ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ.

Share it:
Είναι όλο το πολιτικό σύστημα για γέλια και για κλάματα γι αυτό δεν μας σέβεται κανείς στο εξωτερικό. Θα πάνε οι νεοδημοκράτες με 40 χρόνια κομπίνες στην πλάτη μαζί με τους πασόκους, να συνομιλήσουν με τον απλό κόσμο, οι δολοφόνοι της Ελληνικής κοινωνίας.

Πιστεύουν 1ον ότι ο κόσμος ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας θα τους υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες, 2ον θα βγουν και από πάνω όταν έχουν εξαθλιώσει την κοινωνία και είναι υπαίτιοι χιλιάδων αυτοκτονιών 3ον Θα βγουν από πάνω οι νεοδημοκράτες και οι πασοκοι όταν κυβερνούν ανελλιπώς την χώρα και την έχουν οδηγήσει στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα.
Πιστεύουν οι γερμανοτσολιάδες δωσίλογοι ότι θα τα βγάλουν πέρα με τον Ελληνικό λαό.

Από την άλλη ο τσυριζα ήταν πάντα ένα ανθελληνικό κόμμα και πότε δεν το έκρυψε. Αλλά ποιοι έχουν το σθένος να πουν τους ανθέλληνες, ανθέλληνες; Αυτοί που έκαναν εργάσιμη για τα καταστήματα την ορθόδοξη Κυριακή. Αυτοί που δημιούργησαν τηλεφωνική γραμμή για δήθεν ρατσιστική βία κατά των λαθρομεταναστών. Αυτοί που ψήφισαν αντιραστιστικό επειδή τους το ζήτησαν οι εβραίοι, επειδή έχουν γίνει ουρά του τσυριζα και επειδή τους έδωσαν εντολή να κυνηγάνε τον κάθε Έλληνα εθνικιστή και πατριώτη και αυτοί υπάκουσαν στην νέα τάξη πραγμάτων.

Η νδ και το πασοκ νομοθετούν όλα τα ανθελληνικά μέτρα που θα εφαρμόσει στο μέλλον ο ΣΥΡΙΖΑ (που μακάρι, να βοηθήσει ο θεός να μην γίνει ποτέ κυβέρνηση).

Ο τσύριζα θα βγει και από πάνω κιόλας (που μακάρι να μην κυβερνηση). Θα πει ότι όλα τα ανθελληνικά μέτρα τα ψήφισαν οι προηγούμενοι, Οι προηγούμενοι υπέγραψαν και τις συμβάσεις παραχώρησις των πάντων στους ξένους. Εμείς απλά εφαρμόζουμε τα υπογεγραμμένα. Θα πουν επίσης ότι αφού οι προηγούμενοι τα ξεπούλησαν όλα το μόνο που μας μένει είναι να βάλουμε νέους μεγαλύτερους φόρους, αφού είναι τα μοναδικά έσοδα του κράτους.

Βέβαια ούτε λόγος για έξοδο από το ευρώ από τον Τσίπρανδρεα - πασοκ Νο2 (με δανεικά από το ΔΝΤ) Τον έχουν δέσει χειροπόδαρα οι ευρωπαίοι και αμερικάνοι τον Αλέξις - Axel, κυρίως οι αμερικάνοι. Όταν του λένε σήκω θα σηκώνεται και όταν του λένε κάστε θα κάθετε, σαν το σκυλάκι του Ομπάμα στον λευκό οίκο.

Η αριστερά έχει πλήρως υποταχθεί την νέα τάξη πραγμάτων. Το κκε που υποτίθεται ότι έχει αντίθετη πολιτική και από τους συγκυβερνώντες και από τον τσυριζα έχει λουφάξει σαν την κότα, δεν βγάζει κιχ.

Ο μασκαράς κουνέλης - ρημαδ νομίζει ότι θα πατάει συνέχεια σε δυο βαρκές (μνημόνιο και αντι-μνημόνιο μαζί).

Ο κατακαημένος, καμμένος στο μυαλό, ονειρεύεται συνεργασία με το ανθελληνικό τσυριζα, γιατί είναι πατριώτης, πάνω από όλα, γιατί να μην συνεργαστεί με προδότες;

Την Χ.Α. την κυνηγούν γιατί τους τρώει ψηφαλάκια. Ρε που φτάσαμε, να βασίζουμε το μελλον μας στους νεοναζί. Τους νεοναζί που δεν τους θέλουν ούτε οι Ρώσοι πλέον. Για δες εδώ. http://www.triklopodia.gr/2014/01/blog-post_4778.html#.UtqiMNJYncs

Τα πολιτικά αποκόμματα- εκτρώματα της νδ και του πασοκ περιμένουν να μαζέψουν τα πρόβατα που έφυγαν από τα μαντρια (νέα μέρα - Ζώης, χριστιανοδημοκρατικό κίνημα- Νικολόπουλος, ΛΑΟΣ - Καραγκιοζοφέρης, ελληνες -ευρωπαίοι πολιτες (Χατζημαρκάκης), δημιουργία ξανά - Τζήμερος, Κοινωνική συμφορά - Κατσέλη, Καστανίδης, συμφορά για την νέα ελλαδα - Λοβέρδος, ο Σημίτης με το κόμμα της φραπ-ελιας, Ο Πολύδωρας με Φραγκο Φραγκούλη για το φιλοσιωνιστικό πατριωτικό κόμμα, ο πριγκιπας Νικόλας με τον Γερουλανο με το αγγλόφυλο φιλοβασιλικό κόμμα κλπ κλπ κλπ.

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ.

Σχόλιο Αναγνώστη
Share it:

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

13 comments:

  1. Μπράβο αδελφέ, πολύ καλό άρθρο, έτσι ακριβώς είναι όλοι τους!!!
    Μπράβο Ελληνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τσύριζα θα βγει και από πάνω κιόλας (που μακάρι να μην κυβερνηση). Θα πει ότι όλα τα ανθελληνικά μέτρα τα ψήφισαν οι προηγούμενοι, Οι προηγούμενοι υπέγραψαν και τις συμβάσεις παραχώρησις των πάντων στους ξένους. Εμείς απλά εφαρμόζουμε τα υπογεγραμμένα. Θα πουν επίσης ότι αφού οι προηγούμενοι τα ξεπούλησαν όλα το μόνο που μας μένει είναι να βάλουμε νέους μεγαλύτερους φόρους, αφού είναι τα μοναδικά έσοδα του κράτους.

    Βέβαια ούτε λόγος για έξοδο από το ευρώ από τον Τσίπρανδρεα - πασοκ Νο2 (με δανεικά από το ΔΝΤ) Τον έχουν δέσει χειροπόδαρα οι ευρωπαίοι και αμερικάνοι τον Αλέξις - Axel, κυρίως οι αμερικάνοι. Όταν του λένε σήκω θα σηκώνεται και όταν του λένε κάστε θα κάθετε, σαν το σκυλάκι του Ομπάμα στον λευκό οίκο.

    Που είναι ο αλέξης σε photo???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο αλεξης ...κρυβεται πισω απο τις λεξεις..χεχεχεχεχεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΥΠΑΚΟΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ? ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εση τωρα τη πρόβλημα εχεις με τα κόμματα που δεν εχουν κυβερνηση τη χώρα ουτε για μια μέρα.
    Αντε ρε σουργελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της Αxon Θωμάς Λιακουνάκος. Από την κίνηση των λογαριασμών της εταιρίας Clavis, συμφερόντων του Γιάννη Σμπώκου, προκύπτουν καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ από εταιρίες συμφερόντων του Θ. Λιακουνάκου. Η κατάθεση που πρόκειται να δώσει τις επόμενες ημέρες ο Θ. Λιακουνάκος στον αρμόδιο ανακριτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί ο ίδιος αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στο γιγαντιαίο σκάνδαλο των εξοπλιστικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τασιόπουλος Παναγιώτης18 Ιανουαρίου 2014 στις 9:42 μ.μ.

    Στάση πληρωμών δημοσίων δαπανών. ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ. Πληρωμή μόνο με δευτεροβάθμιο έλεγχο και άμεση απόλυση σε όποιον υπογράψει υπερκοστολογημένη δαπάνη.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ
    Την επιχείρηση την ανοίξαμε εμείς και τις θέσεις εργασίας τις δημιουργήσαμε.
    Δεν μας άνοιξε το κράτος καμία επιχείρηση.
    Εμείς πληρώνουμε ΦΠΑ – Ενοίκια – λογιστή- ΔΕΗ –ΟΤΕ - Φόρο εισοδήματος κ.λ.π
    Εμείς παράγουμε για να επιβιώσουν οι Έλληνες και η Ελληνική οικονομία.
    Η κατάθεση του Κόμματος στον Άρειο Πάγο έγινε με Αριθ. Κατάθ. 7873 το Νοέμβριο του 2012
    Τηλέφωνα επικοινωνίας 6976803285 – whatsup 6989422844 - 2441029918
    Tασιόπουλος Παναγιώτης Εργοδηγός Μηχανολόγος 30 χρόνια επαγγελματίας
    Ιστοσελίδα του κόμματος : http://www.tasiopoulospanagiotis.gr/.
    F. B. και twitter
    Διαγραφή όλων των χρεών προς το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ σε όλες τις επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση.
    Από εδώ και στο εξής 100 € εισφορά στο ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία,
    συν 30 € για κάθε προστατευόμενο μέλος για ι/φ περίθαλψη και μία σύνταξη επιβίωσης στον επαγγελματία.
    Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται την κατάργηση φόρου επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών και κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά είναι όλα αυτά,αλλά πρέπει να δούμε ρε παιδιά και ποιο δρόμο θα πάρουμε και πώς ακριβώς θα γλιτώσουμε από τη "φυλακή"και το βέβαιο θάνατό μας!Μόνο το ενιαίο παλλαικό μέτωπο απαντά σε όλα αυτά,και στις 22-Ιανουαρίου,την Τετάρτη,στον κινηματογράφο Καλυψώ στην Καλλιθέα,κοντά στο γήπεδο,στις 6.30,θα παρουσιαστεί ο ΜΟΝΟΣ δρόμος και τρόπος που υπάρχει για να γλιτώσουμε όλοι μας.Μη λείψει κανείς,για να γίνει γνωστός και να δώσει ελπίδα στον κόσμο ο μόνος τρόπος σωτηρίας,που πρέπει όλοι να γνωρίσουμε!Αδέρφια η γνώση είναι η δύναμή μας και σιγά ,αλλά σταθερά την κατακτούμε και την μοιραζόμαστε με τους άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    Τώρα που δρασκέλισε η Εθνοπροδοσία
    καλούμε ν'απολογηθώ ή δεν έχει πια αξία
    να σκύψω το κεφάλι μου, στα τόσα σχέδιά τους
    ηγέτες για να γίνουνε, αυτοί και τα παιδιά τους;

    Όχι δεν θ'απολογηθώ, θα τρέξω όμως ξοπίσω
    με ότι μου μένει στην καρδιά κι όποιον μπορώ να πείσω
    πως τίποτε δεν χάθηκε, να πιάσουμε τα όπλα
    ( να βάλουμε την λογική )
    της Ιστορίας τα γραπτά, να ζήσουμε σαν πρώτα.

    Πέρασε εκείνος ο καιρός, που ήμασταν στις στάχτες
    ακούγονται συχνά πυκνά, του Έθνους μας οι κράχτες
    χέρι με χέρι και λογική κι ότι μας περισσεύει
    να δώσουμε ότι δίναμε, σε αυτό που μας δεσμεύει .

    Μωρέ τόσο αίμα που χύθηκε, να μην πάει στράφι
    μην κάνουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, πια άγονο χωράφι
    εδώ γεννιούνται αετοί και ΛΕΥΤΕΡΑ πετάνε
    να κάνουμε εμείς αυτούς, πια να παραπατάνε.

    Να τους θυμίσουμε, να δουν ποια είναι η Ελλάδα
    τι εστί Ελληνίδα, τι Έλληνας και τι εστί Καιάδας
    και πάλι να γκρεμίσουμε, της προδοσίας τους θρόνους
    δικαίως πάλι να μας πουν, του Σοφοκλή απογόνους.

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η άκρατη κομματικοποίηση οδηγεί σε τέλμα και στασιμότητα και είναι ανασταλτικός παράγοντας και τροχοπέδη για την πρόοδο και την ευημερία της κοινωνίας...!!!
    Η λευτεριά δεν χρειάζεται κόμματα...
    Η δημοκρατία δεν χρειάζεται κόμματα...
    Ξυπνήστε κι ενωθείτε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάποιοι κάνουν πράξη αυτή την ανάγκη για ενότητα,μιλάνε για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα ,όπου προς Θεού δε χωράνε τα κόμματα και τα αποκόμματα!Φωνάζουν τόσο καρό,εδώ και 3+χρόνια ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,αλλά ποιος ακούει;Ο κ.Καζάκης διατρέχει όλη την Ελλάδα για να το βροντοφωνάξει,κι ό,τι έχει πει -δυστυχώς επιβεβαιώθηκε-γιατί ξέρει πώς λειτουργούν οι ευρωτραπεζίτες κερδοσκόποι κι όχι μόνο!Και κάποιοι ακόμα πιστεύουν στα κόμματα ή στον αρχιαπατεώνα Σώρα να τους σώσει!Μήπως δε θέλουμε να δούμε την αλήθεια;ΜΌΝΟΙ ΜΑς ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΎΜΕ!ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΛΥΨΩ,ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ,ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΣΤΙΣ 6.30!ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή