ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ !!! ΧΑΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ !!!

Share it:
ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ !!!!
ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟ !!!!
ΤΣΑΛΑΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΩΣ ...ΑΡΜΑΤΟΛΟΙ & ΚΛΕΦΤΕΣ
(πουσαι ρε φιλτατε "μπλακ-αης"
να τα πεις με τον γλαφυρο και απλο λογο σου!!!)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !!!!
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ !!!
ο ρουφιανος του μαξιμου

Με δικαστική απόφαση τίθεται φρένο στους πλειστηριασμούς ακινήτων. Η Δικαιοσύνη κρίνει καταχρηστική τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης όταν επιχειρείται να μπει σε πλειστηριασμό ένα ακίνητο πολλαπλάσιας αξίας σε σύγκριση με την σχετική τραπεζική απαίτηση.

Το δικαστήριο απεφάνθη πως οι κανόνες της καλής πίστης και των χρηστών σε συνδυασμό με τη συνταγματική αρχή της αναλογικότητας, επιβάλλουν να μην υπάρχει προφανής δυσαναλογία ανάμεσα στο χρέος και στην πραγματική αξία του ακινήτου.

Ειδικότερα, το δικαστήριο έκρινε πως πρέπει να σταματήσει η διαδικασία πλειστηριασμού ακινήτου αξίας 1,2 εκατ. ευρώ τη στιγμή που είναι περίπου 20πλάσια από τη σχετική απαίτηση (56.842 ευρώ) της τράπεζας. Η τελική απόφαση θα εκδοθεί από το Πρωτοδικείο.

Σύμφωνα με το Πρωτοδικείο Πειραιά, παραβιάζεται η αρχή της αναλογικότητας γιατί ο πλειστηριασμός έχει ιδιαίτερα επαχθείς συνέπειες για τον οφειλέτη, οι οποίες καθιστούν μη ανεκτή την πραγμάτωση της τραπεζικής απαίτησης μέσω του πλειστηριασμού ακινήτου δυσανάλογα μεγαλύτερης αξίας, σύμφωνα με τις αντιλήψεις περί δικαίου και ηθικής που έχει ο μέσος άνθρωπος.

Έτσι το δικαστήριο, σύμφωνα με την Ημερησία, πιθανολογώντας ότι η ανακοπή που έχει ασκήσει ο οφειλέτης μπορεί να γίνει δεκτή (λόγω καταχρηστικότητας), δέχθηκε ότι κινδυνεύει να υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη και γι' αυτό ανέστειλε τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης ακινήτου έκτασης περίπου 5 στρεμμάτων στην Αττική, με κτιριακές εγκαταστάσεις τυροκομείου. Η αναστολή δόθηκε μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης για την ανακοπή του πλειστηριασμού.
Share it:

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Post A Comment:

10 comments:

  1. ΡΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΗΣΥΧΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ "ΞΥΠΝΗΣΕΙ" ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΗΣΥΧΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ/19.1.14/4.34
    Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ μαζι σου....
    Ακομη περισσοτερον το "πνευμα" που χρεισιμοποιεις για να γραψεις!!!
    Θα ηταν ενδιαφερον να εγραφες "αυτοφυεις" σκεψεις σου ωστε να αναρτηθουν σαν αρθρο στην γειτονια μας!!!
    Μας τιμουν ολους τετοια σχολια και τετοιο επιπεδο πνευματος !!!
    (σιχαινομαι αυτους που βωμολοχουν και υβριζουν....)
    Εχουμε αναγκη απο τετοιες αποψεις σαν τις δικες σου ωστε να δημιουργησουμε την δικια μας ξεχωριστη "δεξαμενη σκεψης" των triklopoditon και triklopoditison....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι το λεs αυτο δεν βριζω κανενα απλα λεγω την αληθεια η ελλαδα κοιμαται η μηπωs κανω λαθοs

      Διαγραφή
  3. Για τον κ. Σαμαρά, ωστόσο, οι σταθμοί σε αυτήν τη δύσκολη χρονιά έχουν λίγο-πολύ ξεκαθαρίσει και είναι οι εξής:

    1 Φεβρουάριος. Μέσα στις πρώτες ημέρες του μήνα αυτού τοποθετείται το νέο ραντεβού με την τρόικα. Από τα αποτελέσματα των συναντήσεων αυτών θα κριθούν πολλά.

    Εάν υπάρξει συμφωνία για το δημοσιονομικό κενό, για την απόρριψη νέων μέτρων, για τις απολύσεις, το Δημόσιο και τις διαρθρωτικές αλλαγές, αυτό θα σημάνει ότι η Αθήνα θα εισπράξει χωρίς νέα αξιολόγηση την επόμενη δόση και η τρόικα θα επιστρέψει καλώς εχόντων των πραγμάτων μετά τις ευρωεκλογές.

    Ο πρωθυπουργός σε αυτή την περίπτωση θα έχει αποφύγει ένα «θρίλερ» μέσα σε προεκλογική περίοδο και θα μπορέσει να προβάλει την εικόνα της ομαλοποίησης στα δημόσια οικονομικά.

    2 Απρίλιος Αναμένεται η επισημοποίηση της ύπαρξης του πρωτογενούς πλεονάσματος. Μέσα στον μήνα η κυβέρνηση θα κάνει και τις πρώτες ανακοινώσεις για τη στήριξη, μέσα από το πλεόνασμα, των χαμηλών εισοδηματικά στρωμάτων. Ενστολοι και χαμηλοσυνταξιούχοι είναι οι πρώτοι στη σχετική λίστα.

    Την ίδια περίοδο θα γίνουν και οι δημοσκοπήσεις, πάνω στις οποίες βασίζει το πρωθυπουργικό επιτελείο τις κινήσεις που θα κάνει το επόμενο διάστημα. Την ίδια περίοδο θα ξεκινήσει και επίσημα η συζήτηση για την αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους, κάτι που θα αποτελέσει και ένα από τα βασικά «όπλα» του κ. Σαμαρά απέναντι στον κ. Τσίπρα, καθώς θα το συνδυάσει με την αξιοπιστία της κυβέρνησης που σήμερα υπάρχει αλλά και με το προσωπικό του κύρος στην Ευρώπη.

    3 Μάιος Η διεξαγωγή των ευρωεκλογών αλλά και η αναμέτρηση για την αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζονται από την κυβέρνηση ως ένα κρίσιμο crash test.

    Για τη ΝΔ, το πρόβλημα είναι το ΠΑΣΟΚ και τα χαμηλά ποσοστά που σήμερα καταγράφει στις περισσότερες μετρήσεις. Δεν είναι λίγοι εκείνοι στο κομματικό επιτελείο της ΝΔ που θεωρούν ότι η αμφισβήτηση από τον κ. Τσίπρα, μπορεί να ενταθεί την επομένη, ακριβώς λόγω των ποσοστών που θα έχει συγκεντρώσει το κόμμα του κ. Βενιζέλου.

    Σε κάθε περίπτωση, στο Μέγαρο Μαξίμου, θα θεωρήσουν διαχειρίσιμο το αποτέλεσμα ακόμη και αν η ΝΔ βρεθεί πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ με 2-3 μονάδες.

    4 Σεπτέμβριος Εφόσον έχει προηγηθεί ένα διαχειρίσιμο -σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν κομματικά στελέχη της ΝΔ- αποτέλεσμα, ο πρωθυπουργός θα μπορεί πιο εύκολα να κάνει τον σχεδιασμό του τόσο για τα άμεσα ζητήματα (βλέπε προϋπολογισμό 2015), αλλά και για το μείζον θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

    Οπως τονίζουν στενοί του συνεργάτες, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πετύχει στις ευρωεκλογές την ευρεία νίκη, την οποία θέλει, τότε τα εσωκομματικά προβλήματα του κ. Τσίπρα θα ενταθούν και ο ίδιος θα προσέλθει με διάθεση συνεννόησης στη συζήτηση για το πρόσωπο του διαδόχου του κ. Παπούλια, καθώς θα επιδιώξει να κερδίσει πολιτικό χρόνο.

    Από τον σχεδιασμό αυτόν είναι σαφές ότι όλα θα παιχθούν μέσα στο επόμενο δίμηνο, αρχής γενομένης από την έλευση της τρόικας στην Αθήνα σε περίπου δύο εβδομάδες. Στο επιτελείο του πρωθυπουργού υπάρχουν πρόσωπα που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο του εκλογικού αιφνιδιασμού (τριπλές εκλογές τον Μάιο), αλλά σημειώνουν ότι όλα θα εξαρτηθούν από τις δημοσκοπήσεις των επόμενων μηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλάδα δεν κοιμάται,αλλά ψάχνεται και καλά κάνει!Ψάχνει να βρει τον αληθινό της εαυτό,το τι θέλει και τι της πρέπει!Η Ελλάδα συλλογάται και διαισθάνεται!Αυτός ο αγώνας που η ίδια η ιστορία μας ΚΑΛΕΊ ΝΑ ΔΏΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.Ή θα τελειώσουμε σαν λαός και θα σβήσουμε από το χάρτη,αφού θα αφομοιωθούμε ως περιφέρεια της Ευρώπης ή θα μας διαμελίσουν κατά το Γιουγκοσλαβικό πρότυπο,ή για πρώτη φορά μετά το '21 θα απελευθερωθούμε για να πάρουμε στα χέρια μας τη ζωή και τη χώρα μας!Αυτή είναι η πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας και η μοίρα μας είναι άμεσα δεμένη με τη μοίρα άλλων λαών,υποψήφιων προς διάλυση!Άν δεν ανταποκριθούμε εμείς πρώτοι στο καθήκον μας και στο δικαίωμά μας να υπάρχουμε ως ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος,εκτός από εμάς θα διαλυθούν και άλλα κράτη με τον ίδιο"επιτυχημένο"τρόπο!Πρώτοι εμείς-ως πειραματόζωα της "νέας τάξης"-υφιστάμεθα αυτήν την άγρια πολιτική της λεηλασίας μας και της μετατροπής μας σε δουλοπαροικία χρέους,για να γίνουμε λεία των πιο στυγνών και αποτρόπαιων τραπεζικών καρτέλ!Αν πιστεύουμε ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει,ας σπεύσουμε να κάνουμε τον αγώνα που μας πρέπει,για την ενημέρωση και την ενότητα όλων των "υγιών"δυνάμεών της!Αν δεν το πιστεύουμε,τότε ας αναλογιστούμε τι θα κάνουμε με τα παιδιά μας και ποιος άλλος αντί για εμάς μπορεί να κάνει κάτι για να σωθούν,όταν και στον υπόλοιπο κόσμο θα έχουν επικρατήσει οι ίδιες συνθήκες "σκλαβιάς"!Ο μονόδρομος είναι ένας και μόνο,να διεκδικήσουμε και να πάρουμε πίσω τη χώρα μας με γενικό ξεσηκωμό,γενική πολιτική απεργία μέχρι την ανατροπή των πολιτικών της εξόντωσης και του θανάτου μας!Ένας επαμίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Τρικλοποδιά,αν θέλεις δημοσίευσε το σχόλιο 7.33 σε άρθρο,σε παρακαλώ,με τίτλο φαντάζομαι,"θέμα" ζωής και θανάτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ 6.55//19.1.14

    Αυτο ακριβως λεω και εγω ! οτι συμφωνω μαζι σου !!
    δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβαινεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρομαι φίλε,που εννοούμε το ίδιο πράγμα,γιατί εμείς όλοι μαζί θα το κάνουμε το "θαύμα",αφού είναι πια θέμα επιβίωσης να ξεριζώσουμε όλο το καθεστώς και να αναγεννήσουμε τη χώρα σε νέες υγιείς βάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βαρέθηκα τους Ελληνες που βρίζουν τους Ελληνες δηλαδή τον ευατό τους και δεν κάνουν τίποτα. Τουλάχιστον οι υπόλοιποι αλλάζουμε μέσα μας θέση και στάση απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν, πιστεύουμε στους Ελληνες και τους σεβόμαστε!
    Σιχάθηκα τους Ελληνες που είναι για αυτούς πιό εύκολο να βρίσουν παρά να αγαπήσουν τους Ελληνες και να ονειρευτούν αλλάζοντας οι ίδιοι μια Ελλάδα καλύτερη και από τώρα φυσικά αλλά και από πριν τότε που πιστεύαμε όλοι ότι ζούσαμε καλά και είδαμε τα αποτελέσματα.
    Αηδίασα πλέον με τους Ελληνες που παίζουν πολύ καλά το παιχνίδι τους ξέρετε ποιών εννοώ και το θλιβερό δεν το γνωρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαστε σαν μια ομάδα μπάσκετ που οι παίχτες δεν δίνουν πάσα ο ένας στον άλλον γιατί ο ένας είναι αριστερός, ο άλλος χρυσαυγίτης, ο άλλος δειλός ή αδιάφορος, ο άλλος απατεώνας, ο άλλος άγνωστος κτλ δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να παίξει μπάσκετ, μας έχουν ξεσκίσει στα καλάθια και ο χρόνος τρέχει.
    ΜΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή