ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Κίνημα 3ης Απριλίου - Για το σκάνδαλο Μπαλτάκου‏

Share it:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για το σκάνδαλο Μπαλτάκου

Εν μέσω ενδοκυβερνητικών και ενδοκομματικών αναταράξεων και ενόσω κάποιοι πασχίζουν να σώσουν το κόμμα τους, άλλοι το τομάρι τους και άλλοι να την βγάλουν καθαρή και εκτός φυλακής έως τις εκλογές του Μαΐου, σύσσωμη η πολιτική συμμορία και τα καθεστωτικά ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να είμαστε έκπληκτοι με τα όσα διημείφθησαν ανάμεσα σε δύο φιλαράκια -από ό,τι καθίσταται σαφές από το ύφος και τον τόνο της συνομιλίας- ένας εκ των οποίων δηλώνει θύμα του καθεστώτος και ο έτερος δηλώνει θύμα υποκλοπής συνομιλίας.

Είναι τουλάχιστον γελοίο το όλο σκηνικό, με τους διαπλεκόμενους να πρωταγωνιστούν σε ένα δήθεν κυνήγι μαγισσών και να προσπαθούν να μας πείσουν για το ποιος θα μας σώσει από τον άλλον…

Και οι δύο πλευρές δήθεν απειλούν η μία την άλλη με αποκαλύψεις και στοιχεία, που προφανώς κατέχουν εδώ και καιρό. Διατείνονται ότι έχουν στην κατοχή τους αποδείξεις που θα ρίξουν κυβερνήσεις ή θα βάλουν φυλακή τους εγκληματίες ώστε να «σώσουν» τον Ελληνικό λαό ή/και το Έθνος και τα κρατούν κρυφά εδώ και αρκετούς μήνες…

Η ανηθικότητα, οι εκβιασμοί και η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Αφού είχαν κάνει μεταξύ τους συμφωνίες και δοσοληψίες, πέρασαν στις απειλές και τους χαφιεδισμούς.

Όλοι κοιτούν πώς θα πουλήσουν πιο ακριβά το τομάρι τους, τις ιδέες τους, τον Λαό που τους εμπιστεύεται και το πώς θα κάνουν καλλίτερο “deal”.

Αλλά η ανηθικότητα δεν δύναται να παράξει πολιτικό ήθος…

Το Κίνημα 3ης Απριλίου καθιστά σαφές πως ο αγώνας κατά του συστήματος δεν δίδεται με φιλικές κουβεντούλες και συναδελφικές αβρότητες με τον εχθρό. Και σίγουρα ο αγώνας αυτός δεν διεξάγεται με χαφιεδιλίκια, εκβιασμούς και συναλλαγές, αλλά με κατά μέτωπον και διαρκή επίθεση και σύγκρουση!

Στην χώρα μας συντελείται γενοκτονία χειρίστου είδους. Όσο αυτοί που λυμαίνονται την πολιτική ζωή επιδίδονται σε συναλλαγές, συγκαλύψεις και συνεννοήσεις, ο Ελληνικός Λαός εξακολουθεί να πένεται, να στερείται υγειονομικής περίθαλψης, να μεταναστεύει και να εξολοθρεύεται συστηματικώς!

Τελικά… ποιος θα μας σώσει από τους «σωτήρες»;;;

ΚΙΝΗΜΑ 3ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Από τον Λαό για τον Λαό

Αθήνα, 7 Απριλίου 2014
ΚΙΝΗΜΑ 3ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ

Λ. Κηφισού 118, 121 32 Περιστέρι
Τηλ.: 210 28 53 233, Fax: 210 28 53 234
www.3apriliou.gr
e-mail: info@3apriliou.gr
Facebook: https://www.facebook.com/groups/Kinima3ApriliouEmeisTwra
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

3 comments:

  1. 3ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ? δλδ ειχατε γιορτες και πανυγυρια πριν 4 μερες εεε??? ατιμουλικααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙΝΗΜΑ 3ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ, Αθήνα, 7 Απριλίου 2014 ΚΙΝΗΜΑ 3ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!!!! HELLLLLLLOOOOOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ω θεεε! ποσο σιχαμεροι φαινονται ολοι οι βοοολευτες του Σαμαρικου του δικτατορα στις οθονες της τιβουλας οταν υπερασπιζονται την αποφαση φιμωσης της ανεξαρτησιας και της ελευθεριας της ειδησης !
    χειροτεροι σιχαμεροι και απο τον ιδιο τον δικτατορα Αντωνη.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή