ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Η δημοκρατία πέθανε εκεί όπου γεννήθηκε. Διογένη, βγες από το πιθάρι σου, οι Έλληνες τρελάθηκαν!

Share it:
Του Γιώργου Καρακίτσου (geo.kara@hotmail.com) 

Στην Ελλάδα που γέννησε την Δημοκρατία, στην Ελλάδα με τον σπουδαίο πολιτισμό και κυρίως στην Ελλάδα του 2013 - εκτός από οικονομικό πόλεμο - έχουμε πλέον και Τάγματα Εφόδου.

Γιατί για Τάγματα Εφόδου μιλάμε όταν ένας άνθρωπος είναι ικανός να σκοτώσει μόνο με μια κλήση που θα δεχτεί στο τηλέφωνό του. Έχουμε πλέον έναν πόλεμο μεταξύ στα δυο άκρα. Στην άκρα - αριστερά και στην άκρα - δεξιά.

Και πως φτάσαμε ως εδώ; Πως γίνεται να σκοτώνει κάποιος για πολιτικές διαφορές; Πως γίνεται να μην υπολογίζεις την ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου, και να τον σκοτώνεις με τέτοια ευκολία;

Φυσικά το σάπιο πολιτικό σύστημα των τελευταίων ετών έχει τεράστια ευθύνη για την σημερινή κατάσταση. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως με το σημερινό γεγονός, δεν πρέπει να αποκλείσουμε μόνο την άκρα - δεξιά, πρέπει να απομονώσουμε όλα τα άκρα απ' όπου κι αν προέρχονται. Διαφορετικά, αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί.

Πλέον, μπορώ να πω πως ντρέπομαι που εκπροσωπούν τέτοιοι άνθρωποι τη χώρα μας, και ντρέπομαι ακόμα περισσότερο που σε βάρος μιας ανθρώπινης ζωής παίρνουν "πάτημα" ορισμένοι για να λύσουν τις κομματικές τους διαφορές. 

Τέλος, πρέπει όλα αυτά τα κόμματα που αυτο-αποκαλούνται "κόμματα του Δημοκρατικού τόξου" να πάρουν μια απόφαση και να μην επιτρέψουν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρουν, αλλά αυτοί μας γέμισαν στα σκατά, αυτοί θα μας βγάλουν και από αυτά!
Share it:

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

KARA’S-SPEAKING

Post A Comment:

1 comments:

  1. Φυσικά δεν είναι τυχαίο που χτύπησαν τώρα ένα παιδί τα πιο βδελυρά κατασκευάσματα του μαφιόζικου πολιτικού συστήματος της ντροπής...Αυτοί είναι ταγμένοι να χτυπήσουν κάθε καθαρό και άδολο λαικό κίνημα ή ξεσηκωμό.Είναι το σκιάχτρο ενός χρεοκοπημένου συστήματος που γεννά και αποθεώνει τη βία με τις εθελόδουλες και φασιστικές πολιτικές του.Ρίχνει καπνό για να σκοτεινιάσει το φως που γεννιέται στην κοινωνία και αρχίζει να δίνει καρπούς.Ό,τι και να κάνουν δε θα σκοτώσουν τα νιάτα και τη ζωή...Οι "νοικοκυραίοι",οι φιλήσυχοι πια δε φοβούνται .Το αίμα του παιδιού θα δικαιωθεί και τα θρασύδειλα"τέρατα"του σκοταδισμού του φανατισμού και του μίσους θα σκοταδισμού δε θα έχουν πού να κρυφτούν μαζί με αυτούς που τα υποθάλπουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή