ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Τουρκική "προσπάθεια" κατασκοπείας ακύρωσε τους S-300 από την παρέλαση

Share it:
Λύθηκε τελικά το μυστήριο της ανεξήγητης απουσίας των S-300 από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μόλις σήμερα έγιναν γνωστές το Υπουργείο Άμυνας ενημερώθηκε προ ημερών για μεγάλη επικείμενη επιχείρηση Τούρκων κατασκόπων στη χώρα
μας.

Σύμφωνα λοιπόν με το φάκελο που έφτασε στα χέρια της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αμύνης, κλιμάκιο Τούρκων κατασκόπων έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος ως τουριστικό γκρουπ που ήθελε να επισκεφθεί τους αρχαιολογικούς χώρους στην Αθήνα. Οι περίεργες κινήσεις των Τούρκων που έφτασαν στη χώρα μας από την γειτονική χώρα με γαλανόλευκες σημαίες στα χέρια (!!) τράβηξαν την προσοχή πρακτόρων της ΕΥΠ που με τη σειρά τους ενημέρωσαν την υπηρεσία για τις κινήσεις των Τούρκων πρακτόρων.

Σκοπός των Τούρκων κατασκόπων ήταν να αναμιχθούνε με το πλήθος που θα παρακολουθούσε την παρέλαση και να συγκεντρώσουν όσο δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τους S-300, το οπλικό σύστημα που αποτελεί φόβο και τρόμο για τους Τούρκους πιλότους.

Ενώ λοιπόν όλα ήταν έτοιμα για την παρέλαση των S-300 που είχαν φτάσει με οχηματαγωγό από την Κρήτη στην Αθήνα από τις 8 Μαρτίου και είχαν κάνει και πρόβες για την παρέλαση στο Τατόι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Fox 2 Magazine - η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αποφάσισε για λόγους ασφαλείας να μην επιτρέψει την παρέλαση των S-300 μαζί με τα υπόλοιπα τμήματα των Ενόπλων μας Δυνάμεων που έλαβαν μέρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Έτσι η συμμετοχή της 11η Μ.Κ.Β της Π.Α. ακυρώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, φέρνοντας πάρα πολλά ερωτηματικά σε όλους μας ενώ πολλά blog και site είχαν ήδη "δει" αμερικάνικο δάκτυλο πίσω από την απουσία των S300, κάτι που άλλωστε δεν φάνταζε καθόλου παράξενο σε κανέναν μας.

Η αναπάντεχη απάντηση του Υπουργείου Αμύνης, που αποκαλύφθηκε σήμερα, μας κάνει όλους να αισθανθούμε χαρούμενοι για την σημαντική επιτυχία της ΕΥΠ (πρώην ΚΥΠ) καθώς όπως φάνηκε "έχουνε γνώση οι φύλακες"..

Παραμένει άγνωστο για την ώρα αν το Υπουργείο Εξωτερικών έχει προβεί σε κάποιο διάβημα στο αντίστοιχο τουρκικό για την υπόθεση αυτή.

Άμυνα Πολιτική
Share it:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Post A Comment:

2 comments:

  1. ΦΤΑΝΕΙ!ΦΤΑΝΕΙ!
    ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ
    ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ' ΤΗΣ ΚΥΠ,ΠΟΥ 'ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ' ΤΟΥΣ S300 ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!
    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΒΛΗΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ;;ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΨΕΥΔΟΚΟΥΡΔΟΥΣ=ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΚΑΙ ΗΡΘΑΝΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ ΜΕ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΚΙΟΛΑΣ-ΕΔΩ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ=ΚΥΠ-ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ!
    ΑΚΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΖΕΪΚΟΜΠ/ΑΪΖΑΑΚ/ΣΛΟΜΟ,Ή ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΕ ΛΕΝ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΤΖΙΔΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 'ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ' ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
    Η ΕΝΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΤΗΣ EMBASSY,ΚΙ ΟΧΙ ΧΑΖΟΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ;ΔΕΝ ΜΑΣΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ,ΑΒΡΑΑΜ-ΟΠΟΥΛΕ....ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΧΑΖΗ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝ'ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!
    ΟΙ S300 ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ;ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΟΝΤΑ;ΑΡΑ ΤΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΝΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ.ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ-ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΙΩΝ- ΝΤΕ;THE GOOD GUYS....
    ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ'ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ
    ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΖΕΪΜΣΜΠΟΝΤΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ....ΒΟΥΡΛΑΑΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΥΠΑΤΖΗΔΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή