ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Παραιτήθηκε από την κυβέρνηση ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

Share it:
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση το μεσημέρι του Σαββάτου ότι παραιτήθηκε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Εδώ και ημέρες είχε καταθέσει την έντονη αντίθεσή του με τις ρυθμίσεις που προωθούσε η
κυβέρνηση στο γάλα.

Διαβάστε όλη την δήλωσή του:

«Από την πρώτη στιγμή που ηγέρθη, το φθινόπωρο του 2012, από το υπουργείο Ανάπτυξης, το ζήτημα της επιμήκυνσης του χρόνου ζωής του «φρέσκου γάλακτος», διατύπωσα δημοσίως τις σοβαρές αντιρρήσεις μου.

Το αυτό έπραξα και όταν το ίδιο ζήτημα, έπειτα από σιωπή ενός έτους, προέκυψε πλέον ως πρόταση του ΟΟΣΑ, σε έκθεση που συντάχθηκε μετά από παραγγελία του υπουργείου Ανάπτυξης.

Με στέρεα επιχειρήματα αποδείξαμε ότι η πρόταση θα είναι αρνητική για την ελληνική κτηνοτροφία και με αμφίβολα οφέλη για τον Έλληνα καταναλωτή. Απαντήσεις πειστικές δεν πήραμε.

Αντ’ αυτού, η εφαρμογή της έκθεσης του ΟΟΣΑ και ο χρόνος διάρκειας του φρέσκου γάλακτος εμφανίστηκαν ξαφνικά ως προαπαιτούμενο εκ μέρους της Τρόικας για την καταβολή της επόμενης δόσης!

Και στη συνέχεια, σε μια διαδικασία κατά την οποία ουδέποτε ερωτηθήκαμε και ουδέποτε ενημερωθήκαμε, πληροφορούμασταν από τα ΜΜΕ για εναλλακτικές προτάσεις του υπουργείου Ανάπτυξης, που όλες, όμως, ως αποτέλεσμα θα είχαν τη διευκόλυνση αθρόων εισαγωγών γάλακτος. Εις βάρος, εννοείται, της εγχώριας παραγωγής. Κι αυτό, δυστυχώς, ισχύει και για την τελική «πρόταση Καχριμάνη» που συμφωνήθηκε με την τρόικα, όπως με πληροφόρησε ο πρωθυπουργός.

Καθώς, λοιπόν, η διαφωνία μου για την προτεινόμενη ρύθμιση στο γάλα συνέχιζε να υφίσταται, θεώρησα ότι δεν ήταν έντιμο εκ μέρους μου να παραμείνω στη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

1. Για το λόγο αυτό, ήδη από την Τρίτη 18 Μαρτίου, έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού, ο οποίος μου ζήτησε να μην τη δημοσιοποιήσω πριν τη Σύνοδο Κορυφής, κάτι το οποίο και σεβάστηκα.

2. Ενόσω ο πρωθυπουργός βρισκόταν στις Βρυξέλλες, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου με πληροφόρησε ότι η τελική συμφωνία δεν είχε ακόμη καθαρογραφεί και επιδεχόταν αλλαγών. Ταυτόχρονα, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δημοσίως, έκανε λόγο για βελτιώσεις προκειμένου να μην καταστραφεί η κτηνοτροφία. Ενόψει των επικείμενων αλλαγών δήλωσα ότι θα τοποθετηθώ αφού κατατεθεί στη Βουλή ως νομοσχέδιο το τελικό κείμενο της συμφωνίας.

3. Τη Δευτέρα 24 Μαρτίου, οι εκπρόσωποι των αγελαδοτρόφων κατέθεσαν συγκεκριμένη συμβιβαστική πρόταση, η οποία θεώρησα ότι θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για την άρση του αδιεξόδου. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε.

4. Την Πέμπτη 27 Μαρτίου, στη σύσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης με βουλευτές της ΝΔ ζήτησα τόσο εγώ όσο και άλλοι συνάδελφοι να οριστεί, από τα συναρμόδια υπουργεία Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης, Επιστημονική Επιτροπή που θα ορίσει τη διάρκεια ζωής του παστεριωμένου γάλακτος. Ανάλογη πρόταση, άλλωστε, είχε προτείνει και ο Υπουργός κ. Τσαυτάρης. Ο Υπουργός Ανάπτυξης αρνήθηκε την υιοθέτηση της πρότασης επικαλούμενος την Τρόικα και ανακοίνωσε, ενώπιον 30 βουλευτών, ρύθμιση σύμφωνα με την οποία «η διάρκεια συντήρησης του παστεριωμένου γάλακτος θα γίνεται με ευθύνη του παρασκευαστή μετά από έγκριση των αρμόδιων ελεγκτικών οργάνων κατά τις προβλέψεις του κοινοτικού δικαίου». Μετά από αυτή την ουσιαστική διόρθωση, εξερχόμενος της σύσκεψης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση κοινοβουλευτικών συντακτών, δήλωσα ότι «απετράπησαν τα χειρότερα».

6. Ωστόσο, στο νομοσχέδιο, όπως κατατέθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 28 Μαρτίου, η προηγούμενη διατύπωση αντικαταστάθηκε με την άνευ ουσίας φράση «και υπόκειται σε ελέγχους των αρμοδίων αρχών».

Μετά την υπαναχώρηση του Υπουργού Ανάπτυξης είμαι αναγκασμένος να εμμείνω στην αρχική μου απόφαση και να δημοσιοποιήσω την παραίτησή μου από τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στη ζωή μου έχω μάθει να βαδίζω «την οδόν την στενήν». Ξεκαθαρίζω, λοιπόν, όπως άλλωστε είπα και στον πρωθυπουργό, ότι εφόσον η διάταξη για το γάλα δεν είναι ξεχωριστό άρθρο -που θα ήταν και το ορθό- η πολιτική μου ηθική δεν μου επιτρέπει, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, να θέσω σε δοκιμασία την απρόσκοπτη χρηματοδότηση της χώρας.

Εύχομαι να αποδειχθεί ότι έχω εγώ άδικο στο θέμα του γάλακτος…

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό για τη δυνατότητα που μου έδωσε να εργαστώ, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, από τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού για την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων του αγροτικού κόσμου, κάτι που ασφαλώς, θα συνεχίσω να κάνω με όλες μου τις δυνάμεις»
ΠΗΓΗ
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

8 comments:

  1. 'http://perimajestic.blogspot.com/

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νταξ μωρε, θα παει στο τσιριζα-μυριζα.....αφου ΟΟΟΟΛΗ η σαβουρα εκει ειναι. και ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλιο αργά , παρά ποτέ....Από τους υπόλοιπους (300), δε νομίζω να υπάρχει κανένας που διαθέτει - έστω κι αυτό το ελάχιστο για άνθρωπο ίχνος συνείδησης του Χαρακόπουλου. Είναι όλοι της συνομοταξίας του " νταξ μωρέ" σαν και το παραπάνω ζώο. Να με συγχωρούν τα ζώα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΞΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝ'ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΓΙΟΒΗΜΑΤΙΚΑ!

    Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ!ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...
    ΘΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ 'ΖΟΥΜΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ'.ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΝΑ ΝΑ 'ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ'....

    http://e-rodios.blogspot.gr/2014/03/vid_28.html

    TOΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΣΟΝΟΙ-ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΜΕ(ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ!)ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ....
    Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ....ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΠΡΟΣ....
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ'ΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΜΕΣ'ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΑΝΟΗΤΕ!
    ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ.Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΛΕΓΑΝ' ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΟΦΟΓΕΡΟΙ!!

    ΕΙΔ'ΑΛΛΩΣ ΒΑΛ'ΤΟ ΣΥ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΛΙΓΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩΜΕΝ ΧΡΟΝΟ...ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ'ΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΝΑ ΠΩΣ Σ'ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΣΙΕΡ!

    KNOWLEDGE IS POWER MY DEAR!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΓΑ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ,ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΧΑΙΡΕΥΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ,ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 4000-5000 ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ,ΕΡΩΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ,ΠΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ .ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ Κ,ΠΑΛΑΜΑΣ(( ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΑΝ, ΠΕΡΑΣΑΝ ,ΘΑ΄ΡΘΟΥΝΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ,ΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ,)),ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΕΝΩ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ - ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ - ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ - .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλέ αυτός δεν είχε ψηφίσει όλα τα μνημόνια; τι έγινε προσπαθούν να σωθούν και βρίσκουν προφάσεις του κω@@@ για να την κάνουν; Ελπίζω να μην ξεχνάνε ότι έχουμε τα ονόματα όλων όσων ψήφισαν τα μνημόνια ίσαμε τώρα... απλά χαίρομαι γιατί συνειδητοποιώ ότι έρχεται το τέλος τους... τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο... και σε λίγο και οι 300 όσο και αν μπογιατιστούν θα εγκαταλείψουν... και οι καινούργιοι δήθεν ως τα ποτάμια με τους ασφαλιστές ανθέλληνες - όρα Δήμου - χαρακτηριστικούς νεοταξίτες. ΒΡΕ ΟΥΣΤ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ,ΦΑΣΚΕΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ,ΕΔΩ ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ,ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ;ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ S/M η ΣΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ,ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ;ΣΕ Τ Ι Π Ο Τ Α ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΙΟ ΓΑΛΑ ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ; ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ,ΣΕ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΓΑΛΑ ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ,ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ , ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ , ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ,ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ,ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ .ΑΣ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ,ΠΙΟ ΕΜΒΙΟ ΟΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΙΣΟΒΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ,ΜΟΝΟ Ο ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΤΟΥ ,ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ,ΟΣΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΕΧΟΥΝ Π Ε Ν Τ Ε ΠΟΤΗΡΙΑ ΓΑΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΨΑΡΙ ΣΑΡΔΕΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ,Η ΦΡΕΣΚΙΑ Η ΑΠΟ ΚΟΝΣΕΡΒΑ .ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ,ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΕΤΑΨΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΠΑΝΙΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ ΤΗΣ ,ΠΙΕΣΤΕ ΒΟΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ,ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ,ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ , ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΓΑΛΑ ,ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ,ΑΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΑΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ,ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ,ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή