ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΜΗΠΩΣ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ;

Share it:


Τρίτη, 28 Μαΐου 2013. Ο Νίκος Χασαπόπουλος, συντάκτης της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» παρουσίασε στο κτίριο της παλιά Βουλής το βιβλίο του «Η Χρυσή Αυγή, η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια».

Ο συγγραφέας κάνει μια ανάλυση του νεοναζιστικού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής υπογραμμίζοντας την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου μετώπου που θα διαχειριστεί πολιτικά και με προσοχή το φαινόμενο. Τόνισε επίσης την ανάγκη μηδενικής ανοχής σε κάθε έκνομη συμπεριφορά.
Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα από όλους τους χώρους όπως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μ. Βορίδης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γ. Πανούσης, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη ο Αλ. Αλαβάνος, και οι Απ. Κακλαμάνης, Ι. Tραγάκης, Κ. Μπούρας, Γ. Κουτρουμάνης, Π. Τατσόπουλος Αδωνις Γεωργιάδης, Ν. Κακλαμάνης.

…Και σκέφτεται ο απλός Έλληνας πολίτης :
Πόσο επικίνδυνη τελικά είναι αυτή η Χρυσή Αυγή που για έναν κοινό πόλεμο εναντίον της ενώνονται ο Βορίδης με τον Παπαδημούλη και τον Τατσόπουλο (!!!)και ο Άδωνις με την Κανέλλη και όλο το κακό συναπάντημα του ΠΑΣΟΚ; (!!!)

Πόσο μεγαλύτερο κακό μπορεί να προξενήσει στο αμόλυντο «Δημοκρατικό» πολίτευμα της χώρας μας αυτό το φασιστικό μόρφωμα όπως την αποκαλούν οι αυτοχαρακτηριζόμενοι «Δημοκράτες»;

Γιατί έχουν σκυλιάσει όλοι και με ανελέητη προπαγάνδα προσπαθούν να μας πείσουν για την ανάγκη του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου;

Τι τους φοβίζει τόσο πολύ; Ότι θα τραβήξουν τα πάνδεινα οι ταλαίπωροι αλλοδαποί από την Χρυσή Αυγή ή ότι όλοι εμείς οι αφελείς Έλληνες θα γίνουμε νοσταλγοί του Χίτλερ;

Από τι θέλουν τόσο πολύ να μας προστατέψουν οι αριστεροί και δεξιοί «σωτήρες» μας;

Μήπως…
Έχουν πανικοβληθεί γιατί ξέρουν από κρυφές δημοσκοπήσεις ότι η Χρυσή Αυγή έχει ανεβάσει τόσο πολύ το ποσοστό της που μάλλον βγάζει Δήμαρχο σε νευραλγικές περιοχές της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων;

Μήπως…
Φοβούνται μη γίνει καμιά στραβή και βγει η Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα και μετά δεν ξαναδούν τον ήλιο; (Ίσως να βλέπουν καμιά ακτίνα που θα διαπερνά τα κάγκελα)

Μήπως…
Με πρόσχημα την απειλή της Χρυσής Αυγής, θέλουν δια νόμου να αλυσοδέσουν και να φιμώσουν και να έχουν υπό συνεχή τρομοκράτηση έναν ολόκληρο λαό ;

Μήπως…
Έχουν πάρει εντολές «άνωθεν» (βλέπε Σιωνισμός) για να σταματήσουν κάθε εθνικιστικό κίνημα που απειλεί την παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της Νέας Τάξης;

Αλήθεια…
Δεν ξέρουν ότι όσο περισσότερο χτυπάς κάτι, τόσο αυτό γιγαντώνεται;
Δεν ξέρουν ότι ο εθνικισμός (που σημαίνει « η άποψη που ενθαρρύνει την έκφραση και την καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης, η αφοσίωση των ατόμων στο έθνος στο οποίο ανήκουν, χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους, εθνισμός, πατριωτισμός».-ΛΕΞΙΚΟ Μανόλη Τριανταφυλλίδη) που τον έχουν καταντήσει βρισιά στις μέρες μας, μετατρέπεται σιγά σιγά σε τσουνάμι σε όλη την Ευρώπη διότι όλοι λαοί αισθάνονται ότι απειλείται η ταυτότητά τους, η πατρίδα τους, ο Θεός τους;

Αυτοί, τα υπαλληλάκια της Νέας Τάξης, αυτοί έχουν αναλάβει τον ρόλο να σπέρνουν το μίσος ανάμεσά μας , να μας διαιρούν για να μας κρατούν καλά χειραγωγούμενους.

Αυτοί, οι Ελληνόφωνες προδότες, οι εκπρόσωποι του «Δημοκρατικού τόξου» θεωρούν την πατρίδα «μαγαζί δικό τους» και το πωλούν όσο όσο σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο.

Αυτοί που σκίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν δίνουν δεκάρα ούτε για τους συμπατριώτες τους ούτε για τους αλλοδαπούς. Θεό έχουν μόνο το χρήμα και σκοπό της ζωής τους τα αξιώματα, και γι αυτά… πουλούν «και την μάνα τους».

Δεν ξέρω αν οι χρυσαυγίτες είναι αληθινοί πατριώτες ή φασίστες, κρυφοναζιστές, κρυφοπαγανιστές ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα το δείξει η ιστορία.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ζω σε μια ύπουλη, μασκαρεμένη, φαρισαϊκή, κάλπικη Δημοκρατία. Δεν είναι πολίτευμα αυτό, είναι ένα επικίνδυνο καθεστώς που τα ηνία του κατέχουν μια χούφτα διεφθαρμένοι ολιγάρχες, ταγμένοι να υπηρετήσουν τις διεστραμμένες επιταγές της Νέας Τάξης, χωρίς έλεος, χωρίς δισταγμό, κι ας αφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος.

Όχι δεν με τρομάζουν οι Χρυσαυγίτες, με τρομάζουν οι «Δημοκράτες» –Νεοταξίτες.

Θωμαή Στεφανοπούλου για την Τρικλοποδιά
Share it:

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΘΩΜΑΗ-ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment:

17 comments:

  1. Αριστοτατο......μπραβο.....ευγε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα μπορούσατε να τα πείτε καλύτερα! Μπράβο σας! Χρειαζόμαστε τέτοιες φωνές και απόψεις να ακούγονται και εκτός internet, π.χ. σε παρεμβάσεις σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, όπου επιτρέπεται η παρέμβαση απλών ανθρώπων!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΤΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δόξα το Θεό που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που βλέπουν την αλήθεια και τολμούν να την γραφουν. Ολοι εμείς οι υπόφέροντες Έλληνες έχουμε ανάγκη τέτοιες φωνές. ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ελπίς της Ελλάδος Ελληνες σαν και τους σχολιάζοντας τα ανώτερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπλητκικο!Φανταστικά Εξαιρετικό! Θα τ εκτυπωσω καμιά εκατοστή φορές και θα το μοιράσω αύριο στο τρόλευ!

    Τετοια θέλουμε! Δωσε μην σταματας! ο λαός τραγουδι θέλει, φτάνουν τα συνθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα διαβαζαμε απο τον εαμβ-υδροχοο και τωρα και απο το βημα;
    μπραβο.....
    Μου ηρθε και η ΔΕΗ.........
    αυτο ειναι το προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ Θωμαή , για άλλη μια φορά διαβάζω ένα άρθρο σου με ένα χαμόγελο ικανοποίησης στα χείλη , συνέχισε έτσι , είμαστε μαζί σου . και είμαστε πολλοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ 100 ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΤΑ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ.
    ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ. Σταματάμε τα λουκέτα πριν την εξαφάνισή μας. ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ στην ιστοσελίδα του νέου κόμματος. 105% αύξηση των δημοσίων δαπανών είχαμε το 2011. Στις εκλογές ψηφίζουμε και αλλάζουμε. 25 χρόνια φτώχειας ακόμη, λόγω αλόγιστων δημοσίων δαπανών και λόγω αντιαναπτυξιακών πολιτικών.
    Σας καλωσορίζω στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. Το νέο κόμμα όλων των Ελλήνων. Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Αγρότες, Επισκευαστές, Εργαζόμενοι. Χωρίς τον ιδιωτικό τομέα, ούτε ένας μισθωτός, ούτε ένας συνταξιούχος θα υπήρχε πάνω στη γη.
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ http://www.tasiopoulospanagiotis.gr ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΠΕΙΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
    Είμαστε 4.000.000 υπερχρεωμένοι Έλληνες πολίτες, η μεγαλύτερη δύναμη που υπήρξε ποτέ. ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ F.B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παναγιωτη καθε ωρα πρεπει να απολυωνται100 απ το δημοσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να μην περιμένεις την ιστορία να σου αποδείξει τι είναι οι Χρυσαυγήτες, γιατι τότε θα είναι πλέον αργά, απλά άνοιξε κ διάβασε ιστορία. Γερμανική ιστορία 1918-1945. Θα σου αναφέρω ελάχιστα πραγματα. Τα υπόλοιπα, αν δεν είσαι απλά άλλο ενα όργανο προπαγάνδας, θα τα βρείς μόνη σου. Πώς αντιμετώπισαν την επανάσταση των κομμουνιστών οι Δημοκράτες κ ποιούς χρησιμοποίησαν για να τη καταπνήξουν. Χίτλερ κ εργατικό κόμμα. Πως αντιμετωπίστηκε ο Χιτλερ όταν επιχείρησε πραξικόπημα το 1923. Προστασία της αστυνομίας στους Εθνικοσοσιαλιστές έναντι των Κομμουνιστών. Συμφωνίες Χιτλερ με μεγαλοβιομηχάνους.Εκκαθάριση των αντικαπιταλιστών ηγετών και μελών των S.A.(ταγματα εφόδου). Κάψημο της βουλής κ καλά απο τους κομμουνιστές κ άλλα πολλά, που θα σου θυμίσουν πολλά πράγματα ΑΝ κάνεις τις συγκρίσεις. Ψάξου Θωμαή πρίν είναι αργά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΜΟΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΩΜΑΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ :
    Φίλε μου (7:41) το αν είμαι όργανο προπαγάνδας το αποδεικνύουν τα κείμενα που γράφω. Είμαι απλά μια ελληνίδα που θέλω να γράφω και να λέω αυτά που σκέφτομαι και ποθώ την λευτεριά της πατρίδας μου.
    Ονειρεύομαι μια λαμπρή Ελλάδα και ενωμένους όλους τους Έλληνες. Το λέω ξανά και ξανά ότι δεν πιστεύω σε κόμματα που μας κάνουνε κομμάτια και είναι φυτώρια φαυλότητας αλλά πιστεύω σε πρόσωπα... που αγαπούν την πατρίδα και την υπερασπίζονται παντού και πάντα. 'Ο, τι έγραψα για την Χρυσή Αυγή, το έκανα όχι γιατί είμαι χρυσαυγίτισσα αλλά δεν ανέχομαι άλλο την υποκρισία όλων αυτών που κόπτονται για την δημοκρατία και είναι τα μεγαλύτερα φασιστόμουτρα.
    Ψάχνομαι συνεχώς, διαβάζω και προσπαθώ να έχω τα μάτια μου και τα αυτιά μου ανοιχτά για να κρίνω σωστά...χωρίς κομματικές και ιδεολογικές παρωπίδες.
    Αλλά φίλε μου, μη μου λές για τον κομμουνισμό.
    Το ότι ο Χίτλερ συνεργάστηκε με τον Στάλιν στο Β' Παγκόσμιο πόλεμο για να επιτεθούν στην πολωνία το γνωρίζεις; Για το ότι σφαγιάστηκαν μαζικά στο κατύν χιλιάδες πολωνοι από τους Σοβιετικούς γιατί δεν μιλά κανεις;
    Εγκληματίας πολέμου ήταν εκτός από τον χίτλερ και ο Στάλιν που διέπραξε γενοκτονίες σε βάρος πολλών μειονοτήτων αλλά φυσικά οι φίλοι μας οι κουκουέδες δεν μιλάν γι αυτό.
    Κουμουνισμό, ναζισμό, καπιταλισμό, χρησιμοποίησε το διεθνές σιωνιστικό λόμπι που βρίσκεται πάντα πίσω από τα μεγάλα γεγονότα της ιστορίας. Τους ανήκουν πάντα όλες οι πλευρές.
    Αυτά σου τα λέω γιατί υπήρξα κάποτε οργανωμένο πρόβατο στη ΚΝΕ. Τους έχω σιχαθεί. Είναι ψεύτες υποκριτές ,κολλημένοι και επιπλέον ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    Και δεν εννοώ τους απλούς ψηφοφόρους αλλά τα στελέχη και όλους τους "σοφούς" που παράγουν "ιδεολογία".Ο δε ρόλος τους πολύ ύποπτος. Και ο ρόλος της Χρυσής Αυγής μπορεί να είναι ύποπτος, δεν το γνωρίζω. Τους αριστερούς όμως τους γνωριζω καλά.
    Διάβασε αν θέλεις το άρθρο που είχα γράψει:"Συριζα και λοιποι αριστεροί,επαναστάτες ή νεοταξίτες;" http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_5355.html
    Να σαι καλά φίλε μου. Μακάρι να ενωθούμε όλοι κάτω από την Ελληνική σημαία πριν είναι αργά.
    ΘΩΜΑΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα Θωμαή
    Για μένα αυτό που κατάντησε ώς κομμουνισμός το καιρό του Στάλιν ήταν φασισμός σε κόκκινο φόντο. Ευτυχώς ποτέ δεν ήμουν οργανωμένος στο ΚΚΕ, γιατί απο νωρίς έμαθα για τη Πολωνία, για τις εκκαθαρίσεις απο τους Σταλινικούς εντός κ εκτός Ελλάδας, για τις προδοσίες κ τα ξεπουλήματα των 1000δων αγωνιστών σε Βάρκιζα, εκλογές 1946 κ.α πάάάάρα πολλά... Υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα σε κομμουνιστες κ κουκουέδες. Χάσμα ολάκερο...
    Δε μπορώ όμως να περιμένω να δώ τα παιδιά κ τα εγγόνια ταγματασφαλιτών κ Χιτών, προδοτών της πατρίδας, να επαναλαμβάνουν πράξεις του παρελθόντος.Να χαιδεύουν κ να κωλογλειφουν αφεντικά, μεγαλοαστούς κ ξένο κεφάλαιο, τη στιγμή που τους ¨δημοκράτες¨θα τους έχουν αφήσει να αυτοεξοριστούν στα Παρίσια ώς ¨διανοούμενους σωτήρες του κακόμοιρου λαού¨που για άλλη μια φορά θα φάει τα σκατά με τη σέσουλα. Στα ξερονήσια κ σε ομαδικούς τάφους αριστεροί κ αναρχικοί θα βρεθούμε, όχι ο Γ.Α.Π ή ο Αντώνης, ούτε καν αυτό το σκουλίκι ο Κουβέλης! Περι Σιωνισμού που είναι πίσω απο όλα. Σιωνιστές= Εθνικιστές Εβραίοι σωτά? Ε, να χέσω το κράτος που φτιάξανε όπως το φτιάξανε φασιστικά κ δε ξέρουν οι πολίτες τους πότε θα τους τινάξει κάνας απελπισμένος... Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα, γιαυτό θα πληρώνουμε βαρύ φόρο αίματος οι λαοί, είτε είμαστε ισραηλίτες, είται έλληνες ή τούρκοι, αμερικανοί κλπ. Περι αφανισμού έθνους, όλα τα έθνη θέλουν να αφανίσουν. Μας θέλλουν όλους άχρωμους κ αοσμους, παραγωγικά πρόβατα. Αυτο δε θα το τσακίσεις με το να φτάσεις να πιστεύεις οτι το δικό σου έθνος, λαός είναι το ανώτερο απὄλα, που όλοι το επιβουλεύονται. Θα το αλλάξεις αν βρείς το κοινό μονοπάτι που μπορείς να περπατήσεις με τους υπόλοιπους λαούς, χωρίς να χάσεις τη διαφορετικότητά σου ή χωρίς κ οι άλλοι να χάσουν τη δική τους. Το μονοπάτι αυτό για μένα είναι η συνειδητοποίηση οτι αυτό που μας χωρίζει είναι θέμα ταξικό κ όχι θρησκευτικο, φυλετικο κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε 10:04, συμφωνώ με όσα λες ότι «όλα τα έθνη θέλουν να αφανίσουν. Μας θέλουν όλους άχρωμους κ άοσμους, παραγωγικά πρόβατα». Πολύ σωστά, όλοι οι λαοί πρέπει να παλέψουμε για να προασπίσουμε την διαφορετικότητά μας, τη μονάδικότητά μας .
    Δεν μίλησε κανείς για ανωτερότητα του δικού του έθνους ή της φυλής του. Αυτές τις φυλετικές διακρίσεις, πάλι ο σιωνισμός τις καλλιέργησε που υποστήριξε τον Χίτλερ, αλλά και τον Στάλιν. Οι Μαρξ, Λένιν, Τρότσκι, Στάλιν όλοι Εβραίοι (τυχαίο;)που δημιούργησαν ένα δικτατορικό καθεστώς, με πολίτες πλήρως ελεγχόμενους, χωρίς τίποτα δικό τους, που δεν πιστεύουν σε Θεό, παρά μόνο στην ύλη. Αυτό ήταν ο κομουνισμός. Κατάργηση ιδιοκτησίας, κατάργηση θρησκείας, οποιαδήποτε αντίθετη γνώμη πνιγόταν. Ε, αυτό ακριβώς πάει να κάνει τώρα και η Νέα Τάξη σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι ίδιοι άνθρωποι από πίσω, τα ίδια αφεντικά.
    (Ο David Rockefeller απαίτησε φόρο τιμής προς τον κομμουνιστή πρόεδρο Μάο, τον πιο παραγωγικό μαζικό δολοφόνο του 20ου αιώνα (υπεύθυνος για την εξολόθρευση 49-78,000,000 κινέζων. Ο Rockefeller θεωρεί τον Μάο ως ένα ιδανικό ηγέτη, και την κομμουνιστική επανάσταση και τις δολοφονικές πολιτικές αφανισμού, ως πρότυπο για την παγκόσμια κυβέρνηση.)!!! {http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_3021.html}
    Τώρα διαθέτουν και την τεχνολογία, δεν θα χρειάζεται να κλείνουν τα σύνορα των κρατών για να ελέγχουν τους πολίτες.
    Ζούμε στο μεταίχμιο της ιστορίας που πρέπει να αποτινάξουμε από πάνω μας αριστερές και δεξιές ταμπέλες, φτιαχτές και κατευθυνόμενες ιδεολογίες-ιδεοληψίες που σκοπό έχουν την χειραγώγησή μας.
    Ζούμε σε καιρούς που πρέπει να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, για να μπορούμε να κρίνουμε ποιος είναι ο αληθινός και ποιος ο σάπιος, διότι ελέγχουν κόμματα, κυβερνήσεις, ΜΜΕ, σωματεία, στρατό, εκκλησία, τα πάντα!!! Παντού δικοί τους, έχουν πιάσει τις μεγάλες καρέκλες και προωθούν τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης.
    Και μην ανησυχείς δεν θα συμβεί αυτό που λες ότι «στα ξερονήσια κ σε ομαδικούς τάφους αριστεροί και αναρχικοί θα βρεθούμε». Επίτρεψέ μου να πιστεύω ότι η Αριστερά με τις απόψεις περί ρατσισμού και ανοιχτών συνόρων, εθνομηδενισμού, κατάργησης του στρατού και χωρισμό κράτους και εκκλησίας, μόνο αντίπαλος της Νέας Τάξης δεν είναι. Ίσα ίσα λειαίνει το έδαφος και ποδηγετεί τις μάζες για την εγκαθίδρυσή της..
    Όχι, δεν πιστεύω ότι ο αγώνας πρέπει να είναι ταξικός. Ο αγώνας μας πρέπει να είναι εθνοαπελευθερωτικός, διότι τα έθνη θέλουν να αφανίσουν. Όλοι λαοί πρέπει να παλέψουν συντονισμένοι και συνεργαζόμενοι για να προασπίσουν την ταυτότητά τους.
    Σε ευχαριστώ για την τοποθέτησή σου
    ΘΩΜΑΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΫΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή