ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

13χρονος αλβανός ο δράστης που προσέβαλε την ελληνική σημαία αλλά απολαμβάνει την Ελλάδα

Share it:
Στην Καβάλα ένας 13χρονος μαθητής Αλβανικής καταγωγής που έχει την τύχη να βρίσκεται στην Ελλάδα και όχι στην άθλια χώρα του και για αυτό είναι άλλωστε εδώ αλλιώς θα ήταν εκεί, είναι ο δράστης δυο περιστατικών προσβολής της ελληνικής σημαίας.

Τυχερός ο Αλβανός δεν συνελήφθη ουτε ο ίδιος ουτε οι απαράδεκτοι Αλβανοί γονείς του λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Οι κάτοικοι και οι μαθητές του σχολείου είναι οργισμένοι κατά του μαθητή και της οικογένειας του.

Μετα απο έρευνες οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την υπόθεση και προέκυψε οτι ο 13 χρόνος Αλβανός στις 28 Οκτωβρίου 2013, ημέρα εθνικής εορτής μπήκε στο 5ο Γυμνάσιο Καβάλας και αφαίρεσε από τον ιστό την ελληνική σημαία την οποία και έκαψε. Επίσης, τις νυχτερινές ώρες της 16ης Ιανουαρίου του 2014, μπήκε και πάλι στην αυλή του 5ου Γυμνασίου Καβάλας και αφαίρεσε πάλι από τον ιστό την ελληνική σημαία και στη συνέχεια την έκαψε στο πεζοδρόμιο εξωτερικά του σχολείου.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, ο Αλβανός δράστης με την έντονη επικίνδυνη για τους υπόλοιπους μαθητές εγκληματική παραβατικότητα δε συνελήφθη αλλα σχηματίστηκε δικογραφία η οποία βρίσκεται στα χέρια του κ. Εισαγγελέα.
freepen
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

5 comments:

  1. Εννοείται ότι είναι παρα πολύ σοβαρό η προσβολή συμβόλων....και κυρίως απο φιλοξενούμενους..!!
    Όπως επίσης εννοείται ότι τον σεβασμό στα σύμβολα και όχι μόνο...δεν θα τον καταφέρεις καλλιεργώντας περισσότερο το μίσος, με το να συλάβεις και να κλείσεις φυλακή ένα δεκατριάχρονο παιδί!!!
    ....Αντιθέτως αυτού του ίδους τα προβλήματα... λύνονται μόνο με "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" με πολύ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και πολύ...μα πάρα πολύ "ΠΑΙΔΕΙΑ".... που δυστυχώς είναι ανύπαρκτες κατάλαβες "ΦΙΛΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ και προχωρούμε σιγά σιγά σε βάθος με την Παιδεία. Από αυτή την μπαμπέσα φάρα πρέπει να απαιτήσουμε, όχι μόνον σεβασμο, αλλά και πλήρη συμμόρφωση, αλλιώς ξουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου εννοείται...ότι η "ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ" υφίσταται δόλια... και με πολλές σκοπιμότητες αλλοίωση του πληθυσμού....και φυσικά συμφωνώ απόλυτα...ότι ακόμη κι'αυτοί που με κάποιο τρόπο πήρανε ελληνική υπηκοότητα...και παρανομούν προκλητικά, θα πρέπει χωρίς δεύφερη σκέψη να υφίστανται την άμεση απέλαση..!!
      Ωστόσο θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μιλάμε για δεκατριάχρονα παιδιά...και θα πρέπει να μας ανησυχεί ιδιαίτερα αυτού του ίδους οι συμπεριφορές...!!

      Διαγραφή
  3. As to ekane stin Tourkia kai tha itane tora sta thimarakia!! Me tin poli dimokratia kaneis den mas sebete kai exoume anarxeia!
    Alla ti leo Tourkia, mas balane ta gialia oi Mogoloi, kai oi Egiptoi. Pou na kanane afta pou kanoune stin xora mas kai stous Ellines ekei. Oute Mnimonia oute paradosi tis xoras, einai patriotes, emeis mono eimaste poulimenoi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 2:13 επειδή έχει παρεξηγηθεί η εννοια της δημοκρατίας ...όπως κι άλλες πολλές βέβαια...δημοκρατία δεν είναι κάνω ότι γουστάρω... και ειδικά αν είμαι και κομματόσκυλο δεν με αγγίζει κανείς..!! Πρέπει να σου επισημάνω ότι σε μια αληθινή δημοκρατία υπάρχουν κανόνες... και μάλιστα εφαρμόζονται αυστηρά πρός όλλες τις κατευθύσεις με "ΙΣΟΝΟΜΙΑ"

      Διαγραφή