ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Κώνστα συνέχεια ... Κατσανέβας: Θα σου δώσουμε ελικόπτερο να φύγεις...

Share it:
Ο Κατσανέβας που έχει περάσει στην ιστορία ως το "όνειδος της οικογένειας Παπανδρέου" (είχε παντρευτεί τη κόρη του Ανδρέα,Σοφία) έδειξε μεγαλοψυχία στον Κώνστα επιτρέποντάς του να φύγει,με ελικόπτερο που...

θα του διέθετε ο ίδιος (άραγε ως τι και υπό ποία ιδιότητα;).
Και με το ίδιο προκλητικό ύφος τον ρώτησε αν μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στον δρόμο.Παρενέβη ο Χατζηνικολάου λέγοντάς του πως" Εγώ έχω εντελώς διαφορετικές απόψεις με τον κύριο Κώνστα χρόνια τώρα,αλλά δεν μπορείτε να του μιλάτε έτσι".

Ο Κατσανέβας που παριστάνει τον καθηγητή οικονομικών είχε και τη σωτήρια λύση: επιστροφή στη δραχμή για να κόψουμε δικό μας χρήμα,όσο θέλουμε ,να γλιτώσουμε από τις πιέσεις και να απαλλαγούμε κατά ένα ποσοστό 32% απ'αυτά που χρωστάμε στους δανειστές μας.
Γελάγαν όλοι μαζί του...
ΠΗΓΗ
Share it:

ΜΜΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

10 comments:

  1. σιγουρα γελαγανε με τον κατσανεβα??? ..http://www.youtube.com/watch?v=OTnqCK4VhdE&feature=c4-overview-vl&list=PL92vCae7rJHMh6eQzYnU7AoXcXYymZOTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αληθεια αυτος ο χατζημπουλουμπασης καλει κατι ελεεινα εμετικα και αθλια τυπακια τυπου κωνστα. ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ? μια φορα ηταν και τελειωσε? κωλωσε?σου λεει εδω δεν παιζουμε..ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ...:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ????? ΧΑΧΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα βγάζουν τους "λαγούς"της ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ δραχμής ,που ΟΙ "ΕΤΑΊΡΟΙ"θέλουν να μας φέρουν,ΚΙ ΌΧΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΎ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,βλέπε Καζάκης!Κι ο άλλος θα μας τα πει ο Αλαβάνος,από την "αριστερή"πλευρά!Αν δε βγάλουμε τις παρωπίδες,δεν καταλάβουμε ότι μόνο οΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ,ΚΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ "ΕΤΑΙΡΟΙ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ"ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΙΟΝ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ"!ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!ΗΔΗ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ,ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος μιλάει για πληρωμή χρέους είναι προδότης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε αυτό το ανδρείκελο ,που θέλει να μας πάει στη δραχμή των ΙΔΙΩΝ αφεντικών με τους άλλους της "αντιπολίτευσης"ποιος θα του δώσει ελικόπτερο για να φύγει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.... Αλλά δυστυχώς για εμάς τους Έλληνες είναι πολλοί περισσότεροι οι γάιδαροι, που γκαρίζουν στο κάθε κανάλι για να μας πείσουν ότι κάτι γίνεται, και να κατευνάσουν την οργή μας. Πολλά τα ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ που θα χρειαστούν αγαπητέ κυριε Χατζηνικολάου και ένα από αυτά θα πρέπει να περιέχει και τον κο Κωνστα για την κατευθυνόμενη κριτική που ασκεί και όχι γιατί λεει τις απόψεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα τα κανάλια είναι ελεγχόμενα!Γι'αυτό κλείσανε και την ΕΡΤ η οποία πρόβαλε και ποιότητα και παράδοση λόγω του δημόσιου χαρακτήρα της και "ψέλλιζε"και κάποιες αλήθειες!Πουθενά δεν υπάρχει ενημέρωση,αλλά μόνο κραυγές και μισές αλήθειες,που καλλιεργούν το φόβο,τη μιζέρια,την ηττοπάθεια!Η "ψυχαγωγία"είναι χυδαία για να καλλιεργεί τα κατώτερα ένστικτα,και να χάνουμε τις ηθικές μας αντιστάσεις,να γινόμαστε παθητικοί,μη τυχόν εξεγερθούμε όλοι μαζί,γιατί αυτό φοβούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός μιλάει για δραχμή που θα υποτιμηθεί 50%ΑΜΕΣΑκαι μετά θα διολισθαίνει συνέχεια!ΑΥΤΌ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΡΑΧΜΗ,ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ!Αν ο λαός όμως πάρει τη χώρα στα χέρια του ,το νέο εθνικό νόμισμα ούτε θα υποτιμάται ,ούτε θα διολισθαίνει...να είναι καλά ο Καζάκης που μας το έμαθε αυτό το τελευταίο,και καταλάβαμε ποιοι μας "άλλαζαν τα φώτα"τότε με τη δραχμή και μας καταλήστευαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή