ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Φτάνει η ώρα της κρίσης για τα επισφαλή δάνεια

Share it:
Οι ελληνικές τράπεζες σε προχωρημένες συζητήσεις με ξένα, εξειδικευμένα, funds, τα οποία έχουν την... τεχνογνωσία να εισπράττουν ακόμα και από κακοπληρωτές
Αργά ή γρήγορα, οι ελληνικές τράπεζες θα αναγκασθούν να πουλήσουν δάνεια τους σε ξένα,
εξειδικευμένα, funds, τα οποία έχουν την... τεχνογνωσία να εισπράττουν ακόμα και από κακοπληρωτές. Μάλιστα, αυτή τη φορά, η συναλλαγή δεν θα αφορά στα μεγάλα, επιχειρηματικά, δάνεια, τα οποία έχουν περάσει στο λυκόφως της επισφάλειας, αλλά και σε απλά δάνεια ιδιωτών.
Εν προκειμένω, σε καταναλωτικά ακόμα και σε στεγαστικά δάνεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι πρώτες σχετικές επαφές έχουν ξεκινήσει και η διαπραγμάτευση γίνεται για το discount με το οποίο θα γίνουν αυτές οι αγοραπωλησίες. Δηλαδή, αν το συνολικό ύψος ενός δανείου είναι 100 ευρώ, το ζητούμενο είναι σε ποια τιμή θα πουληθεί στο fund. Στα 30 στα 40 ή στα 50 ευρώ; Το πιθανότερο είναι πως η χρυσή τομή θα βρεθεί, οπότε είναι απλά θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συζήτηση.
Και τότε, όσοι έχουν την ατυχία να έχουν δάνειο σε καθυστέρηση θα έρθουν αντιμέτωποι και με μια νέα κατάσταση πραγμάτων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε μια περίπτωση, οι διαπραγματεύσεις είναι εξαιρετικά προχωρημένες και είναι απλά θέμα χρόνου να γίνουν οι τελικές ανακοινώσεις!
Share it:

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Post A Comment:

0 comments: