ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΣΟΚ: Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της Ζούγκλας ... εντυπωσιακή αύξηση ποσοστού για το ΕΠΑΜ στο 4,8%

Share it:
Η δημοσκόπηση της ιστοσελίδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου δείχνει για μεν την πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές πρώτη την Χρυσή Αυγή η οποία συγκεντρώνει 25,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 20,8%, τρίτο κόμμα με 14% έρχεται το «Ποτάμι» και για πρώτη φορά μονοψήφιο
ποσοστό καταλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία με 9,4%. Το ΚΚΕ 5,1%, το ΕΠΑΜ 4,6%, οι ΑΝΕΛ 3,3% ενώ ΠΑΣΟΚ και ΕΛΙΑ μαζί έχουν μόλις 2,2%.


Για δε τις βουλευτικές και πάλι μπροστά η Χρυσή Αυγή η οποία αναδεικνύεται πρώτο κόμμα με ποσοστό 24,6%, ακολουθεί με τρεις μονάδες διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ (21,6%), τρίτο κόμμα το «Ποτάμι» με 11% και στη συνέχεια η ΝΔ με ποσοστό 10,1%. Το ΕΠΑΜ αυξάνει εντυπωσιακά τα ποσοστά του με 4,8%, το ΚΚΕ συγκεντρώνει 4,3%, οι ΑΝΕΛ με 3,5% ενώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ καταποντίζονται με 1,4% και 0,7 αντίστοιχα.


olympia.gr
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

5 comments:

  1. Αντε ρε ψώνια ολοι μας ταχύτερη πριξη. Σύστημα ε σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμα βγει κανα ποταμι εγω θα πνιγω στον Πινηο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=8DixvNLnsFQ
    ΟΥΣΤ - Η Κραυγή της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτη φορά το "φάντασμα"του ε.πα.μ σε τέτοιου είδους δημοσκόπηση...πώς το πάθανε και αναφέρθηκαν στην ύπαρξή του!Κάποιος "φούρνος θα γκρέμισε"!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,ΔΕΙΞΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΩΤΙΚΟ,ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάστε το πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου τύπου σήμερα. Τον υποτιτλό. Σαμαράς: "Τώρα χτίζουμε μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ". συνδύασε το με την εφημερίδα των συντακτών. Σαμαράς αναζητά την δεξιά ... ελιά -- Σενάρια για ίδρυση νέου κόμματος του Σαμαρά στο προσκήνιο. Ο πρωθυπουργός σκέφτεται να εξαγγείλει νέο κόμμα μέσα στο καλοκαίρι με συμμετοχή ακόμα και στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ. Χρυσοχοιήδης, λέω ένα τυχαίο όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή