ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Ο λαπάς, ο ευνούχος και ο ημίτρελος

Share it:
....ειδηση με το γελοιο σαμαροβενιζελικο κουβερνο που οπως λες θα διαλυθει στα εξ ων συνετεθει ....πολυ πιο πριν απο τις ευρωεκλογες...
Ο Σαμαράς δεν είναι λέει, αρκετά μεταρρυθμιστής.

Ποιος το λέει;
Το νέο τρίγωνο της κυβέρνησης που αποτελείται από ένα λαπά, έναν ευνούχο κι έναν ημίτρελο.
στοπζαπιγκ
Γράφει το Παρατηρητήριο
του Lykavitos.gr

Το άκουσα κι αυτό.

Ο Σαμαράς δεν είναι λέει, αρκετά μεταρρυθμιστής.

Ποιος το λέει;

Το νέο τρίγωνο της κυβέρνησης που αποτελείται από ένα λαπά, έναν ευνούχο κι έναν ημίτρελο.

Βρείτε εσείς τίνος το μάτι γυαλίζει, ποιος έχει εμφανές κενό πάνω από τον καβάλο του παντελονιού και ποιος θεωρείται μέγας κατουρλής και φοβιτσιάρης.

Εγώ αυτό που έχω να σας πω είναι ότι Κυριάκος, Κωστής και Άδωνις υψώνουν τα στήθη. Τριανδρία δεν τους λες (δεν επαρκεί η τεστοστερόνη) και η λέξη τρίγωνο παραπέμπει σε άλλες καταστάσεις. Τα τρία όμως αυτά παλικάρια της κυβέρνησης το έχουν πιάσει το παραμύθι: πολιτικός με μέλλον είναι μόνο ο τροϊκανός υπουργός.

Όλα αυτά τα σιγοντάρουν διάφοροι Μπάμπηδες και διάφοροι κολεγιόπαιδες διευθυντές του γνωστού συγκροτήματος του Φαλήρου.

Το συγκρότημα αυτό παρά τα γλειψίματα και τις ρεβεράντζες δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τον Αντωνάρα Σαμαρά. Το γλυκό δεν έδεσε.

Ο δε κολεγιόπαις Αλέξης αλληθωρίζει μονίμως προς το Μητσοτακέικο όταν δεν πρακτορεύει τον ξένο παράγοντα.

Το Φαληρέικο σκίζει λοιπόν τα σινιέ πουκάμισά του ότι δεν προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις οπότε δώστου παραινέσεις προς Πρωθυπουργό και σπρωξίματα σε άρθρα και εκπομπές.

Είναι το ίδιο Φαληρέικο συγκρότημα που μπούκωσε τόσα χρόνια σε χορηγίες, διαφημιστικά πακέτα (αγάπη μου Τ.Τ.) και κυβερνητικές λοβιτούρες υπέρ των συμφερόντων του.

«Τριανδρία» και Φαληρέικο διαιωνίζουν την ξεφτίλα της εγχώριας πολιτικοοικονομικής κλεπτοκρατίας.
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

2 comments:

  1. Είναι αλήθεια, ότι από τη Ν.Δ. στείλανε προξενητάδες στον πρόσφατα διαγραφέντα βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Νταβρή και του πρότειναν επιστροφή στο… μαντρί;

    Μάλιστα, κατά τις πληροφορίες μας, αυτό μαθεύτηκε και προξένησε μεγάλη χλαπαταγή κι έντονες αντιδράσεις σε στελέχη της Ν.Δ. στην Αχαΐα, όπου εκλέγεται ο διαγραφείς βουλευτής!

    Η πληροφορία προέρχεται από πολύ έγκυρη πηγή. Φαίνεται ότι στη γαλάζια παράταξη ενόψει ευρωεκλογών και επειδή φτάνουν καθημερινά όλο και πιο απογοητευτικά μηνύματα απ’ τις δημοσκοπήσεις, ψάχνουν για… διεύρυνση ή τα «μαξιλάρια», όπως ανέφερε πριν λίγες βδομάδες ο Αντ. Σαμαράς.

    Άλλωστε ούτε η νέα «πρόσκληση» προς τη ΔΗΜΑΡ τους βγαίνει, ούτε άλλους «πρόθυμους» έχουν βρει, προς το παρόν τουλάχιστον.

    Οπότε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή