ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

3 ημέρες μετά.

Share it:
3 ημέρες μετά.

3 ημέρες μετά την απίστευτη ομολογία του Γενικού Γραμματέα (!) της Κυβέρνησης της Ελλάδος ότι ο πρωθυπουργός και δυο υπουργοί ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, κι ακόμη
κανείς δεν έχει παραιτηθεί, κι ακόμη δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη!

3 ημέρες μετά την ομολογία στενότατου συνεργάτη του ίδιου του πρωθυπουργού, ότι ο Σαμαράς ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ καθώς η δικαστική εξουσία είναι βάσει συντάγματος ανεξάρτητη από την εκτελεστική, και δεν έχει ασκηθεί καμιά δίωξη!

3 ημέρες μετά, και το «ελληνικό» κράτος αποδεικνύει περίτρανα πόσο προτεκτοράτο και πόσο μπανανία είναι!
Γιατί παρόμοιες καταστάσεις συναντώνται μόνον σε χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής ή της Λατινικής Αμερικής και όχι στην Ευρώπη.

3 ημέρες μετά την ομολογία του Γενικού Γραμματέα (!) της Κυβέρνησης της Ελλάδος ότι ο πρωθυπουργός δρα ως κοινός πράκτορας παίρνοντας εντολές από την Αμερικανο-Εβραϊκή Επιτροπή και κανείς δεν έχει ασχοληθεί!

3 ημέρες μετά, και η μόνη δίωξη είναι γι' αυτόν που τόλμησε να αποκαλύψει την αλήθεια έστω και με ανορθόδοξο τρόπο.

3 ημέρες μετά, και τα «ανεξάρτητα» ΜΜΕ απέδειξαν περίτρανα πόσο ελεγχόμενα είναι από τους ίδιους που ελέγχουν και την παράνομη κυβέρνηση.

3 ημέρες μετά, και η αντιπολίτευση (πλην εξαιρέσεων) αποδεικνύει ότι είναι εξίσου παράνομη και εξίσου συνένοχη με την κυβέρνηση.

3 ημέρες μετά και αποδεικνύεται περίτρανα η βρώμικη διαπλοκή Κυβέρνησης - Δικαιοσύνης - Βουλής - Αντιπολίτευσης - ΜΜΕ.

3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!

Μια ημέρα (σύντομα) όλοι θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα τους.
Για καταπάτηση του Συντάγματος και των νόμων.
Για κατάλυση του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία.

Η.Θ.
yiorgosthalassis
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment:

7 comments:

  1. ΟΙ ΨΥΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΑΥΤΟΥΣ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Αν έπρεπε να παραιτηθεί κάποιος είναι ο υπ. Δικαιοσύνης αλλά από την στιγμή που τον καλύπτει απόλυτα ο πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι βλάκας να ζητήσει ο ίδιος να χάσει την καρέκλα του. Άλλωστε οι διώξεις ήταν επιλογή Σαμαρά, ο υπουργός μόνο εκτελούσε.
    2) Η κυβέρνηση παραβιάζει το Σύνταγμα & την δικαστική εξουσία. Πρώτη φορά θα είναι, εδώ και χρόνια το ίδιο δεν γίνεται, τα τελευταία χρόνια γίνονται πιο συστηματικά οι παραβιάσεις.
    3)Τώρα κατάλαβες ότι είμαστε προτεκτοράτο; Όταν κάποιοι έλεγαν ότι μας κυβερνάει ο Ράιχενμπαχ και ο Φούχτεν και ότι ο Σαμαράς στέκεται σούζα στην Μέρκελ και ο Βενιζέλος σούζα στον Σόιμπλε, εσύ νόμιζες ότι κάποιοι τα έλεγαν για πλάκα;
    4)Ο πρωθυπουργός δεν είναι πράκτορας, είναι θερμός πατριώτης, του Ισραήλ, ο Μπέν Χιράμ
    5)Το κράτος μπορεί να υποκλέπτει τους πάντες, το φυσικό πρόσωπο δεν μπορεί να υποκλέπτει το κράτος. Πολύ δίκαιος νόμος, να σε ρουφιανεύει το κράτος και να μένει ατιμώρητο και να κατηγορείσαι εσύ για το ανάποδο. Νόμος επί κυβερνήσεως Καραμανλή, αν δεν κάνω λάθος.
    5) εδώ και χρόνια, πριν καν μπούμε στα μνημόνια τα ΜΜΕ δεν είναι ανεξάρτητα, τώρα ανακάλυψες την Αμερική; Είναι σχεδόν όλα ελεγχόμενα και τα τελευταία χρόνια άρχισαν να ελέγχουν και τα μικρά κανάλια που ήταν κάπως ανεξάρτητα. Έτσι πραγματική αντιπολίτευση δεν γίνεται, μόνο χαιδέματα και ναζάκια στην εκάστοτε μνημονιακή κυβέρνηση.
    6)Η αντιπολίτευση με όσα έχουν γίνει το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει είναι να παραιτηθεί για να προκηρυχθούν εκλογές. Αλλά ξέρεις εσύ κανένα πολιτικό που να θέλει να χάσει τον παχυλό βουλευτικό του μισθό; Ο Τσίπρας έχει πει ότι θα παραιτηθεί μαζί με την κοινοβουλευτική του ομάδα, το έκανε; Ο Καμμένος με την δική του κοινοβουλευτική ομάδα, το έκανε; Η χρυσή αυγή έλεγε με τον Μιχαλολιάκο ότι θα παραιτεί ανά διαστήματα έναν βουλευτή για να προκαλέσει τοπικές εκλογές σε συγκεκριμένες εκλογικές περιφέρειες, το έκανε; Όλοι μαζί ψηφίζουν τα μνημόνια και όσοι δεν ψηφίζουν πάντα βρίσκονται οι δήθεν ανεξάρτητοι που τα ψηφίζουν είτε γιατί θέλουν να επιστρέψουν στα μνημονικά κόμματα είτε γιατί πληρώθηκαν για να τα ψηφίσουν. Αν βρεθεί ο απαραίτητος αριθμός για να περάσουν τα μνημόνια υπάρχουν και αντιμνημονιακοί αλλιώς και οι αντιμνημονιακή γίνονται μνημονιακοί, εύκολα.
    7)Σου πήρε 3 μέρες για να καταλάβεις ότι Κυβέρνησης - Δικαιοσύνης - Βουλής - Αντιπολίτευσης - ΜΜΕ είναι μαζί. Πάλι καλά! Άλλους του πέρνει μια ολόκληρη ζωή για να το καταλάβουν.
    8)Τώρα κατάλαβες τον βρώμικο ρόλο τους; Δηλαδή πριν τι πίστευες, ότι σε σώζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσα χρόνια το ίσιο τρυκ παίζει...Δίπολα,πόλωση,αντίπαλο δέος...πάμε και ψηφίζουμε όποιον τα ΜΜΕ μας δείχνουν ως επικρατέστερο σωτήρα.αν τώρα δεν αναζητήσουμε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ σε εξωκοινοβολευτικούς σχηματισμούς δημιουργημένους από τη βάση,από απλούς πολίτες με μόνο στόχο την εθνική και νομισματική μας απελευθέρωση-ανεξαρτησία,πάμε χαμένοι.ΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ,ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΝΑΖΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ.ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ,Ε.ΠΑ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το αφηνουν να περασει ακουσια το θεμα . τα ΜΜΕ , αφηνουν με τον τροπο τους να κατακατσει ο κουρνιαχτος σαν να μην τρεχει τιποτα . πιστευουν οτι αμεσα το θεμα θα ξεχαστει και αυτοι θα συνεχισουν οπως πριν . με λιγα λογια , ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΝΗΜΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόμμα Χατζημαρκάκη και κόμμα επαγγελματιών Τασιόπουλος, ΜΑΖΙ στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=o7AGjE-Q1LM Xατζημαρκάκης
    συνέντευξη 3,5 λεπτά.
    https://www.youtube.com/watch?v=au8io6VXJQU Xατζημαρκάκης ομιλία ευρωκοινοβούλιο 1 λεπτό.
    http://www.youtube.com/watch?v=ATANlF3BN14 (OΜΙΛΙΑ) Τασιόπουλος Παναγιώτης
    https://www.youtube.com/watch?v=GEZ8hpr0LCE#t=13 (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) Τασιόπουλος Παναγιώτης.
    To νέο ασφαλιστικό έρχεται. Θα μας εξαφανίσει όλους.
    O επαγγελματίας οφείλει 450 € το μήνα στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ!
    Kάθε μέρα που ξημερώνει οφείλει 60 € πάγια έξοδα. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ, Ανάπτυξη, θέσεις εργασίας θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται την κατάργηση φόρου επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών και κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια.
    Τώρα:
    ΔΙΑΓΡΑΦΗ όλων των χρεών προς το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ σε όλες τις επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση. Ανάλογη σύνταξη προς τις εισφορές των.
    Από εδώ και στο εξής 80 € εισφορά στο ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία.
    Ο υπερφορολογημένος ελεύθερος επαγγελματίας δεν προλαβαίνει να κάνει επερωτήσεις. Κάνει εγγραφή στο KΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και μπαίνει στη Βουλή.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε καταλάβαμε κι εσένα 10.49 τι ρόλο παίζεις...ξεμπροστιάστηκες επιτέλους με τον Χατζημαρκάκη!Μας έχεις κουράσει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή