ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Ωραίο διάγγελμα, Αντώνη. Μόνο που «ξέχασες» τον Αδωνι, τον Βορίδη και τον Χρύσανθο

Share it:
Και ξαφνικά ο Σαμαράς... ξύπνησε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβρη του 2013. Διάγγελμα με... κενά μνήμης και με τη μπάλα - όπως πάντα - στην εξέδρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς βγήκε να μιλήσει στον ελληνικό λαό για να καταδικάσει τη ναζιστική βία. Μόνο
που δεν έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας ούτε χθες, ούτε σήμερα. Και όσα είπε θα είχαν νόημα αν τα είχε πει πριν. Και κυρίως, αν είχε φροντίσει να "καθαρίσει" πριν από όλα το ίδιο του το κόμμα.

"Το ξέρουμε όλοι ότι η χώρα βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή. Και ότι ο λαός μας υπομένει τις μεγαλύτερες θυσίες. Για να νικήσει την κρίση. Και να πετύχει την οικονομική του αναγέννηση. Δεν είναι ώρα για εσωτερικές διαμάχες. Ούτε για ένταση".

Έτσι ξεκίνησε τη δήλωση του ο πρωθυπουργός. Δείχνοντας ΑΣΕΒΕΙΑ σε έναν νεκρό. Υπάρχει ένα νεαρό παιδί νεκρό, κύριε Σαμαρά. Αν μη τι άλλο, από εκεί έπρεπε να ξεκινήσετε... Αλλά εσείς, εκεί. Κολλημένος στα μαθηματικά. Να μη χαλάσει το κλίμα και δεν πληρώνουν οι φουκαριάρηδες ώστε να δίνουμε τις δόσεις πίσω στους δανειστές. Δηλαδή, αν δεν είχαμε οικονομική κρίση, θα ήταν ώρα για εσωτερικές διαμάχες; Θα μπορούσε να υπάρξει ένταση;

"Οι όποιες πολιτικές διαφωνίες λύνονται με διάλογο δημοκρατικό, όχι με διαφωνίες εμπρηστικές, ούτε με τη βία, απ΄ όπου και αν προέρχεται, και - πολύ περισσότερο - όχι με το αίμα. Που μας διαιρεί μέσα και μας εκθέτει έξω από την Ελλάδα" συνέχισε ο πρωθυπουργός που έχει υπουργό τον... εθνικό διαιρέτη, Άδωνι Γεωργιάδη. Τον άνθρωπο που δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ από το να βγαίνει κάθε ημέρα στα κανάλια και να... τιτιβίζει απόψεις ακραίες χαρακτηρίζοντας τον έναν κομμουνιστή, απειλώντας τον άλλον οτι θα του δειξει τι εστί βερίκοκο και διχάζοντας, διχάζοντας, διχάζοντας.

"Όπως συνέβη με την απάνθρωπη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που κάθε Έλληνας καταδικάζει με απέχθεια" είπε παρακάτω ο πρωθυπουργός που επιτέλους θυμήθηκε να αναφερθεί και στον δολοφονημένο.

"Αγωνίζομαι και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για να τελειώσει η ανηφόρα των θυσιών του Ελληνικού λαού. Όμως, η κατηφόρα της βίας καταστρέφει κάθε προοπτική να αποκτήσει η Ελλάδα εκείνο που της αξίζει: ανάπτυξη, ειρήνη και ευημερία. Ας σεβαστεί λοιπόν ο καθένας το λαό, τους κόπους και τις θυσίες του" συνέχισε. Δεν κρατήθηκε. Είπε πάλι την αγαπημένη του λέξη: ανάπτυξη. Που έρχεται. Εβαλε δίπλα και μια ειρήνη και μια ευημερία για να κάνει και η ανάπτυξη παρέα... Μέχρι να έρθει.

Όμως, κύριε Σαμαρά, συνεχίζετε να κάνετε το ίδιο λάθος (;). Να μπλέκετε την οικονομική αποτυχία του προγράμματος που τόσο φανατικά και απάνθρωπα για τον Έλληνα υπηρετείτε με τη βία των φασιστικών στοιχείων.

Εκτός αν ψάχνετε από τώρα για άλλοθι γνωρίζοντας πολύ καλά και παρά τα όσα τα παπαγαλάκια διαρρέουν ότι το πρόγραμμα ΔΕΝ βγαίνει, ότι έρχονται (φέρνετε για την ακρίβεια) ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ότι οι Έλληνες θυσιάστηκαν και οι θυσίες πετάχτηκαν στα θησαυροφυλάκια της Μέρκελ. "Πάνω που θα ερχόταν η ανάπτυξη, ξεκίνησαν οι φασαρίες, φοβήθηκε και δεν ήρθε. Αναγκάζομαι να κόψω 30% τις συντάξεις και να διώξω 100.000 από το δημόσιο αλλά αυτά θα είναι τα τελευταία μέτρα". Βολικό, ε;

"Και βεβαίως, αυτή η κυβέρνηση, είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει στους επίγονους των ναζί να δηλητηριάζουν την κοινωνική μας ζωή, να εγκληματούν, να τρομοκρατούν και να υποσκάπτουν τα θεμέλια της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία! Η Δημοκρατία είναι πολύ πιο ισχυρή απ΄ όσο φαντάζονται οι εχθροί της" κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Που και πάλι φαίνεται να ξεχνάει πολλά. Ότι ο κύριος Λαζαρίδης για παράδειγμα συνεχίζει να ρίχνει νερό στο μύλο της διχόνοιας προωθώντας τη θεωρία των δύο άκρων, βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι με τραμπούκους την αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας.

Ότι στο κόμμα του υπάρχουν βουλευτές που εδώ και καιρό μιλάνε για συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή.

Ότι στο κόμμα του είναι και ο κύριος Βορίδης, γνωστός... τσεκουροφόρος όταν ήταν ακόμη φέρελπις νέος.

Ότι ο ίδιος προσωπικά καταλύει κάθε έννοια δημοκρατίας, αγνοώντας 29 (!!!) φορές την Βουλή, περνώντας με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, μέτρα που έκαναν και κάνουν τον λαό να γονατίζει.

Ότι η κυβέρνηση του έριξε μαύρο στην ΕΡΤ, αποφασίζοντας και διατάζοντας.

Ότι, στο κάτω, κάτω, η κυβέρνηση του παρέμενε αδρανής τόσο καιρό όταν όλα έδειχναν ότι η Χρυσή Αυγή κλιμακώνει την ένταση και το κακό δε θα αργούσε να γίνει.

Και έγινε. Και ο κύριος Σαμαράς βγήκε να μας πει ότι αγχώνεται για το πρόγραμμα... Δεν είναι καιρός για να χάνουμε... έσοδα, ε; Είναι και οι εκλογές σε λίγες ημέρες. Τι; Δεν έχουμε εκλογές στη χώρα μας; Έχει, όμως, σε άλλη χώρα. Αυτήν που κρατάει τα σχοινιά στις πολιτικές μαριονέτες που οδηγούν την Ελλάδα στον όλεθρο, το ξεπούλημα και τη διχόνοια.

ΥΓ: Αυτή τη φορά ο τεχνικός ήταν προσεκτικός μετά το κάζο του προηγούμενου διαγγέλματος και έτσι δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάτι από... αυτοκριτική.
http://www.toxwni.gr/
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

2 comments:

  1. Οταν βγαίνει ο σύμβουλός σου (Λαζαρίδης) και ο γραμματέας σου (Μπαλτάκος) και λένε τα γνωστά, πώς να γίνεις πιστευτός, έστω κι ελάχιστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν βγαίνει ο σύμβουλός σου (Λαζαρίδης) και ο γραμματέας σου (Μπαλτάκος) και λένε τα γνωστά, πώς να γίνεις πιστευτός, έστω κι ελάχιστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή