ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Ισραήλ προς Τουρκία: "Μην εισβάλετε στην Συρία γιατί θα χτυπήσουν με βαλλιστικά όπλα την Άγκυρα"

Share it:
Να προσέχει η Τουρκία και να μην παίζει πολεμικά παιχνιδια εισβολής με την Συρία γιατί ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Άσαντ δεν θα διστάσει να στοχοποιήσει την Άγκυρα με πυραύλους Scud-C καθώς η τουρκική πρωτεύουσα είναι εντός του βεληνεκούς τους, προειδοποίησε το Ισραήλ. Την ίδια στιγμή
προτείνει συνεργασία στην Τουρκια για την απο κοινού ανάπτυξη των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο .

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο ειδικός απεσταλμένος του ισραηλινού πρωθυπουργού David Meidan , προειδοποίησε τις τουρκικές αρχές περί σοβαρότατων και επικίνδυνων συνεπειών μιας τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία .

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο David Meidan , δήλωσε στον Τούρκο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ Hakan Fidan ότι το συριακό καθεστώς θα απαντήσει σίγουρα με μια σκληρή απάντηση σε μια τέτοια πράξη .

Σύμφωνα με πληροφορίες της ισραηλινής κυβέρνησης, η Συρία μπορεί να εκτοξεύσει αριθμό πυραύλων ( προφανώς Skud -C ) στην τουρκική επικράτεια , συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας Άγκυρας , ανέφερε ο ισραηλινός ραδιοφωνικός σταθμός " Kol Yisrael " .

Υπενθυμίζεται ότι από τις 27 Μαρτίου 2014, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν για πρώτη φορά την πρόσφατη επίσκεψή στην Άγκυρα του ειδικού απεσταλμένου του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Ντέιβιντ Meidan . Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες ,ο Meidan συναντήθηκε με τον Hakan Fidan με σκοπό την ομαλοποίηση των σχέσεις.

Ειδικότερα , τα δύο μέρη συζήτησαν την πρόταση για μια επίσκεψη στο Ισραήλ του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , καθώς και την συνεργασία στον τομέα της ενέργειας , συμπεριλαμβανομένης της από κοινού ανάπτυξης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο
defencenet.gr
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

Post A Comment:

1 comments:

  1. ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘ.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ.
    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ'ΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ!
    ΓΙΑΤΙ;ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.ΣΑΝ ΤΟΝ 'ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ' ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ 'ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΘΗΡΙΟ' ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟ 'ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ',ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΧΙ ΠΙΑ ΚΡΥΦΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ.ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΑΣ ΠΛΕΟΝ;ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΡΑΒΕΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΙΛΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΪΝ.ΚΟΙΝΩΣ:ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΚΕΣ,ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΜΥΡΙΖΕΣΤΕ;
    'ΕΛΑ ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ,ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΥΡΙΑ ΚΑΗΚΕΣ...
    ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΓΙΔΑ,ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΦΙΔΑΝ+ΔΑΒΙΔΟΓΛΟΥ...ΑΠ'ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ 'ΑΚΟΥΣΕ' ΤΊ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ.ΤΟΝ ΑΧΜΕΤ(ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ)ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΣΟΥ.
    ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΑΡΙ ΝΑ ΚΑΜΩ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΝΜΕ ΦΙΔΑΝΑΧΜΕΤΗΔΕΣ....
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΩ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ=ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.Η ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή