ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΤΩΡΑ - Τσίπρας: Αποχωρούμε

Share it:

Δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε την εκτός θεσμών απόφαση,δεν θα μείνουμε να νομιμοποιήσουμε την εκτροπή. Αποχωρούμε.
enikos.gr
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

5 comments:

  1. Φυσικά και αποχωρεί γιατί από πίσω είναι οι φαρμακοβιομήχανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΠΑΜΕ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ, ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΤΟΥΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΝ.
    ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 155 ΝΑΙ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ 2016.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαμόγια….

    Να πατε στην γερμανία να ζητήσετε ψήφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Του αρέσουν τα αυτογκόλ του Texas boy, δεν ήξερες ότι πρέπει να περάσουν 6 μήνες από την προηγούμενη φορά που κατέθεσες πρόταση δυσπιστίας; Όποιο βιβλίο συνταγματικού δικαίου και να ανοίξεις τα ίδια λέει. Αφού δεν θες να κυβερνήσεις ακόμα, φάε το αυτογκόλ σου και ρουφά το αυγό σου. Δεν είναι ότι είστε άσχετοι, είστε κάτι ακόμα χειρότερο, είστε επικίνδυνοι μικροκομματικοί καιροσκόποι. Θέλετε η συγκυβέρνηση των αθλίων (ΝΔ, ΕΛΙΑ, ΔΗΜΑΡ) να ψηφίσει τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους που θα υποθηκεύουν το μέλλον της Ελλάδος για τα επόμενα 50 χρόνια και να έρθετε εσείς σαν κυρίες να εφαρμόσετε όλα όσα βρήκατε έτοιμα από τους προηγούμενους ολετήρες και να βρίζετε από πάνω τους προηγούμενους που τα ψήφισαν. Απίστευτο, τρελό, ασύλληπτο δούλεμα σε βάρος του Ελληνικού λάου. Με το νταηλίκι της δήθεν πρότασης δυσπιστίας κάνουν δήθεν τους αντιπολιτευόμενους για να κερδίσουν καμιά ψήφο κανενός αργόσχολου ή απελπισμένου τηλεορασάκια ψηφοφόρου που νομίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει σφοδρή αντιπολίτευση, επειδή του το είπε η Τρέμη ή ο Ευαγγελάτος στο δελτίο ειδήσεων. Αν συνέλληνες δεν μαυρίσετε όλον αυτό τον θίασο που σας κοροϊδεύει εξόφθαλμα και ξεδιάντροπα, αυτή η χώρα δεν πρόκειται να σωθεί ούτε σε 100 χρόνια.
    Υ.Γ. Μαύρο δεν θέλει μόνο ο ανηψιός της γυναίκας-συζύγου του Στυλιανού Παττακού, Αλέξης Τσίπρας. Μαυρό θέλει και ο ανηψίος της γυναίκας- συζύγου του Κώστα Σημίτη, πρώην πρωθυπουργού, του Σταύπου Θεοδωράκη, του συστημικού κόμματος του Μπόμπολα (ξέρετε MEGA, ΕΘΝΟΣ κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά φίλε,10.59,κι ύστερα,αν βγουν-μη σώσουν,θα πουν ότι δε μπορούν τίποτα να κάνουν,γιατί οι προηγούμενοι υπέγραψαν!Το δούλεμα κι η ηττοπάθεια κι η μοιρολατρία,που καλλιεργούν κράτησαν πολύ ΚΙ ΆΛΛΟ ΔΕΝ ΠΆΕΙ!Η ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ!ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ,ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ,ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΩΣ ΛΑΟΥ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΑΠΑΓΓΙΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ,ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ!ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ Ό,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ,ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή