ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Απίστευτο σενάριο για την επόμενη μέρα του πρωθυπουργού ! ... Αν δούμε και αυτό, θα πάμε στο ψυχιατρείο!

Share it:
Και όμως ο Αντώνης Σαμαράς, παρά τα όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες ημέρες, δεν στεναχωριέται και ιδιαίτερα και μάλιστα νιώθει πιο σίγουρος από ποτέ για το έργο του. Ο Πρωθυπουργός της χώρας φαίνεται να έχει σκεφτεί τα πάντα και είναι έτοιμος ακόμα και για το επόμενο βήμα, το οποίο θα τον διασώσει πολιτικά, στην περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία δεν τα πάει καλά στις εθνικές εκλογές που βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ.

Οι πληροφορίες που μας έρχονται τις τελευταίες ώρες και αφορούν τον Αντώνη Σαμαρά, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές. Και αναφέρεται πως αρχίζει να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της ανάληψης της θέσης του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Κάρολος Παπούλιας θα αποσυρθεί και πληροφορίες θέλουν τους Σαμαρά-Βενιζέλο να έχουν ρίξει στο τραπέζι το ενδεχόμενο ο πρώτος να είναι ο αντικαταστάτης του.

Έτσι και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα αρχίσει να κάνει μόνος του… παιχνίδι, όπως και επιθυμεί διακαώς και ο Αντώνης Σαμαράς θα… γλιτώσει από τις όποιες κατηγορίες του καταλογίζουν. . Να σημειωθεί πως υπάρχει και το ενδεχόμενο για τον Πρωθυπουργό, αν τελικά δεν προχωρήσει αυτή η κίνηση, να αναλάβει κάποιο ευρωπαϊκό πόστο. Προσεχώς περισσότερα για το θέμα…
hellasforce Μέσω olympia
Share it:

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

8 comments:

  1. ποιος τις λεει αυτες τις παπαρες? τι πινετε και ΔΕΝ μας δινετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα του δώσουν οι Ευρωπαίοι κάποιο αξίωμα για την δουλική υποταγή του, είναι το ποιο πιθανό. Για ΠτΔ δύσκολο το βλέπω, αν & η εκλογή γίνεται από την βουλή οπότε με αυτά που έχουμε δει στην υπάρχουσα βουλή είναι πιθανό ακόμα & αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα μην τους δοσουν πόστα στην ευρωπη η την αμερικη. Ουτε για πίτσες δεν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TI ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ,ΑΡΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΛΑΡΙΝΩΝ ΝΤΑΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ Μ Π Α Λ Α Λ Α Ι Κ Α Σ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΛΕΝΤΙ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ,ΜΕ ΠΟΛΛΑ Κ Α Λ Α Μ Α Τ Ι Α Ν Α ΤΣΑΜΙΚΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ KALINKA DANCE,ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΤΗ (AΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ,ΣΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ'ΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ .ΩΣΤΕ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΠΟΡΕΙΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΟΧΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΜΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ;ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ Ε ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Ο ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΤΗΣ,ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΣΟΥΝ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΒΓΑΖΕ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟΥΣ 7 ,ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ;ΧΑΧΑΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ, ΤΟΝ Μ Π Ο Υ Λ Ο ,ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΘΝΟΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ,ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ,ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6,000 ,ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ .ΑΜΕΣΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ(ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί σας φαίνεται περίεργο αν ο Σαμαράς πιάσει κανένα αξίωμα στην ευρωπαική ένωση?
    Αφού έτσι κι αλλιώς όλοι οι αποτυχημένοι πολιτικοί βολεύονται κάπου ως ανταμοιβή για τον δοσιλογισμός τους.
    Να υπενθυμίσω οτι ο Παπουτσής είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα?
    Και πρίν πεί κάποιος οτι θα τους βάλουν φυλακή, του υπενθυμίζω τον νόμο περί ανευθυν.... έέέ ευθύνης υπουργών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή