ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Οι Έλληνες στα συσσίτια αλλά δίνουν 1 εκατ. ευρώ για τζαμί στον Βοτανικό ....

Share it:

Απόφαση για την διάθεση ποσού 946.000 ευρώ για την κατασκευή Τεμένους, με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου στην περιοχή του Βοτανικού, υπέγραψε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση η δημοπράτηση του έργου θα γίνει με ανοικτή διαδικασία. Η χωροθέτηση του Τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011 με τον οποίο καθορίστηκε η εγκατάσταση και η κατασκευή Τεμένους, περιλαμβανομένων και των απαραιτήτων κτιρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.), σε τμήμα δημοσίου ακινήτου μέσω της κατάλληλης προς τούτο μετασκευής υφιστάμενων κτιρίων.
Η διεξαγωγή του διαγωνισμού θα γίνει από την αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Κτιριακών εγκαταστάσεων (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του υπουργείου.

Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

4 comments:

  1. Εγω θα γινω μουσολμανος .
    Με τους 300ους τενεκεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΖΑΜΙ.... ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!!!!!!ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΦΤΕΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ!!!!!!! ΥΠΟΚΥΨΕ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαγορεύεται να χτιστεί τζαμί σε περιοχή που εχει σταξει αιμα χοίρου.
    Επίσης απαγορεύεται η είσοδος στα γουρούνια.
    Οποτε αν στείλουμε τον Βενιζέλο στα εγκαίνια θα τον σφαξουν οι ισλαμιστες πριν μπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε τι ρατσιστες ειναι αυτοι οι ελληνες ουτε ενα ψωροεκατομμυριο δεν δινουν στον συνανθρωπο τους!!!!

    γιαυτο ο κυριος τσιπρας θα κανει το τζαμι με την δικη του κατασκευαστικη και με λεφτα του συριζα-πασοκ-δημαρ και θα τσονταρει και λιγα και η νδ ουστ απο δω ελληνες ρατσιστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή