ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ…

Share it:
Αυτοί καλά κάνανε τη «δουλειά» τους με τη γλώσσα της υποκρισίας, του μίσους, του διαχωρισμού, της υποτέλειας. Κάνανε την πιο ιερή ανθρώπινη πράξη ,την πολιτική πράξη, από κοινωνική κι ανιδιοτελή προσφορά, έγκλημα καθοσιώσεως και δόλιο «όπλο» υποταγής συνειδήσεων .Έτσι
«στήθηκε» και το ανάλογο θεσμικό πλαίσιο ,το δήθεν δημοκρατικό μας Σύνταγμα, η δήθεν Τράπεζα της Ελλάδος, …και γενικώς μας «έφαγε» το περίσσιο δήθεν! Κι ακόμη αυτό το δήθεν μας στοιχειώνει και μας σταματά, κρατώντας μας διχασμένους ανάμεσα στον εικονικό κόσμο των ΜΜΕ και στη σκληρή πραγματικότητα .

Δε θα μιλήσω για τη χώρα μας που «δολοφονούν», αλλά για την «δολοφονία» του Λόγου και της σκέψης ,για τις ηθικές αντιστάσεις που ακυρώσανε με το «δήθεν» και το ψέμα και κυρίως για την αλλοίωση της πολιτικής μας συνείδησης! Μας κλείσανε στη φυλακή ενός κόσμου εικονικού και μας είπανε να είμαστε κι ευχαριστημένοι με τα ψίχουλα που μας πετούσαν και πάντα να επαναπαυόμαστε στο «λιγότερο κακό», ως «ταπεινοί και σεμνοί ηλίθιοι», ως φοβισμένοι και δειλοί «υπηρέτες» του βολέματος και της αγυρτείας!

Τόσο καιρό «παίρνουμε δόσεις, για να ζήσουμε» ,μας λένε, και εννοούν για να ζήσουν οι τοκογλύφοι ευρωμαφιόζοι κι οι ίδιοι να μην πάνε φυλακή! Μας λένε ότι θα χρεοκοπήσουμε, ενώ ήδη από το 2008μας χρεοκόπησαν οι λαμογιές τους, κι απλώς τώρα μέσω και της ελεγχόμενης «εσωτερικής υποτίμησης» μας παραδίδουν ως δουλοπάροικους του δικού τους χρέους στους γύπες της βαρβαρότητας !Δικό μας χρέος είναι μόνο να χειραφετηθούμε από τον εικονικό τους κόσμο, από τον μονόδρομο του κανιβαλισμού τους και ενωμένοι και δυνατοί να πάρουμε πίσω τη ζωή και την πατρίδα ,που μας κλέβουν!

Ναι ,πράγματι πασχίζουν για την « εσωτερική μας υποτίμηση» και τον εξανδραποδισμό μας μέσω αυτής! Τι σημαίνει αυτό επί της ουσίας και πρακτικά; Σημαίνει ότι, ενώ έχουμε πτυχία, διδακτορικά, περγαμηνές , είμαστε «αμόρφωτοι» κι «απαίδευτοι» εν πολλοίς ως πολιτικά-κοινωνικά όντα. Υποτιμήσαμε «εσωτερικά» τον εαυτό μας και τη δύναμή μας. Τα «θέλω» και την ελεύθερή μας βούληση την παραδώσαμε σε αδίστακτους τυράννους, στους τοκογλύφους « γύπες» των αγορών, δηλαδή στα ξένα αφεντικά ΟΛΩΝ αυτών ων «δημοκρατικών», που μας κομμάτιαζαν τη σκέψη και την ψυχή για να μας λεηλατήσουν οικονομικά και ηθικά και να μας ξεπουλήσουν! Δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τις γνώσεις μας για την εσωτερική μας «ανάταση» και το καλό όλων μας! Είμαστε «υποτιμημένοι» ,όταν ως πολιτικά όντα δεν συλλογιζόμαστε, δεν διεκδικούμε ό,τι μας πρέπει, ενώ ξέρουμε κατά βάθος ότι τα πάντα είναι θέματα πολιτικής στη ζωή μας!

Όταν ανασφαλή σε κάνουνε να νιώθεις, για να χωράς την ανασφάλεια και την αδυναμία σου στα «κουτάκια», που σου υποβάλλουν μέσω της προπαγάνδας τους, παύεις να είσαι ελεύθερος άνθρωπος, αφού «χωράς» την πίστη σου, το «είναι» σου σε ιδεολογήματα και κομματικές ταμπέλες ,που δεν αντέχουν ούτε την κοινή λογική! Έτσι διχάζεις και προδίδεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου, την αληθινή σου βούληση και φύση, που «αρρωσταίνει» από τον εσωτερικό διχασμό και γίνεσαι άθυρμα κάθε αισχρού κι αναίσχυντου πολιτικάντη!

Μας κατάντησαν εχθρούς του εαυτού μας, ώστε ούτε το αυτονόητο καθήκον να μπορούμε να δούμε της από κοινού δράσης ,της ενότητας, που όσο ποτέ χρειαζόμαστε για την απελευθέρωσή μας από την αποικιοκρατική κατοχής!

Μας «δίδαξαν» την απάτη, το ψέμα, τη λαμογιά ως «ύψιστη» πολιτική πράξη! Μας έκαναν δηλαδή να αντιστρατευόμαστε τις πιο φυσικές και βαθύτερες ανάγκες μας.Να μην υπάρχουμε ως κοινωνικά όντα με αγάπη και σεβασμό για τους άλλους και τον εαυτό μας, αλλά ως μοναχικά« αγρίμια» γεμάτα φόβο, ενοχές και –κυρίως- αυταπάτες!

Σύμφωνα με το ζωντανό παράδειγμά τους οφείλαμε να σκεφτόμαστε μόνο χρησιμοθηρικά και «πονηρά», για να είμαστε «έξυπνοι»! Ακόμα κι οι ανθρώπινες σχέσεις με γνώμονα το «κέρδος-ζημιά» μετριόντουσαν! Μόνο ποσοτικές ήσαν οι ανάγκες και ποτέ ποιοτικές, εσωτερικές και ουσιαστικές. Ποιος μας «έδειξε» ότι η αυτοπραγμάτωση κι η γνήσια χαρά «περνάει» μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά, μέσα από την αγάπη; Όλα ανάποδα και στραβά τα «δίδαξαν»! Κάπως έτσι «πήραμε τη ζωή μας λάθος», χάσαμε το δρόμο και στέγνωσε η ζωή από χαρά κι ελπίδα , χωρίς κοινωνικοπολιτική συνείδηση, χωρίς «όπλα» συλλογικά για να «πολεμήσουμε» τον κοινό μας εχθρό ,που όλους μας εξοντώνει!

Μετρήσιμα γίνανε όλα, ακόμα κι οι ανθρώπινες ψυχές. Κάλπικα ή νεκρά τα συναισθήματα κι όλα τα αισθήματα μια υποκρισία. Έτσι, για να «γιατρευτούμε», δε θέλουμε αρχηγούς, αλλά δασκάλους και φωτεινούς ταγούς! Μόνο φωτεινοί άνθρωποι τώρα ,με σθένος και πυγμή μπορούν να βοηθήσουν να ξεθολώσει το θολό τοπίο, να φανεί το φως ,που όλοι κρύβουμε μέσα μας και να σταθούμε όρθιοι με επίγνωση και σεβασμό στην αλήθεια μας!

Αν ακόμα τα «αλαλάζοντα κύμβαλα» του χθες ακούμε, που μας κατέστρεψαν τη ζωή με τις κραυγές και το ψέμα, δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής από τη φυλακή που στήσανε για μας! Αν ο τρόπος του « αισθάνεσθαι» και του «σκέπτεσθαι» δεν αλλάξει άρδην, δεν αναποδογυρίσει η ίδια η συνειδητότητά μας κι ο τρόπος που «μετράμε» τα πράγματα, τότε καμιά πραγματικότητα δεν αλλάζει!

Εμείς είμαστε οι δημιουργοί, οι εμπνευστές κι οι «ηγήτορες» του μέλλοντός μας και κανένας άλλος στο όνομά μας! Το ψέμα παλεύεται μόνο με την αλήθεια, το σκοτάδι με το φως, η βαρβαρότητα με την ανθρωπιά, η άγνοια με τη γνώση.

Τώρα που η πατρίδα ως λεία των «εταίρων» βρίσκεται στην κόλαση της βαρβαρότητας , στην ισοπέδωση και στο σκοτάδι, εμείς μόνο με φωνές «άγιες» των Ελλήνων ποιητών, των ιερών και οσίων του γένους αξίζει πλέον να ακούμε. Η πνευματική μας παρακαταθήκη μπορεί όλο τον κόσμο να φωτίσει και να «αγκαλιάσει», και ,αντί για σκοτάδι και θάνατο ,να σκορπίσει το φως και τη ζωή! Αυτή είναι η πατρίδα που πάντα μας έκανε δυνατούς και περήφανους, μας προστάτευε, μάς «ανατιμούσε», μας ανάσταινε και τώρα μόνο αυτή μπορεί!

Κόντρα στην ισοπέδωση και στο χάος και το σκοτάδι της ΝΤΠ, δικό μας χρέος είναι να «στήσουμε »όρθια την Ελληνική μας ψυχή για να διεκδικήσουμε την εθνική ανεξαρτησία, λαική κυριαρχία και κοινωνική μας απελευθέρωση. Έτσι μόνο ανατιμούμε ποιοτικά τη ζωή μας, τα παιδιά μας ,την πατρίδα. Παίρνοντας στα χέρια μας τη χώρα ως λαός, στέλνουμε το μήνυμα της απελευθέρωσης της ελπίδας και της ζωής στους λαούς όλης της γης, κάνοντας την Ελλάδα κέντρο πολιτισμού, παράδειγμα ποιοτικής ευημερίας ,προκοπής και πραγματικής δημοκρατίας!

Ή ΡΘΕ ΚΑΙ ΠΆΛΙ Η ΏΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!ΌΣΟΙ ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΣ ΑΝΘΙΣΤΑΝΤΑΙ,Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΕΙ!

Έλλη Διαμαντοπούλου, μέλος του ενιαίου Παλλαικού Μετώπου(Ε.πα.μ)
Share it:

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment:

5 comments:

  1. Επανέρχεται με νέα ανάλυση αλλά και δημοσκόπηση η αμερικάνικη επενδυτικη τράπεζα JPMorgan προβλέποντας καθαρή επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ και πιθανότητα εκλογών που υπερβαίνει το 70% (με 50% πριν 14 ημέρες στην αντίστοιχη έρευνα)και πιο πιθανές ημερομηνίες από το 3ο τρίμηνο του 2014 έως το αργότερο το 1ο τρίμηνο του 2015.

    «Η Ελλάδα μπορεί να εισέλθει σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που θα εστιάσει στην πολιτική εκτός μνημονίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τα σημερινά δεδομένα διαφαίνεται ως ο πιθανός νικητής των εκλογών. Μια τέτοια εξέλιξη δημιουργεί αβεβαιότητες όσον αφορά στην συγκρότηση νέας κυβέρνησης αλλά και γενικότερες αντιδράσεις», αναφέρει η σχετική ανάλυση.

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η JP Morgan, στην τρίτη σελίδα της σημερινής ανάλυσης και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που έχει στη διάθεσή της, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με προβάδισμα 7% στη δεύτερη περιφέρεια της Αθήνας.

    Συμπληρώνει δε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχύσει τις ψήφους του από τους δυσαρεστημένους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ καθώς και από όσους πιστεύουν σε έναν ιδιότυπο εθνικισμό για την οικονομία, όπως οι ψηφοφόροι των ΑΝ.ΕΛ. που θα ψηφίσουν για να φύγει η τρόικα από την Ελλάδα. Η ανάλυση προβλέπει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αυξήσει το προβάδισμά του τους επόμενους μήνες και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα έχει 139 βουλευτές σε περίπτωση που γίνουν οι εθνικές εκλογές στο τέλος του χρόνου. Συγκεκριμένα, προβλέπεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει τους 139 βουλευτές, η ΝΔ τους 88, η Χρυσή Αυγή του 24, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τους 14, το ΠΑΣΟΚ τους 13, το ΚΚΕ τους 12 και η ΔΗΜΑΡ τους 10.

    Οι αναλυτές εκτιμούν, ότι, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, θα υιοθετήσει σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα όσον αφορά περαιτέρω δομικές μεταρρυθμίσεις ή περισσότερη δημοσιονομική πειθαρχία στην Ελλάδα. Ωστόσο, ακόμη και σε αυτό το πεδίο, προβλέπουν ότι η απόσταση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβερνητικής συμμαχίας έχει μειωθεί. Η επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος έχει ήδη αλλάξει τη δυναμική των διαπραγματεύσεων μεταξύ της υπάρχουσας κυβέρνησης και των δανειστών της.

    Η JP Morgan αναφέρει ακόμη ότι η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να προκαλέσει ανησυχίες στους διεθνείς παρατηρητές μέσα στο 2014 και μία κυβέρνηση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να θέσει σαφείς προκλήσεις στην υπόλοιπη Ευρωζώνη. Ωστόσο, θεωρεί απίθανο να οδηγήσει σε ένα χάσμα τόσο ουσιαστικό όσο αυτό που θα προκαλούσε εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάμβανε την εξουσία το 2012.

    Παράλληλα, εκτιμά ότι όποιο κόμμα και εάν κερδίσει στις επόμενες εκλογές, δεν θα μπορέσει να κυβέρνηση μόνο του. Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ δεν αναμένεται να συγκεντρώσουν ποσοστό άνω του 35%, οπότε θα χρειαστεί να σχηματιστεί ένας νέος συνασπισμός. Το ερώτημα για την JP Morgan είναι ποιο από τα δύο θα είναι το μεγαλύτερο κόμμα. Ωστόσο, πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει δυσκολίες στο να σχηματίσει κυβερνητική συμμαχία. Και με δεδομένες αυτές τις δυσκολίες, θεωρείται πιθανή μία παρατεταμένη περίοδος πολιτικής αβεβαιότητας ή πολλών εκλογικών αναμετρήσεων.

    Η JP Morgan πιστεύει ότι οι εκλογές στην Ελλάδα θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο σύνολο της Ευρωζώνης. Πιθανή νίκη και σχηματισμός κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει ώθηση στα αντισυστημικά κόμματα τόσο στη Δεξιά όσο και στην Αριστερά, ενώ ενδεχόμενη νίκη της ΝΔ θα ενισχύσει την άποψη ότι η ευρωπεριφέρεια μπορεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται και να διαχειριστεί παράλληλα τις πολιτικές συνέπειες. Οπως σημειώνει η αμερικάνικος επενδυτικός κολοσσός, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πετύχει να μετασχηματίσει το προφίλ του από ένα κόμμα ριζοσπαστικής ανατροπής σε έναν οργανισμό, ο οποίος μπορεί να ανταγωνιστεί πολιτικά κατεστημένες δυνάμεις. Το κλειδί για να το πετύχει αυτό είναι να πείσει ευρύτερα μεσαία στρώματα ότι δεν εκπροσωπεί μία απειλή απέναντι στα συμφέροντά τους, ειδικά πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται να αναπτύξει ένα τέτοιο προφίλ την ώρα που περιορίζει την ορμητικότητα απέναντι στην πλευρά της ριζοσπαστικής του βάσης. Πρόκειται για μία ιδανική ισορροπία, που θα είναι δύσκολο να την καταφέρει, εκτιμά η JP Morgan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζουν στο κόσμο τους αυτοί που κάνουν τέτοιες μετρήσεις,γιατί ο κόσμος όχι μόνο τους καταλαβαίνει πια τι ρόλο παίζουν όλα αυτά τα κόμματα του ευρωμονόδρομου...Θέλουν την Ελλάδα δουλοπαροικία χρέους και να την παραδώσουν στα κοράκια αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί πού να νιώσουν τέτοια πράγματα!Μήπως έχουν συνείδηση;Μόνο το χρώμα του χρήματος και τη λαμογιά ξέρουν,γι'αυτό μας ισοπέδωσαν και μας ξεπουλάνε ,σαν να είμαστε "αντικείμενα"-ξόανα σαν τα μούτρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί να γραφουν εκατοντάδες απόψεις με διαφορετική φρασεολογία για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα για το όνειρο που χάθηκε για το αβέβαιο μέλλον για την μαζική προσπάθεια που πρέπει να γίνει την αλλαγή της πολιτικής σκηνής κλπ.Επιτρέψτε μου να εκφράσω το δικό μου σχόλιο.Αυτό που εμενα με φοβίζει είναι ότι ποτε στην Ιστορία μας δεν βρέθηκε η Ελλάδα κάτω από τέτοιου τύπου απειλή απώλειας Εθνικής Κυριαρχίας και οικονομικής κατάρρευσης (εν καιρώ Ειρήνης).Διότι σε βαθιά οικονομική κρίση έχουμε ξαναβρεθεί.Όμως πάντοτε υπήρχε κάποιος ηγέτης που παρόλο που δεν ήταν αρεστός ή αποδεκτός από όλους πείρε τα ηνία της χώρας και την έβγαλε σιγά σιγά από το αδιέξοδο.Και ο Λαός μας που είχε μάθει να δεινοπαθεί είχε μάθει επίσης ότι για να βγει η άμαξα από την λάσπη πρέπει να βάλουν όλοι πλάτη και να σπρώξουν.Σήμερα όμως δεν υπάρχει ούτε ένας Πολιτικός ηγέτης που να αναλάβει αυτό το έργο διότι όλοι όχι μονο είναι άδεια ανθρωπάκια με μεγάλες τσέπες αλλα πάσχουν από μια αχαρακτήριστη αναισθησία και τεραστια έλλειψη ευθιξίας.Δεν είναι ικανοί να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν για τις ίδιες τους τις αποφάσεις και να εξηγήσουν επιτέλους πιάνου συμφεροντα εξυπηρετούν.Διότι είναι ενφανες ότι ο κατήφορος που μας οδήγησαν είναι ένας μη ανεστρεψιμος μονόδρομος.Από την άλλη όμως ποτε δεν ήταν ο Ελληνικός λαός τόσο εαυτουλακιας και κοντόφθαλμος. Σήμερα υπάρχει μια παράλυση ένα ατέλειωτο μοιρολόι για αυτά που είχαμε και δεν θα έχουμε και πως θα τα καταφέρουμε και γιατί ο άλλος δεν έχασε αυτά που χάνω εγώ kαι πάει σχοινί κορδόνι.Εάν οι πριν από εμάς έκαναν αυτό που εμείς κάνουμε σήμερα η άμαξα που λέγεται Ελλάδα θα ήταν πια σκεπασμένη από τη λάσπη.Εάν εμείς φθάσαμε εδώ που φθάσαμε ήταν γιατί χιλιάδες άλλοι δούλεψαν για εμάς πριν εμείς γεννηθούμε.Ξανασηκωθήκαν μετά από κάθε κρίση κάθε πόλεμο,έδεσαν την καρδια τους κόμπο σφουγγίσαν το δάκρυ τους και χωρίς σχεδόν βοήθεια από μια κρατική μηχανή που είχε όλα τα γρανάζια κατεστραμμένα άρχισαν να κτίζουν όχι για αυτούς μονο αλλα για αυτούς που θα έρχονταν στο μέλλον.Λοιπόν δεν υπάρχει ελπίδα να βγούμε από το λάκκο ούτε σήμερα ούτε αύριο ούτε μεθαύριο αλλα εάν δεν ανεβεί ο ένας στην πλάτη του αλλου εκεί θα μείνουμε.Το χρωστάμε σε αυτούς που θα έλθουν μετά από εμάς και θα μάθουν στο βιβλίο της Ελληνικής ιστορίας πως οι Eλληνες καταφεραν να ορθοποδήσουν από την μεγάλη οικονομική κρίση και το χρέος που σχεδόν κατεστρεψε τα γρανάζια της κρατικής μηχανής. Εδώ πλέον υπάρχει μια οδός και μια λύση αλλιώς είσαστε πλέον ξεγραμμένοι.Σταματήστε να αγαπάτε μονο τον εαυτό σας αρχίστε να αγαπάτε την Ελλάδα ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2014,15,16,17,18,19,20..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 7.18,σε βρίσκω πολύ απαισιόδοξο!Αυτό που λες συνειδητοποιούμε και γινόμαστε πιο ανθρώπινοι και λιγότερο εγωιστές.Τώρα πια στην Ελλάδα δεν είσαι ό,τι δηλώσεις,αλλά ό,τι πράττεις.Ήδη διάφοροι "μύθοι"κατέρρευσαν και αν δεν αλλάξει συνολικά η στάση μας η πολιτική,αν δεν βγούμε από το τρύκ του "δεξιού"κι "αριστερού",και δε ενωθούμε σαν Έλληνες και μόνο,τότε πάμε χαμένοι!Αυτή η διαδικασία ήδη γίνεται στις συνειδήσεις μας και πιστεύω θα ξεπερνάμε αγκυλώσεις του χθες.Οι αποικιοκράτες πάντα επιδιώκουν τη διαίρεση,για να ελέγχουν το παιχνίδι και το κομματικό κράτος!Εμείς είμαστε ηλίθιοι και πέφτουμε στην παγίδα τους με τα παπαγαλάκια να μας "πείθουν"για τις δήθεν κόντρες μεταξύ τους κι όλα αυτά που τρέφουν τη βαρβαρότητα και ένα άρρωστο "εγώ";Η ίδια η δύναμη της ανάγκης θα μας "συνεφέρει"και θα το κάνουμε το "θαύμα"να ανατρέψουμε όλο το σάπιο πολιτικό σκηνικό και να ανοικοδομήσουμε την Ελλάδα που θα ανήκει ΜΟΝΟ στο λαό της με νέο Σύνταγμα και πλαίσιο θεσμικό,που θα αποκλείει την όποια λαμογιά.Έλληνες ικανότατοι υπάρχουν κι ας φαίνεται ότι είναι πολύ λιγότεροι-στον εικονικό κόσμο των δικών τους ΜΜΕ.Όλοι δοκιμαζόμαστε μέχτις εσχάτων κι αυτό αναδεικνύει ποιοι αγωνίζονται για την ενότητα όλου του λαού και την απελευθέρωσή του!Ψάχνοντας θα τους βρεις,και φέτος θα είναι η χρονιά του Ελληνικού λαού!Δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλη πολιτειακή αλλάγή θα γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή