ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ : ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ - ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ...!!!

Share it:
Η εκπομπή του Γ. Τράγκα ''Απαγορευμένη Ζώνη'' φιλοξένησε μεταξύ άλλων τoν γ.γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη, στις 21 Ιανουαρίου 2014. Ο Δ. Καζάκης ερωτώμενος αναφέρεται μεταξύ άλλων στα CDS, στο χρεος, στον τρόπο που βρεθήκαμε στην αγκαλιά της τρόικας, στο ρόλο των τραπεζών,
ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, καθώς και τις προοπτικές της χώρας -ή μάλλον την απουσία προοπτικής- μέσα στο ευρώ.

Share it:

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΚΑΖΑΚΗΣ

Post A Comment:

4 comments:

  1. ακουστε και αυτο, Απόσπασμα απο την συνέντευξη του γ.γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη στο Α' πρόγραμμα της ΕΡΤ με την Ελένη Χρονά, στο οποίο γίνεται λόγος περί επιστροφής στο εθνικό νόμισμα. !!!! http://www.youtube.com/watch?v=KdQs7qoN9uA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούστε ΟΛΟΙ ρε παιδιά και ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ,ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα,όλοι είμαστε στον κινηματογράφο Καλυψώ,στην Καλλιθέα,στις 6 η ώρα,για να ακούσουμε ό,τι ποτέ κανείς από την τηλεόραση δε θα πει δείξει.ΠΩΣ θα πάμε σε εθνικό νόμισμα έχοντας διαγράψει όλο το παράνομο,απεχθές και επαχθές χρέος με κυβέρνηση παλλαικού μετώπου,κυβέρνηση με υγιείς δυνάμεις του λαού,που πρωταγωνιστούν στον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία,λαική κυριαρχία,κοινωνική απελευθέρωση και νέο δημοκρατικό Σύνταγμα μέσω εκλεγμένης Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης!ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ!Οι δυνάμεις που θα οργανώσουν και θα συντονίσουν τον αγώνα θα αποτελέσουν την προσωρινή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,μέχρι την ψήφιση του νέου αληθινά δημοκρατικού συντάγματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τώρα μας παίρνουν και τα σπίτια για να σώσουν τις τράπεζες και τους μιζαδόρους τους διαπλεκόμενους και κομματικούς κηφήνες.Είμαστε ηλίθιοι ή δεν είμαστε; Πιστεύουμε στα κόμματα κι όχι στην ενωτική πάλη του λαού πέρα από δεξιά κι αριστερά φληναφήματα και πομφόλυγες!Ή ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΤΟ ΛΑΌ,ΜΕ ΤΟ ΜΈΤΩΠΟ ΛΑΟΎ ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΟΥ ΑΛΙΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ,ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΦΑΣΊΣΤΕΣ,ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.Οι ναζί είναι ο εξωτερικός εχθρός,αυτοί οι κομματικοί κηφήνες αγύρτες είναι ο εσωτερικός θάνατος,που κατατρώει και εκμεταλλεύετε με κούφια λόγια την αξιοπρέπεια και το φιλότιμό μας!Αυτό το δηλητηριώδες "φίδι"του κομματικού κράτους είναι ο Πρωτέας της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων,των βδελυρών συχαμάτων που ελέγχουν 50 τράπεζες.Ξυπνήστε και ακούστε τον ΜΟΝΟ ΕΝΤΙΜΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ,ΠΟΥ ΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...εκτός κι αν βολεύεστε με τη μισή αλήθεια ως" μισοί"ή μισάνθρωποι και μισέλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή