ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Ο «Σερβιτόρος του Διονύσου» έφαγε τον Φαήλο !

Share it:
«Με έφαγε ο σερβιτόρος του Διονύσου», λέει για τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη ο Φαήλος Κρανιδιώτης που κόπηκε απ’ την Ευρωλίστα μετά τις πιέσεις που δέχθηκε ο Α.Σαμαράς από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τις σκληρές υπονομευτικές κινήσεις στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως, όπως έλεγε ο Τσώρτσιλ, ο εχθρός ήταν εντός. Ο Κρανιδιώτης πολεμήθηκε σφοδρά, πριονίστηκαν τα κλαδιά της επιχειρηματολογίας του από εχθρό που βρισκόταν εντός των τειχών!! «Οι εχθροί δεν βρίσκονται απέναντί μου. Οι πραγματικοί εχθροί δεν είναι οι πολιτικοί μου αντίπαλοι. Είναι αυτοί που βρίσκονται δίπλα μου…», έλεγε ο βετεράνος Πρωθυπουργός του Β’ Παγκοσμίου πολέμου υπονοώντας τους ομοϊδεάτες του. Έτσι και ο Κρανιδιώτης , είχε τον εχθρό -ορκισμένο και παρόντα δίπλα στον Σαμαρά να υπονομεύει δηλώσεις και στρατηγικές ! Εκεί, ακόμα και μέσα στον κλειστό πρωθυπουργικό πυρήνα…

Το Σαββατοκύριακο ο Κρανιδιώτης ήταν μες στην καλή χαρά. «Κανείς δεν μπορεί να με αγγίξει. Δεν τους πέρασε! Κανείς δεν μπορεί να επηρεάσει με τις συκοφαντίες του τον Πρωθυπουργό…». Φευ, τα λόγια του θύμισαν έναν διάσημο πελάτη του. Τον Αμπτουλάχ Οτσαλάν. Λίγους μήνες πριν τη σύλληψή του φώναζε κι επαναλάμβανε σε όλους τους τόνους το περίφημο «Η Άγκυρα δεν μπορεί να με νικήσει!!…»

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο Αντώνης Σαμαράς με το να αποδεχθεί τις πιέσεις (Βενιζέλος, ΣΥΡΙΖΑ) με την παράλληλη υπονόμευση στενών του συνεργατών (Σταμάτης) ουσιαστικά ηττάται και μεγάλο μέρος ενός πατριωτικού μπλοκ που θα στήριζαν Ν.Δ ελέω Κρανιδιώτη, τώρα σκορπίζουν στα τέσσερα σημεία του εκλογικού χάρτη…

Η ήττα Σαμαρά έχει να κάνει με έναν στόχο που δεν κατάφερε να πετύχει. Κι αυτός είναι η υπεράσπιση των φίλων μας. Εκείνων που έβαλαν και βάζουν πλάτη σε μεγάλες μάχες γιατί η πολιτική δεν είναι ένα σπορ για… δεσποινίδες.

Το ερώτημα είναι και το τι έπραξαν οι άλλοι δυο πανίσχυροι Πρωθυπουργικοί φίλοι -οι πρώτοι με τους οποίους συναντάται κι ακούει προσεκτικά ο Α.Σαμαράς. Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο Κώστας Μπούρας. Ο πρώτος ως βουλευτής Επικρατείας αλλά και μυστικός σύμβουλος του Σαμαρά μπορεί να ψέλλισε «κάνε ότι νομίζεις αν δεν μπορείς να τον επιβάλλεις, φτάνει να μην ξηλωθεί το κυβερνητικό πουλόβερ…». Κι ο δεύτερος ως διευθυντής του Πρωθυπουργικού γραφείου να κράτησε μετριοπαθή στάση με τις επιδιωκόμενες αποστάσεις μετά τα αλλεπάλληλα πολιτικά… εγκεφαλικά Μπαλτάκου!!

Οι ψηφοφόροι Κρανιδιώτη…..Ε, αυτούς τους πήρε το ποτάμι…Όχι του Στ. Θεοδωράκη. Πάνε γι’ άλλες πολιτείες αφού οι πυρήνες που είχαν δημιουργηθεί με τη συμμετοχή και του ναυάρχου Αντ.Ναξάκη σκόρπισαν μετά το κάζο στα τέσσερα σημεία του εκλογικού χάρτη… Κρίμα Αντώνη!!
hellasforce.com
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

1 comments:

  1. ΑΝΤΕ ΜΑΓΚΑ ΦΑΗΛΟ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ ΚΟΤΑ ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ ΚΛΑΝΑ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΣΕ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή