ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡ «Να ψηφιστεί ο ''αντιρατσιστικός'' νόμος»

Share it:
Επιμένει η ΔΗΜΑΡ, καθώς κάνει έκκληση να ψηφιστεί ο ''αντιρατσιστικός'' νόμος που είχε προτείνει επί τρικομματικής κυβέρνησης ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης - και πρόταση της ΔΗΜΑΡ - Αντώνης Ρουπακιώτης, απευθύνει η Δημοκρατική Αριστερά.

Στην ανακοίνωσή της η Αγίου Κωνσταντίνου υπενθυμίζει, επίσης, ότι τότε την ψήφισή του είχαν ματαιώσει «κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας».

Aπλά να υπενθυμίσουμε, ότι η Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επτροπή της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, έκρινε αντισυνταγματικό το δήθεν "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο.

«Η υιοθέτηση εκείνης της συνολικής νομοθετικής πρωτοβουλίας θα ενισχύσει την άμυνα της δημοκρατίας και θα δώσει ένα ισχυρό στίγμα πολιτικής βούλησης για την αντιμετώπιση της φασιστικής και ρατσιστικής βίας» τονίζει το κόμμα του Φώτη Κουβέλη που με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «από νεοναζιστή μέλος της Χρυσής Αυγής» υπογραμμίζει ότι επιβάλλεται «η μεγαλύτερη θεσμική θωράκιση της δημοκρατίας».

Όλες οι ''δημοκρατικές'' δυνάμεις θέλουν να βγάλουν το Λαϊκό Σύνδεσμο στο περιθώριο, καθώς έχουν εκτοξευθεί τα νούμερα του Συνδέσμου σε κρυφές και φανερές Δημοσκοπήσεις.

Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων.
http://www.defencenet.gr/
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: