ΚΥΡΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ειναι ανθρωποι χρεωμενοι ως το κοκαλο εξαιτιας των καθικιων που υποστιριζεις! Λοιπον αν εσυ γουσταρεις κ σου περισσευουν λεφτα για τις χαζομαρες τους κ τις απατες τους να πληρωνεις κ τα δικα μου απο δω κ περα!!! Μου κανατε ολοι καραμελα τον φασισμο κ οι μεγαλυτεροι φασιστες ειστε ΕΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εσυ 5.14 που εισαι εξυπνος αυτο μπορει να ειναι πλακα και ειρωνικο το σχολιο πραγμα που εσυ δεν καταλαβενεις αλλα για τον μαντελη τον τσουκατο και τον σημιτη δεν μιλαει κανενας!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=KZgyNEkM-jc

    https://www.youtube.com/watch?v=rPZ9twjPWQw

    https://www.youtube.com/watch?v=FW7HrSh0OPI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κοπελια η ξεφτιλα σου δεν εχει προηγουμενο!!!! εσυ δεν θα γινεις ανθρωπος ουτε σε 10 ζωες, το μονο που μπορεις να γινεις ειναι σκουληκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Einai kourastiko na akous tin idia istoria synexeia, i troika to ena i troika to allo, piesi kai piesi...mallon aytoi oloi oi 'agwnistes' den exoun pragmatika syniditopoiisei ti tha ginotan an legame stin troika ena megalo "OXI"...oxi diladi sta lefta pou mas edine tosa xronia kai vrethike i pleionotita (nai i pleionotita kai opoios paei na epixeirimatologisei mallon den exei diethni stoixeia), na exei lefta, amaksia, spitia...den einai oi 10 panw, einai kai oi 8 ekatomyria mikromesaioi...kai pali pisw se ayto pou elega, an ypothesoume kyrie agwnisti oti les stin troika fyge...kai meta? apo pou lefta? to prwtogenes pleonasma einai arnitiko..i ellada den mporei na stiriksei tis leitourgies tis san kratos moni tis...skepsou to apla san mia epixeirisi me pio polla eksoda apo esoda...ksereis ti simainei kyrie "agwnisti" na diwkseis tin troika?? Simainei tipota syntakseis (oute kan ta 400 eyrw), simainei oxi lefta gia farmaka, simainei oxi lefta gia kaysima kai thermansi, simainei oxi eisagwges...Zise meta me ta tromera ellinika proionta, ti feta kai tin elia kai na se dw meta poso "agwnistis" eisai...kaloi einai oloi sto na xwnoun, kanenas omws den erxetai me lyseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άρθρο με πηγή το χροισαβγίτυκο defencenet. Εγκυρότητα όχι μλκιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://www.youtube.com/watch?v=uf937rfGZpU

    για την χρυση αυγη ειμαστε ολοι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Περσινα ξυνά σταφύλια.... Τα ξέραμε από πριν το καλοκαίρι. Οι υποψιασμένοι τα ξέραμε πριν από τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. νομιζουν οτι μας δουλευουν με την χρυση αυγη!!!! αλλα θελουν να περασουν και ο δοτοι δημασιογραφοι που μας κανουν πλυση εγγεφαλου προωθουν μαζι με τους φιλους τους τις μειωσεις των συνταξεων εφαπαξ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ξυπνηστε ελληνες πριν να ειναι πολυ αργα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. διαλυουν την χρυση αυγη επειδη πρεπει να αποπροσανατολισουν τον κοσμακη γιατι η τροικα τους εβαλε τα ποδια σε ενα παπουτσι και πρεπει να τους παρουν και το τρυπιο παντελονι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οταν κατεβασουν τους μισθους στα 200 ευρω πειτε ο Μιχαλολιακος φταιει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ευγε σε ολους για την ωραια γλωσσα, το σεβασμο στο συνομιλητη και τον πολυ επικοδομητικο ακατανοητο διαλογο οπου ο καθενας μιλαει για τον εαυτο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εσυ ρε ζωο που λες οτι καλα κανουνε και ασχολουνται με την χ.α. επειδη σκοτωσανε ενα παιδι... καταρχας αποδεικσε το, και 2ον για τις τοσες χιλιαδες αυτοκτονιες που γινανε εξ αιτιας των μετρων ποιος εχει την ευθυνη? Αλλα ξεχασα αφτες ειναι με το γαντι.. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αντε ρε κατακαυημενε ελληνα τι σε περιμενει ακομα αφου φυλακισαν αυτους που ρημαξαν την χωρα επι 40 ετη τωρα ας κοιμηθουμε ολοι ησυχοι ολα θα ειναι ροδινα ευτυχως που βρεθηκε ενα παλικαρι οπως ο φυσας και εσωσε την ελλαδα στα ιδεοδρομια της αναρχοκουλτουρας ας βαδισουμε τωρα ολοι μας στα σιγουρα και επειτα ας φωναξουμε ολοι μαζι ζητω η δημοκρατια και το ελληνικο συνταγμα επιτελους εφυγε η χρυση αυγη νενικηκαμε και μετα στα σκατα για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΜΑΡΙΑΝΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΓΙΑ*ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ*ΒΡΕΘΗΚΑΝ-1,200γρΚΟΚΑΙΝΗΣ!!!11 ΟΠΛΑ-3 ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ-1 ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ 3 ΣΙΓΑΣΤΗΡΕΣ 206 ΣΦΑΙΡΕΣ!!!Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ!!!!!ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  31. 2.000.000 είναι οι ανασφάλιστοι στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ και χαρήκανε στην ΓΕΣΕΒΕΕ που εξετάστηκαν 80 άνθρωποι; Ποιο κόμμα έχει πρόγραμμα να σταματήσουν τα λουκέτα και να μην χάνονται θέσεις εργασίας, δημιουργημένες με αίμα από τους ελεύθερους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων; Κανένας. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση επιτρέπουν στο ανεκδιήγητο ταμείο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ να χρεώνει τετραπλάσιο ποσό ασφάλισης απο το εφικτό και απο το ισχύον σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες. Είναι η πρώτη αιτία για τα λουκέτα και την ανεργία και κατάσχεση.
    ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ
    Την επιχείρηση την ανοίξαμε εμείς.
    Δεν μας άνοιξε το κράτος καμία επιχείρηση.
    Εμείς πληρώνουμε ΦΠΑ – Ενοίκια – λογιστή- ΔΕΗ –ΟΤΕ - Φόρο εισοδήματος κ.λ.π
    Εμείς παράγουμε για να επιβιώσουν οι Έλληνες και η Ελληνική οικονομία.



    ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Αγρότες, Επισκευαστές Εργαζόμενοι.
    Χωρίς τον ιδιωτικό τομέα ούτε ένας μισθωτός ούτε ένας συνταξιούχος θα υπήρχε πάνω στη γη.
    Μας διοικούν μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι και αδιαφορούν για την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας.
    Ο ιδιωτικός τομέας παράγει και ο Δημόσιος τομέας μας κάνει δύσκολη τη ζωή. Υπερφορολόγηση – Υπερχρέωση – Κατασχέσεις – Αυτοκτονίες.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ:
    1) Διαγραφή χρεών ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ.
    2) 100 € εισφορά το μήνα στο ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ.
    3) Χαμηλό φόρο επιτηδεύματος. Τα Eπιμελητήρια δεν μας αντιπροσωπεύουν.
    4) Επειδή οι θέσεις στο δημόσιο έχουν τελειώσει, και οι 99 στους 100 νέους θα εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, άμεσα μέτρα και πολύπλευρη στήριξη του ιδιωτικού τομέα. Αύξηση της αγροκτηνοτροφικής παραγωγής με χαμηλότερο κόστος.
    5) Προώθηση των Εξαγωγών χωρίς γραφειοκρατία.
    6) Επίδομα επιβίωσης 150 € το μήνα σε 1.500.000 ανέργους με μηδενικό εισόδημα, και με οικογενειακά κριτήρια.
    Έτσι έχουμε άμεση τόνωση της αγοράς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
    7) Πληρωμή δημοσίων δαπανών μόνο με δευτεροβάθμιο έλεγχο.


    Η Κυβέρνηση είναι ένοχη και η αντιπολίτευση συνένοχη.
    1) Να απαλλαχθούν αμέσως όλες οι επιχειρήσεις από την υπερχρέωση του ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ.
    300.000 καταστήματα και επιχειρήσεις οδεύουν σε λουκέτο. 500.000 επιχειρήσεις αδυνατούν να πληρώσουν ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ, βεβαιωμένο με επίσημο έγγραφο από τον οργανισμό. Για αυτό το έγκλημα είναι όλοι οι φορείς υπεύθυνοι.
    Τα 450 € ασφάλιστρα το μήνα, ισοδυναμούν με 1500 €, λόγω μειωμένων εισπράξεων (3 φορές κάτω οι εισπράξεις) Τα ασφαλιστικά ταμεία είναι στο όριο στάσης πληρωμών.
    Άμεση απόφαση τώρα 100 € ασφάλιστρα το μήνα και απαλλαγή χρεών ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ με συμψηφισμό προς τα προηγούμενα έτη. Έτσι θα έχουν έσοδα ένα δισεκατομμύριο τα ταμεία του ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ, και 1.500.000 μέλη (οικογενειακώς) ανασφάλιστοι, θα έχουν ασφάλεια.
    2) Να υποστηριχθεί για να αυξηθεί η αγροτική παραγωγή, η κτηνοτροφία και η ελαιοπαραγωγή, με φθηνότερα εφόδια και με αφορολόγητο πετρέλαιο.
    3) Να υποστηριχθεί η τουριστική κίνηση με ουσιαστική προβολή στο εξωτερικό,
    και 30% χαμηλότερες τιμές με φορολογική στήριξη-μείωση από την κυβέρνηση, για εισροή συναλλάγματος από το εξωτερικό.
    4.000.000 συνταξιούχοι και 1.000.000 δημόσιοι λειτουργοί περιμένουν να πληρωθούν κάθε μήνα από τα άδεια ταμεία. Χωρίς παραγωγή, λίγα τα ψιλά στις τσέπες μας ακόμα.
    Η υπερφορολόγηση δεν είναι ανάπτυξη.
    Σε κάθε 15 λουκέτα 30 άνεργοι και ένας λογιστής άνεργος.
    Η κατάθεση του Κόμματος στον Άρειο Πάγο έγινε με Αριθ. Κατάθ. 7873 το Νοέμβριο του 2012
    Τηλέφωνα επικοινωνίας 6976803285 – whatsup 6989422844 - 2441029918
    Tασιόπουλος Παναγιώτης Εργοδηγός Μηχανολόγος 30 χρόνια επαγγελματίας
    Ιστοσελίδα του κόμματος : http://www.tasiopoulospanagiotis.gr/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή