ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΣΟΚ ! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ: Σαμαράς, Αθανασίου, Δένδιας έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής BINTEO‏

Share it:
Το βίντεο στο οποίο ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος ομολογεί την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής που έστησαν Σαμαράς, Δένδιας και Αθανασίου.



Η συνομιλία - ομολογία του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτακού με τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.




Η επιστολή Κασιδιάρη προς τις κοινοβουλευτικές ομάδες




Share it:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment:

26 comments:

  1. Δεν την έστησαν τελικά οι εβραίοι??? Μαλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμάζουν πάλι το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!Πώς αλλιώς θα παίξουν το γνωστό "παιχνιδάκι"του καλού και του κακού;Μόνο που οι κοκκινοσκουφίτσες και τα παραμύθια πια δεν πιάνουν κι ό,τι κι αν κάνουν το μάθαμε το τρυκ και δεν μας "σέρνουν"στα γελοία τους εγκληματικά εμφυλιοπολεμικά σχέδια!Όλοι τους με τους ίδιους όρους "πα'ίζουν"στο ίδιο "πολιτικό"σύστημα του εικονικού-απατηλού δίπολου!ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΞΥΠΝΑΜΕ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ 7:21 ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ, ΜΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ Μ@@@ ΜΕ ΑΛΤΖΧΑΙΜΕΡ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΙΝΗ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ - ΕΠΑΜ .ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΡΩΩΩΩΧΟΥΝ ,ΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΛΩΤΣΙΑ.ΟΠΩΣ ΛΕΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΠΕΣΚΕΣΙ Ο ΕΚ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΦΥΓΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ,ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ,ΤΟΝ ΦΡΥΓΙΚΟ ΣΚΟΥΦΟ ΤΗΣ ΛΕΧΗΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΙΑΚΩΒΙΝΩΝ ,.Α ΡΕ < πατριωτη >ΚΑΖΑΚΗ ,ΠΟΣΟ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΑ ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ,,ΠΑΝΤΩΣ Φ Ο Β Ε Ρ Ο Σ Ο ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ---,YOUTUBE ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΠΑΜ ΜΑΣΩΝΙΑ ----ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΟΥΤΟΧΟΡΤΟΥ ,Α Ξ Ι Ζ Ε Ι Ν Α Τ Ο Δ Ε Ι Σ Τ Ω Ρ Α .(ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ Μεσσήνιε γιατί ΔΕ ΒΓΑΊΝΕΙς ΜΠΡΟΣΤΆ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΙΟ "ΚΑΘΑΡΟΣ"ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ!ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ,ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ;ΚΙ Η Χ.Α ΤΩΝ ΕΥΡΩΝΑΖΙΣΤΩΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΑΙΜΑΤΩΒΑΜΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ,ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ!ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ;Ο ΦΡΥΓΙΚΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΡΟΥ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ,ΤΟ ΧΙΟ ΣΩΒΣΤΟ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ,ΑΛΛΑ...ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΑΧΗ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΣΕ ΟΡΑΜΑ ΛΥΤΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ(ΤΗΣ ΔΕΙΞΑΝΕ ΤΗ ΦΩΤΟ-ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΙ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ!)Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΓΙΑΤΙ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ!ΣΤΟΝ ΧΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΜΗΝΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΔΑΚΡΥΩΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΑΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ!ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ;ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέξυπνε των 7:10, έχεις καταλάβει πώς ο Σαμαράς είναι εβραίος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αριστόδημος ο Μεσσήνιος είναι πρακτοράκι που τα παίρνει να πετάει μόνο λάσπη και τίποτα άλλο. Δεν έχει λόγο , δεν έχει πρόταση , δεν βγαίνει μπροστά να παλέψει αλλά απλά κάθε φορά κτυπά όποιον θέλει να δεί την Ελλάδα ελεύθερη. Δούλος του συστήματος μέχρι κόκκαλο , άξιος ο μισθός του . Μην τον κράζετε πολύ γιατί βγάζει πολύ γέλιο με αυτά που γράφει και μέρες δύσκολες περνάμε το γέλιο είναι πολύτιμο. Συνέχισε φιλαράκο , κτύπα το ΕΠΑΜ και τον Καζάκη , μια χαρά διαφήμιση τους κάνεις , εγώ από τα δικά σου σχόλια τους έμαθα και στην συνέχεια το έψαξα , άκουσα ομιλίες και ειδικά τις ερωτήσεις του ακροατηρίου και μέ έπεισαν . Στις ευρωεκλογές θα ρίξω ΕΠΑΜ Δαγκωτό . Σε ευχαριστώ Μεσσήνιε που μου άνοιξες τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α,ΡΕ ΦΊΛΕ,1.09 Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΝΙΩΘΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΕΠΑΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ,ΟΣΟ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ!ΕΙΜΑΙ Ο 10.25!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ=ΚΑΖΑΡΟΣ.ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Ή ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΒΡΑΊΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΊΑΡΧΩΝ;ΠΟΣΟ ΒΛΗΤΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΣΟΝΟΣ Ή ΚΑΖΑΡΟΣ.Ο ΧΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ 'ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ' ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ....
    ΟΙ ΙΑΚΩΒΙΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΝΔΕΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΠΛΩΣ,ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΑΝ ΕΤΡΩΓΑΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΥΧΑ(ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΕΔΕΝΑΝ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!ΓΙΑΤΙ;ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 'ΓΑΛΛΟΙ' ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ.ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 'ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ'....ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΣΗΜΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΟΝ ΦΡΥΓΙΚΟ ΣΚΟΥΦΟ=ΤΡΟΙΑ=ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ Ω!ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ!ΤΡΟΙ(κ)Α=ΤΡΟΙΑ,ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.ΜΑ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΙQ ΟΙ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;;
    ΠΡΟΣ ΚΑΖΑΚΗ:ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ... ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ.ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΣΟΥ.ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ,ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ-ΚΑΙ ΠΕΡΝΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΥΠΝΙΟΙ!ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΑΣΟΝΩΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΟΙΒΗ,ΤΙ ΕΠΡΑΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ "ΔΑΣΚΑΛΟ"ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ!ΜΑΘΑΤΕ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ-ΚΥΡΑ-ΚΑΤΙΝΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ!ΟΤΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΕΣΕΙΣ ΚΙ Ο ΧΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ "ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ",ΝΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΛΗ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΌ!ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΙΣΟΤΗΤΑ,ΑΝΘΡΩΠΙΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΣΕΙΣ-ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ...ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα δούμε ποιοι θα κλαίνε και ποιοι θα γελάνε τελευταίοι!Αντιπροσωπεύεις το σκοτάδι 3.35 και κάνει μπαμ από μακριά!Άρχισαν τα αφεντικά σου να ανησυχούν;Πες τους πως η ώρα πλησιάζει και καλά κάνουν,γιατί ήδη έχει κριθεί το "παιχνίδι",αλλά πρέπει να γίνει η κάθαρση γενεών και γενεών...δεν είναι αστεία υπόθεση...και αυτοί που έχουν "μάτια"βλέπουν...ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ,ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ-ΠΑΡΑΣΙΤΑ Ό,ΤΙ ΣΑΣ "ΑΞΙΖΕΙ" ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΥΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ,ΟΥΤΕ ΨΗΦΗΣΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ...ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΩ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ(ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ)ΓΙΑΤΙ 'ΕΒΛΕΠΑ' ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΩ;;;;ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ!ΠΑΙΔΑΚΙ 18-19 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΓΑΔΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΜΟΥ...ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ,ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΕΝΑ 'ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ' ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ...ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ 56 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ;ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΑΣ ΠΕΡΙ 'ΣΚΟΤΟΥΣ' ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ/ΧΡΗΜΑΤΑ/ΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΠΟ-ΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ....ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΦΤΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΤΟΝ 'ΜΕΓΑ' ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 100 ΕΚΑΤΟΜ.ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ'ΡΘΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΛΑΚΕΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΜΟΥ...ΒΡΕΣ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΟΙΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝΕ 'ΞΥΠΝΙΕΣ'.
    ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΠΕΣ ΤΟ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΘΕΣ...

    ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΛΑΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΥΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντάξει ρε φίλε,συγγνώμη κιόλας,αλλά θεωρώ τουλάχιστον ανέντιμο να κατηγορείς χωρίς να γνωρίζεις!Πάνε από κοντά,γνώρισε καταστάσεις κι ανθρώπους,και μόνο ,αν εμπλακείς στην πράξη,να μιλάς!Προσπαθούμε έναν άθλο να κάνουμε στο ε.πα.μ,που ποτέ στην Ελλάδα δεν έγινε,απλοί άνθρωποι,που και πληρώνουμε από την τσέπη μας την άδεια το κίνημα,και παρατήσαμε σπίτια,παιδιά κι ό,τι μέχρι χθες κάναμε μόνο για την λευτεριά της πατρίδας,δηλαδή όλων μας!Αυτό το απλό ζητάμε και μετά θα διαλυθούμε,κι ο λαός ας αποφασίσει με νέο ΣΎΝΤΑΓΜΑ το πώς θα διακυβερνηθεί!Όλοι μας τον κοινό εχθρό,το σύστημα της ατιμωρησίας και της ψευτιάς μαχόμαστε κι όλοι εν δυνάμει είμαστε ένα ενιαίο παλλαικό μέτωπο!Τι να σου πω για τον Καζάκη,που κάνει όλη τη "χαμαλοδουλειά",γιατί εξηγεί καλύτερα από όλους μας το πώς και το γιατί στα οικονομικοπολιτικά;Δεν είναι ίσος με όλους, αλλά τον έχουμε κάνει 'τιραμόλα"!Μόνο πάνε σε μια εκδήλωση και πες δυο κουβέντες μαζί του..η γλώσσα του σώματός του θα σου δείξει αμέσως τι εστί ήθος και γνώση!Είναι τουλάχιστον άδικο να κατηγορούμε γνήσιους αγωνιστές της ελευθερίας,που δίνουν τη ζωή και την ψυχή τους στον κοινό μας αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΕΙΡΑ.ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ...ΕΧΩ ΓΥΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ,ΜΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΜΕ 4 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΑΝΕΡΓΟ=ΑΙΩΝΙΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟΝ -ΚΙ ΕΝΝΟΩ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ-ΚΑΛΟΚΑΡΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΕΥΠΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΛΑΟ;Η ΛΕΞΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΛΕΞΙΚΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ...
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΔΑΣΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙΣ 'ΣΕΙΡΗΝΕΣ' ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ...ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ Τ'ΑΥΤΙΑ ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΑΝΕ...ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ,ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΛΑΝΕ.ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΒΑΖΟΥΝΕ ΩΣ 'ΣΕΙΡΗΝΑ' ΤΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 13 ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΙΣΟΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΠΟΤΕ ΙΣΟΤΙΜΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 2000.ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ....ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΙ Ο ΡΟΥΜΠΙΝΙ(ΚΑΖΑΡΟΣ ΤΗΣ WALL STREET)ΘEΛOYN ΔIAKAΩΣ THN ΔΡAXMOYΛA ΤΊ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΙ' ΕΣΕ...
    ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΚΕ(ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ)ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΩΡ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ(ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΜΕΓΑΛΕ!)ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...ΠΡΟΒΙΑ/ΔΕΡΜΑ/ΔΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΕΛΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ....ΟΙ ΗΡΩΕΣ....
    ΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ...ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..
    ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΘΑ ΣΤΟ ΘΥΜΙΣΩ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΣΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΣΑΝ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα,εγώ τον ζω τον άνθρωπο καλή μου φίλη και ξέρω ότι πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα,να ξεκινάει ένα κίνημα από το μηδέν,να διαμορφώνεται από τα κάτω και να δυναμώνει!Μπήκαμε στον αγώνα αυτό για το γιο σου,για τα παιδιά μας...και δε μας νοιάζει αν αύριο πεθάνουμε γι'αυτό!Δεν είμαστε κόμμα ιδεολογίας(αριστερής,κεντρώας ή δεξιάς)!Είμαστε λαικό εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα-μέτωπο απλών πολιτών, που θέλουμε απλά να παίξουμε καταλυτικό ρόλο στην απελευθέρωση του τόπου,μέσα από την ανατροπή του δοσιλογικού πολιτικού συστήματος!Χωρίς οργάνωση,στράτευση,συντονισμό και αφοσίωση δε γίνεται αυτό!Το νόμισμα δεν είναι ένα χαρτί στην τσέπη!Εκφράζει σχέσεις υποτέλειας,εξουσίας -πολύ περισσότερο το χρεόγραφο του ευρώ,που το δανείζεσαι για να το έχεις ως κράτος υποτελές στους τραπεζίτες!Μόνο με βάση το εθνικό νόμισμα,που ο λαός θα ελέγχει- μέσω ενός νέου δημοκρατικού συντάγματος,που θα διαμορφώσει ο λαός μετά την απελευθέρωση-μπορούμε να μιλάμε πια για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ!ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ,ΑΛΛΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΤΟΤΗΤΑ,ΓΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ,ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ και ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΟΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟ ΣΥΡΦΕΤΟ,ΤΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΣΤΟ ΘΕΣΩ ΑΠΛΑ:ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΒΑΘΕΙΑΣ(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ)ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ; ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΟΧΙ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΞΥΠΝΑ!Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΜΕ 'ΒΑΘΥΤΑΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ 'ΓΕΩΠΟΛΙΤΚΕΣ,ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ,ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ(ΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ)ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΚΕΡ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ.ΔΕΣ ΠΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ,ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ;ΠΩΣ ΚΡΥΦΙΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΟΝ ΡΩΣΣΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΓΝΕΣ-ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΧΙ ΤΟΥ PROFESSIONAL SPY+LIAR-ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΒΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ,ΜΕ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΗΣ JP MORGAN...
    ΤΊ ΕΛΕΓΕ Ο ΡΗΓΑΣ;ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ,ΚΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΜΥΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΓΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ(ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΦΕΡΑΙΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ)ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΚΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ(ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ)ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ ΘΑ ΕΣΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ.
    ΑΚΟΜΑ ΛΕΩ TOYTO.ΕΝΣΚΤΙΚΤΟ ΕΧΩ,ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΩ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ/ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ.
    ΕΚΕΙ ΧΩΛΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ 'ΑΡΧΗΓΟΙ' ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ 'ΓΝΩΣΕΙΣ'.ΕΖΗΣΑ ΕΞΩ.ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΦΩΝΕΣ ΒΑΒΟΥΡΑ.ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ AΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΊ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΙΔΕΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΑΝΕ.ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ 'ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ' ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ.ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΞΩ.ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Π.Χ. ΣΕ ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟΖΟΥΣ.ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ.ΖΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΑ.ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ 'ΣΤΡΩΝΟΥΝ' ΞΑΝΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΥΠΝΑΝΔΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΥ.ΨΥΧΡΟΣ ΝΟΥΣ,ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΖΥΓΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΜΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΦΙΛΕ...ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ...ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΜΩΡΕ..ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝ ΣΕ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ(ΠΑΣΟΚΟΣ) Μ'ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗΤΕΙΑ;ΤΡΙΑΝΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυστυχώς φίλη μου δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει γνωρίζω τρία χρόνια τον άνθρωπο μέσα από δοκιμασίες και βιώματα,που δεν φαντάζεσαι!Δε μπορώ να σε πείσω ότι αυτό ακριβώς που λες το "τέρας"γνώσεων είναι ο Καζάκης κι ο πιο αγνός και "καθαρός"πατριώτης-δημοκράτης στο ε.πα.μ!Έμαθες φοβάμαι να βάζεις σε κουτάκια τα πράγματα,επειδή ξέρεις πως όλο το παιχνίδι το πολιτικό το ελέγχουν χρόνια...Είπαμε η ζωή όλα θα τα ξεκαθαρίσει και ο καλύτερος τρόπος για να πειστείς είναι να γνωρίσεις από κοντά το κίνημα,που θα γράψει ιστορία στην Ελλάδα!Όλα δημοσιεύονται-και τα οικονομικά του κι όλοι είμαστε ίσοι μέσα σε αυτό,κάνοντας πράξη τη δημοκρατία!Κι όμως τώρα ήρθε η ώρα της αληθινής αλλαγής,που ο λαός ο ίδιος θα επιβάλλει και κανένας Καζάκης ή άλλος τάδε στο όνομά του!Μετά την απελευθέρωση,τη διαγραφή χρέους και τη σεισάχθεια θα ζήσουμε την πραγματική δημοκρατία στον τόπο,που γεννήθηκε κι ήρθε ο καιρός να αναστήσουμε και πάλι ως φωτεινό παράδειγμα για όλη την ανθρωπότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μα γι'αυτό μπήκα σε αυτόν τον αγώνα,για να μην μου πουν αύριο τα παιδιά "τι έκανες όταν κρινόταν το μέλλον κι η ζωή μας":Αυτά είναι και τα λόγια του Καζάκη,που ξέρει πολύ πιο καλά από τον καθένα -λόγω ειδικότητας-πώς λειτουργεί η ληστοσυμμορία,γι'αυτό και όλα όσα λέει χρ'ονια τώρα επιβεβαιώνονται μέχρι "κεραίας"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΥΣΙΚΑ 'ΞΕΡΕΙ' ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ...ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙ,ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ,ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΠΕ; ΕΓΡΑΨΕ; ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ;ΡΩΤΑΩ;ΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑ;ΣΟΥ'ΔΕΙΞΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ;
    ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΞΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΟΧΙ 3 ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ.... ΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ.ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΩΣΟΝΟΥΠΩ ΚΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΚΑΝ ΤΟ ΕΠΑΜ,ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕΣ;ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗ ΜΕ ΠΕΡΝΑΣ;ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ,ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.ΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΩΣ;ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΟΥΖΑΚΙΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΕΪΜΠΕΚΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΙ ΑΛΑΤΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ!
    ΘΕΝ ΔΕ ΘΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΘΩ 'ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ' ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ....ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΟΤΕ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εδώ και 22 χρόνια τα λέει,αλλά δε χρησιμοποιώ άνετα το διαδίκτυο να σου δείξω...κι οι πλατείες ξέβρασαν κι ένα υγιές κομμάτι της κοινωνίας,που δε χωρούσε σε κόμματα και ήξερε από τότε ότι το ζητούμενο για τον τόπο είναι η εθνική και πολιτική απελευθέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΡΑΒΟ 5:33 ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ.
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ Ε ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Α ΡΕ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εχετε μπλεξει ολοι τα μπούτια σας ο καθενας με τη δικη του αποψη και θεωρια με τετοιο μπλέξιμο μη περιμενετε σωτηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ.ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΙΔΑ ΤΟ 2009 ΤΙ 'ΕΡΧΕΤΑΙ' ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΗΡΑ ΤΟΥΣ ΓΥΙΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΠΙΣΩ.ΑΦΗΣΕ ΜΙΣΘΟ 6.000 ΕΥΡΩ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩΜΕΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΕΞΩ ΩΣ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ!ΤΑ'ΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ Έ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩΜΕΝ ΠΑΙΔΕΙΑ=ΠΑΤΡΙΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩΜΕΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΩΣΤΗ(ΟΧΙ ΜΑΣΣΟΝΟΠΑΠΑΔΕΣ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ=ΣΩΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΥΛΩΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΟ ΣΤΑΡΗΛΙΚΙ...
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 'ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ' ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΙΛΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ.ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΘΑ'ΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ.ΕΝΑ ΡΕΣΤΑΡΤ.ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΑΤΟ ΠΝΙΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΜΩΡΕ!Ο ΑΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΣ!

    ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΤΟΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΔΙΧΩΣ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΟΤΟΛΟΥΛΟΥΔΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λάθος 9:48 είμαστε όλοι Ελληνες που νοιάζονται για την Ελλάδα, τώρα αν κάποιο κίνημα προσπαθεί αν δεν συμφωνούμε να κρίνει και να διαιρέσει κακώς, ειδάλλως όλοι θέλουμε να λευτερωθεί και να σωθεί η χώρα μας. Ακόμα δεν υπάρχει κανένας που να μας εμπνέει και αν υπάρχει δεν φαίνεται, αλλά αφυπνιζόμαστε και ψαχνόμαστε και αυτό είναι το παρήγορο. ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ Η ΑΦ' ΥΨΗΛΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΟΤΑΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΧΟΥΝΤΑ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΠΩς ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΧ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΕΩΣ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι ό,τι καλύτερο φίλε η αμφισβήτηση ,αλλά η άρνηση,ο "δογματισμός",το απόλυτο πνεύμα είναι ό,τι χειρότερο!Καλό είναι να ψαχνόμαστε ,να ενημερωνόμαστε και να κρίνουμε με βάση τη συνέπεια,τη σταθερότητα,τον ορθό λόγο,κι ας πάψουμε να χάνουμε το χρόνο μας σε κραυγές και συνθήματα,που τα κόμματα της Βολής αρέσκονται να βγάζουν!Αυτό που γράφεις ότι έχουμε μόνο ο ένας τον άλλον είναι πολύ σωστό,κι ας βρούμε ό,τι μας ενώνει κι όχι ό,τι μας χωρίζει ,για να γίνουμε πάλι οι Έλληνες,που θα νικήσουν τα "θηρία",τους βαρβάρους!Καλή λευτεριά,αδερφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τι λερε μεγαλε κειχα μια φαγουρα πρωινιατικα. καλα εισαι και πολλλλυ καμενος 12.42

    ΑπάντησηΔιαγραφή