ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Νέα πρόκληση Σκοπιανών: Μας διώξατε όταν είχατε εμφύλιο πόλεμο!

Share it:
Αντιδράσεις προκαλεί το κατάπτυστο δημοσίευμα της, πρώτης σε κυκλοφορία, σκοπιανής εφημερίδας.

Αυτή τη φορά η πρόκληση έρχεται από την εφημερίδα «NovaMakedonija» που αναφέρει ότι η
εκτελούσα χρέη Διευθύντριας του Μουσείου της ΠΓΔΜ, Μιριάνα Νίντσκοβσκα, προανήγγειλε ότι στα μέσα του 2014 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια μόνιμης έκθεσης που θα είναι αφιερωμένη στον Εμφύλιο Πόλεμο στην Ελλάδα και στην «έξοδο των Μακεδόνων παιδιών προσφύγων από το «Αιγαιατικό τμήμα της Μακεδονίας».

«Η έκθεση θα περιλαμβάνει φωτογραφίες, έγγραφα και πολλά άλλα αντικείμενα σχετικά με αυτό το θέμα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε έμφαση στον συμβολισμό της εξόδου», δήλωσε η κα Νίντσκοβσκα, η οποία πρόσθεσε ότι στόχος της έκθεσης θα είναι το να δοθεί μια εικόνα για τη ζωή και τα γεγονότα «από όλες τις περιοχές του ''Αιγαιατικού τμήματος της Μακεδονίας'' από το 1949 και μέχρι σήμερα».

Το θέμα προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη, με τοπικούς παράγοντες να σχολιάζουν πως οι συνεχόμενες προκλήσεις μειώνουν ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της ονομασίας.

Κάποτε θα πρέπει να δοθεί ένα τέρμα από τις συνεχείς προκλήσεις των Σκοπιανών. Τη μια μας αποκαλούν «γύφτους» την άλλη μας λένε ότι τους διώξαμε.
ΠΗΓΗ
Share it:

ΕΘΝΙΚΑ

Post A Comment:

10 comments:

  1. Και ποιος θα δωσει τελος ο Μπενιτο??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι σκοπιανοι παλι θα την πατησουν ,αφου ειδαν οτι δεν βγαινει τιποτε με την αρχαιοποιηση πατανε στον εμφυλιο ,ασ τους πει ομως καποιος οτι ολοι αυτοι που εκδιωχθηκαν ηταν κομμουνιστες που συνεργαστηκαν με τους γερμανους και βουλγαρους ,οτι ηταν δολοφονοι ,και τους απαγορευτικε μετα την απελευθερωση να ερθουν στην ελλαδα γιατι τους θεωρουσαν εγκληματιες πολεμου, αρα και οι σημερινοι απογονοι τους ειναι ανεπυθημητοι.Θα βρεθει καποιος παντελονατος να τους απαντηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασήμαντοι λόγου και κακώς ασχολούμαστε με τους σλάβους!!! χέ@@@ τους, προκλήσεις που βγαίνουν όταν εδώ μέσα έχουμε σοβαρό πρόβλημα για αποπροσανατολισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θέλουν να λέγονται Μακεδόνες (δηλ. Ελληνες) , να προσαρτηθούν τα εδάφη τους στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεσιακό γαϊδούρι το τρώει ο λύκος όταν την μοιράζανε στα τρία δεν το ξέρανε, έχει 250.000 Έλληνες Μακεδόνες, Σλαβόφωνους Έλληνες Μακεδόνες, Βλάχους ,Σαρακατσιάνους , Πόντιοι, αριστεροί κυνηγημένοι από τον στρατό στον εμφύλιο ( Αλλά αριστεροί συνεργάτες των Γερμανών δεν υπάρχουν γιατί όλοι τους ήταν δεξιοί και πολεμήσαν στο πλευρό των Συμμάχων για τον φύλο 11:22 π.μ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεσιακό γαϊδούρι το τρώει ο λύκος όταν την μοιράζανε στα τρία δεν το ξέρανε, έχει 250.000 Έλληνες Μακεδόνες, Σλαβόφωνους Έλληνες Μακεδόνες, Βλάχους ,Σαρακατσιάνους , Πόντιοι, αριστεροί κυνηγημένοι από τον στρατό στον εμφύλιο ( Αλλά αριστεροί συνεργάτες των Γερμανών δεν υπάρχουν γιατί όλοι τους ήταν δεξιοί και πολεμήσαν στο πλευρό των Συμμάχων για τον φύλο 11:22 π.μ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. zagrea pelazge για δες και αυτο!!!!

    http://averoph.wordpress.com/2012/11/05/%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B9%CE%BB%CE%BA%CE%B9%CF%83-4-%CE%BD%CE%BF%CE%B5-1944-%CE%B4%CF%85%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ.ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ Ο ΣΟΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τον φύλο 5:52 μ.μ. Αυτό κάτι μου θυμίζει συμμορίτης ο ένας, συμμορίτης ο άλλος, γράφει η μιλά ο ένας για τον άλλο, για δες με την ΧΑ μπορεί να κάναν και καμιά μαλακία αλλά τα πράματα δεν είναι όπως τα σερβίρουν οι εκάστοτε κυβερνώντες όλοι οι άλλοι εγκληματίες εχθροί του Έθνους και προδότες και αυτοί που είναι στην κουτάλα πχ Βενζελ,,,,,,,κλπ πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ;
    Ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ;
    Η ΣΚΡΟΦΑ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ;
    Ο ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ;
    Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
    Ο ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΒΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΥΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή