ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Ραχήλ Μακρή: «Είστε χούντα - Είστε φασίστες - Θέλετε να βάλετε φυλακή αθώους ανθρώπους»

Share it:
Επεισόδιο συνέβη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ανάμεσα στον βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Τσουμάνη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος αναφέρθηκε στις
αποκαλύψεις για τον ρόλο Μπαλτάκου και έκανε λόγο για εμπλοκή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ο Δ. Τσουμάνης φώναξε ότι αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Αμέσως αντέδρασαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος, που σηκώθηκαν όρθιοι και φώναζαν. «Ο Σαμαράς θέλει να μας χώσει φυλακή», έλεγε χειρονομώντας ο Ν. Μίχος, ενώ ο Ηλ. Παναγιώταρος φώναζε ότι «είναι φασίστας».

Στην αντιπαράθεση παρενέβη και η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή λέγοντας: «είστε χούντα. Παρεμβαίνετε στη Δικαιοσύνη. Είστε φασίστες. Θέλετε να βάλετε φυλακή αθώους ανθρώπους».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος έκλεισε τα μικρόφωνα και σε έντονο ύφος είπε: «δεν θα το κάνουμε καλοκαιρινό εδώ μέσα. Σοβαρευτείτε όλοι».
defencenet.gr
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

10 comments:

  1. Αντε ρε βλαχαδερο Αμερικαν μπαρ έχετε κανη τη βουλη.
    Ρε τσογλανια δεν ειναι ιδιοκτησία σας.
    Θα φάτε μαύρο και θα πάθετε 152 εγκεφαλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ολοι τους παρε τον έναν και χτυπα τον αλλον, ( αν και οι γενικεύσεις δεν είναι σωστο πραγμα). Βεβαια ο καθενας τους εχει τεραστιο ποσοστο ευθύνης για αυτην την κατασταση μητσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και παλη ελληνες δεν θα γίνουν ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ που κάθεσαι εκεί μέσα πώς καταδέχεσαι να μιλάς με μαφιόζους- τραπεζονταβατζήδες!Μήπως κι εσύ-όπως ΟΛΟΙ δεν υποστηρίζετε τους ευρωναζιστές τοκογλύφους;Είστε ΟΛΟΙ προδότες ,όσες κορώνες δήθεν οργής και μεγάλα λόγια κι αν βγάζετε για να ξεγελάτε τα πλήθη! Ό λαός θα ΣΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι είναι ταυτισμένοι με τα συμφέροντα των τοκογλύφων,αφού είναι "φορτωμένοι"ομόλογα,που μόνο "ρουφώντας"το αίμα μας μπορεί να τους αποδώσουν!ΌΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΔΡΕΙΟΙ ΚΑΙ "ΤΡΕΛΟΙ"ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ,ΜΗ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΙ Ο" ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ "ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ!ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΙ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ!Ένας επαμίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμα δίνουμε "βήμα",κι ακούμε αυτά τα σούργελα,που το παίζουν και δημοκράτες;Για ποια δημοκρατία μας μιλάνε;Αυτή των ξένων αφεντικών τους ,των τοκογλύφων;ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.eglimatikotita.gr/2014/04/blog-post_5097.html

    http://www.eglimatikotita.gr/2014/04/blog-post_3781.html

    Οι "ευαισθησίες" του Άδωνη Γεωργιάδη: «Ως πατέρας συγκινήθηκα από τη στάση του γιου Μπαλτάκου»..(Βίντεο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΜΟΡΦΗ, ΚΑΛΙΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ.
    ΠΑΝΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα έλεγα τι κεφάλαιο είναι!Αυτά που λέει είναι "κλεμμένα"-για κάποιους είναι Α,Β-και από λόγια εντυπωσιασμού ΧΟΡΤΆΣΑΜΕ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΦΑΣΙΣΤΩΝ ...ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή