ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Ελλάδα, ντροπή!..

Share it:
Ελλάδα, ντροπή να κυβερνιέσαι από πολιτικά (και όχι μόνο) καθάρματα,
..και να κάθεσαι μόνον να τους βλέπεις απ' την τηλεόραση..

Ελλάδα, ντροπή να έχεις για κυβέρνηση την μεγαλύτερη χούντα όλων των μετά την ανεξαρτησία σου
εποχών,
..και να μην έχεις ήδη ξεσηκωθεί να την ανατρέψεις, να την εξαφανίσεις..

Ελλάδα, ντροπή 152 τυχαία ανθρωπάκια, εξαμβλώματα του έθνους, να κρατούν τις τύχες ενός ολόκληρου λαού στο χέρι τους,
..και να μην έχεις ήδη σηκωθεί ορθή, να το κόψεις αυτό το χέρι, και να κάψεις την πληγή, να μην ξαναφυτρώσει ποτέ άλλο τέτοιο..

Ελλάδα, ντροπή να βλέπεις να σε οργώνουν οι ξένοι, με άροτρα και υνιά τους δωσίλογους αγύρτες,
..και να δέχεσαι να σε αποκοιμίζουν με το όπιο των εκλογών, όποτε αυτοί το αποφασίσουν, όποτε αυτοί το επιτρέψουν..

Ελλάδα, ντροπή να φυλακίζεις τα παιδιά σου που σ' αγαπούν, μέσα σε σίδερα κατοχής, φασισμού, υποταγής,
..και ν' αφήνεις ελεύθερους να αλωνίζουν οι απατεώνες, οι ψεύτες, οι τοκογλύφοι, τα αρπαχτικά, οι προδότες της χώρας και του λαού, οι επίορκοι, οι εξωνημένοι..

Αυτά για σήμερα.
Τίποτ' άλλο.
Παρα μόνο, μιά μεγάλη κι ατέλειωτη ΝΤΡΟΠΗ!..
mandatoforos
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

4 comments:

  1. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ;

    'ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ'...'ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΑΥΡΟ'....

    ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!ΣΚΛΗΡΟ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΚΙ!ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΕΙΣ ΒΡΕ ΜΑΣΙΣΤΑ ΜΟΥ!ΑΑΑΧ!ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΟΚΩΛΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 152 ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ; ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 152 ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ, ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΑΤΙΜΑΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΕΛΛΗΝΕΣ; ΥΠΕΡ ΜΑΣ;
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 152 ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΜΙΑ, ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ; ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;
    ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ;
    ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ 152 ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς δεν είναι 152 και δεν είναι ανθρωπάκια. Είναι πολλοί περισσότεροι , είναι χιλιάδες φιλοτομαριστές , λαμόγια , αεριτζήδες. Είναι 300 στην βουλή που δεν πρόκειται να κουνηθούν ακόμη και όταν φθάσει η ώρα των εκλογών. Είναι όλοι όσοι στον μικρόκοσμό τους δίνουν αγώνα προσωπικής επιβίωσης και στήνονται κανονικά στα τέσσερα και μετά για να δικαιολογήσουν το στήσιμό τους υποστηρίζουν τα ζόμπι της πολιτικής για να δικαιολογήσουν την προσωπική τους ξεφτίλα. Είναι πολλοί , πάρα πολλοί και μάλλον δεν υπάρχει ελπίδα. Θα πιούμε το ποτήρι μέχρι τέλους και ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Kouragio Ellines !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά,αφού όλοι έχουν ομόλογα τραπεζικών ομίλων,που μας "πηδάνε"στο όνομα ενός παράνομου και καταχρηστικού χρέους και για τη διάσωση του ευρωνομίσματος των τραπεζιτών,που το χρεωνόμαστε,για να το έχουμε στα χέρια μας!Εξάλλου ΟΛΟΙ-και λόγω ατιμωρησίας έχουν σκελετούς στο ντουλάπι,άλλοι είναι παιδόφιλοι,άλλοι καταχραστές,άλλοι ....κι η διαστροφή κι η μπόχα πάνε σύννεφο!Το θέμα είναι τι περιμένουμε άλλο ως λαός,για να πάρουμε τη χώρα μας και τη ζωή μας στα χέρια μας;Γιατί δε γινόμαστε ένα μέτωπο κι οργανωμένα και συντεταγμένα να τους "αποδώσουμε"ό,τι τους πρέπει!Τι φωνάζει τόσο καιρό ο κ.Καζάκης,που διατρέχει όλη την Ελλάδα και λίγοι ακόμα;Μήπως κάνει κακό,που μας ανοίγει τα μάτια ;Γιατί τον λασπολογούν και τον λένε "γραφικό";Μήπως μόνο αυτός τελικά λέει ό,τι πρέπει να γίνει,μια κρίσιμη μάζα ενωτικά κι αποφασιστικά να πάρουμε τη ζωή και τη χώρα μας στα χέρια μας,γιατί η μόνη λύση ζωής είναι η εθνική και νομισματική ανεξαρτησία,η διαγραφή του παράνομου χρέους,κι η πραγματική δημοκρατία με νέο Σύνταγμα!ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!ΜΟΝΟ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή