ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΓΟΝΕΕΕΕΕ ... ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ !! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ...ΓΟΝΟΣ !! (ΟΧΙ " ΚΟΥΝΟΣ"...ΓΟΝΟΣ..... Γ+Ο+Ν+Ο+Σ !! ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΡΙΖΩΝ...

Share it:
Δύο γόνοι πολιτικών οικογενειών εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες εταιρειών επικοινωνίας πραγματοποιώντας μάλιστα τεράστιους τζίρους.

Κατά περίεργο τρόπο, οι δύο αυτές εταιρείες, μονοπωλούν για χρόνια τις μεγάλες κρατικές δουλειές
και τις συμβάσεις των διαπλεκόμενων εταιρειών. Ακόμα και με διάφορα ευαγή ιδρύματα κατάφεραν να υπογράψουν συμβόλαια αποκομίζοντας τρελά κέρδη.

Μήπως θα πρέπει να γίνει έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει;

Γιατί δεν μπορεί να αποκλείονται πολυεθνικά μεγαθήρια από τις δουλειές και να καταλήγουν όλες οι συμβάσεις κατά περίεργο τρόπο στους γόνους των πολιτικών οικογενειών.
ο ρουφιανος του μαξιμου
Share it:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Post A Comment:

3 comments:

  1. ο ρουφιανος του μαξιμου18 Ιανουαρίου 2014 στις 8:24 μ.μ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ !!!!!
    ΧΑΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ !!!!
    ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ !!!!
    ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟ !!!!
    ΤΣΑΛΑΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΩΣ ...ΑΡΜΑΤΟΛΟΙ & ΚΛΕΦΤΕΣ
    (πουσαι ρε φιλτατε "μπλακ-αης"
    να τα πεις με τον γλαφυρο και απλο λογο σου!!!)
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !!!!
    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ !!!

    Με δικαστική απόφαση τίθεται φρένο στους πλειστηριασμούς ακινήτων. Η Δικαιοσύνη κρίνει καταχρηστική τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης όταν επιχειρείται να μπει σε πλειστηριασμό ένα ακίνητο πολλαπλάσιας αξίας σε σύγκριση με την σχετική τραπεζική απαίτηση.

    Το δικαστήριο απεφάνθη πως οι κανόνες της καλής πίστης και των χρηστών σε συνδυασμό με τη συνταγματική αρχή της αναλογικότητας, επιβάλλουν να μην υπάρχει προφανής δυσαναλογία ανάμεσα στο χρέος και στην πραγματική αξία του ακινήτου.

    Ειδικότερα, το δικαστήριο έκρινε πως πρέπει να σταματήσει η διαδικασία πλειστηριασμού ακινήτου αξίας 1,2 εκατ. ευρώ τη στιγμή που είναι περίπου 20πλάσια από τη σχετική απαίτηση (56.842 ευρώ) της τράπεζας. Η τελική απόφαση θα εκδοθεί από το Πρωτοδικείο.

    Σύμφωνα με το Πρωτοδικείο Πειραιά, παραβιάζεται η αρχή της αναλογικότητας γιατί ο πλειστηριασμός έχει ιδιαίτερα επαχθείς συνέπειες για τον οφειλέτη, οι οποίες καθιστούν μη ανεκτή την πραγμάτωση της τραπεζικής απαίτησης μέσω του πλειστηριασμού ακινήτου δυσανάλογα μεγαλύτερης αξίας, σύμφωνα με τις αντιλήψεις περί δικαίου και ηθικής που έχει ο μέσος άνθρωπος.

    Έτσι το δικαστήριο, σύμφωνα με την Ημερησία, πιθανολογώντας ότι η ανακοπή που έχει ασκήσει ο οφειλέτης μπορεί να γίνει δεκτή (λόγω καταχρηστικότητας), δέχθηκε ότι κινδυνεύει να υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη και γι' αυτό ανέστειλε τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης ακινήτου έκτασης περίπου 5 στρεμμάτων στην Αττική, με κτιριακές εγκαταστάσεις τυροκομείου. Η αναστολή δόθηκε μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης για την ανακοπή του πλειστηριασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η τακτική του "σόκ και δέος"που εφαρμόζουν οι ευρωμαφιόζοι μέσω των ανδρείκελών τους στην Ελλάδα ξυπνήσει τη μνήμη των γόνων όλων αυτών που υπέστησαν τις θηριωδίες του φασισμού,του ναζισμού,του ιμπεριαλισμού...αν ξυπνήσει την Ελληνική ψυχή,που πάντα νικούσε και τα πιο απεχθή "θηρία"...αν ξυπνήσει το ελληνικό πείσμα και το όραμα...τότε το "θαύμα",που θα ζήσουμε θα είναι απίστευτο!Κι ένα είναι το ποθούμενο γι' αυτό το δύσμοιρο και το πολύπαθο γένος ,η ελευθερία κι ο φωτισμός όλου του κόσμου!Θέλουμε ελεύθερη την πατρίδα και πανανθρώπινη τη λευτεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί όλοι είναι γ'όνοι ή β' όνοι των δοσίλογων,των μαυραγοριτών,των ταγματαλητών της πρώτης κατοχής!Αν ο λαός μας δεν ξεμπερδεύσει με δαύτους ΟΛΟΥΣ,αν δεν ανατραπεί από εμάς αυτό το τάγμα των "όνων"καταληψιών της χώρας,του δοσιλογικού και διεφθαρμένου συστήματος,που μέσω ενός παράνομου χρέους λεηλάτησε ,κακοποίησε και έκανε διεθνώς ρεζίλι την Ελλάδα,τελειώσαμε!Εμείς ρε παιδιά πότε θα τη δώσουμε τη μάχη που μας πρέπει ως ΈΛΛΗΝΕς;Άλλοι λαοί-ακόμα κι οι Βούλγαροι ρίξανε 4 κυβερνήσεις-πώς ξεσηκωνονται;Τι περιμένουνε άλλο να δούμε,αφού κατά βάθος ξέρουμε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος σωτηρίας από το γενικό ξεσηκωμό,τη Γενική πολιτική απεργία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή