ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΣΟΚ-ΕΝΤΟΛΗ! "ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ"!!!

Share it:

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΔΕΝΔΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ! ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!
Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον
45χρονο, στοχοποίησε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και παράλληλα (σύμφωνα με νέες εντολές) κάθε Έλληνα που φέρει τα διακριτικά της ελληνικής σημαίας στα ρούχα ή στο σώμα του! Επειδή η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί κατά κόρον την ελληνική σημαία, προφανώς από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως θεώρησαν ως έξυπνη ιδέα να σταματούν και να υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη φέρει την ελληνική σημαία στο πέτο, στα ρούχα ή και στο σώμα του (τατουάζ), ως εν δυνάμει ύποπτο για τέλεση κακουργηματικών πράξεων! Ακόμη και διαφημιστικό καπέλο με την ελληνική σημαία να φοράει, εκλαμβάνεται ως ύποπτος και η αστυνομία τον σταματάει για να τον υποβάλει σε σωματικό έλεγχο και να ερευνήσει ό,τι κουβαλάει πάνω του!

Αυτές είναι οι εντολές που έχουν δοθεί στα αστυνομικά όργανα κι ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στις 7.00 στη συμβολή της Λ. Κηφισίας και Φειδιπίδου. Νεαρός που φορούσε στολή παραλλαγής από αυτές που πουλούν στο Μοναστηράκι και καπέλλο με το εθνόσημο, περπατούσε αμέριμνος όταν ξαφνικά δίπλα του σταμάτησε ένα περιπολικό της Αστυνομίας. Λίγα μέτρα πιο πίσω του ερχόταν μεσήλικας κύριος ο οποίος φορούσε στο πέτο του το εθνόσημο.

Από το περιπολικό εξήλθαν δυο άτομα κι έβαλαν στην άκρη τον νεαρό για να τον υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο. Ο κύριος που ερχόταν πίσω, ξαφνιάστηκε. Πλησίασε τα αστυνομικά όργανα και ρώτησε: "Τι έκανε ρε παιδιά και ψάχνετε τον νεαρό;". Αμέσως, δεύτερο περιπολικό ήρθε και σταμάτησε δίπλα στο προηγούμενο από το οποίο κατέβηκαν αστυνομικά όργανα και απευθύνθηκαν προς τον μεσήλικα κύριο: "Κάντε στην άκρη να σας υποβάλουμε σε σωματικό έλεγχο"!

Ο κύριος αιφνιδιάστηκε: "Τι έκανα κύριοι;", ρώτησε. Η απάντηση ήταν άμεση: "Φοράτε το εθνόσημο στο πέτο και όποιος φοράει το εθνόσημο έχουμε λάβει εντολές να τον ελέγχουμε"!

Ο κύριος σοκαρίστηκε: "Για ποιο λόγο, με ελέγχετε; Είναι κακό να φοράω το εθνόσημο;", ρώτησε. Η απάντηση που έλαβε ήταν ακόμη περισσότερο σοκαριστική: "Θεωρείστε ύποπτος για κακουργηματικές πράξεις"!

Του έδιναν αυτές τις απαντήσεις την ίδια ώρα που τα αστυνομικά όργανα φορούσαν το εθνόσημο στα διακριτικά της στολής τους! Ο μεσήλικας κύριος τους ρώτησε: "Κι εσείς δεν φοράτε το εθνόσημο; Θεωρείστε ύποπτοι για τέλεση εγκληματικών πράξεων;".

Ένα αστυνομικό όργανο απάντησε: 'Κύριε, σας ζητούμε συγγνώμη. Δεν συμφωνούμε με αυτά που γίνονται αλλά τι να κάνουμε, αυτές είναι οι εντολές που έχουμε δεχτεί"!!! Ο μεσήλικας συνέχισε: "Ακόμη και αυτοί που έχουν ελληνική σημαία στο μπαλκόνι τους, θεωρούνται ύποτποι;"!
Η απάντηση ήταν καταλυτική: "Ακόμη και αυτοί"!

Καταλάβατε συνέλληνες; Εάν δεν θέλετε να θεωρηθείτε μέλος της Χρυσής Αυγής και κατ' επέκταση ως ύποπτος εγκληματικών πράξεων, κατεβάστε την ελληνική σημαία από το μπαλκόνι σας!!!
Υποκείμεθα στις νέες εντολές που εκπορεύονται από την πολιτική ηγεσία της χώρας!!! Εκεί μας έφτασαν οι πολιτικάντηδες.

Τα στοιχεία του μεσήλικα κυρίου είναι στην διάθεσή μας. Μάλιστα μάς έστειλε και το ακόλουθο μήνυμα: "Η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που καταδυναστεύει τον τόπο μας, διώκει κάθε τι ελληνικό, αρπάζει τις περιουσίες μας και ισοπεδώνει τα ιερά και τα όσια του Γένους μας. Όποιος φέρει την ελληνική σημαία θεωρείται ύποπτος εγκληματικών πράξεων!!! Η τρομοκρατία των διεφθαρμένων δεν θα περάσει. Όσοι ζωντανοί αντισταθείτε. Ή ταν ή επί τας".
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

18 comments:

  1. E loipon twra prepei na ginei to ksekinhma ths epanastashs kata twn exthrwn mas. Oloi shmaies sta mpalkonia shmera. Kai otan lew oloi ennow oloi. Osoi den anarthsoun th shmaia anhkoun ston exthro mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και καλά, παράλογος ο υπουργός, αλλά και τέτοιος ζήλος από τα όργανα, μάλλον πονηρό το ζήτημα. Ανθέλληνες... επί τω έργω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί καταντήσαμε... ο προβατισμός μπεεεεεεε σε όλο του το μεγαλείο, και τα πρόβατα της να εξ-υπηρετούν τυφλά την ν.τ.π. Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ίππος είναι αρκετες δεκαετίες στην χώρα, αργά και μεθοδικά κάνει την δουλειά του και εσείς η "μεν και η δεν" τρώγεστε σαν τα κοκοκοκορια. Τα πράγματα είναι απλά "Διέρει και βασίλευε" ή "Η ισχύς εν τη ενώση"

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι απίστευτα αυτά που γίνονται στη χώρα μας!Έχουν κουρελιάσει το Σύνταγμα της Ελλάδος, έχουν υπογράψει εκχώρηση εθνική κυριαρχίας, ξεπουλάνε οτιδήποτε ανήκει στην δημόσια δικαιοδοσία και ακόμα χειρότερα ξεπουλάνε την περιουσία των πολιτών της και τους οδηγούν στην εξαθλίωση στην ανεργία και την πείνα. Δεν σταματάνε πουθενά. Τώρα ζητούν την έμμεση ποινικοποίηση της χρήσης εθνικών συμβόλων δημόσια και την άμεση θεώρηση των ατόμων ως υπόπτων τέλεσης εγκληματικών πράξεων σε περίπτωση που φέρουν τέτοια σύμβολα τα άτομα. Μιλάμε για στυγνή ΧΟΥΝΤΑ πλέον. Η τραγική ειρωνεία οι δήθεν δημοκράτες (Ποιας δημοκρατίας άραγε;) συμπεριφέρονται σαν απολυταρχικό καθεστώς, η δήθεν νεοφιλελεύθεροι (αυτοί που υποτίθεται θέλουν να δώσουν στον λαό περισσότερη ελευθερία) είναι αυτοί οι οποίοι δημιουργούν νέες μορφές καταπίεσης των πολιτών τους στην "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" που θέλουν να δημιουργήσουν. Σε αυτή τη βουλή (μπουρδέλο) των υπόγειων διεργασιών και συμπαιγνιών όλων των κομμάτων του "Ελληνικού" κοινοβουλίου θεωρώ βέβαιη την ψήφισει του ποιο αυστηρού και τιμωρητικού εναντίον των Ελλήνων, πατριωτών και εθνικιστών, αντιρατσιστικού νόμου. Μιλάμε για την πλήρη επιβολή του παγκόσμιου σιωνιστικού συστήματος εναντίον της χώρας μας και των πολιτών της. Μαζί με την ψήφισει του νέου αντιρατσιστικού που σίγουρα θα φέρουν σύντομα διότι είναι υπαλληλίσκοι και πρακτορίσκοι θα γίνει ταυτόχρονα και η ποινικοποίηση της πολιτικής άποψης, αν αυτή δεν είναι πολιτικά ορθή συμφώνα με τους "δημοκράτες", τους προστάτες της "δημοκρατίας". Καταλαβαίνει λοιπόν ο οποιοσδήποτε λογικώς άνθρωπός ότι αυτή που μας κυβερνάνε έχουν κάνει πολιτικά εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού λαού γι αυτό και συνιστούν εγκληματική συμμορία με στόχο την εξόντωση του Ελληνικού λάου και την αντικατάσταση τους από άλλους (ποιος ξέρει από ποια χώρα του πλανήτη) ώστε να έκλειψη μια για πάντα αυτός ο ενοχλητικός άνθρωπός που λέγεται ΕΛΛΗΝΑΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ, ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΊΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΊΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΊΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ VIDEO TOY E.ΠA.M πάτρας "βοήθεια σώζουν την Ελλάδα" 14-9-2013,ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΟΗΘΕΙΑ «ΣΩΖΟΥΝ» ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    http://www.triklopodia.gr/2013/09/blog-post_2454.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όλοι με αυτούς που αγωνίζονται και κινητοποιούνται.Θα γίνουμε ένα σώμα μια ψυχή ,για να απελευθερωθούμε.ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΤΕΙ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ,ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.όΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ .ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙς ΖΩΕΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.όλοι στη δράση για όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μας παρατάς εσύ και το επαμ σου, στην Ελλάδα που ζούμε δεν γυρίζουμε το έργο "άμεση δημοκρατία, τώρα!" αλλά το έργο "δημοκρατία αγνοείται...". Να δούμε και πόσο πολιτικά ευαίσθητος είναι και ο φίλος σου ο Καζάκης στην ποινικοποίηση των Εθνικών συμβόλων. Μου φαίνεται όμως του αρέσει περισσότερο να διαδηλώσει σε μια παγκόσμια διαδήλωση, μαζί με άλλους, σαν αγέλη, χωρίς σημαία και χωρίς ταυτότητα (ο νοών νοείτω). Για ψάξε το λίγο και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρηκαν ευκαιρια τα χρυσαυγουλα να νοιωσουν και παλι οτι τους πολεμαει το συστημα. Αμ δε, δεν την ξαναπαταμε. Ο ναζισμος ποτε δεν ειναι πατριωτικος . Ειναι η καταστροφη της πατριδας. Η ποινικοποιηση των Εθνικων συμβολων που τοσο κοπτεσαι για αυτα , θα πρεπει πρωτα να τα τιμας και οχι να τα βαφεις με αιμα , συνανθρωπου σου . Νοερε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ανωνυμε 10.38 για αυτο τι εχεις να πεις;;;

    http://news24gr.blogspot.gr/2010/12/24-2007.html

    ρε τρικλοποδια ενας αστυνομικος πεθανε και ουτε μια λεξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ακυρο το σχολιο 11.07 σαν γεγονος ειναι αληθεια μονο που ο αστυνομικος ζει.


    http://logia-starata.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3293.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H δημοκρατία κατακτιέται με αγώνες από τα κάτω.Ποτέ δεν είχαμε δημοκρατία στην Ελλάδα,γιατί κάποιοι από πάνω αποφάσιζαν για τα πρόσωπα και έστηναν τη φιέστα των εκλογών με τους δικούς τους όρους έχοντας τα μέσα χειραγώγησης πάντα δικά τους.Κάποιοι από πίσω παίζανε με τις ζωές μας μέσα από ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με όρους live style με μια στείρα αντιπαράθεση και ιδεολογήματα για το φαίνεσθαι...Αυτός που αγωνίζεται για δημοκρατία σήμερα είναι αυτός που πασχίζει για την ενωτική πάλη του λαού για την ανατροπή τους...Σήμερα έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να πάρουμε πίσω τη χώρα μας σαν λαός και να την ανασυντάξουμε...Όποιος αναφέρεται σε στρατόπεδα και κόμματα είναι οπαδός του διαίρει και βασίλευε,που χρόνια διέλυε και κατακερμάτιζε το λαικό κίνημα για να το χειραγωγούν οι επιτήδειοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ston anonimo 21 semtevriou 10:38 apo pou theoris tin xrisi avgi nazistes re malaka prodoti Apo to sima pou ehoun sti simaia tous?to sima afto ine o maiandros malaka 100%tis 100 elliniko . Gia dixe mou esy ton patriotismo sou mori kounistro Horepse kanena RAP Palio aderfi iati ime sigouros pos ke ston tsamiko horo an xeris na horevis tsamiko tha kounas ton kolarako sou San LOULOU .Xeftilismene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΞΕΚΟΥΤΗ ΓΕΡΟΞΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΥΜΟ!! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ? ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣΥΜΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρέπει να σηκωθούν τα πόδια και να χτυπήσουν το κεφάλι,που σάπισε,τρελάθηκε βρωμά και ζέχνει.Δεν πάει άλλο .Να γίνουμε όλοι μια γροθιά...Θα λογοδοτήσουμε αύριο στα παιδιά μας για τις πράξεις μας.ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ,ΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ,ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ,ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο πατριώτης φίλε κρίνεται στο δρόμο του αγώνα για το κοινό καλό...Ο άνθρωπος δεν είναι ούτε "δήθεν" ,ούτε χειραγωγούμενο κανενός.Είναι ο εαυτός του και απέδειξε πόσο πατριώτης είναι με τις πράξεις και τον ανυπέρβλητο συνεχή αγώνα του .Όποιος έχει στοιχειώδη λογική κατανοεί και εκτιμά αναλόγως...Εμείς φίλε 7.59 με τη σημαία θα βγούμε στον κοινό μας αγώνα που είναι μπροστά...τα καθίκια που βγάζουν τέτοιες διατάξεις δεν τα αναγνωρίζουμε ως Έλληνες...Τις αποφάσεις μας έτσι κι αλλιώς τις πήραμε ή ζωή κι ελευθερία ή θάνατος και σκλαβιά...ΩΡΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙς ΚΙ ΕΣΎ ΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΉ ΣΟΥ.δΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ ΚΑΝΕΊς ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΌ ΜΑς ΑΓΏΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΓΩ. Εχω 2 ΔΥΟ ΣΗΜΑΙΕΣ στην ταράτσα μου. .Τι είμαι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ,ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΗΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ.ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΔ,ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΛΑΡΑΔΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΟ ΦΙΓΟΥΡΑ ΟΥΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΕΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΣΤΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΗ ΤΟ ΠΟΙΟ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΣ ΛΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή