ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Σταθής Παναγούλης «Ο Μπαλτάκος Εκβίαζε την Χρυσή Αυγή» ΒΙΝΤΕΟ

Share it:
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στάθης Παναγούλης σε επιτροπή της βουλής ισχυρίστηκε ότι ο Μπαλτάκος εκβίαζε την Χρυσή Αυγή ενώ αποκάλυψε ότι γνωρίζει ότι υπάρχουν και άλλα αποκαλυπτικά βίντεο...με πολύ... χειρότερα "πράγματα" !!!!!
Δείτε το βίντεο..

rafailnews
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

3 comments:

  1. ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΩΝΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΓΚΑ ;Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ;ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΊΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΕΥΡΩΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ,Ο ΛΑΟΣ ΠΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΧΥΡΩΤΟΙ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,ΌΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ...ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΆ...ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ..Η ΖΩΗ ΚΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην ακουτε μπουρδες ,απλα ο μπαλτακος ,βαρεθηκε να παιρνει και να εκτελει διαταγες των οβριων και ειπε να τα βγαλει στη φορα ,αυτα δηλ. που τα ξεραμε ,τωρα ειναι και βεβαιωμενα ,και οτι δεν θυμαται τι ειπε, καλα το πιστεψαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή