ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Βρώμικα παιχνίδια Γερμανών στην Θράκη. Οργανώνουν “συμμορίες” Τουρκόφωνων για να τους ρίξουν “σκλάβους” σε Ειδική Οικονομική Ζώνη στα σύνορα

Share it:
Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του Βερολίνου για τη μετατροπή της χώρας σε κανονικό προτεκτοράτο. Eβδομαδιαίο περιοδικό αποκαλύπτει τις γερμανικές μεθοδεύσεις και τις πιέσεις προς την κυβέρνηση,
προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων «τουρκόφρονων» μουσουλμάνων και τους οικογενειών που δημιούργησαν μετέπειτα στη Δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή.

Πρόκειται για έναν πυρήνα 50 χιλιάδων και πλέον ανθρώπων που σήμερα ζουν συγκεντρωμένοι από το τουρκικό κράτος στην Προύσα, οργανωμένοι σε ένα δίκτυο αλυτρωτικών συλλόγων, τους οποίους χρηματοδοτούν και καθοδηγούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Ο μηχανισμός προπαγάνδας του βαθέος κράτους της Αγκυρας βρίσκει τώρα αρωγό -γράφει το άρθρο του περιοδικού- τη γερμανική task forse, η οποία έχει αναλάβει την επιτόπια υλοποίηση του σχεδιασμού του Βερολίνου, που είναι σε πλήρη γνώση της Αγκυρας.

Οπως έχουν αναφέρει κατ’ επανάληψη τα «Επίκαιρα», Γερμανοί και Τούρκοι επιχειρηματίες αναμένουν τη δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στη Θράκη. Οταν δοθεί το «ok», 180 Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες –αρκετοί εξ αυτών με γερμανικά διαβατήρια και με επιχειρήσεις στο Μόναχο και την Κολονία- ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε «επενδύσεις» στη Θράκη. Τόσο οι ίδιοι όσο και οι Γερμανοί «επενδυτές» έχουν προαποφασίσει την άντληση φθηνού εργατικού δυναμικού από τη μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής, αλλά όπως προαναφέρθηκε και απ’ όσους έχουν απελαθεί και τις οικογένειές τους και διαβιούν στη γείτονα.

Η απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας, κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα υπογράμμισε ότι «το υπουργείο Εξωτερικών δεν διαθέτει καμία πληροφορία που να επιβεβαιώνει αυτόν τον ισχυρισμό» και προσέθεσε ότι το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα υπουργεία. Υπενθύμισε, δε, ότι «σε κάθε περίπτωση, υπάρχει νομοθεσία για τα θέματα ιθαγένειας, που εφαρμόζεται».

Μιλώντας με αφορμή το ζήτημα αυτό, ο κ. Δελαβέκουρας τόνισε ότι «δεν υπάρχει θέμα 50.000 απελαθέντων Μουσουλμάνων πολιτών. Ποτέ δεν υπήρξε και ποτέ η Ελλάδα δεν έλαβε τέτοια μέτρα», ενώ επισήμανε την ανάγκη «να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί, ώστε να μη δημιουργούνται θέματα εκ του μη όντος».

…Όπως καταλάβατε η απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών έχει την ίδια βαρύτητα με της δηλώσεις του Σαμαρά που είπε ότι τα οικονομικά μέτρα αυτά θα είναι τα τελευταία…
makeleio.gr
lithosfotos.blogspot.gr
Share it:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΘΝΙΚΑ

Post A Comment:

2 comments:

  1. Αυτοι τη φυλή τω βαρβάρων φασιστών πρέπει ο ελληνικός λαός να την χεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ 'ΦΙΛΟΙ' ΜΑΣ.ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΛΑΟΥΣ/ΧΩΡΕΣ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΝΤΙΟΥΣ,ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ,ΑΣΣΥΡΙΟΥΣ...
    ΜΕΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΓΗ(ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ).ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΑ ΟΜΩΣ ΒΟΥΤΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΝΤΑΣ ΦΕΥΓΑΝΕ...
    ΔΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΕΤΕΣ ΠΑΙΡΝΑΝ ΚΕΦΑΛΙΑ.ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΙΣΩ...
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ.Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΦΑΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΥΦΥΗΣ.ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 'ΡΙΣΚ',ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΗΞΕΡΑ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕ ΠΑΝΤΑ 'ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ' ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ 'ΚΑΤΑΚΤΑ' ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ,ΔΕΧΕΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΟΥ Έ;ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ 'ΨΕΥΔΟΟΙΚΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ' ΠΑΠΠΟΥΚΑ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ...
    ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΦΗ ΥΦΕΣΗ,ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΟΥ ΒΑΛΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!
    ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΟΥ ΤΡΙΠΟΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΜΑΣΣΩ ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ.Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ.ΣΕ 'ΒΛΕΠΩ' ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΣ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!
    ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΝΟΟΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ.ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ...
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ 'ΟΙ ΚΟΡΕΣ' ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΜΕΣ'ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΣΟΥ ΟΛΛΑΝΔΩΝ/ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ/ΦΙΝΛΑΝΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΩΝ ΛΑΩΝ.
    Ο 'ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ' ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΡ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ ΤΟΝ 2ο;;ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 'ΕΝΔΟΞΟΥ 'ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΡ ΣΟΪΜΠΛΕ;ΜΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΚΕΡΝΑ Η ΝΙΜΠΕΛΟΥΓΚΕΝΑ.ΚΙ Ο ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΣ.ΣΕ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ Σ'ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΧΟΥΦΤΕΛ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΘΥΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ.... ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΗ.ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ.ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΣΕΓΓΟΝΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ.

    ΑΧ!ΝΥΣΤΑΞΑ!ΑΟΥΦΙΝΤΕΡΖΕΪΝ ΟΥΝΤ ΓΚΟΥΤΕΝΑΧΤ ΜΑΪΝ ΕΝΤΕΛΒΑΪΣΓΙΕΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή