ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Ηττηθήκαμε κατά κράτος από την Κυβέρνηση και …έπονται και χειρότερα;

Share it:
Γιόρταζαν στο καφενείο της Βουλής, μετά το πέρας της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου, βουλευτές όλων των κομμάτων. Περιχαρείς αφού η διαφαινόμενη υπερψήφισή του απομάκρυνε την πιθανότητα εκλογών και άρα διασφάλιζε την παραμονή τους στην χρυσή βουλευτική καρέκλα.
Αστειευόμενοι οι μεν, πείραζαν τους δε και τα γέλια τους αντηχούσαν στους διαδρόμους…

«Δικαιολογημένα» αφού οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι δεν θα επανεκλεγούν, συμπεριλαμβανομένων και βουλευτών της μείζονος αντιπολίτευσης, μετά τις υπερπόντιες δηλώσεις Τσίπρα και τις πρόσφατες δηλώσεις «υποταγής» του κατά τα λοιπά φίλου Δραγασάκη.

Κοντολογίς, χθες έγινε βαθύτερο το χάσμα μεταξύ των ενδημούντων στην Βουλή και την Κυβέρνηση, με τους πολίτες της χώρας.

Το παράλογο είναι ότι βουλευτές με μειωμένη εργασιακή, οικονομική ακόμη και νοητική αντίληψη, ψηφίζουν εναντίον των πολιτών και της χώρας, θεωρώντας προφανώς τους εαυτούς τους επαΐοντες και τους πολίτες ηλίθιους… Η λογική του τρελού που θεωρεί όλους τους άλλους τρελούς

Αντικειμενικά, χθές άνοιξε διάπλατα ο δρόμος στις πολυεθνικές και στους μεγαλοεπενδυτές, οι οποίοι βλέπουν επί τέλους το επιχειρηματικό περιβάλλον να προσαρμόζεται στα μέτρα τους. Ειδικά στον αγροτικό τομέα οι αποφάσεις ελήφθησαν με γνώμονα την διηπειρωτική συμφωνία που εκκολάπτεται μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ. Η λογική Σαμαρά-Βενιζλέλου-Στουρνάρα-Χατζηδάκη-Βρούτση, μετατρέπει ολόκληρη την χώρα σε ελεύθερη επιχειρηματική ζώνη, με μεθοδευμένα υποτιμημένη γή.

Το επόμενο βήμα θα είναι αντίστοιχο με εκείνο του νόμου 89/67: ελκυστική φορολογική μεταχείριση μόνον για μεγαλοεπενδυτές. Τούτο βεβαίως θα οδηγήσει σε ξαφνικό θάνατο τις εναπομείνασες Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Όλα τα παραπάνω τα εδέχθησαν οι ψηφίσαντες Βουλευτές ελαφρά την καρδία και βαρέα την τσέπη, αδιαφορώντας αν συμπεριφέρονται ως υποτακτικοί της Γερμανικής Επιτροπείας και των μεγαλοκαρχαριών.

Αναθέσαμε στον «κλέφτη» να συλλάβει τον εαυτό του και να υποχρεωθεί να επιστρέψει τα κλεμμένα . Και αντ’ αυτού, άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του «σπιτικού» μας και το παρέδωσε ως βορά σε συμμορίες.

Ποιος λοιπόν θα διαφωνούσε αν τα ταξί κυκλοφορούσαν με αναρτημένη μαύρη σημαία, την ημέρα άφιξης της Γερμανίδας Καγκελαρίου; Ποιος θα διαφωνούσε αν αναρτήσουμε μαύρες σημαίες στα μπαλκόνια μας;

Ποιος θα διαφωνούσε με όσους επιθυμούν να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους αργυρώνητους και στους εντεταλμένους εθνομηδενιστές οπαδούς της κυβίστησης, ότι πολλοί από εμάς γνωρίζουμε αυτά που κρύβονται ανάμεσα στις γραμμές;

Ιωάννης Δέμος
Share it:

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΔΕΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

3 comments:

  1. Να δείτε ο ελληνικός λαός τη γιορτή του ετοιμάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΣΤΟΠ ΤΖΕΦΡΕΫ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΗΘΩΡΟΥ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ,ΨΗΦΙΖΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑ ΝΕ ΝΑΝ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ.ΘΥΜΩΣΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΗΜΙΓΥΜΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΝΤΕ ΜΗ ΠΩ ΤΟΥΣ;ΓΙΑΤΙ;ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ;ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΣ;ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ,Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΠΟΥ 'ΛΑΔΩΝΕΙ' ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ,ΑΕΡΙΟ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΟΣΜΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΚΛΠ.
    Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΜΕΣΗ ΓΑΙΑ ΑΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ...ΩΠΑ ΕΔΩ Σ'ΕΧΩ.ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΧΕΙΣ 5679 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΑ....ΕΤΣΙ;
    ΟΙ 'ΘΕΟΙ' ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΑΠΟ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΔΕ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ.ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΔΩ ΞΕΚΙΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΙ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ.ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ-Η, ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ,ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ DNA ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ Ή ΔΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΒΙΛΛΕΣ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ'ΣΑΙ Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.
    Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑ-ΙΔΑ,ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΟΗΤΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΕ ΦΤΩΧΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΘΕΟΥ ΤΟΥΣ,ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΙΑ,ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΗΔΩΝ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΝ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ!
    ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ,ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους κάνεις χάρη ,που δεν ψηφίζεις,γιατί αυτό θέλουν κι αυτοί για να θριαμβολογούν την άλλη μέρα!Αυτή δεν είναι πολιτική στάση-αν και με τις εκλογές,που είναι δικό τους όπλο δε σώζεται τίποτα!Ωστόσο πρέπει να σταλεί το μήνυμα ανά τον κόσμο στις ευρωεκλογές ότι ψηφίζουμε την εθνική μας ανεξαρτησία,την λαική κυριαρχία,την πραγματική δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη!ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,ΟΥΤΕ ΤΗΣ Ε.Ε ΤΩΝ ΝΑΖΊ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ,ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ(Ε.ΠΑ.Μ).ΠΑΜΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή