ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

E.Bενιζέλος: Βρήκε το πρόσωπο-βόμβα για το ευρωψηφοδέλτιο του, μια Πολωνή βοσκοπούλα (vid)

Share it:

O Eυάγγελος Βενιζέλος έψαξε και βρήκε το πρόσωπο-βόμβα που θα φέρει τα πάνω κάτω στην εκλογική πορεία του πρώην ΠΑΣΟΚ-νυν Ελιάς ή οποιαδήποτε άλλο όνομα λάβει μέχρι τις εκλογές...μία Πολωνή βοσκοπούλα!



Οπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, το όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας περιλαμβάνεται στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς που ανακοινώνεται Κυριακή μεσημέρι στον Κεραμεικό. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε βρεθεί εντελώς...τυχαία σε μια ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο του 2012 όπου είχε κάνει παρέμβαση υπέρ του ευρώ για να μην πτωχεύσει το κράτος και ξαναζήσει τα ίδια όπως είχε ισχυριστεί..

Ο κ. Βενιζέλος έψαξε και βρήκε την περίφημη κυρία Μαργαρίτα, μια Πολωνή που βρίσκεται επί 20 χρόνια στην Ελλάδα και μένει στο Μαυρονέρι της Λιβαδειάς.

«Ζω σε αυτή τη χώρα, που είναι η δεύτερη πατρίδα μου 20 χρόνια. Κανένας σε αυτή την αίθουσα δεν ξέρει τι σημαίνει πτώχευση του κράτους. Ημουν 15 χρόνων, το '81 στην Πολωνία, που πτώχευσε το κράτος. Κάναμε 30 χρόνια να συνέλθουμε. Ξυπνήστε, δεν είναι παιχνίδια. Δεν θέλω να ζήσω πτώχευση δεύτερη φορά», του είχε πει τότε και κατέληξε: «Εγώ βόσκω γίδια και πρόβατα και οι γαλατάδες μας δίνουν 8μηνες επιταγές. Τι θα πω εγώ στην προβατίνα, ότι θα φας σε οχτώ μήνες;».

Πάντως εκεί στο ΠΑΣΟΚ, πρέπει να υπάρχει...συνωστισμός υποψηφίων για τις ευρωεκλογές και ο Ε.Βενιζέλος να μην ξέρει ποιον να πρωτοδιαλέξει!


defencenet.gr
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

2 comments:

  1. Αυτο το απόκομμα ειναι για γέλια βενιτζοελια ποτάμι καλλα κρασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε να φάτε μαύρο πίσσα Κατράμη αδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή