ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Ρακιντζής : Μήπως στην ΚΕΔΕ θέλουν να αρχίσω να λέω ονόματα και ποσά; Ερχονται και εκλογές...

Share it:
Με ονόματα (δημάρχων) και αριθμούς απειλεί να επανέλθει ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε απο την ΚΕΔΕ για τις δηλώσεις που κάνει κατα καιρούς σχετικά με την έκταση της διαφθοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ούτε λίγο ούτε πολύ οι δήμαρχοι χαρακτήρισαν γραφικό τον Γενικό Επιθεωρητή για τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του ότι οι δήμοι είναι εστία διαφθοράς, απαντώντας του ότι «τα χει χαμένα».

Οι δηλώσεις αυτές περί Αυτοδιοίκησης – «άντρο διαφθοράς» παραπέμπουν σε δημόσιο λειτουργό, ο οποίος δείχνει να έχει χάσει την επαφή του με τη σημερινή πραγματικότητα και από το «θρόνο του παντός καιρού κριτή» με προτεταμένο δάκτυλο, έχει αναλάβει τη «διεύθυνση» μιας κακόγουστης εκστρατείας δυσφήμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάνοντας γενικευμένες και αναπόδεικτες «διαπιστώσεις», τόνιζαν στη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν για τον κ. Ρακιντζή.

«Μήπως θέλουν να αρχίσω να λέω ονόματα και δήμους και ποσά;» ήταν η άμεση απάντηση του κ. Ρακιντζή που πρόσθεσε με νόημα σε συνέντευξή του στο capital.gr: «Έχουμε και εκλογές τώρα, δεν τους συμφέρει μάλλον… Εκείνοι ας διαμαρτύρονται κι εγώ ας κάνω τη δουλειά μου». «Εγώ δεν έχω καμία κόντρα. Εκείνοι έχουν μαζί μου», παρατήρησε και τους κατηγόρησε ότι συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά. Είναι ενοχλημένοι, είπε, γιατί έχουν μάθει να μην τους ελέγχει κανείς…

Όπως εξάλλου έκανε γνωστό ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, πέρα από τις μεγάλες υποθέσεις διαφθοράς στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως αυτή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, έχουν βρεθεί 5 – 6 δήμοι με καταχρήσεις πάνω από 1 εκατ. ευρώ, αλλά δεν θέλει να πει ονόματα. «Είναι θέμα δικό τους εσωτερικό. Το στέλνω στον Εισαγγελέα και ο Εισαγγελέας θα κάνει τη δουλειά του», αρκέστηκε να πει ο κ. Ρακιντζής.

ο ρουφιανος του μαξιμου
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

7 comments:

  1. ερχεται ωρα του Δημαρχου Κηφισιας ΧΙΩΤΑΚΗ ωχ ωχ ωχ
    σε 40 δικαστικες υποθεσεις υποδικος ωχ ωχ ωχ
    δυστυχως οι δικαστικοι λειτουργοι τον ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ωχ ωχ ωχ
    αραγε εχει καποια παραδικαστικα "μεσα" και τον προστατευουν
    Κυρα Κουταζαμανη Κυρα Φακου Κυρα Ραικου
    ΑΝΙΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ γιαυτον τον ...δημαρχο ωχ ωχ
    επειδη ειναι κουμπαρος Σαμαρα δηλαδη πρεπει να εχει αλλο "σερβις"
    δεν υπαρχει ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΙΚΕΙΑ
    για τον δημαρχο Κηφισιας ΝΙΚΟ ΧΙΩΤΑΚΗ ;;;;;
    ελεος πλεον με την μεταχειρηση της χαρισματικης θωπιας του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εσεί ρε φωστήρα γιατι δεν βγάζεις ονόματα τη σε βάλανε εκει να τα κουκούλωνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας αρχισει η Εισαγγελας Αρειου Παγου απο την διερευνηση
    ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ
    του δημαρχου Χιωτακη για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
    ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ της πρωην δευτερης συζηγου του
    Μηπως επειδη ειναι ο δημαρχος ΧΙΩΤΑΚΗΣ και επειδη ειναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και θα χασει τις εκλογες ;;;;;
    Κυριε Ρακινζη ....πολυ τον προστατευετε πολυ ...παρα πολυ !!!
    Αυτος ομως κυριε Ρακινζη σας εβγαλε στην "σεντρα" για την κεραια κινητης τηλεφωνιας που εχετε στο σπιτι σας στο Καστρι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε κοίτος ρακιτζή....δεν σου μάθανε ότι όταν είσαι δημόσιος λειτουργός....η συγκάλυψη ισούται με συνενοχή!!!!
    Απλώς τους έχετε τυλιχμένους όλους σε μια κόλλα χαρτί... για να τους εκβιάζετε!!
    Ρε δε πάτε στο διάολο καθίκια του κερατά...!!!! Που μας το παίζετε και αδιάφθοροι.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο συγκεκριμένος κύριος που άγνωστο πως παραμένει σε αυτή την θέση, υποχρεούται να μιλάει με ονόματα.Ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλους λύκους που φυλάνε πρόβατα,...όσο αναφορά για τον ίδιο ας εξηγήσει δημόσια τις θέσεις του σχετικά με θέματα σοβαρότατα, μεγάλης περιφέρειας της χώρας, που συγκαλύπτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε αντε στο διαλο χοτρολαμογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΥΝΗ ΧΩΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ, ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΒΑΤΡΑΧΙ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΑΥΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΕΡΙΞΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΧΛΩΡΙΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Ή ΕΝΑΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Κ.Λ.Π., ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΤΡΑΧΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΕΔΙΝΑΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Ή ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ. ΚΑΠΟΤΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ, Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΟΤΟΜΑΡΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΜΑ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΝΑ ΤΑΪΖΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΟΤΟΜΑΡΑ ΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ, ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή