ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ “ΕΚΟΨΑΝ” ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ “ΧΩΝΕΙ” ΣΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ

Share it:
Ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρέθηκε στην Κεφαλλονιά για να εξετάσει τις συνέπειες του εγκέλαδου που “χτύπησε” το νησί, βρέθηκε αντιμέτωπος όχι μόνο με τις υλικές ζημίες, αλλά και με την οργή των πολιτών.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το kefaloniapress.gr ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε ένα κτίριο στο Ληξούρι.

Συγκεκριμένα, ένας αγανακτισμένος πολίτης μίλησε στον πρωθυπουργό σε πολύ έντονο ύφος λέγοντάς του χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

“Να έχετε υπόψη ότι και εμείς είμαστε ανθρώποι”, σημειώνοντας πως το σπίτι του γκρεμίστηκε και πως δεν έχει που να μείνει.

Δείτε το βίντεο:

makeleio
Share it:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment:

7 comments:

  1. Είδες να καταλαβαίνει το ανδρείκελο τι σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξω πουστη απο την παράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε αρθρογραφε δεν ειναι Μεσσήνιος προσβαλης την Μεσσηνία. Δεν εχει καμία σχέσει με το νομό.
    Ο σκατοψυχος ο Αβερωφ το είχε βαλη εκει να πολιτευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανίκανος τελείως ουτε να απάντηση δεν ξέρει στα προβλήματα των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΦΡΙΚΑΡΩ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΚΛΑΚΑΔΟΡΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ,ΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΑΚΑΚΙΑ , ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ,ΖΗΤΟΥΛΕΣ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό είναι το πρόβλημα!Μας κατάντησαν σαν τα μούτρα τους,μας εκμαύλισαν,χάσαμε την αξιοπρέπειά μας-ευτυχώς όχι όλοι.Αυτοί που το κάνουν αυτό είναι εγκάθετοι και δολοφόνοι των ίδιων των παιδιών τους και του μέλλοντος της χώρας!Είναι δοσίλογοι,μαυραγορίτες,ερπετά γλοιώδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΩΝΗ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ,ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΣΥ ,ΕΔΩ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ; ΣΤΙΣ 9-12-2013 ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΣΥΣΩΜΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩ ΤΟΥ 1,000,000,ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ,,ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Σ, Ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ,(ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή