ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Σε αυτήν την βουλή τελικά υπάρχει κανένας χριστιανός ; Tι σκ@τ@ ορκίζονται ! ΒΙΝΤΕΟ

Share it:
ΠΑΓΚΑΛΟΣ: " ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ";
Ποιοι είναι όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια;
Γιατί έχουν χριστιανικά ονόματα;Αλλαγμένα βέβαια,τα πραγματικά τους είναι άλλα...

Ποιοι πηγαίνανε στην εκκλησία σε εορτές για να τους πάρουνε τα κανάλια για να μας πλανέψουν...
Ρητορική είναι η ερώτηση...
Και που να πιστεύουν όλοι αυτοί τελικά λέτε;
Καλά να πάθουμε...

ΠΗΓΗ
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

20 comments:

  1. χεστηκαμαν αν ειναι χριστιανοι. ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΗΣΗ ΠΑΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πιο γελοίοι από τους γελοίους,υπάρχουν μέσα στο ΨΕΜΑ και τη ΒΡΩΜΑ,ΟΛΟΙ.Σήμερα δε θέλουμε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,ούτε δεξιές ούτε αριστερές φανφάρες!Αρκετά τρώμε στη μάπα όλα αυτά τα γραβατωμένα ανθρωποειδή.Εκμεταλλεύονται την άγνοιά μας στα οικονομικά θέματα και υπάρχουν ως ζόμπι για να μας ρουφάνε το αίμα για τα ξένα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ!ΜΑΚΑΡΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν ειναι Χριστιανοι επειδη ολοι ορκιζονται πρεπει να παραπεμφθουν για ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ.Αν ειναι Χριστιανοι πρεπει να πεσει φωτια να τους καψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί κυβερνούν την Ελλάδα. Οι άθεοι, οι γερμανοτσολιάδες - Βενιζελικοί, οι σατανιστές - μασόνοι, οι σταλινομηδενιστές, τα κολλεγιοαμερικανάκια και οι κρυπτο-φιλο σιωνιστές. Για αυτό πάει η Ελλάδα κατά διαόλου. Θα μας έρθει και ο άθεος που υπονοείς 11:20 να μας σώσει. Μια είναι η λύση να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω με αυτούς που πρέπει. ΚΟΙΝΩΝΙΑ πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καποδιστριας φιλε 11.49 σε ποια απο τις παραπανω κατηγοριες πιστων η απιστων ανηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πιστος χριστιανος και πατριωτης, http://eleytheroi-ellines.blogspot.gr/2014/01/blog-post_5492.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ενα πραγμα εχω να πω, ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΟΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΥΤΟ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ!!! ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΟΙΑ, ΣΑΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ που γράφω για τον Καποδίστρια πιστεύω ότι ο ελληνισμός από τα αρχαία χρόνια είναι αδιαίρετος. Παλιά υπήρχε ο δωδεκαθεισμός αλλά υπήρχε και το άγαλμα του άγνωστου θεού στην Αθήνα. Επίσης πολλά από τα μυστήρια της αρχαιοελληνικής θρησκείας μοιάζουν με τα ορθόδοξα, αν όχι είναι συνέχεια τους. Τελοσπάντων, πιστεύω ότι πατρώα θρησκεία (όπως την λέτε εσεις) και χριστιανισμός δεν είναι σε σύγκρουση αλλά ο χριστιανισμός αποτελεί σε ορισμένα πράγματα την συνέχεια της αρχαιοελληνικής θρησκείας. Σίγουρα είμαστε περήφανοι και για τις 2 θρησκείες. Όσοι προσπαθούν να διαιρέσουν τους Έλληνες δεν θα τα καταφέρουν. Και ναι, μπορεί να είναι κάποιος χριστιανός και πατριώτης. Αυτό πιστεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν ακόμα στέκουμε σε τυπικά νοητικά σχήματα και επιμέρους θέσεις κι από ψεις,και δεν ψάχνουμε να βρούμε ό,τι μας ενώνει,την ώρα που καίγεται το κοινό μας σπίτι,τι να πω!Δυστυχώς παιδιά,δεν καταλαβαίνουμε ότι μας έχουν χρόνια κηρύξει τον πόλεμο και τώρα μας τελειώνουν.Ή ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΚΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οχι χριστιανός και Έλληνας δεν γίνεται. Εκτός και αν ο πατριώτης ειναι πρώτα Έλληνας και μετα χριστιανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/01/blog-post_247.html

    ο ρόλος της ορθοδοξίας οπως πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Tραβαμε τοσα βασανα επειδη κυριαρχει η αθεϊα. Δεν το βλεπετε Ελληνες; Ετσι ειναι η παγκοσμιοποιηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε παιδιά η θρησκεία κι όχι η θρησκοληψία δεν κουβεντιάζεται.Είναι υπαρξιακό,εσωτερικό θέμα του καθενός κι έχει να κάνει με τη συνείδησή του.Η ίδια η ψυχή μας το ξέρει μόνο πόσο και πώς πιστεύουμε...Επιτέλους ,δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε ,αλλά ό,τι πράττουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πιο αυτονόητο το σκεφτόμαστε;Αν ήταν ένας κανονικός άνθρωπος με συνείδηση και ψυχή, δεν θα έπρεπε από τη λεγόμενη αντιπολίτευση την ώρα που ο λαός πεθαίνει κι η χώρα ξεπουλιέται κι από τις 6-5-2010 έγινε Συνταγματικό πραξικόπημα και η Βουλή αυτή τελεί υπό ξένη κατοχή του ευρωφασισμού της ευρωπαικής τράπεζας και της ευρωπαικής επιτροπής.Άρα όσοι κάθονται εκεί μέσα είναι εθνοπροδότες ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΈΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΏΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΧΡΕΟΥΣ-για ένα χρέος που μόνο ο λαός δεν δημιούργησε!Βλέπουμε ποιοι το δημιούργησαν,τραπεζίτες,κόμματα,ολιγάρχες,μιντιάρχες κ.αΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΕΥΡΩΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!Ενημερωθείτε από το ε.πα.μ για το τι κάνουμε!Αν έχετε Θεό,κάντε κάτι,γιατί κι εμείς είμαστε συνυπεύθυνοι για το θάνατο,τη δυστυχία που ζούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκεί που το κατάλαβες Εσεις ΟΙ ηλίθιοι ψηφίσατεΑΦΤΗΝ την κουραδομηχανη τον ΠΆΓΚΑΛΟ Για να μας κυβερνηση. Αφτο το υποκείμενο παχησαρκο ΓΟΥΡΟΎΝ,Ι ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΡΆΓΜΑ που ΈΧΕΙ αξία επάνω του εινε το λίπος του για σαπούνι .και ΑΦΤΟ τρίτης κατηγορίας ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΌ ΚΈΡΑΤΑ

      Διαγραφή
    2. Αρκεί που το κατάλαβε ποιος ρε 08:52? Σωστά τα λέει ο 6:20μμ αν εξαιρέσουμε το επαμ που δεν έχω εμπιστοσύνη.
      Κατά τα άλλα δεν τον ξέρεις και απο χθες.
      Οσο για το γέννημα ταγματασφαληστών τον Πάγκαλο ολοι τα ίδια λένε

      Διαγραφή
  17. Για εξήγησε φίλε,γιατί δεν έχεις εμπιστοσύνη;Επειδή δημιουργήθηκε από κανονικούς λαικούς ανθρώπους κι όχι από κομματικούς ελεγχόμενους "σωλήνες";Επειδή έχει το μόνο σχεδιο διεξόδου και το σύστημα δεν αναφέρεται σε αυτό,γιατί το φοβάται; επειδή θέλει να βοηθήσει στην ενημέρωση του κόσμου,την απαγκίστρωση από τα δοτά μαντριά και στην χειραφέτησήτου;Αν ο λαός δεν πάρει στα χέρια του την υπόθεση της ζωής του και της χώρας ενωμένος κι αποφασισμένος,θα χαθούμε όλοι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Ο ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ, ΑΝΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή