ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Βίντεο με τα επεισόδια στο Κερατσίνι προκαλεί «σεισμό» στο διαδίκτυο - Δείτε γιατί !!!

Share it:
Άγνωστοι ρίχνουν πέτρες και καλύπτονται πίσω από τα ΜΑΤ
Βίντεο δείχνει ομάδες αγνώστων να πετάνε πέτρες εναντίον διαδηλωτών που συμμετείχαν στη χθεσινή συγκέντρωση στην Αμφιάλη, για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Το... εντυπωσιακό είναι ότι οι άγνωστοι που ρίχνουν τις πέτρες είναι δίπλα στις δυνάμεις των ΜΑΤ που δεν φαίνονται να ενοχλούνται ενώ κάποια στιγμή βρίσκουν και καταφύγιο πίσω τους.
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

10 comments:

  1. μπασταρδακια του σορος αυτοι ειναι οι περιοικοι που προσπαθουν να προστατευσουν τις περιουσιες τους απο τους κουκουλοφορους βλεπετε εσεις καμια κουκουλα σε αυτους;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλακα, φασησταριο.Ποτε δεν εβαλαν οι χρυσαυγητες κουκουλα. Παντα τα ειχαν καλα με τα ματ. Συνεργαζοντε αψογα και χαλαν τις διαδηλωδεις μια χαρουλα! Το παρακρατος εν δραση!

      Διαγραφή
  2. ρε μπασταρδακι του σορος σας ειδαμε και εσας τι κολοφασισταρια ειστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΒΛΑΚΑ 12:12 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ...ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΒΛΑΚΑ ΠΑΝΤΟΥ Χ.Α ΒΛΕΠΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ "ΜΑΓΚΑ" 12.12 ΘΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ Κ ΣΟΥ ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ η ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΕΓΩ ΜΕΝΩ 150μ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ. ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ.ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΟΥΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.ΣΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΤΩΝ ΘΙΓΜΕΝΩΝ Κ ΣΤΗ ΤΥΦΛΗ ΒΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΞΥΠΝΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ "ΜΑΓΚΑ" 12.12 ΘΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ Κ ΣΟΥ ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ η ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΕΓΩ ΜΕΝΩ 150μ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ. ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ.ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΟΥΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.ΣΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΤΩΝ ΘΙΓΜΕΝΩΝ Κ ΣΤΗ ΤΥΦΛΗ ΒΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΞΥΠΝΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα το παρακράτος με τις μυστικές υπηρεσίες και τα κάθε λογής σκύμβαλα ή εγκληματικές οργανώσεις θέλουν να ελέγξουν τις μάζες σκορπώντας την τρομοκρατία και το φόβο.Αυτή τη φορά δε θα τους βγεί,γιατί το δίλλημα πια είναι ζωή ή θάνατος...ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.το φως θα νικήσει το σκοτάδι,κι όλοι θα αποκαλυφτούν πάραυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι συγκεκριμένοι φιλήσυχοι και ειρηνικοί διαδηλωτές (με μολότοφ-πέτρες - κ.λ.π) δεν έβγαζαν κιχ για τις εγκληματικές ενέργειες της κουκουλοφόρικης ή «αριστερής» τρομοκρατίας. Μάλλον τις κάλυπτε…

    Ιδιαίτερα το αποτρόπαιο κάψιμο των εργαζομένων στη Μάρφιν το πέρασε στο «ντούκου»…

    Εκεί βλέπετε η δολοφονία δεν είχε «φασιστικές» υπογραφές…

    Υ.Γ.(περί παρακράτους).
    Απέναντι από την Μάρφιν υπήρχε κάμερα ασφαλείας η οποία κατέγραψε όλο το ατυχές συμβάν.
    Η αστυνομία τι έκανε με το video ???
    Προφανώς δεν θα βρήκε χρόνο να το κοιτάξει μιας και πρόκειται για ένα "απλό συμβάν" (με φόνους προλετάριων) μέσα σε ένα μικρομάγαζο ενός φτωχούλη βιοπαλαιστή (Βγενόπουλος) και για αυτόν το λόγο το έχει βάλει στο αρχείο της.
    Άμα όμως ο βιοπαλαιστής ήταν κανένας καπιταλιστής εκεί να δεις πως κινητοποιείται ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός , οι μυστικές υπηρεσίες, κ.λ.π. , για "απονομή της Δικαιοσύνης"........ Σωστά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λυπάμαι που είμαστε όλοι τόσο ''καθυστερημένοι''. Μόνον αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή