ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ» - ΒΙΝΤΕΟ

Share it:
"Είναι πρόκληση," είπε ο Κίσινγκερ στην Asia Society την περασμένη εβδομάδα, «πώς να χτίσουμε μια παγκόσμια τάξη, για πρώτη φορά στην ιστορία σε παγκόσμια βάση.
Μιλάμε πολύ για την παγκόσμια κοινότητα, αλλά το γεγονός είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ πριν μια
παγκόσμια κοινότητα "προτείνοντας στην Κίνα και τις ΗΠΑ να συνεργαστούν για μια τέτοια προσπάθεια.
Ο David Rockefeller απαίτησε φόρο τιμής προς τον κομμουνιστή πρόεδρο Μάο, τον πιο παραγωγικό μαζικό δολοφόνο του 20ου αιώνα (υπεύθυνος για την εξολόθρευση 49-78,000,000 κινέζων).
Ο Rockefeller θεωρεί τον Μάο ως ένα ιδανικό ηγέτη, και την κομμουνιστική επανάσταση και τις δολοφονικές πολιτικές αφανισμού, ως πρότυπο για την παγκόσμια κυβέρνηση."



Share it:

ΝΕΑ-ΤΑΞΗ-ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Post A Comment:

3 comments:

  1. Αντε γαμησου μωρή τρελή κολογρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι για να καταλαβαίνουμε ποιοι ήταν και είναι πάντα πίσω από τη συγκινητική διακήρυξη του κομμουνισμού για ισότητα και λαϊκή κυριαρχία. Ποιοι υποκίνησαν και υποστήριξαν την κομμουνιστική επανάσταση. Ποιοι χρησιμοποιούν την αριστερά για να εδραιώσουν την νέα τάξη. Οι επικυρίαρχοι του κόσμου, οι μασόνοι σαν τον κίσινγκερ, τον ροκφέλερ και τον ρόθτσιλντ.

    Αντε σύντροφοι: "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ" ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ...ΟΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΧΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΕΙ Η ΝΔ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Η ΔΗΜΑΡ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΩΣ Η ΑΦΑΝΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή