ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Γιατί πονάει τόσο πολύ η απόσχιση της Κριμαίας;

Share it:
Μετά την θριαμβευτική νίκη του Πούτιν στο ζήτημα της Κριμαίας, το μπαλάκι έχει περάσει στις ΗΠΑ και την Δύση. Καλούνται να πείσουν εαυτούς και αλλήλους ότι γνωρίζουν τι πράττουν.

Αν επιβάλλουν κυρώσεις, θα προκαλέσουν πολλά ερωτηματικά στους σκεπτόμενους Πολίτες της Παγκόσμιας Κοινότητας και θα ενθαρρύνουν τα σενάρια που μιλούν για Νεοταξικές Λογικές. Επίσης θα αφαιρέσουν από την φαρέτρα τους τον σεβασμό στο δικαίωμα των Λαών να αποφασίζουν για την αυτοδιάθεση και αυτοπροσδιορισμό τους.

Αν δεν επιβάλλουν κυρώσεις, θα προκαλέσουν δεδικασμένα για παρόμοιες αντιδράσεις σε άλλες περιοχές του Πλανήτη όπως για παράδειγμα στην Σκωτία, στην Βόρεια και Ανατολική Ισπανία, στην
Βόρεια Ιταλία, στην Κύπρο, στην Τουρκία...

Εν κατακλείδι ο Ομπάμα και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι του, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου από λάθος πλευρά. Και αντί να ανεμίσουν τα πανιά προς τα συμφέροντα τους, θα δουν σενάρια που δεν τα είχαν υπολογίσει.

Την ίδια στιγμή, βλέπουμε ότι ο Ομπάμα δέχεται πολύ σκληρή επίθεση από τους φιλοπόλεμους Πολιτικούς των ΗΠΑ. Να δούμε πως θα βγάλει άκρη...Αν ακούσει τις πολεμικές ιαχές, θα πάρει πληρωμένη απάντηση από τον Πούτιν...Θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Πούτιν στην σκακιέρα της Στρατηγικής; Πολύ αμφιβάλλουμε!!!
drachmoula
Share it:

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Post A Comment:

0 comments: