ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ - ΔΕΙΤΕ TO ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ‏

Share it:
Δείτε το ολιγόλεπτο ντοκιμαντέρ με πολιτικούς και οικονομολόγους να παραδέχονται αρχικά την ανάγκη παγκόσμιου πολιτεύματος που θα ελέγχει το σύνολο του οικονομίας του πλανήτη και θα στηρίζεται από τους γνωστούς μεγάλο-τραπεζίτες/ιδιώτες.

Όταν αποτύχει και αυτό το εγχείρημα, γιατί είναι προγραμματισμένο να αποτύχει, τότε θα επιβληθεί η παγκόσμια δικτατορία και οι πραγματικοί κοσμοεξουσιαστές θα κάνουν την εμφάνισή τους, μιας και η πυραμίδα της παγκόσμιας διαπλοκής έχει πολλά επίπεδα, σίγουρα άγνωστα στους περισσότερους από εμάς.

Οι πολίτες απογοητευμένοι και εξαρτημένοι από το σύστημα θα αποδεχθούν την όποια λύση προσφερθεί και η οποία δεν θα έχει να κάνει πλέον με δημοκρατία. Όλοι θα έχουν πεισθεί ότι είναι υπαίτιοι για την κατάντια τους.

Η αστυνομία και ο στρατός θα δρουν ενάντια στους πολίτες, ενώ οι αντιφρονούντες θα ονομάζονται τρομοκράτες (τι άλλο) και θα τιμωρούνται παραδειγματικά για τους υπόλοιπους.

Αυτό είναι το σχέδιο και την αφορμή θα δώσουν οι τεχνητές κρίσεις, μιας και πρέπει να επικρατήσει η πλήρης αναρχία, προκειμένου να έρθουν οι «σωτήρες» να «επαναφέρουν» την τάξη.

Δείτε το ντοκιμαντέρ:

apocalypsejohn
Share it:

ΚΛΟΙΟΣ

ΝΕΑ-ΤΑΞΗ-ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Post A Comment:

3 comments:

  1. Πρωτόκολλα των "σοφών" της Σιών, τι δεν καταλαβαίνεις; Είχαν γράψτει πριν ανακαλυφθεί η τηλεόραση. Διάβασε τα και θα αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι για όσα γίνονται γύρω σου. Τι άλλο πρέπει να γίνεις για να καταλάβουν όλη ότι δεν πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας αλλά για επιστημονική πραγματικότητα, στα μάτια σου μπροστά, με σάρκα και οστά. Είναι απίστευτο ότι στην εποχή μας όταν μιλήσεις για αυτά τα θέματα θεωρείσαι συνωμοσιολόγος. Μερικοί μάλιστα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην σε αφήσουν να πεις την αλήθεια και άλλη δείχνουν παγερή αδιαφορία και διάθεση γελιοποίησης πραγμάτων που θα έπρεπε να τους αφορούν ατομικά και θα έπρεπε να τα έχουν ανά πάσα στιγμή στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά είναι τα μέσα εξαπάτησης του νού,μέσα τρομοκρατίας και φόβου.Αν δεν καταλάβουμε την εσωτερική μας δύναμη και το ρόλο μας ως Έλληνες και πιστέψουμε σε αυτές τις απάτες,δεν πρόκειται να σωθούμε!Το μέλλον ανήκει στις καρδιές κι όχι στα μυαλά,κι εμείς θα αναστηθούμε μόνο με τη γνώση της αλήθειας και την πίστη στην εσωτερική μας δύναμη!Είναι αποδεδειγμένη απάτη αυτά τα πρωτόκολλα,για να μας εξουσιάσει το σκοτάδι κι η βαρβαρότητα,αλλά αυτό έχει ήδη ηττηθεί κι ας μην το βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια εσωτερική δύναμη και ..... σίγα μην πάω και σε γκουρού να κάνω γιόγκα (να μου μιλήσουν τα πνεύματα) μαζί με τον ΓΑΠ. και στα μυαλά πρωτίστως ανήκει όχι απλά το μέλλον και το παρόν, στο μυαλό μας κατευθείαν επιτίθενται. Αν ελέγξουν το μυαλό σου το σώμα σου απλά θα ακολουθήσει πολύ εύκολα. Τα "ερπετοείδοι" του σήμερα ξέρουν πολύ καλά πώς να χειραγωγούν το παρόν και το μέλλον μας μέσω των συναισθημάτων. Η καρδιά κατευθύνεται από το συναίσθημα και χειραγωγείται από αυτό, αν σου χειραγωγήσουν το συναίσθημα θα σε πάνε εκεί που θέλουν και δεν θα καταλάβεις και τίποτα. Ότι τα πρωτόκολλα είναι απάτη το λες μόνο εσύ, υπάρχουν εκατομμύρια πολιτών σε όλες τις χώρες της γης που ισχυρίζονται ότι εφαρμόζονται και έχουν και αποδείξεις αρχής γενομένης στις ΗΠΑ, την υποτίθεται χώρα "όνειρο", που εφαρμόζονται σχεδόν όλα όσα έρχονται να εφαρμοστούν μετά στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη. Ποιο σκοτάδι; Συγκεκριμένα, ποιος είναι το σκοτάδι; Πετάς ένα φταίει το σκοτάδι και η βαρβαρότητα και νομίζεις ότι τελείωσες ότι είχες να πεις και σε κατάλαβαν όλοι, δεν έχεις πείσει κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή