ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ της εθνικής κυριαρχίας και μηδενική αντίδραση

Share it:
Από το πρωί ακούγεται και διαδίδεται με την ταχύτητα της φωτιάς ένα σενάριο που έφερε στο φως η εφημερίδα kontra news και αφορά τη δραστηριοποίηση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

του Στρατή Μαζίδη

Όχι δεν γύρισα στην Ελλάδα χθες, έπειτα από 20 ξενιτειάς στη Βραζιλία. Όμως νομίζω ότι η ανάπτυξη επιχειρήσεων ξένων της CIA με επιδιωκώμενο στόχο τη σύλληψη και απαγωγή του Χριστόδουλου Ξηρού συνιστά κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας.

Ακόμη και όταν χαρίσαμε τον Οτσαλάν στους Τούρκους, χρειάστηκε να περάσει ένα χρονικό διάστημα στο οποίο τον περιφέραμε σε διάφορες χώρες μέχρι ότου καταλήξαμε στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Κι εκεί όμως, αν δεχθούμε τις περιγραφές του Καλεντερίδη, ο ασφυκτικός κλοιός είχε περικυκλώσει την ελληνική πρεσβεία αλλά δεν εισήλθε μέσα. Ή τουλάχιστον δεν πρόλαβε και χρειάστηκε να παραδοθεί εκτός ελληνικού εδάφους.

Ο Ξηρός μπορεί να είναι ένας δολοφόνος που κυκλοφορεί ελεύθερος γιατί τον άφησε η πολιτεία. Σε καμία περίπτωση όμως δε θα πρέπει να ανεχθούμε μια επιχείρηση τύπου αρπαγής Αιχμαν, όταν τότε, και με το δίκιο τους, οι ισραηλινοί είχαν στήσει μια εκπληκτική επιχείρηση με την οποία τον άρπαξαν δίχως να ανοίξει ρουθούνι.

Υποτίθεται ότι στη χώρα μας υπάρχουν ακόμη ορισμένα πράγματα ή βασικά υποτίθεται πως υφίσταται ακόμη κράτος. Αν σήμερα είναι ο Ξηρός, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος, που ίσως να μην έχει το παρελθόν του αλλά να θεωρείται για ευνόητους λόγους εχθρός του καθεστώτος και από το σπίτι του να βρεθεί στο Γκουαντάναμο.

Η ελληνική πολιτεία είναι αυτή που οφείλει να εντοπίσει το Χριστόδουλο Ξηρό, να τον συλλάβει και να τον στείλει εκεί από όπου διέφυγε. Στο ενδιάμεσο φυσικά, θα απολαύσει τις συνέπειες της όποιας δράσης προλάβει να αναπτύξει.

Δυστυχώς όμως, αυτό το εφιαλτικό σενάριο κατάλυσης της εθνικής μας κυριαρχίας και ποδοπατήματος των νόμων αυτής της χώρας, δεν έχει απαντηθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Ποια ελληνική; Ποια κυβέρνηση;
freepen
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

2 comments:

  1. ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΛΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΕΛΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΗΓΕΣΙΑ" ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΔΥΡΜΟ ΚΑΙ ΚΛΑΥΘΜΟ.ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ,ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΘΕΙ ΝΑ "ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΝ" ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΧΤΗ ,ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤI ΨΩΜΙ ΣΕ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ, ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΡΟΥΜΕ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ AΛBΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ. ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή