ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Από «κόσκινο» 600.000 δημόσιοι υπάλληλοι για πλαστά πτυχία

Share it:

Πλαστά πτυχία, πιστοποιητικά γλωσσομάθειας και δικαολογητικά στο στόχαστρο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Από έλεγχο θα περάσουν 622.000 φάκελοι δημοσίων υπαλλήλων για να διαπιστωθεί η νομιμότητα τω
τίτλων σπουδών τους μετ τους οποίους προσελήφθησαν και πήραν τυχόν προαγωγή.
Με εγκύκλιο του αρμόδιου υπουργού Αντ. Μανιτάκη ζητείται απ' όλες τις διευθύνσεις προσωπικού να επικαιροποιήσουν τους φακέλους 622.000 εργαζομένων στο Δημόσιο σε υπουργεία, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και ΟΤΑ α' και β' βαθμού.
Σκοπός να εντοπιστούν οι πλαστογράφοι που μπήκαν στο Δημόσιο παράνομα.
Οι αρμόδιες διευθύνεις θα «περάσουν από κόσκινο» τα έγγραφα που διατηρούνται στον προσωπικό φάκελο κάθε υπαλλήλου, με στόχο να εντοπίσουν όσα δικαιολογητικά δεν είναι νομίμως επικυρωμένα και αφορούν την υπηρεσιακή και μισθοδοτική κατάσταση των εργαζομένων. Τα δικαιολογητικά αυτά είναι πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, τίτλοι σπουδών, πιστοποιητικά γλωσσομάθειας και αποδεικτικά γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Σε αυτή την περίπτωση θα ζητείται η εκ νέου επικύρωση των εγγράφων και σε περίπτωση που αυτό δεν πραγματοποιηθεί, το έγγραφο δεν θα λαμβάνεται υπόψη, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα ελέγχεται η γνησιότητά του.
Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι είναι πλαστογραφημένα, ο υπάλληλος θα παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της απόλυσης.

Share it:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment:

18 comments:

  1. Άντε να δούμε, τι θα γίνει... έπρεπε να μπούμε στο ΔΝΤ, για να γίνουν τα αυτονόητα! Πιστεύω, όμως ότι θα πάρει αρκετό καιρό μέχρι να βγάλουν τα αποτελέσματα.
    Μια απορία, αυτοί που θα απολυθούν απ' το Δημόσιο, τι θα γίνει; Ήδη στον ιδιωτικό τομέα τα πράγματα δεν είναι καλά... που θα φθάσει το ποσοστό της ανεργίας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορούμε να έχουμε μια μόνιμη τρόικα πάνω απ το κεφάλι μας μπας και στρώσουμε; Άλλον τρόπο δεν βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.ΕΙΔΑΤΕ?Ρε παιδια...Μαθετε να διαβαζετε.600.000 υπαλληλοι Θα ελεγχθουν.Απο αυτους θα δουμε ποσοι ειναι ενταξει και ποσοι οχι.Αυτο τι σημαινει?Οτι δικαιως ολος ο ιδιωτικος τομεας τρωει την παπαρα εδω και πεντε χρονια?ΕΛΕΟΣ,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα πλαστά δικαιολογητικά, εκτός από τα πλαστά πτυχία κ.λπ., συμπεριλαμβάνονται και οι πλαστές προϋπηρεσίες, βάσει των οποίων έγιναν παράνομες προσλήψεις. Γιατί, δεν λέει κανείς τίποτα γι'αυτές; Εκεί έγκειται κυρίως και η μεγάλη κομπίνα και φάμπρικα μονιμοποιήσεων ημετέρων! Ποιοί θα απαντήσουν για τις παράνομες προσλήψεις; Μήπως, οι ίδιες οι διοικήσεις και οι υπηρεσίες που προέβησαν σ'αυτές; Αυτό αποκλείεται να γίνει για πολύ ευνόητους λόγους. Γι'αυτό, εξυπακούεται ότι θα πρέπει να γίνουν επιτόπιοι, εξονυχιστικοί έλεγχοι από ανεξάρτητες, αρμόδιες ελεγκτικές αρχές. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Οι αρμόδιοι που προέβησαν και ενέχονται σε παράνομες προσλήψεις (υπηρεσίες διοικητικού προσωπικού κ.λπ.), όσο ψηλά και αν βρίσκονται, δεν πρέπει να διωχθούν ως επίορκοι και να λογοδοτήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων προσλήψεων στο Δημόσιο!!!! Τα ζητά δηλαδή από επίορκες διοικήσεις, που με πλήρη γνώση έκαναν παράνομες προσλήψεις υπαλλήλων αορίστου χρόνου!!!! Προφανώς και θα απαντήσουν ότι δεν υπάρχουν πλαστά δικαιολογητικά, αφού αντιθέτως θα αυτοκαρφώνονται, θα βρεθούν να έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος. Πρέπει να σταλούν άμεσα επιτόπου επιθεωρητές για να κάνουν τους ελέγχους. Δεν το κάνουν όμως!!!! Στο τέλος θα μας πουν ότι έγινε έρευνα (για το θεαθήναι), για να μας κοροϊδέψουν πάλι. Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι μόνον τα πλαστά πτυχία, όπως διατυμπανίζεται, η μεγάλη κομπίνα έχει γίνει με τις ψεύτικες προϋπηρεσίες στο Δημόσιο, βάσει των οποίων προσλήφθηκαν ως αορίστου χρόνου συγγενείς τους κ.λπ. Τούτο εντέχνως αποσιωπάται, διότι εκεί είναι και το πραγματικό πρόβλημα. Αν θέλουν πραγματικά να τους πιάσουν, να δουν, τι ασφάλιση είχαν με την ψεύτικη προϋπηρεσία τους!!! Διάφοροι επίορκοι υπέγραφαν ψεύτικες βεβαιώσεις για δήθεν προϋπηρεσία, εν γνώσει των επίορκων αρμοδίων, της συνδικαλιστικής αλητείας και των επίορκων διοικήσεων!!! Αυτά που λένε, είναι για να αποφύγουν να ξεσκεπαστεί η κομπίνα των μαϊμού-προϋπηρεσιών. Επίσης, για την οικογενειοκρατία δεν μιλάνε. Η οικογενειοκρατία έχει κατακλύσει υπηρεσίες με παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου διαφόρων συγγενών, που αποτελούν ομάδες κρούσης, διαφθοράς, διαπλοκής και κάθε ανομίας. Δεν στέλνουν επιθεωρητές, ούτε καν για υπηρεσίες, για τις οποίες έχουν γίνει καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου!!!! Φτάνει πια τόση υποκρισία και αθλιότητα!!!! Καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου έχουν γίνει, μην κάνουν τα στραβά μάτια οι αρμόδιοι. Άθλιες μεθοδεύσεις για να σώσουν την οικογενειοκρατία, τις παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου, που μπήκαν από το παράθυρο, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν αυτές τις παράνομες προσλήψεις, τις κλίκες, τις "συμμορίες", την διαπλοκή, την ανομία, τους ημέτερους, τους κομματικούς στρατούς!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τίτλοι σπουδών , πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, αποδεικτικά γνώσης Η/Υ κ.λπ., που δεν είναι νομίμως επικυρωμένα, θα περάσουν από ενδελεχή έλεγχο από τις αρμόδιες διευθύνσεις διοικητικού προσωπικού των υπηρεσιών, προκειμένου να εντοπιστούν οι πλαστογράφοι, λέει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Τώρα το θυμήθηκαν; Και εδώ τίθεται το εύλογο ερώτημα: Οι Διευθύνσεις Διοικητικού Προσωπικού των Υπηρεσιών, πως δεχόντουσαν ανεπικύρωτα ή μη σωστά επικυρωμένα έγγραφα στους προσωπικούς φακέλους των υπαλλήλων; Άρα, οι αρμόδιοι των Διευθύνσεων Διοικητικού Προσωπικού κ.λπ., δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους! Αυτοί δεν πρέπει να διωχθούν για παράβαση καθήκοντος, με ενδεχόμενο (προφανέστατο!) δόλο (ή και χρηματισμό τους); Αυτούς θα τους αφήσουν στο απυρόβλητο; Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης λέει ότι η μεγαλύτερη δεξαμενή πλαστών εγγράφων βρίσκεται στα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας. Προφανώς και εκεί θα έχουν γίνει πολλά, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα βρίσκεται στις πλαστές προϋπηρεσίες, βάσει των οποίων διάφοροι ημέτεροι, συγγενείς κάποιων ή και κομματικοί φίλοι διαφόρων κομματαρχών κ.λπ., προσελήφθησαν και έγιναν υπάλληλοι αορίστου χρόνου, από το παράθυρο κυριολεκτικά! Εκεί έχει γίνει και το μεγαλύτερο έγκλημα από διάφορες επίορκες διοικήσεις και αρμόδιους. Πως, λοιπόν θα απαντήσουν στο Υπουργείο οι ίδιες οι διοικήσεις και οι λογής αρμόδιοι, που τους προσέλαβαν παράνομα και τους έκαναν αορίστου χρόνου; Μα, φυσικά είναι αυτονόητο και προφανές ότι θα πουν ψέμματα! Γι'αυτό, αυτού του είδους οι έλεγχοι θα πρέπει να γίνουν, ενδελεχώς, μόνο από Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης στις ίδιες τις Υπηρεσίες. Οι υπάλληλοι, των οποίων τα έγγραφα από το προσωπικό τους μητρώο βρεθούν πλαστογραφημένα, θα απολυθούν. Εκεί, άραγε, αρχίζει και τελειώνει το όλο θέμα; Οι Διοικήσεις και όλοι οι αρμόδιοι των Διευθύνσεων Διοικητικού Προσωπικού, που με απόλυτη επίγνωση "έκαναν τα στραβά μάτια" στην νομιμότητα των εγγράφων ή πλαστογράφησαν και έκαναν παράνομες προσλήψεις, βάσει πλαστών προϋπηρεσιών, δεν θα πρέπει να αντιμετωπιστούν το ίδιο και να διωχθούν και αυτοί ως επίορκοι; Δεν είναι επίορκοι αυτοί οι κρατικοί λειτουργοί, διότι ενέχονται και είναι συνυπεύθυνοι στην πλαστογράφηση των διαφόρων εγγράφων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω θείο υπουργό και εξακολουθω να σας έχω όλους γραμμένους....θα μου κλάσ'τε τσα αρχιδα, ζώαααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριοι, του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μην ψάχνετε, πως να εξυγιάνετε το Δημόσιο και για οριζόντιες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, βαφτίζοντάς τους, επίορκους, "ακατάλληλους" (-άλλο εφεύρημα και τούτο-!)κ.λπ. Το θέμα είναι μπροστά σας! Παράνομες προσλήψεις ημετέρων, εξυπηρετήσεις κομμάτων, οικογενειοκρατία, άνθρωποι που μπήκαν από το παράθυρο, χωρίς να έχουν τα απαραίτητα προσόντα και τους βάφτισαν αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) εν μια νυκτί! Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν! Όπου υπάρχουν παράνομες προσλήψεις ημετέρων, ανθεί κάθε ανομία, διαπλοκή και διαφθορά. Γιατί, δεν θίγει κανένας την οικογενειοκρατία; Ψάξτε για παράνομες προσλήψεις και "από το παράθυρο" ημετέρων και θα βρείτε πολύ πράγμα ... Ναι, στην εξυγίανση του Δημοσίου, αρχίζοντας από εκείνους, που προσελήφθησαν και έγιναν αορίστου χρόνου, βάσει πλαστών δικαιολογητικών, πλαστών προϋπηρεσιών και "από το παράθυρο" και χωρίς να έχουν τα απαραίτητα προσόντα και τους επίορκους αρμόδιους, που έκαναν τις παράνομες αυτές προσλήψεις-διορισμούς και δημιούργησαν υπηρεσίες, όπου ανθούν, η διαφθορά, η ανομία και η έλλειψη λογοδοσίας καλά κρατεί και θα βρείτε ικανότατους αριθμούς! Όλα τα άλλα είναι εμπαιγμός και κοροϊδία! Τολμήστε να βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Μόνο έτσι θα παταχθεί η διαφθορά και η ανομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσυ που εχεις θειο υπουργο... οταν σου κοψει κανενας το λαιμο,παρε το κεφαλι σου κ δωστο στον θειο σου να σου το ξαναβαλει στην θεση του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ετοιμάζεται Νομοσχέδιο για την προστασία και επιβράβευση των υπαλλήλων εκείνων, στον Δημόσιο (και Ιδιωτικό Τομέα), που καταγγέλουν την διαφθορά και διάφορες παράνομες δραστηριότητες, που λαμβάνουν χώρα μέσα στις υπηρεσίες τους. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει από χρόνια. Να δούμε, τι θα αποκαλυφθεί, όταν ανοίξουν οι "Ασκοί του Αιόλου"! Ειδικά, με τις παράνομες προσλήψεις, βάσει πλαστών προϋπηρεσιών, θα βγει πολλή μπόχα στην φόρα! Έχουν μπει στο Δημόσιο άνθρωποι, χωρίς να έχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, βάσει ψευδών εγγράφων, οι οποίοι είναι ημέτεροι και συγγενείς κάποιων αρμοδίων, πολιτικών προσώπων κ.λπ., και αντιθέτως, υπάλληλοι με υψηλά προσόντα, που έχουν μπει με το σπαθί τους, αλλά χωρίς πλάτες, κομματικές στηρίξεις και προστασία, να υφίστανται ένα διαρκή και ανελέητο "πόλεμο" και διακριτική (άνιση) μεταχείριση έναντι των προηγούμενων! Όλα αυτά είναι φαινόμενα διαφθοράς, διαπλοκής και ανομίας και πρέπει να ξεσκεπαστούν, για να καθαρίσει η "κόπρος του Αυγεία". Κάποιοι αρμόδιοι πρέπει κάποτε να λογοδοτήσουν. Οψόμεθα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Ανώνυμε, πολύ καλά απάντησες στο λαμόγιο-γουρούνι που έχει το θράσος να λέει ότι έχει θείο υπουργό. Αυτός μπορεί να αποκαλεί εμάς ζώα, αλλά αυτός είναι ζώον ντυμένο σε άνθρωπο!Το παχύδερμο γουρούνι που αποκαλεί εμάς ζώα, έχει χάσει την μπάλα από την πολλή "μάσα" και την στέριση της μίζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ απόλυτα με τους πιο πάνω που μιλούν για παράνομες προσλήψεις. Αν θέλουν να εξυγιάνουν τον Δημόσιο Τομέα, να ξεκινήσουν από τους παράνομα προσληφθέντες ημετέρους (όπως το πιο πάνω λαμόγιο που κορδώνεται ότι έχει μπάρμπα υπουργό!), οι οποίοι απ'ό,τι αντιλαμβάνομαι, αποτελούν "κράτος εν κράτει" σε μια Υπηρεσία και είναι αυτονόητο το γιατί! Αυτοί όμως δεν προσελήφθησαν από μόνοι τους, κάποιοι αρμόδιοι και υψηλά ιστάμενοι φρόντισαν πολύ καλά γι'αυτό .... Άρα, και αυτοί οι αρμόδιοι στην πυρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε και Ελένη καλά τα λέτε στο παχύδερμο γουρούνι, που λέει ότι έχει μπάρμπα υποθργό. Το ξέρω το παχύδερμο, εργολάβος, τα λαμόγια τον έκαναν παράνομα αορίστου χρόνου στα γεράματα, για να κουβαλά εργολάβους για λαμογιές. Αρχιλαμόγιο της οικογενειοκρατίας. Έχει θράσος ο Χοίρος να υβρίζει και να πουλά πνεύμα! Η κοιλιαά του από την πολλή λαμογιά είναι σαν βαρέλι. Οι επίορκοι τον έβαλαν για λαμογιές. Αυτό το γουρούνι με τους ομοίους του κατάκλεψαν την Ελλάδα. Στον Κορυδαλλό άθλιε μαζί με αυτούς που σε προσέλαβαν παράνομα και με αυτούς που κανατε πάρτυ με τα λεφτά του Ελληνικού λαού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λαμόγιο που έχεις θείο υπουργό, κύριε της κυρίας, ρούφα την σαπιοκοιλιά σου να βγει από τον κώλο!
    Άθλιε, ανόητε ξερόλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γνωρίζετε ότι με πλαστές προϋπηρεσίες έγιναν παράνομα αορίστου χρόνου εργολάβοι στα 60 τους; Γνωρίζετε ότι απασχολούν σε διοικητικά δημοσιογράφους πτυχιούχους, σε Ν.Π.Δ.Δ., την ώρα που έμπειρους δημοσιογράφους τους απολύουν από την ΕΡΤ κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι αυτοί είναι ομάδες της οικογενειοκρατίας και εμπροσθοφυλακή της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι το υπουργείο έχει κάνει απογραφή, αλλά αυτά δεν τα βλέπει; Τα θεωρεί φυσιολογικά; Γνωρίζετε ότι αυτά τα λαμόγια καλύπτονται από την οικογενειοκρατία, την συνδικαλιστική αλητεία, τις διοικήσεις που τους προσέλαβαν παράνομα, την διαπλοκή, το κράτος της διαφθοράς; Γνωρίζετε, ότι τους έντιμους και ικανούς υπαλλήλους, που δεν έχουν πλάτες και στηρίξεις, τους έχουν στο ψυγείο, τους κακομεταχειρίζονται, σκηνοθετούν κατηγορίες, τους χαρακτηρίζουν δήθεν ακατάλληλους κ.λπ. ώστε να τους απολύσουν με άθλια τεχνάσματα, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι γι’αυτό τα μαγειρεύουν οι επίορκες διοικήσεις με την ανοχή του τριτοκοσμικού διεφθαρμένου κράτους; Φυσικά και τα γνωρίζετε αλλά δεν βγάζετε άκρη με την διαπλοκή που μας κατέστρεψε. Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι που χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’αυτούς είναι επικίνδυνοι!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, με πλαστές προϋπηρεσίες έγιναν παράνομα υπάλληλοι αορίστου χρόνου εργολάβοι στα 60 τους; Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, απασχολούν σε διοικητικά δημοσιογράφους πτυχιούχους, την ώρα που έμπειρους δημοσιογράφους τους απολύουν από την ΕΡΤ κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, αυτοί είναι ομάδες της οικογενειοκρατίας και εμπροσθοφυλακή της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, το Υπουργείο έχει κάνει απογραφή, αλλά αυτά δεν τα βλέπει; Τα θεωρεί φυσιολογικά; Γνωρίζετε ότι, αυτοί και οι επίορκοι καλύπτονται από την οικογενειοκρατία, την συνδικαλιστική αλητεία, τις διοικήσεις που τους προσέλαβαν παράνομα, την διαπλοκή, το κράτος της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, τους έντιμους και ικανούς υπαλλήλους, που δεν έχουν πλάτες και στηρίξεις, τους έχουν στο «ψυγείο», τους κακομεταχειρίζονται, σκηνοθετούν κατηγορίες, τους χαρακτηρίζουν δήθεν ακατάλληλους κ.λπ., με σκοπό να τους απολύσουν με άθλια τεχνάσματα, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, γι’αυτό τα μαγειρεύουν οι επίορκες διοικήσεις με την ανοχή του τριτοκοσμικού διεφθαρμένου κράτους;
    Φυσικά και τα γνωρίζετε, αλλά δεν βγάζετε άκρη με την διαπλοκή που μας κατέστρεψε. Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι που χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’αυτούς είναι επικίνδυνοι! Έχουν αντιστρέψει την πυραμίδα της ηθικής και της λογικής. Το θέμα είναι απλό: Να απολύσουν τους αορίστου χρόνου που προσλήφθηκαν παράνομα τα 13 τελευταία χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες, τους επίορκους αρμόδιους που τους προσέλαβαν, την οικογενειοκρατία!! Ας αφήσουν επιτέλους τα μαγειρέματα ετών και την εκδούλευση!
    Τώρα επινόησαν να φύγουν οι πάνω από 50 ετών. Χαρακτηρίζοντάς τους «γερασμένους», ανθρώπους νέους, πτυχιούχους, με εμπειρία και μετά από επιτυχία τους σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Εμετικές επινοήσεις, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες τα τελευταία 13 χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή, τους κομματικούς στρατούς κ.λπ. Αθλιότητες του τριτοκοσμικού, κουτοπόνηρου και διεφθαρμένου κράτους, με υποβολείς τις επίορκες διοικήσεις, που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες και την συνδικαλιστή αλητεία. Αυτοί κατέστρεψαν την Χώρα μας και συνεχίζουν τα ίδια. Μέχρι σήμερα, και τι δεν έχουν επινοήσει για να σώσουν την στρατιά των παράνομων και τους υψηλά ιστάμενους-επίορκους, που έκαναν αυτές τις άθλιες προσλήψεις. Μιλιά δεν βγάζουν για το βρώμικο καθεστώς της οικογενειοκρατίας, που έχει κατακλύσει ΑΕΙ τα 13 τελευταία έτη. Συνεχίζουν απτόητοι «το έργο τους» πάνω από το πτώμα της Χώρας μας. Κανένας εισαγγελέας δεν ακούει;

    ΓΡΗΓΟΡΗΣ









    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα, έχουν γίνει τα τελευταία 13 χρόνια παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες, πλήθος συγγενών καθηγητών, υπάλληλων κ.λπ. Αυτές έγιναν από προϊστάμενους, διοικήσεις, κ.λπ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι, το συγκεκριμένο ΑΕΙ θα μπει στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας υπαλλήλων!! Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία. Εκλέγουν υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συνδικαλιστές κ.λπ. Τελευταία η συνδικαλιστική αλητεία κ.λπ., υπεύθυνοι για παράνομες προσλήψεις, ακόμη και τέκνων τους, με περίσσευμα θράσους κάνουν προτάσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την διαθεσιμότητα και την αξιολόγηση υπαλλήλων. Επομένως έχουν πλήρη κάλυψη. Όλους αυτούς πρέπει να τους στείλουν αμέσως στον Κορυδαλλό. Με την διαθεσιμότητα θα «την πληρώσουν» οι έξω από τις "φαμίλιες". Σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, είναι δυνατόν να ζητά το Υπουργείο εσωτερική αξιολόγηση; Δεν χρειάζεται διαθεσιμότητα, να σταλούν στον Κορυδαλλό για εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος. Αν το κάνουν, θα αδειάσει το ΑΕΙ και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα θα τους σώσει από τις ποινικές ευθύνες ή ακόμη χειρότερα να παραμείνουν στην θέση τους και θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι εκτός οικογενειοκρατίας. Μπορείτε να δείτε στην απογραφή υπαλλήλων που έκανε το υπουργείο, να έχουν τα ίδια επώνυμα -αν και θα δείτε μέρος μόνο των ημετέρων- ή από τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΑΕΙ. Θα δείτε να γίνονται υπάλληλοι στα 60 τους, πρώην συναλλασσόμενοι εργολάβοι με το ΑΕΙ κ.λπ. Εκτός, εάν η κυβέρνηση με προκάλυμμα την διαθεσιμότητα υπάλληλων στο συγκεκριμένο ΑΕΙ, διασώσει τους παράνομους. Ε, όχι και έτσι, «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»!. Η κοροϊδία και κουτοπονηριά σε τέτοιο σημείο, είναι πλέον εμετική. Επιβάλλεται να σταλούν εισαγγελείς και επιθεωρητές τάχιστα. Τέλος πια στα τεχνάσματα και τις μεθοδεύσεις. Ας αφήσουν την άθλια προπαγάνδα για «κοπανατζήδες» (άλλο και αυτό), που αποβλέπει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για να μην πουν για τις παράνομες προσλήψεις με πλαστές προϋπηρεσίες, αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, τις «φαμίλιες», τους κομματικούς στρατούς, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, τα παρεπόμενα αυτών, όπως η διαφθορά, τα εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος, ο παράνομος πλουτισμός, τα εικονικά ή κατατμήσεις για έργα, συντηρήσεις, προμήθειες κ.λπ.

    ΠΕΤΡΟΣ








    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. Απαντώντας στις απειλές και στο θράσος κάποιων αρμοδίων σχετικά με την προστασία της οικογενειοκρατίας και των παράνομα προσληφθέντων υπάλληλων αορίστου χρόνου σε ΑΕΙ, σας εκθέτω τα εξής:
    Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να κάνει προσφυγή για τις παράνομες προσλήψεις στο προστατευόμενο ΑΕΙ, που εδρεύει στην Αθήνα (είναι κάποιο από τα μεγάλα).
    Καμιά απολύτως προστασία στο βρώμικο κατεστημένο. Να διωχθούν οι επίορκοι που έκαναν τις άθλιες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, με πλαστές προϋπηρεσίες.
    Έμαθαν στην προστασία και απειλούν.
    Κύριοι της Κυβέρνησης, τροποποιώντας τον υπερψηφισμένο από την Βουλή Νόμο για τα ΑΕΙ, κρατήσατε τους πρυτάνεις και βλέπετε τα αποτελέσματα (τα οποία και, άλλωστε ήταν αναμενόμενα)!
    Στην προσφυγή που λένε ότι θα κάνουν, θα πουν ότι, έκαναν παράνομες προσλήψεις; Θα πουν για την διαπλεκόμενη οικογενειοκρατία κ.λπ.;
    Από τις άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα είναι, άραγε, «παιδιά ενός κατωτέρου Θεού»;
    Ποιοι είναι αυτοί, που δεν θα απαντήσουν στο σχετικό έγγραφο του Υπουργείου; Θα είναι πάντα καθεστώς; Είναι υπεράνω κάθε νομιμότητας; Κάνουν αντάρτικο;
    Να διωχθούν οι παράνομοι του άθλιου ΑΕΙ και να μπουν στην φυλακή μαζί με αυτούς που τους προσέλαβαν.
    Ο Ελληνικός Λαός δεινοπαθεί εξαιτίας τους. Τέρμα πια στις αθλιότητες.
    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή